|
| Hana Ikumi szobája | |
|
+7Hana Yuki Miura Mari Hana Mitsuki Mitsui Yua Alexander Flash Egami Daisuke Ikumi 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 2:14 pm | |
| *Hirtelen be vágódót az ajtó ami olyan hangosan csattant, hogy csenget tőle a fülem. -Ez nem volt szép Mitsuki az ajtó a kollégiumhoz tartozik és ha kárt teszel benne ki kell fizetni. E mellet fel ébreszted a holtakat is ezzel a zajjal. *Egy intéssel ki nyitottam a másik ablakot, hogy a fel szálló por ki szálljon. -Nem egy hete találtuk ki, hogy meg hívjunk. Hiszen téged is szándékomban állt értesíteni a csomagról ami jött. Ugyanis anyu küldött ruhákat, könyveket és ajándékokat plusz egy tortát is ami most jelenik meg ha jól látom. *És valóban a doboz amely érezte, hogy együtt vagyunk fel ragyogót és egy csoda szép torta jelent meg belőle. http://tortabirodalom.lapunk.hu/tarhely/tortabirodalom/kepek/2_tier_fondant_wedding_cake.jpg-Váá milyen szép.
A hozzászólást Ikumi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 09, 2014 2:27 pm-kor. | |
| | | Miu Diák
Hozzászólások száma : 228 Join date : 2014. Sep. 20.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 2:20 pm | |
| Majd nem meg süketültem amikor az ajtó be vágódót a füleimet rögtön le lapítottam és a szememet be csuktam. -Ki volt ez a nagyon buta? Fel nézve meg pillantottam Mitsukit. -Mitsuki gazdi!! Oda ugorva meg öleltem és egy macska puszit adtam neki :3. -Olyan jó, hogy megint itt vagy. A múltkor is alig simogattál meg, de most végre megint kapok simogatást tőled is nyáú. Hozzá dörgölődzve doromboltam majd eszembe jutott, hogy most biztosan nem ismer fel. -Jaj el felejtettem így nem ismersz rám. Miu vagyok Iku gazdi cicája tudod kicsit bundás barátságos aki néha veled aludt az ágyikódban. Aztán a ahogy a szobában fény keletkezett oda néztem a meg jelenő tortára amitől fel ragyogott a szemem. -Süti :p | |
| | | Hana Mitsuki Diák
Hozzászólások száma : 101 Join date : 2012. Jul. 30.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 2:54 pm | |
| - Eh? Eh?! EH?! - hápogott amint a macskafülű lány kutyamód rávetette magát, s még gazdinak is merészelte hívni. Yatagarasu már eddigre nem volt a vállán, egy polcról figyelte a jelenetet és egy cseppet sem látszott meglepettnek, szokás szerint kimaradva a kavarodásból. De Mitsuki ezt nem vette észre, tulajdonképpen a kellemetlenkedő most minden figyelmét sikeresen magára terelte, s már küszködött is hogy levakarja magáról. Nem így képzelte el, hogy egy lány örömében lerohanja, hát még mikor törülköznie is kellett utána. Éppen be akart húzni neki végre, mikor elengedte magától is és 'bemutatkozva' már valami mással kezdett foglalkozni. Mitsuki akkor csak utána nézett, és akkor is őt nézte amikor már ki tudja mit meg miket tárgyalhattak volna meg egymás között, de ő egyelőre jobb híján csak bámulni tudott, igaz nem olyan kényelmes módon, mint amit annyira szeretett csinálni amikor egymagában volt. Mikor már talán mindenki figyelme a tortára terelődött, ő még akkor is csak nézte, de most először percek után pislantott végre egyet. Aztán még egyet, s még hármat. - Ez most egy vicc, ugye? - porolta le magát, s ha a lábánál témfergő menyét nem ugrott el, talán bele is sikerült rúgni, mert eredetileg csak a levegő volt a célpont. - Yatagarasu... - vágott oda a polc mellé, mikor meglátta, s halkabbra vette - valami átverés, vagy te tanítottad neki? - Mosom kezeim, ezt nem tanítják, semmi közöm hozzá. - válaszolta a shikigami - Ilyen még neked se jutott volna eszedbe, nem hogy nekem... de nem tűnik szemfényvesztésnek. Szóval inkább... a nővéredre vallana. Lett volna kijavítanivaló még, de most mindketten együtt bámulták a torta körüli társaságot, még Mitsukihoz képest is komoran. Voltak dolgok, amik fájtak, ha nem neki jutottak először eszébe, s ez most egy olyan volt. Ha adott valaki kritikájára, akkor az Yatagarasutól jött. | |
| | | Hana Yuki Diák
Hozzászólások száma : 49 Join date : 2014. Aug. 19.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 3:15 pm | |
| Mitsukit úgy tűnt teljesen lefoglalja Miu hirtelen jött üdvözlése, ami engem is jócskán zavarba hozott. Persze ő rá nem próbált még rámászni Ikumi - legalábbis éppen ebben a pillanatban. Végre közben feltűnt a torta, és figyelmem már az kötötte le jobban, mint a családon belüli kisebb viszálykodások és félreértések. Ezzel a kettővel amúgy sem lehetett nagyon mást csinálni már évek óta. Bár Ikumi részéről volt rá igény, hah. A torta maga szép kivitelezésű volt, szinte mintha cukrászdában készült volna - anya mindig kitett magáért mindenben. A legügyesebb boszi volt, akit ismertem és igazán jó egy sor más dologban, az anyaságot kivéve. De most semmi kedvem nem volt megint ezen rágódni, szívesebben tettem volna azt a tortával. Eközben Mitsuki Yatagarsuval váltott néhány szót. Az egyetlen dolog, amit tőle irigyeltem az okos állatkája volt. Vajon nekem miért csak egy ilyen perverz menyét jutott? "Az élet igazságtalan" mondta Coelho a közhelygyűjtemény 231. oldalán. Milyen igaz. Miközben ezeken morfondíroztam, vártam milyen irányt is vesznek az események: Mitsukival a társaságban jóval kevésbé kiszámítható volt ez, mint amúgy.
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 3:24 pm | |
| *Kicsit el kuncogtam magam. -Nem kis húgocskám nem átverés. Miu csak bele kotnyeleskedett az egyik órán a tanár varázs főzetébe így macska démon lett. Amikor akar vissza tud változni cicává vagy így lehet ahogy most van. *Mosolyogva néztem őket majd rá néztem a állatkájára. -Yatagasu hogy érzed magad? Jól bánik veled a hugicám? *Oda mentem Matsukihoz és adtam neki egy puszit. -Jó megint látni téged. Igazán jól áll neked ez a ruha. Nem vagytok éhesek? Yukiék már ettek, de ha csak a tortából kértek azt is meg értem. De végre most, hogy így együtt vagyunk talán írhatnánk majd anyunak egy szép köszönő levelet. Aztán el mehetnénk egy közös fürdőbe na mit szóltok hozzá? | |
| | | Miu Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 3:32 pm | |
| Most, hogy mind három gazdim itt volt és még torta is volt nagyon örültem hiszen végre együtt voltunk úgy mint rég. Már sokszor figyeltem meg őket hiszen láttam amint fel nőnek. De most is ahogy néztem őket csak egyet sajnáltam, hogy nekem nem volt szép szőke hajam mint nekik. Bár ez érthető volt hiszen nem voltam a testvérük még is hozzájuk tartoztam. -Nem nem igaz nem kotnyeleskedtem csak éhes voltam és bele kóstoltam és igen finom volt. Nem az én hibám, hogy mindenek olyan finom illata van. Yukira nézve meg nyaltam a számat. -Neked például vatta cukor illatod van. Matsuki gazdinak meg cseresznye illata van. Megint oda dörgölődtem Matsukihoz majd nagy szemekkel néztem rá. -Ügye majd alhatok megint veled is gazdi? A torta szó hallatán megint meg csillant a szemem. -Igen együnk aztán menjünk fürdeni. A meleg víz olyan jót tesz a bundámnak. Vajon a bőrömnek is? | |
| | | Hana Mitsuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 3:55 pm | |
| - Hú... - mondott volna valamit még neki, de 'Miu' kapta el megint, s meg kellett próbálni ellökni - Hé, anyám már, eressz el, ez így nem valami vicces! Hevesen vagdalkozott, ha kellett, maga sem tudta miért de ez most valahogy nem tetszett neki, hiába volt extravagánzs fejlemény. Persze nem vitte túlzásba, nem verekedni akart, csak szabadulni, talán mert így a dörgölközés úgy tűnt, mint ha ki akart volna kezdeni vele, amit pedig nem egy macskától várt, mégha tényleg nem is volt már macska, akkoris! Ezt át kellett gondolnia egyébkéntm, mely tevákenységben Mitsuki egyébként sem jeleskedett, szóval meg kell majd dolgoztatni pihent agytekervényeit. - Basszus már... - nyöszörgött, ha nem eresztette, ha pedig épp sikerült kiszabadulni végre - nem lehet engem békén hagyni? Tiszta gáz van! Összehúzódva melengette meg magát, mert átvonult rajta a hideg, de lélekben pofonvágta magát, s gyors visszaszerezte erejét. - Fú... aludj a többiekkel, baka... - füstölgött azért, itt ő szokott szekálni mindenkit. Megpróbált a többieket megkerülve megnézni a tortát ő is, ha már ott volt, de abba nem volt egészen biztos, hogy belülről is tetszene, mert hát hiába volt a legjobb szakács a családban, Ikumi amit tanult azt tőle tanulta, Mitsuki meg azok közül legfeljebb inkább a békacombot ette meg fenntartások nélkül, a többit legyűrte, mégiscsak anyu főztje... - Közös fürdő...? Jó ötlet...? - motyogta lelkesedés nélkül, még mindig a tortát méregetve. Yatagarasu eközben nem maradt a polcon, inkább Yuuki közelében bukkant fel és megjegyezte, talán félig nem csak magának. - A világ a feje tetején áll. | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 4:08 pm | |
| Egy szokásos nap a Hana család ifjabb generációjának az életében, sóhajtottam fel magamban a jelenetet látva. Ezekbe aztán végképp semmi komolyság nem szorult, Mitsuki pedig úgy kapálózott, mintha az élete függne tőle. Pedig őt nem is Ikumi ölelgette, futott át az agyamon a gonoszság szikrája, de elhessegettem. Elvégre a rokonait nem választja az ember, meg aztán mi arra a garancia, hogy én normális vagyok? Az, hogy a saját sztenderdjeim szerint igen, nem igazán szolgáltatott biztos támpontot. - Ami a többiekkel alvást illeti - szólaltam meg hosszúra nyúlt hallgatásom megtörve, kissé belefáradtan a tömény hülyeségbe. - Akár hiszed, akár nem, ez remekül összefoglalja az elmúlt fél óra programját. Yatagarasu időközben a fejem mögött tűnt fel, ami kissé meglepetésként ért először, de végül is a mai nap első kellemes meglepetése volt. - Az semmi, én meg Mitsuki kisasszony szoknyája alatt! - hallatszódott egy ismerős hang, és rögtön tudtam, hogy Weasly célt ért. Vajon naplót vezet róla, ki melyik nap milyen színű bugyit visel? - A csíkos kellemes klasszikus választás. - Megölöd vagy csináljam én? - kérdeztem, miközben a plafont csodáltam. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 4:16 pm | |
| *Ahogy Mitsuki vagdalkozott már sejtettem, hogy baj lesz. -Mitsuki nyugodj le így mindent le versz és... *Ahogy várható volt több tárgy is le esett a polcról többek közt egy kristály gömb is. Ez még talán nem bántott volna, de Miu is lehet, hogy meg sérül miatta amit nem engedhetek. -Hagyd abba most!!! *A hajam égnek állt kint dörögni kezdet az ég közben a padlóból gyökerek kúsztak elő és le fogták őt. Kisebb szikrák pattogtak a hajamban amiért a cicám biztonsága miatt dühös lettem. Aztán ahogy Weasly meg szólalt a gyökerek elengedték én meg döbbenten néztem. -Csíkos? De azt mintha sosem szerette volna nem? Vagy tévednék? | |
| | | Miu Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 4:21 pm | |
| Ne értettem mi rosszat csináltam, de Matsuki gazdi nem szerette, hogy a közelében vagyok és nem engedte meg, hogy vele aludjak. -Miért nem? *Néztem nagy szemekkel, majd szomorkásan el léptem mellöle. Muszáj is volt, mert Ikumi mérges lett és ezt jól tudtam mint jelent. -Semmi baj gazdi nincs semmi bajom csak nem enged közel magához. Szomorúan vissza változtam a cica énemmé és ö hozzá bújva nyalogattam az arcát. -Lehet, hogy kevered hiszen te csak fehéret hordasz meg feketét. Yuki gazdinak rózsa szín is volt és Matsukinak is volt amikor kicsi volt. | |
| | | Hana Mitsuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 5:12 pm | |
| - Mi? Fél óra arról, hogy ki kivel aludjon...? - vakarta meg fejét a földre pottyant használati tárgyak között. Erre máskor lett volna valami frappáns válasza, de mire visszajöhetett volna kedve és kitalálhatott volna valamit, elszabadult a pokol. Valahol mennydörgött, megesküdött volna hogy a padló is megremegett, mire pedig felocsúdott már gyökérszerű valamik ragadták meg a földből és nem kicsit fogdosták össze, intimebb módon is beleértve. Ezt mégis hogy? Miért? Mi? - Há? HÁ?! - küszködött hasztalan miközben próbált kiötölni valamilyen ellenvarázslatot. Ez máskor jó buli lett volna, de egyáltalán nem volt huncut kedvében, mint amikor provokálni akart ilyesmi! De amilyen hirtelen jött, úgy távozott a vihar a szobából, ő pedig ott állt az előbbinél valamivel nagyobb rumli közepén összekarcolva és alatta egy valószínűleg röhögcsélő menyéttel. Először még csak levegőért kapkodott és kerek szemekkel maga elé bámult, de mikor végre kihúzta magát, megcsikorgatta a fogait. Ez mégis miért volt? Most mit csinált? Nem ő kezdte, nem is ő folytatta, erre... ennyire utálták volna? Hogy merték. - E... ez... - gyűjtögette az erőt, mígnem sikerült összefogni annyit, amit ki is lehetett engedni, minkét keze ökölbe szorult - Ezt mégis miért kaptam?! Ez ez ez ez... ocsmány! Disznó! H-hogy mersz megalázni amikor egyszer nem én kezdtem?! Mikor csináltam veled ilyet? Ringyó! Áááááá! Baka! Egy pillanatig még toporzékolt, de sikerült lehiggadnia és megcincált ruháját kezdte el igazgatni, a keze addig se remegett. - YATAGARASU! - visított még egyet - Elmegyünk! Elég volt, torta a képetekbe, összeesküvők vagytok, erőszakot viszont! Egyikőtök se merjen hozzám érni! Ha kellett és sikerült is, most tényleg belrúgott az alatta leskelődőbe, mégha rá nem is haragudott. Ez volt ha őt sikerült valakit kényelmetlen helyzetbe hoznia. - Hát ezért most kár... - jegyezte meg a shikigami, Mitsuki után pillantva ahogy az kitrappolt a még nyitott ajtőn. De nem úgy festett, mint aki utána akarna indulni, talán jogosan is. | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 5:56 pm | |
| Úgy tűnik a világ csak most állt a feje tetejére, mikor Ikumi egyszerűen varázslattal próbálta meg jobb belátásra téríteni Mitsukit, ami alapvetően egy elég eltúlzott reakció volt a részéről, és a rá jellemző megoldásokhoz hasonlóan önmagában több kárt okozott, mint hasznot. Felelősségteljességből egyes, szokás szerint, ebből évismétlés lesz, gondoltam. Mikor végre elengedte nővérem, Mitsuki először fortyogva állt meg, majd minden dühét rázúdította Ikumira, én pedig csendben figyeltem a kialakuló családi drámát, amibe valahogy be kellett volna avatkoznom. Mitsuki néha nagyon ki tudott idegelni, de attól még a húgom volt, vagyis felelősséggel tartoztam érte. - Várj, Mitsuki! - szóltam utána, de ő dühösen kiviharzott a szobából, útközben felrúgva Weaslyt. Az én szegény kis menyétkémet, aki földet érve fájdalmas hangot adott ki. Sietve pattantam fel a helyemről, és rohantam hozzá, majd letérdelve a kezembe véve őt. - Minden rendben, Weasly? - kérdeztem aggódó hangon, amire csak jajongást kaptam válaszul. Az ölembe vettem és magamhoz szorítottam. - Weasly - szinte átéreztem a fájdalmát. Na ez aztán nagyon csúnya húzás volt Mitsukitól, pont az én ártatlan állatkámat bántja? Ezért még biztosan számolunk! - Köszönöm, Yuki. Kérlek, ne felejts el soha! - nyögte fájdalmasan, én pedig még közelebb szorítottam magamhoz. - Ha egy picit feljebb, a melleidhez nyomnál, még jobban lennék... - Azt hiszem már így is eléggé jól vagy - vágtam kiábrándult arcot. Weaslynek mindig remek érzéke volt az én ugratásomhoz. Mindenesetre nem engedtem ki a fogásomból, miközben kissé megrovóan Ikumira pillantottam, és enyhén felemelt hanggal megkérdeztem. - Biztosan szükség volt erre, nővérkém? Nemcsak nagyobb rumlit csináltál, de Mitsuki itt hagyott minket és dühében Weaslyt bántotta! Komolyan, azt hittem szedtél fel magadra némi megfontoltságot, de úgy látom itt a fiúkon kívül semmi más nem ragadt rád! | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 6:08 pm | |
| *Azt gondoltam a dühöm meg lepi Mitsukit ami így is lett hiszen minden ki tudta, hogy utálom ha bántják a cicámat vagy az állatokat. Éppen ezért lettem megint dühös, mert most egy másik állatkát bántott. -El hallgass! *Néztem Yukira miközben szemeimből villámok cikáztak. -Nem nem tűrőm az állatok bántalmazását bár ki is teszi azt. Utálom utálom utálom. *Lassan fel emelkedtem szó szerint lebegtem és Mitsuki után repültem. -Nem tűrőm! Gyűlölőm az állat bántalmazókat gyűlölöm azokat akik másokat bántanak. *Hamar utol értem és mérgesen néztem rá. -Megfogod bánni, hogy bántottad az állatokat bárki is légy. *Villámokat lőveltem felé nem törődve el találom-e a testvéremet vagy sem, mert dühömben meg feledkeztem arról, hogy a testéverem üldözöm.
A hozzászólást Ikumi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 09, 2014 6:22 pm-kor. | |
| | | Miu Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 6:17 pm | |
| Matsuki nagyon mérges lehetett rám akár mit is tettem ellene.Ezért gondoltam Ikumi kezei között jobb lesz nekem. De ahogy Mitsuki mérgesebb lett a gazdim miatt kezdtem aggódni. -Kérlek hagyjátok abba testvérek vagytok. De szavaim süket fülekre találhattak és Yuki mennyé te sérült meg. -Jaj ne!! Mitsuki menekülj!!! Kiáltottam utána és ki ugrottam a gazdám karjaiból, mert Ikumi ha valamit utált akkor mérges lett és ha mérges lett akkor nem tudta irányítani sem az erejét sem a dühét. Meg szűnt önmaga lenni és Matsuki után repült. -Yuki baj van a gazdi ereje ilyenkor el szabadul. teljesen meg bolondul és kezelhetetlenné válik. Kérlek segít nekem vissza hozni őt. | |
| | | Hana Mitsuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 6:41 pm | |
| Mitsukinak persze esze ágában sem volt megbeszélni a nézeteltéréseket, főleg nem az után hogy ilyen módon bántak el vele. Nyugalmat persze nem találhatott, még nem tudta de Ikumit sikerült még jobban felbosszantania, s mikor meghallotta hogy közelről rákiált, meg se fordult hogy válaszoljon. Így hát azon kapta, hogy hasba rúgták és elvágódott, vagyis hogy az enyhén megpörkölődött haj szagából ítélve, áram csapott belé. Így legalább most láthatta a felé lebegő Ikumit, aki környékén szikrát vetett a levegő, szebben nme tudta hogy lehetett megfogalmazni. Tessék, neki állt feljebb, mindig másoknak állt feljebb, nyomasztómód éppen akkor, amikor nem is ő kezdett valamit. Nem volt ideje gondolkodni, vagy tovább dühöngeni, abban a pillanatban hogy visszanyert valamit erejéből, kezei közt megjelent pálcája, s egy mellszobrot telekinetikusan megemelve, felé hajította. Nem reménykedett abban hogy ártalmatlanná teheti, de arra adott időt hogy felkeljen és nekivágja magát egy ablaknak, remélve hogy alatta fák és bokrok várják. El akart tűnni onnan, túl gyenge volt hogy felvegye a harcot. Ha tudta volna mindvégig, talán ő támadott volna először? Vagy meg se állt volna az ajtó előtt? De honnan tudta volna. Ami Yatagarasut illeti, sze só se beszéd, eltűnt a szobából. | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 7:05 pm | |
| Ikumi elég határozottan fojtotta belém a szót, én pedig szinte megszeppenve figyeltem dühkitörését. Eddig még szinte sosem láttam így őt, ennyire dühösnek, mintha villámok cikáztak volna körülötte. Beletelt pár pillanatba, míg rájöttem: tényleg villámok öltöttek testet körülötte. - Nővérkém, ez azért nem volt annyira komoly - próbáltam félénken nyugtatni, de úgy tűnik Weasly aprócska vicce sokkal rosszabbul sült el, mint elsőre gondoltam. - Tényleg nem fájt! - szólt utána Weasly is, de addigra Ikumi már dühösen kiszáguldott az ajtón, talán nemcsak a hang, de a fénysebesség korlátját is átlépve. - Most nézd meg mit csináltál - néztem a menyétemre, ő pedig olyat tett, amit nem túl gyakran: bűnbánó testhelyzetet vett fel. Jó lecke volt ez neki, már ha Mitsuki túléli. Miu sietett oda hozzám ekkor, hogy segítséget kérjen. - Tehát teljesen meg bolondul és kezelhetetlenné válik? - ismételtem utána, majd elgondolkodtam egy pillanatra. - Azt hittem ez Ikuminál az alapműködés. Persze ez nem jó idő volt a viccelésre: két testvérem még a szokottnál is jobban megőrülni látszott. Elővarázsoltam a pálcámat, majd futni kezdtem utánuk a folyosón, szerencsére hamar beérve őket. Mitsuki kiugrani készült egy ablakon - hát ez teljesen megkattant - Ikumi pedig éppen Zeuszt játszott. - Ideje egy jó kis isteni puccsnak - morogtam, miközben becéloztam a pálcával. Halkan mormolni kezdtem a varázsigét, és mikor befejeztem, pálcámból fény tört elő, egyenesen nővéremet célozva. Reméltem ilyen állapotban is hatni fog rá a bűbáj. - Ikumi, fejezd be kérlek! - parancsoltam rá keményen, miközben elindultam felé. - Weaslynek kutya baja, de Mitsukiról ez nem lesz elmondható hamarosan. Hagyd ezt abba, mert azoknak ártasz, akiket szeretsz! A végén már egészen közel értem hozzá, és ha nem akart elektromosan kisütni, megkíséreltem, hogy átöleljem, nagyobb nyomatékot adva a szavaimnak. Egyébként is, én voltam közvetlenül idősebb Mitsukinál, csakis én dönthetem el, mikor bántjuk. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 7:18 pm | |
| *A felém repülő mellszobrot egy villám csapással tettem porrá egyenlővé. -Nem tudom ki vagy, de nem engedem, hogy bántsd az ártatlanokat. *Láttam, miként ugrik ki az ablakon a ablaknál meg állva lefelé mutattam és Mitsuki alatt egy sor növény meg elevened nem csak meg fogva őt, de el is kapva. -Nem menekülsz. A növényeim fognak szét tépni amiért kegyetlenkedtél. *Készültem ki lebegni mikor valaki hátulról el talált valamivel amit alig éreztem meg. Oda fordultam és rá meredtem. -A szövetsége lennél? Akkor téged is meg büntetlek. Mindenki lakolni fog aki azokat bántja akiket szeretek.. *Már készültem le csapni maikor Yuki azt mondta ezzel azokat bántom akiket szeretek. -Hogyan? *Hirtelen össze zavarodtam. A támadóm szerint a szeretteimet bántom, de akkor a szerettem bántottak volna olyat akit szerettem ez így nem volt logikus. -Nem hazudsz. Csak azt bántom aki a szeretteimet bántja. Mindenkit el pusztítok aki bántja azt amit szeretek. | |
| | | Miu Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 7:32 pm | |
| -Fejezzétek be ez nem Weasly hibája. Ikumi kicsi kora óta ilyen az ereje hatalmas ahhoz, hogy uralkodjon rajta nem szabad dühösnek lennie. Ezért szeret mindent, mert tudja, vagy sejti, hogy sok mágikus energia van benne. De ha valaki bántja őt vagy az állatokat például engem azt meg támadja. Yuki szavaira rá bólintottam. -Igen, de nem kezelhetetlen. El kell szívni az energiáját. Sajnos ezt csak én tehetem meg, mert a társa vagyok az energiáját az én testem fel dolgozza. Egyéb ként pedig nem alapvető csak te ismerted félre egy aranyos és szerethető lány mint te csak különböztök ennyi. Ikumi után rohantam szerencsére Yuki meg állításra kényszerítette. Az unalmas monológokat egy ugrással szakítottam meg. Szó szerint előre ugrottam a gazdámra és meg csókoltam. Legalábbis mindenkinek ez tűnhetett fel, de igazából el szívtam a túl töltődött mágikus energiáját. Miközben ez történt testem fel vette a hatalmas macska szörny alakot amit már régen viseltem. Ahogy el készültem tudtam, hogy a gazdám össze fog esni és az emlékei zavarosak lesznek. Vigyáznom kellet volna rá, de most Mitsuki is veszélyben volt. Irányitás nélkül a gyökerek fájdalmat fognak neki okozni. Ki ugrottam az ablakon és karmaimmal szét szabdaltam mindent vigyázva Mitsukira. Mikor el készültem a földön feküdtem és lassan vissza vettem a cica formámat. -Húúú azt hiszem ez most kicsit sok volt. Kérlek Mitsuki gazdi bocsáss meg Ikunak csak nem szereti ha bántanak dolgokat, mert akkor zzzzzz. Elaludtam. | |
| | | Hana Mitsuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 8:08 pm | |
| Úgy tűnt, még idejében sikerült kijutnia az ablakon keresztül, de rövid esést követően se nem bokor, se nem fa, sem pedig a kemény föld nem várta odalent, hanem virágok és növényi indák tekergőző tömkelege. Ikumi!!! Esés közben nem sokat tehetett, de pillanatok alatt megint szorításban találta magát, csak most sokkal több volt. Küzdenie kellett és persze gondolkodnia, ezek az izék már csak Ikumi kiáltása alapján sem szándékoztak sokáig játszani vele. Elege lett. Nem tudta mennyi idő telt el, de nagy nehezen sikerült kiszabadítania egyik kezét, s kinyúlt vele az ég felé. Semmilyen segítséget nem várt onnan, botja jelent meg a kezében és torkaszakadtából elkiáltotta magát. Nem volt tehetetlen. - MENNYDÖRGÉS!!! Egy pillanat alatt sötét lett, s a láthatatlan erő részben kiszakította az őt csapdába ejtő növények közül, a levegőbe emelve. Felhők kezdtek kavarogni odafent, a levegő pedig megtelt elektromossággal, s épp miután Miu kiugrott az ablakon, mintha kezek fogták volna meg hátulról, mielőtt közelebb kerülhetett volna. - Én nem javaslom! - hallhatta. Valóban, a lecsapó villámok aligha lettek volna kellemesek a macskadémon számára, ha eltalálják, egyedül az őket megidéző boszorkány. Nem telt néhány pillanatba, megsütötték a növények zömét, s mivel Ikumi a folyosón már nem volt magánál, nem jött több veszély.Mitsuki tehát egyedül találta magát a növények maradványai közt, illetve a közelben ücsörgő Miut, amint magyarázkodik Ikumiról, majd elalszik. Hogy hogy került oda, azt ő nem tudhatta persze, igaz valószínűleg Miu sem. Megtörölte száját, de a ruhaporolással már nem foglalkozott, így is jó hogy nem tépték eddig le róla. - Neko no Baka... el kéne tűnni innen. - jegyezte meg, s közelebb bicegve megfogta, hog elvonszolja onnét, mielőtt megjelenne egy tanár és kicsapják őket. | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 8:50 pm | |
| - Nem, a húgomról van szó! - közöltem olyan határozottsággal, hogy magamat is megleptem vele. - Állok a büntetés elébe. Persze ez csak egy blöff volt a részemről, vagy legalábbis szerettem volna azt hinni, hogy az volt, mivel elég szépen cserben hagytam saját racionális elmélet, ami a 180 fokos fordulatot a gyors lábakkal kombinálta volna, amíg ki nem találok valami új trükköt. - Nem hazudok. Az idegeimre mentek mind a ketten, és gyakran a pokolra kívánlak titeket, igen. Bitoroljátok előlem a családban engem illető helyet, ám legyen. Akkor sem fogom tűrni, hogy bármi bajotok essék! Miu ekkor egy ugrással Ikumi arcára pattant, majd egy cicapuszit adott neki, amitől a túltöltött mágikus energia szivárogni kezdett a testéből. Megerőltettem magam, és csak akkor estem térdre mikor végre Ikumi is elterült a földön. Úgy éreztem lábamból minden erő kifutott hirtelen. - Yuki, hogy lehet ilyen szentimentális barom? - kérdeztem magamtól, miközben Miu Mitsuki után ugrott az ablakon. Hagyjuk az érzelmeket a hanyatló nyugat ópiumának, gondoltam, miközben kezemmel támaszkodtam meg, majd Ikumira pillantottam, aki láthatólag még mindig nem tért magához. - De ez főleg te rád vonatkozik, te nővérek gyöngye! Amilyen nemtörődöm és szeleburdi vagy állandóan...! D-de azért még szeretlek. Ezt sem fogod tőlem túl gyakran hallani, ne szokj hozzá! Na gyere, te mamlasz, ideje lefektetni téged. Nagy nehezen feltápászkodtam, és felsegítettem a lábára Ikumit, aki látszólag annyira volt képes állni és haladni, mint én. De most nekem kellett megerőltetnem magam, és elindulni a szoba felé. - Hogy mindig én hozom az áldozatokat a családban... - nyögtem, miközben haladtunk visszafelé a szobához. Mindenképp el kellett tüntetnem a dúlás nyomait egy varázslattal, mielőtt későn.
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 9:08 pm | |
| *Ahogy egy macska arcon puszilt az energiám a mágikus energiám el tűnt. Ez olyan volt mintha a levegő tűnt volna el az életemből ami nélkül össze estem. Nem tudom mi történt, de egy hang azt mondta szeret. Ez a hang ismerős volt a kis hugicám Yuki hangja. -Én is szeretlek Yuki. *Kicsit nehézkesen ki nyitottam a szemem, de addigra már lábon voltam és Yuki cipelt. -Mi mi történt miért vagyunk itt? Hol a torta és miért romos itt minden? *Nem értettem mi történt nem rég még mind együtt voltunk. -Hol van Mitsuki? Hol van Miu? Miért nincs itt rend és szépség? *Egyik kezemet önkéntelenül előre nyújtva varázslatba kezdtem és szépen lassan minden a helyére került és ki javítódót. Még a szobám is rendbe jött ahol kisebb kupi volt nem rég. -Nem tudom miért, de éhes vagyok. Farkas éhes. | |
| | | Miu Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 9:12 pm | |
| Húsz perc múlva fel ébredtem a bundám háromszor vastagabb volt mint kellet volna, de legalább jó meleg volt. -Mi? Ki? Hol? Körbe néztem, de most még homályosan láttam. ~Régen kellet ennyi energiát el szívnom, de talán egy ideig nem lesz megint baj. -Éhes vagyok nyáú és szomjas. Nyávogtam félig komásan. | |
| | | Hana Mitsuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 9:27 pm | |
| - Akkor talpra, és rohanj a szobába a többiekhez! - szólt valaki, na persze Mitsuki volt az, éppen egy vízcsap és egy tükör előtt vagdalva a haját, morcosan. Miu a fal tövében feküdt mellette, a helyiség pedig egy női wc része volt, mert igazából jobb ötlete nem volt, hogy hova vigye. Ő se ment a gyengélkedőbe, túl nyilvánvaló lett volna, mellesleg meg kellett azért várni hogy Miu felébredjen, mert még elveszik vagy valami - s ki tudhatta abban a formában mi újra volt képes, és mire nem már. Mégiscsak családi háziállat volt valaha, némelyek szerint családtag, most pedig tudta a fene. Ami azt illeti, Mitsuki össze volt pörkölődve, leginkább a haja, míg a bőre és vágásoktól, portól és persze szintén égésnyomoktól változatos. Agyon kell majd mosakodnia és kezelnie magát, ha meg akar tőlük szabadulni mihamarabb, a ruháját meg majd helyre varázsolja. Most megfordult és lenézett a 'lányra', aki még kicsit homályosnak tűnt, de legalább jelenleg normálisnak. - Egy emelettel feljebb vannak, mielőtt eltévednél... - vágta csípőre kezét - nem érek rá egész délelőtt, dolgom van! | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Nov. 10, 2014 5:28 pm | |
| - B-baka! - feleltem válaszára, amiben közölte, hogy ő is szeret engem. Ikumi is mindig a legrosszabb pillanatban volt képes magához térni egy őrült őrjöngésből. - Azt hiszem ezt jobb, ha kényelmesebb helyzetben beszéljük meg - közöltem vele a véleményem, hiszen már a vonszolása is boszifeletti erőt kívánt, hát még, ha közben el is kellett magyaráznom, hogy az előbb lerombolt egy folyosót, kilökte Mitsukit az ablakon, és elevenen meg akart sütni. - Keresd őket egy emelettel lejjebb - folytattam a válaszadást kérdéseire. Még szerencse, hogy nem a harmadik emeletre szállásolták be. Ikumi eközben varázsolni kezdett, hogy rendet teremtsen a folyosón, és én is sietve csatlakoztam. - Tudod, ha ezért nem rúgnánk ki minket, akkor semmiért - gondolkodtam hangosan, miközben lassan helyreállt valamiféle rend a feldúlt folyosón. Akár még egy tanárral is viszonyt kezdhetne, kuncogtam magamban. Ekkora hülyeségre még azért Ikumi sem képes, ugye? - Gyere, együnk valamit - tessékeltem be a szobába, ahol még mindig terítve volt az asztal, és segítettem leülni az egyik székre. A lábamba is kezdett végre visszatérni az erő. Mitsukiék csak visszatalálnak ide, ugye?
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Nov. 10, 2014 5:37 pm | |
| -Miért mi történt? *Kőrbe néztem és el szomorodtam. -Hiányzik a cicám. Pedig itt kellene lennie. Ő mindig velem van. *Megint körbe néztem. -Egyéb ként miért fáj most nekem több helyen is? Olyan érzésem van mintha varázslattal találtak volna el. Meg támadtak minket vagy mi történt? Mitsuki és Miu jól vannak? Weasly jól van és Yatagarasu is? *Kicsit fel nyögtem ahogy le ültünk. -Nem nem szabad. Miu nélkül nem eszem. A tortát is csak akkor ehetjük meg ha mindenki itt van. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája | |
| |
| | | | Hana Ikumi szobája | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |