Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Hana Ikumi szobája

Go down 
+7
Hana Yuki
Miura Mari
Hana Mitsuki
Mitsui Yua
Alexander Flash
Egami Daisuke
Ikumi
11 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 17 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Ikumi
Diák
Ikumi

Hozzászólások száma : 2112

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openSzomb. Ápr. 09, 2011 12:33 pm

*Lassan nyílt ki az ajtó majd pár bőrönd repült be a szobába. A bőröndök szépen le érkeztek a földre majd egy fiatal cica és végül én léptem be a szobába.
-Kis szobácskám meg jöttem Smile.
*Ki nyitottam az ablakot és egy kis varázs igével meg táncoltattam a seprüt a szobámban, hogy ne kelljen kézzel takarítanom. Ezután ki csomagoltam és persze Miuval törődtem a legtöbbet.
-Látod Miu ezért jó mindig együtt lenni, mert így sokkal szórakoztatóbb.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openSzomb. Ápr. 09, 2011 7:45 pm

Örültem, hogy újra jöhetek a suliba. Már kezdtek hiányozni a többiek a suliból, meg gondolom idén is jönnek páran, szóval jó móka lesz. De leginkább azért vártam, hogy újra láthassam Ikumit. Már egy hete nem láttam és nem is tudtam vele beszélni, így mikor a suliba értem, egyenesen Ikumi szobája felé vettem az irányt. Az ajtaja előtt megálltam kicsit, majd halkan bementem. Pont háttal állt nekem, így nem vett észre. Jobb kezemmel eltakartam a szemét, balommal pedig finoman átöleltem derekát és hallkan a fülébe suttogtam.
- Na ki vagyok?
Majd egy apró puszit nyomtam az arcára.
Ikumi
Diák
Ikumi

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openSzomb. Ápr. 09, 2011 7:50 pm

*Kicsit meg lepődtem mikor egy kéz el takarta a szemeimet és gyengéden átölelve meg puszilt.
-Warg igazgató úr?
*Kezdtem a ki tallálosdi játékba szándékosan rossz nevekkel.
-Mika? Taki? Hosé Armando? Jeam Carry? Denis Hoffman?
*Viccelődtem tovább.
-Vagy egy vad idegen aki szeret velem játszani? Smile.
Vendég
Vendég

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openSzomb. Ápr. 09, 2011 7:57 pm

Kicsit felhíztam a szemöldököm, mikor Ikumi mindenféle neveket kezdett mondani.
-Hmmm... leginkább az utolsó, de nem vagyok idegen.
vettem le ezzel kezemet a szeméről és ha megfordult, hosszan megcsókoltam, ha nem, akkor finoman nyakát kezdtem csókolgatni, közben simogattam.
- Hiányoztál.
Ikumi
Diák
Ikumi

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openSzomb. Ápr. 09, 2011 8:04 pm

-Óó el rontottad a játékot.
*Mondtam, ahogy meg fordultam majd a nyakába borulva hosszan meg csókoltam.
-Te is hiányoztál nekem.
*Csókot be fejezve be csuktam az ajtót majd le ültettem és az ölébe ülve ismét meg csókoltam. Miu is oda ugorva hozzá dőrgölödzött.
-Miunak is nagyon hiányoztál. Nagyon meg szeretett téged.
Vendég
Vendég

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openSzomb. Ápr. 09, 2011 8:12 pm

A csókot befejezve, Ikumi becsukta az ajtót, majd leültetett az ágyra és az ölembe ült.
- Én is megkedveltem.
Simogattam meg mosolyogva a macsekot, majd mikor leugrott az ágyról, ledőltem rá Ikumival.
- Tudom, hogy valószínűleg fáradt vagy... de nincs kedved játszani kicsit? >.<
Kérdeztem, miközben lassan csókolgatni kezdtem szerelmem nyakát, jobb kezemmel pedig mellét kezdtem masszírozni ruháján keresztül.
Ikumi
Diák
Ikumi

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openSzomb. Ápr. 09, 2011 8:22 pm

*Kicsit el mosolyodtam a szavaitól és engedtem, hogy kényeztessen.
-Hát valóan az előbb érkeztem csak meg, de imádok játszani. S bár sokat játszottunk a nyáron még mindig szeretek veled játszani.
*Közel bújva hozzá meg öleltem és meg csókoltam.
-De téged annál is jobban szeretlek.
*Újból eg csókolva hosszan magamhoz öleltem és kissé szomorúan néztem rá.
-Túl hosszú volt ez a hét és már azt hittem sosem látlak.
Vendég
Vendég

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openSzomb. Ápr. 09, 2011 8:31 pm

- Akkor jó.
Mosolyodtam el, majd mikor közelebb bújt és megcsókolt visszacsókoltam.
- Én is nagyon szeretlek.
Feleltem, majd mikor az újabb csók után kicsit szomorúan nézett, kíváncsian néztem rá, míg el nem mondta az okát. Mikor elmondta, kisit újból elmosolyodtam és közelebb húzva magamhoz, újból megcsókoltam. Egyik kezemmel combját finoman végig simítottam, egészen a fenekéig aztán lassan azt kezdtem simogatni, míg másik kezemmel kibontottam Ikumi ruhájának masniját a nyakán.
- Úgysem hagylak el soha édesem.
Ikumi
Diák
Ikumi

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openSzomb. Ápr. 09, 2011 8:41 pm

-Nem mintha meg tehetnéd, mert akkor béka ként végzed.
*Viccelődtem és most bár ki kötötte a masnit a nyakamnál nem engedtem, hogy le hajtsa ruhám.
-Nana ne olyan gyorsan még az ajándékom sem kaptam meg.
*Kihasználva a pillanatnyi zavart gyorsan átfordítottam és most én voltam felül. Hosszan meg csókoltam miután végig simította kezét az arcomon. Utána lassan le segítettem a pólóját. Miután sikerült le vennem a pólóját végig puszilgattam a mellkasát. Ezután egy puszit adtam a szájára és közben hátra nyúltam a zsebemhez.
-Ez a tied édesem.
*Egy kis mosollyal egy kar órát nyújtottam át neki aminek a hátuljába a örökké szeret téged Ikumi felírat volt bele vésve.
Kép az óráról: http://www.vasarhely.ro/vetelkedo/csapatkep/BEJ_mi4en_rolex_yachtmaster-thumb%5B1%5D.jpg
Vendég
Vendég

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openVas. Ápr. 10, 2011 6:40 pm

A békás viccén, kicsit elmosolyodtam, majd mikor nem hagyta, hogy lehajtsam felsőjét, kicsit kérdőn néztem rá.
~ Ajándék? ~ kérdeztem magamban, és amíg nem figyeltem, Ikumi kihasználta a helyzetet és átfordult velem, hogy ő lehessen felül. Miután levette felsőmet, végig puszilgatta mellkasom, mire finoman végig simítottam kezemet az arcán és megcsókoltam. Ikumi, hátra nyúlt, aztán egy órát nett elő és nekem adta. Rohadt jól nézett ki és mikor megfordítottam, láttam mi van a hátuljára gravírozva, amitől csak jobban tetszett.
- Köszönöm édesem.
Ültem fel és hosszan megcsókoltam a lányt. Az órát letettem az egy melletti szekrényre, majd megpróbálkoztam újból lehajtani Ikumi felsőjét, ha ezúttal engedte.
Ikumi
Diák
Ikumi

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openVas. Ápr. 10, 2011 6:52 pm

-Igazán nincs mit.
*Mosolyogtam rá s hosszan csókolózva vele el játszadoztam a nyelvével. Ezután engedtem, hogy le hajtsa a ruhám és, hogy izgassa mellemet, mert így jobban fel izgultam. Kicsit hagytam, hogy masszírozza a melleimet utána rá dőltem és élveztem ahogy forró mellkasa melegíti az enyémet.
-Imádom mikor ilyen meleg vagy. Innen tudom, hogy valóban szeretsz és abból, hogy a szíved az enyémmel ver Smile.
Vendég
Vendég

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openKedd Ápr. 12, 2011 8:19 am

Ikumi hagyta, hogy lehajtsam ruháját. Ahogy ezt megtettem, végre újra láthattam a lány gyönyörű, formás melleit és nem bírtam megállni, hogy ne kezdjem azonnal simogatni, masszírozni őket. Hamarosan rámdőlt és forró testét enyémhez szorította. Ahogy puha mellei mellkasomhoz nyomódtak, valamint keményedő mellbimbói finoman cirógatták mellkasom, valami leírhatatlanul jó érzés volt. Ikumi szavaira elmosolyodtam, majd egy kisebb sókkal jeleztem, hogy én is ugyan így érzek, majd nyakát kezdtem csókolgatni. Bal kezemmel hátát, míg jobbommal fenekét kezdtem simogatni, masszírozni. Egy idő után, jobb kezem lejjebb csúszott a lány puncijáig, ami még bugyiján keresztül is érződött, milyen forró volt. A bugyin keresztül, lassan masszírozni kezdtem kedvesem punciját, amíg úgy éreztem, elég nedves nem lesz.
Ikumi
Diák
Ikumi

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openKedd Ápr. 12, 2011 4:39 pm

*Egyre jobban be nedvesedtem a simogatásától. Ahogy ő simogatott én úgy dörzsölődtem hozzá, hogy fel izgassam. Mikor éreztem, hogy kissé fel izgult le varázsoltam róla a nadrágját és úgy simogattam magam hozzá, hogy pénisze a bugyimhoz ért. Nagyon ki pirulva meg csókoltam utána sóhajtozva rá néztem.
-Umm nem bírom sokáig már..
Vendég
Vendég

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openKedd Ápr. 12, 2011 6:16 pm

Ikumi szorosan hozzám dörzsölődve izgatott fel egyre jobban, aminek nem is maradt el a hatása. Farkam egyre jobban keményedni kezdett, majd mikor levarázsolta rólam a nadrágot és úgy kezdett izgatni... egyre jobban akartam őt. Kezemmel közben bugyija alá benyúlva, lassan simogatni kezdtem punciját, majd két ujjammal ujjazni kezdtem, miközben farkam is pinájához dörzsölődött. Kipirult arccal, egyre jobban lihegett, majd miután megcsókolt, azt mondta, már ne bírja sokáig.
- Élvezz el nyugodtan szerelmem. Ma szeretnék veled sokat játszani és úgy kényeztetni, ahogy csak tudlak.
Válaszoltam, kicsit lihegve, majd hosszan megcsókoltam és kicsit gyorsabban kezdtem ujjazni.
Ikumi
Diák
Ikumi

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openKedd Ápr. 12, 2011 7:11 pm

-Olyan gonosz vagy.
*Lihegtem ahogy a puncimat simogatta és ujjazta. Hamarosan el is élveztem és rá borulva meg csókoltam. Kis pihenő után fel ültem és a farkát a puncimhoz igazítva lassan beleültem. Ahogy egyre mélyebbre ment úgy sóhajtottam fel. Ki pirulva úgy néztem ki mint egy szűz aki most először érzi milyen az amikor belül kitölti valami. Még szinte meg sem mozdultam amikor éreztem, hogy angyalom pénisze meg remeg bennem.
~Ne még ne...ahhh már késő...
*Éreztem amint a meleg folyadék el ölti a testem ettől pedig ismét rá borulva szuszogni kezdem.
-Úgy tűnik tényleg nagyon hiányoztam neked Smile
Vendég
Vendég

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openKedd Ápr. 12, 2011 7:30 pm

Mikor legonoszozott, csak elmosolyodtam kicsit és folytattam Ikumi izgatását, amíg nem éreztem, hogy teste aprókat remeg és ujjaimat is beterítette, pinájának édes nedve. Lihegve rám borult és csókolgatni kezdett, majd kis pihenő után felült, farkamat puncijához igazította és bele ült. Csak egy hétig nem láttam, de ennyi idő nélküle, szinte kibírhatatlan volt. Semmi nem hasonlítható ahhoz az érzéshez, mikor farkam Ikumi forró, nedves puncijába hatol. Voltam már más lányokkal is, de Ikumi különleges. Valamint a látvány, amit nyújtott... csodás, formás teste csillogott a napfényben és ahogy kipirult arccal nyögdécselt farkamon... nem is bírtam sokáig és bele élveztem. ~ Francba. ~
- Nem is tudod mennyire.
Válaszoltam és fenekét, valamint combját kezdtem simogatni.
- Megpróbáljuk még egyszer?
Kérdeztem mosolyogva, lenézve újra ágaskodó farkamra.
- Nagyon hiányoztál >.<
Ikumi
Diák
Ikumi

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openKedd Ápr. 12, 2011 7:46 pm

*Csak mosolyogva bólintottam és le szállva róla le feküdtem az ágyra.
-Te is nekem.
*Kezemet a vállára tettem mikor rám feküdt és egy pillanatra a gyűrűt csodáltam utána meg simogattam az arcát.
-Szeretlek.
*Lassan közel hajolva meg csókoltam és hosszan el játszadoztam a nyelvével.
Vendég
Vendég

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openKedd Ápr. 12, 2011 7:55 pm

Mosolyogva bólintott és leszállt rólam, majd mellém feküdt. Mikor felé hajoltam, megsimogatta az arcomat.
- Én is téged.
Válaszoltam, majd mialatt nyelveink lassan körtáncot jártak egymás körül, farkam lassan Ikumi puncijához illesztettem és lassan elkezdtem betolni neki, majd lassan mozogni kezdtem benne. Ezalatt, kezeimmel melleit kezdtem izgatni. Masszírozni, simogatni, mellbimbóival játszani.
Ikumi
Diák
Ikumi

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openKedd Ápr. 12, 2011 8:07 pm

*Mialatt csókolóztunk farkát a puncimhoz illesztette és behatolva mozogni kezdet bennem.
-Ahh mostanában olyan furcsán viselkedsz.
*Nyögtem ahogy mozgott bennem közben a lábaimmal magamhoz öleltem és meg pusziltam a nyakát.
-Nem tudom mostanában olyan gyorsnak tűnsz.
Vendég
Vendég

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openKedd Ápr. 12, 2011 8:12 pm

Miközben mozogtam benne, azt mondta, mostanában furcsa vagyok, mire felkaptam a fejem.
- Szeretnéd, hogy lassabban mozogjak?
Kérdeztem kicsit lihegve, majd nyelvemmel, keményedő mellbimbójával kezdtem játszani, balommal pedig másik mellét kezdtem masszírozni.
Ikumi
Diák
Ikumi

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openKedd Ápr. 12, 2011 8:16 pm

-Nem így értettem.
*Feleltem aztán fel sóhajtva és nyögve élveztem ahogy a melleimet kényezteti.
-Ez hiányzott, hogy játssz elem.
*Nyögtem és bele kapaszkodva nyögtem és kézzel lábbal átkarolva élveztem ahogy kényeztet i a mellem és mozog a puncimban.
-Folytasd olyan jó.
Vendég
Vendég

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openKedd Ápr. 12, 2011 8:25 pm

- Sajnálom... csak azért volt, mert hiányoztál és nem bírtam visszafogni magam.
Mondtam, miközben éreztem, hogy magához szorít. Mellét számba vettem és finoman szívogatni, nyaldosni kezdtem, míg kezemmel, masszíroztam másik mellét, másik kezemmel pedig, puncija felett kezdtem masszírozni.
Ikumi
Diák
Ikumi

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openKedd Ápr. 12, 2011 8:34 pm

-Te is hiányoztál nekem. Minden nap szomorúbbá váltam, mert nem voltál velem.
*Folyamatosan nyögtem és sóhajtottam ahogy mozgott bennem. Közben én is próbáltam mozogni amennyire tudtam. Mikor lábaimmal elengedtem azokat a nyakába véve erősebben és mélyebben kezdett mozogni bennem. Ettől ismét elélveztem és kértem, hogy most hátulról kutya pózban folytassuk.
Vendég
Vendég

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openKedd Ápr. 12, 2011 8:40 pm

Lábaival elengedte derekamat, majd nyakamba vettem azokat, így mélyebbre hatolva kezdtem mozogni benne, míg nemsokára újból elélvezett. Megkért, hogy ezúttal hátulról csináljam, ami kicsit meglepett, mert tudtam, hogy ezt annyira nem szerette, de miután feltérdelt az ágyra, mögé álltam és farkammal lassan izgatni kezdtem Ikumi segglyukát, közben kezemmel punciját kezdtem simogatni. LAssan elkezdtem betolni a szűk nyílásba farkamat, majd ütemes mozgásba kezdtem, közben punciját ugyan olyan ütemben ujjazni kezdtem.
Ikumi
Diák
Ikumi

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-openKedd Ápr. 12, 2011 8:47 pm

*Eléggé meg lepet mikor a farkát a fenekembe tolta be. Sikítva egy aprót bele markoltam a párnába.
~Valamit félre értett nem oda akartam.
*Hangosabban nyögtem attól ahogy mozgott bennem és mind ketten tudtuk, hogy ezt követve ma már nem nagyon fogunk játszani.
-Ahh ez nagyon jó Angyalom.
Ajánlott tartalom

Hana Ikumi szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája Folder-open

Hana Ikumi szobája
Vissza az elejére 
1 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 17 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi naplója
» Hana Miu
» Hana Miu

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: 1. emelet-
Ugrás: