Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Hana Ikumi szobája

Go down 
+7
Hana Yuki
Miura Mari
Hana Mitsuki
Mitsui Yua
Alexander Flash
Egami Daisuke
Ikumi
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Hana Ikumi szobája - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openPént. Feb. 17, 2012 4:33 pm

- Szeretlek Ikumi.
Suttogtam halkan fülébe, majd finoman fülcimpáját kezdtem nyalogatni és gyengédem harapdálni. Ahogy lassan mozogtam benne, közben egyik kezemmel fenekét simogattam, míg másikkal melleit próbáltam kényeztetni. Szerettem volna, ha minél jobban érzi magát, épp ezért húztam kicsit úgy magam felé, hogy feneke is jobban előkerüljön, majd az azt simogató kezemmel lassan hátsó lyuka felé kezdtem közelíteni. Mikor elértem, középső ujjam, lassan dugtam be segglyukába és kezdtem lassú mozdulatokkal azt is ujjazni. Tudom, hogy ezért régen nem volt oda annyira, de mostanában úgy tűnt, egyre jobban élvezi a dolgot, így gondoltam ez fokozhat még élvezetén.
Vissza az elejére Go down
Ikumi
Diák
Ikumi

Hozzászólások száma : 2112

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openPént. Feb. 17, 2012 9:11 pm

-Én is szeretlek.
*Suttogtam és gyengéd sóhajokkal meg csókoltam. Lassan mozgott bennem és én is lassan mozogtam vele. Fejét simogattam néha hajába túrva majd egyre jobban átölelve őt. El kellet ismernem, hogy fenekem izgatása is nagyon jól eset annak ellenére, hogy nem kifejezetten voltam oda érte. De most finom volt és gyengéd így nagyon élvezte mamit csinál.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openPént. Feb. 17, 2012 9:24 pm

- Hová szeretnéd, hogy menjek?
Kérdeztem lihegve, ahogy kicsit gyorsítottam mozgásomon, mert éreztem, hogy már nem kell sok és elélvezek. Míg egyik mellét továbbra is kezemben tartva szórakoztattam, másik mellét számba vettem és úgy kezdtem kényeztetni. Megpróbáltam minél jobban elkényeztetni szerelmemet. és reméltem ő i legalább annyira élvezi, mint én.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openPént. Feb. 17, 2012 9:30 pm

-Tényleg meg kell ezt kérdezned?
*Kuncogtam és forrón meg csókoltam. Alig engedtem el, hogy a mellemet kezdhesse kényeztetni míg mozgásától finoman remegtem. Fejét simogattam miközben sóhajtoztam és lábaimmal jobban magamhoz öleltem. Éreztem, hogy egyre jobban remegek miközben az ő farka meg találva a g pontomat hirtelen arra késztet, hogy az ajkamba harapva próbáljam még egy kicsit vissza tartani az orgazmusom.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openPént. Feb. 17, 2012 9:38 pm

A látvány, ahogy Ikumi ajkaiba harap és arcai kicsit kipirulnak olyan aranyos és izgató volt egyszerre, hogy nem bírtam tovább visszatartani. Egy utolsó lökéssel tele élveztem forró kis punciját, majd hosszan megcsókoltam, miközben testét lágyan simogattam, ahol csak értem.
- Szeretnél még játszani, vagy induljunk lassan?
Kérdeztem halkan, ahogy mutató ujjammal finoman köröztem mellbimbója körül, hogy mellét kényeztessem, majd, mellbimbóját bekapva szopogatni és finoman harapdálni kezdtem, hogy a nemrég jött orgazmus okozta élvezetére rátegyek még egy lapáttal.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openPént. Feb. 17, 2012 9:51 pm

*Ahogy elöntött a orróság nem bírtam tovább és olyan orgazmus tőrt rám, hogy nem bírtam tovább és én el élveztem. Hozzá simultam miközben csókolóztunk és simogattam a hátát.
-Hát már nagyon éhes vagyok, de örömmel játszom még veled. Akár itt akár más hol ahol éppen szeretnéd.
*Halkan fel sóhajtottam ahogy mellemet kezdte izgatni.
-De ha ennyire el csábítottalak, hogy el engedni sem tudsz akkor takarj be a szárnyaiddal és játsz még velem ameddig kedved tartja.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openPént. Feb. 17, 2012 10:01 pm

- Nem tehetek róla... annyira felizgattál, hogy nem tudok leállni.
kezdtem el nyaldosni mellbimbóját, míg közben mindig ágaskodó farkam kihúztam puncijából és fenekéhez illesztettem.
- Nem baj ha most ezzel a lyukaddal játszom?
Kérdeztem, mert ha nem szerette volna, akkor puncijánál maradok.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openPént. Feb. 17, 2012 10:15 pm

-Akkor nyertem ügye? Teljesen el csábítottalak.
*Farkát a fenekemhez illesztette.
-Nem baj ha tényleg ott szeretnél most játszani. De utána minden képen menjünk enni.
*Már majdnem be tolta mikor eszembe jutott valami.
-Várj egy picit és ülj fel.
*Mikor fel ült én az ölébe ültem, de úgy, hogy a farka fenekembe hatoljon és lábaimmal derekát átölelve simultam hozzá.
-Szeretné látni a szemeidet.
*Forrón meg csókoltam és mozogni kezdtem.

A hozzászólást Ikumi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 17, 2012 10:21 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openPént. Feb. 17, 2012 10:20 pm

Úgy tettem, ahogy kérte, majd mikor bele ült az ölembe, úgy hogy farkam pont szűk lyukába hatoljon, hangosan felnyögtem, mert hirtelen nagyon jól esett. Visszacsókoltam és kezeimet fenekére téve segítettem a mozgásban.
- Rendben van, azt csinálunk ezután, amit csak szeretnél boszikám. :3
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openPént. Feb. 17, 2012 10:25 pm

-Szeretnék veled lenni egész nap. Be kell pótolnunk az időt. Tudod randizzunk. Vagy nézzünk szét a dolgok között amik majd kellenek a családunknak.
*Teljesen hozzá simultam.
-Én egy kertes házra gondoltam medencével. De nem szeretnék csak én dönteni.
*Kényelmesen mozogtam rajta miközben puszilgattam a száját.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openSzomb. Feb. 18, 2012 7:50 pm

- Amíg velem vagy, nekem teljesen mindegy minden.
Sóhajtottam, ahogy legszűkebb lyuka masszírozta farkamat.
- De a lakással lehet meg kellene várni, amíg befejezzük az iskolát nem?
kérdeztem, mert igaz, hogy már csak 1-2 év, de addig talán nem kellene kertes házat venni, hisz az iskolához vagyunk kötve, viszont utána akárhová mehetünk. Közben nyelvem hegyével épphogy bőréhez érve, finoman kezdtem nyakát nyaldosni, lassan egyre feljebb haladva, majd hosszan megcsókoltam.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openVas. Feb. 19, 2012 7:35 pm

-Lehet, hogy igazad van, de ha közben még is gyermekünk lesz akkor őt is el kell majd vinni az órákra.
*Hosszan meg csókoltam közben magamhoz öleltem.
-De én ezt sem bánnám, de akkor szeretném, hogy egy szobában legyünk. Szeretném, hogy mindig velem legyél.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openVas. Feb. 19, 2012 8:05 pm

- De nem azt mondtad, hogy nem lehet, mert anyukád rád küldött egy varázslatot?
Mosolyogtam rá, főleg, mivel egyáltalán nem bántam volna, ha terhes lesz, nem is akartam, hogy ezt higgye, csak kicsit meg voltam kavarodva.
- Titkolsz előlem valamit boszikém?
Álltam meg kicsit a mozgással és kíváncsian néztem szerelmem szemeibe.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openVas. Feb. 19, 2012 8:13 pm

-De igen ezt mondtam. De minden varázs feltőrthetö. Te pedig nagyon vad voltál és különösen kemény. Nem biztos, de lehet, hogy a varázslat el múlt. Ha pedig el múlt akkor tudnod kell én nem fogok rád haragudni és anyu sem. Meg ígérte, hogy ha fel töröd a varázst azonnal hozzád mehetek. De azt is mondta, hogy ha fel törik a varázs lehet, hogy nem fogod érezni, de a szíved örökké hozzám köt majd.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openVas. Feb. 19, 2012 8:20 pm

- Eddig is hozzád kötött, szóval, nem változott semmi.
Mosolyogtam rá, ahogy kezeimmel finoman végigsimítottam testén és hosszan megcsókoltam, majd mikor megálltam fenekénél, finoman rámarkoltam és lassan újból mozgatni kezdtem. Kicsit furcsa volt pont szex közben megbeszélni ezt, de végül is örülök neki. Ha feltörtem a varázst, ha nem.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openVas. Feb. 19, 2012 8:31 pm

-Ez örömmel hallom.
*Nyakába kapaszkodva vissza csókoltam majd élveztem a mozgást.
~Megint látom azt a láthatatlan köteléket köztünk. Ez biztos azt jelenti, hogy komolyan gondolja ő is.
*Érezte, hogy még mélyebbre hatol belém amitől fel sóhajtottam.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openVas. Feb. 19, 2012 8:49 pm

Ledöntve az ágyra, kicsit ismét keményebben kezdtem mozogni benne, de nem annyira mint az előbb. Még mindig inkább finomnak mondtam volna, csak egy kicsit csináltam vadabbul. Mivel tudtam, hogy Ikumi már nagyon akar menni arra a randira, gondoltam gyorsan befejezzük ezt és akkor oda megyünk, ahová csak szeretne.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openVas. Feb. 19, 2012 8:55 pm

*Az ágyra döntött és keményebben kezdet mozogni, de nem úgy mint az előző órákban. Én sóhajtoztam alatta közben magamhoz húztam, hogy jobban magamhoz öleljem és meg csókoljam.
-Remélem a randi közben is találunk egy kis helyet, hogy néha játszunk ha nagyon meg kívánnál. az sem zavar ha megint vadabb leszel, imádok mikor teljesen kitöltesz és csak velem törődsz.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openVas. Feb. 19, 2012 9:01 pm

- Biztosan találunk majd ilyen helyet, ha mást nem a moziban, ha nem érdekel annyira a film. Razz
Nyújtottam rá viccesen nyelvemet, majd kezeimmel melleit kezdem masszírozni, miközben nyakát csókolgattam. Egy pillanatra megállva kihúztam farkam fenekéből és vissza illesztve nedves kis pinájába, azt kezdtem tovább dugni, hogy később ismét belé élvezhessek.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openVas. Feb. 19, 2012 9:05 pm

-Én is nagyon remélem.
*El kaptam a nyelvét egy nyelves csókra majd hagytam, hogy a nyakamat csókolgassa. Majd fenekemből a puncimba hatolt és finoman tovább mozgott bennem. Majd el élveztem pont előtte mielőtt ő élvezett belém. hagytam, hogy hosszan ürítse belém az ondoját majd mikor ki húzta el ültem és nyalogatni kezdtem a farkát.
-Mielőtt el megyünk még egyszer magadévá teheted a számat ha szeretnéd.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openVas. Feb. 19, 2012 9:15 pm

Hagytam, hogy letisztogassa farkamat, és már indultam volna, de felajánlotta, hogy újra megdughatom a száját is. Ez volt a gyenge pontom, imádtam, mikor Ikumi a szájával kényeztet és mikor alaposan megfoghatom finom kis ajkait.
- Hát... ha tényleg nem bánod, én szeretném...
Mondtam, kicsit elpirulva, mert olyan önzőnek tűnt a dolog, de nem tudtam ellenállni neki.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openVas. Feb. 19, 2012 9:19 pm

-Nem bánom sőt szeretném meg szokni. Szeretném, hogy sose kelljen mást választanod, mert valamit nem tudok neked valamit meg tenni. Élvezni oda élvezhetsz ahova szeretnél a testemre az arcomra a számba.
*Be kapva farkát szopni kezdtem majd megkapaszkodtam benne és vártam, hogy tegyen velem amit szeretne.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openHétf. Feb. 20, 2012 6:01 pm

Élveztem, ahogy leszopta fakamat, majd mikor már keményen álltam, megkapaszkodott. Finoman végigsimítottam kis buksiján, majd tarkóját megfogtam, hogy ne nagyon mozogjon és fokozatosan gyorsuló mozgással kezdtem szájbabaszni. Egyszerűen imádtam ezt az érzést, mikor Ikumi finom kis ajkait dugattam, de tényleg reméltem, hogy nem olyan nagy gond neki és nem csak kényszerből csinálja.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openHétf. Feb. 20, 2012 6:16 pm

*Mikor végig simított a fejemen el mosolyodtam kissé. Szerettem mikor kedves és aranyos velem. Ezután el kezdet mozogni a számban egyre gyorsulva én pedig a nyelvemmel kényeztettem közben. Egyik kezemmel simogatni kezdtem heréit a másikkal a lábába kapaszkodtam.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-openHétf. Feb. 20, 2012 6:26 pm

Az, hogy nyelvével is rásegített, az amúgy is csodás érzést, csak még jobbá tette.
- Istenien csinálod..
Sóhajtottam hangosan, ahogy egyre keményebben kezdtem dugni szerelmem ajkait. Ha így folytatja, nem biztos, hogy sokáig fogom bírni, de talán nem is nagy baj, ha most gyorsabban megyek majd el és indulhatunk a randira, amire Ikumi olyan régóta vár.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 16 Folder-open

Hana Ikumi szobája
Vissza az elejére 
16 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi naplója
» Hana Miu
» Hana Miu

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: 1. emelet-
Ugrás: