|
| Hana Ikumi szobája | |
|
+7Hana Yuki Miura Mari Hana Mitsuki Mitsui Yua Alexander Flash Egami Daisuke Ikumi 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Szept. 14, 2014 3:27 pm | |
| *A béka comb mindig elől volt mivel a béka volt az egyik kedvenc csemegém. Gyorsan meg melegítettem neki egy adagot amit le tettem elé. -Jó étvágyat. *Rá néztem Weaslyire és el mosolyodtam. -Ááá még szűz vagy ez annyira aranyos. Rá néztem Yukira egy kis mosollyal. -Na és te húgi? Volt már olyan aki el vette tőled? *Rá néztem Miura aki szintén szűz kis cica volt, de valami enyhe bizsergést éreztem belőle. ~Úgy érzem az én kis cicám hamarosan már nagy cica lesz. *Kicsit meg szédültem, de gyorsan le ültem így gyorsan enyhült a tünet. ~Ez fura volt, mintha a mágia kötödésünk kicsit másabb lenne, de nem gyengült. De egy pillanatra olyan volt mintha egy másik démonnal lettem volna össze kapcsolva.. | |
| | | Hana Yuki Diák
Hozzászólások száma : 49 Join date : 2014. Aug. 19.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Szept. 14, 2014 3:49 pm | |
| Miközben Ikumi melegíteni kezdte a kért békacombot, egy gyilkos tekintetet váltottam Weaslyvel, aki láthatólag jól szórakozott saját legújabb csínytevésén, és hogy kínos helyzetbe hozhatott ismét. De az nevet, aki a végén nevet. Ikumi kérdésére Weasly felé fordította a fejét. - Csak Yukinál vagyok még szűz, de biztos vagyok benne, hogy a férfias viselkedésemmel előbb-utóbb megnyerem magamnak - kacsintott rá, mire ismét átfutott az agyamon, hogy eladjam egy kisállat-kereskedőnek vagy egy cirkusznak. Biztos odáig lenne mindenki egy beszélő menyéttel. Ikumi kérdésére kicsit elvörösödtem. Nem igazán tartottam illendőnek ilyesmikről beszélni. - Hát izé... az úgy volt, hogy... - mondtam zavartan, de Weasly ismét félbeszakított. - Egy fiú és egy lány is! - jelentette ki, mire még jobban elvörösödtem. - Te kis... - vágtam felé dühösen. Ikumi időközben leült az egyik székre, úgy tűnt, mintha nem lenne teljesen jó. Talán csak nem az sokkolta ennyire, hogy a kis húgocskájának ennyi kapcsolata volt ilyen rövid idő alatt? Sietve odaugrottam, és átkaroltam. - Minden rendben, nővérkém? Tudom, hogy nehéz feldolgozni, de mindketten rendesek voltak. Többnyire. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Szept. 14, 2014 4:01 pm | |
| -Hihiezt nem egészen értem, de ha ember lennél lehet nem lennél velem az hihi. *Néztem őket és Yukit aki nagyon el pirult ahogy ki derültek dolgok. Gyorsan átölelt én pedig rá tettem a kezét az övére. -Semmi baj húgicám. Tudom, hogy te sem vagy más kis lány. Nekem is volt már fiú és lány partnerem ezt biztosan tudod jól. Csupán meg szédültem, mert érzem, hogy az én kis Mium sem kis cica már. Lassan érdeklődni kezdenek a helyi kandúrok. De örülök, hogy találtál olyanokat akik kedvesek veled. De ha úgy érzed nagyon hiányoznak gyere nyugodtan át talán fel tudlak vidítani. *Meleg ölelése jól érezhető volt és ahogy fejemet az övének döntöttem eszembe jutott pár emlék közös kis életünkről. -Hiszen én is nagyon szeretlek. | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Szept. 23, 2014 8:55 am | |
| Mikor Ikumi beszélni kezdett saját kapcsolatairól, még jobban elvörösödtem. Mindig is sejtettem, hogy ő sem egyfelé kacsintgat, és Mitsukiban sem voltam teljesen biztos, már annyira sem, amennyire általában tisztában lehet lenni bármivel vele kapcsolatban. A felvidításra való célzást is furcsának éreztem, és rögtön eszembe villant micsoda hévvel is markolászta melleimet. De hát testvérek vagyunk, ezt csak nem gondolhatja komolyan! Ahogy hozzámért összerezzentem, de próbáltam nem ügyet csinálni a dologból, főleg, hogy fogalmam sem volt, hogyan is kéne reagálni. - Én is mindennél jobban szeretlek nővérkém - simítottam bele a hajába. Bár sosem éreztem túl felelősségteljes személynek, tudtam, hogy mindig próbált vigyázni rám és Mitsukira. - Folytassuk a reggelit? - kérdeztem kissé bátortalanul. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Szept. 23, 2014 9:08 am | |
| -Ennek örülök. *Mosolyodtam el, de azért éreztem, hogy össze rezzent. -Mi a baj? Fel áll a szőr is a karodon. *Kicsit le simítottam neki. -Ha éhes vagy. De ha valami másra vágysz csak szólj. Ma nincs órám örömmel tölteném veled az időt. Mitsukinak is szólni kéne, majd a torta miatt. | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Nov. 03, 2014 11:09 pm | |
| Úgy tűnik, Ikumi előtt sem maradt észrevétlen, hogy enyhén összerezzentem, amit szóvá is tett, és igyekezett lesimítani az égnek meredő szőrszálaimat. - S-semmi különös, nővérkém - préseltem ki nehezen magamból ezt a pár szót, mivel fogalmam sem volt, hogyan mondhatnék bármit is. Mi van, ha komolyan szeretne rám mászni? Akkor talán úgy fogja hinni, hogy én is szeretném a dolgot, ha még mindig ezen gondolkozom? - Csak eszembe jutott egy rossz emlék. - Menyétéhes vagyok - húzott ki ezúttal Weasly a kellemetlen szituációból, aki ismét Ikumi mellei felé settenkedett. - Csodálatosan gyönyörű és melegszívű Ikumi kisasszony megetetne valamivel? - Azt hiszem csatlakoznék - jelezte Yuki is, de aztán eszembe jutott, hogy talán úgy érti nővérem, a bókokkal együtt, így enyhén kipirultam, és úgy tettem hozzá. - A jelzők kivételével. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Nov. 03, 2014 11:23 pm | |
| -Sosem jók a rossz emlékek. Szeretnél róla beszélni? Én mindig ki beszélem a rossz emlékeket. Utána sokkal jobb mint sírni miattuk. *Meg simogattam a kis Weasly-t és rá mosolyogtam. -Mi finoman kérsz? *Yukira nézve rá mosolyogtam. -Jaj Yuki ezek a jelzők rád is érvényesek. Hiszen nagyon szép vagy és ha valaki jól ismer téged az tudhatja, hogy meleg szívű vagy. *Ahogy ezt ki mondtam körbe néztem. -Na és hol az én kis cicám? | |
| | | Miu Diák
Hozzászólások száma : 228 Join date : 2014. Sep. 20.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Nov. 03, 2014 11:34 pm | |
| Már akkor nagyon örültem amikor Yuki meg jelent, de mióta enni is kaptam és ki derült, hogy torta is lesz ha mind együtt vagyunk annak nagyon nagyon örültem. Hiszen a gazdim mindig meg osztott velem minden finomságot így tudtam, hogy ebből is kaphatok majd. -Itt vagyok nyáú. Bújtam elő a takaró alól ahová be bújtam és ki hoztam a kis egeremet onnan. A is Weaslyt meg pillantva a gazdim mellkasán el mosolyodtam. Szegénynek pont úgy hiányzott Ikumi mint nekem Yuki. -Azt hiszem kicsit ki nyújtózkodóm nyáú. Meg vakargattam a hátamat a lábammal, majd ahogy el kezdtem nyújtózkodni szép lassan el kezdtem át változni. A mancsaimból kezek lettek a lábaimból emberi lábak lettek a bundám emberi bőrré vált. Tetem meg nagyobbodott és sokkal jobban kezdtem hasonlítani egy emberre. Ahogy átváltoztam testemen egy ruha jelent meg, hogy ne legyek meztelen és lábaimon harisnya vált láthatóvá. Mikor el készültem füleimet meg rebegtettem a fejemen. -Macska izom, macska karom, macska varázs, tej hatalom :3. | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Nov. 04, 2014 11:54 pm | |
| - K-köszönöm, inkább nem - hárítottam el Ikumi ajánlatát, főleg, mivel nem nagyon tudtam volna mit kitalálni. Ami pedig az előző középsuliban esett meg velem és szerelmi ügyeimmel, azt végképp nem éreztem senki másra tartozónak. - Én csak téged szeretnélek - dörgölőzött hozzá Weasly Ikumi melleihez. - Weasly! - szóltam rá, annak ellenére, hogy az előbb kisegített. Mindennek volt határa, bár biztos voltam benne, hogy Ikumi még élvezi is a helyzetet. Menyétkém szerencsére nem akarta tovább feszíteni a húrt, és némileg visszavonulót fújt, én pedig ismét koncentrálhattam Ikumira, akinek kedves dicséretei mindennél jobban estek. De vajon komolyan gondolja? Talán csak azért mondja, mert még mindig rám akar mászni? Nehéz volt elhessegetni ezeket a gondolatokat. - Köszönöm, nővérkém - mondtam végül udvariasan, hiszen azzal csak nem lőhettem nagyon mellé. Ekkor érdekes új esemény történt: előkerült Miu, aki eddig a takaró alatt játszott valamivel, én pedig melegen rámosolyogtam. Igazán aranyos cica volt, nem is hasonlítható ahhoz a kujon perverzhez, mint aki Weasly volt. Váratlanul azonban Miu mágikusan változni kezdett, és rövidesen átalakult egy macskafüles emberszerű lénnyé. Tátott szájjal pislogtam rá Miura, majd sietve Ikumira, de mivel nem tűnt meglepettnek, kicsit megnyugodtam. - Mi történt veled, Miu? - kérdeztem még mindig a meglepetés ereje alatt, és felállva mell léptem, megtapogatva füleit. - Finom puha. - Kérlek, csodálatos Ikumi kisasszony, engem is változtass át! - kezdett ficeregni Weasly. - Akkor végre én lehetnék a Hana-hárem ura!
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Nov. 05, 2014 12:06 am | |
| -Jaj Weasly drága tudom, de nem hiszem, hogy el hagynád Yukit értem. De talán maradhatsz egy éjszakára. *Kuncogtam vidáman. -Ha már éhesek vagyok egyetek. Ne menjen kárba az étel vagy kénytelen leszek fel falni mindent. *Ahogy Miu átváltozott és el mondta a macska kommandóból Zoé szövegét meg vakargattam a füle tövét. -Sajnálom én csak békákra vagyok specializálódva. Csak arra tudlak varázsolni. Finom béka husikává. *Meg nyaltam a szám szélét majd ettem az lőttem lévő ételből egy falatott. | |
| | | Miu Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Nov. 05, 2014 12:10 am | |
| Miután átváltoztam kaptam a gazditól egy kis fül vakarást amitől dorombolni kezdtem. -Prrrrrr. -Bele kontárkodtam az üstbe a boszi órán nyáú. Nagyon éhe voltam akkor és a varázslat italtól lettem ilyen nyáú. Ahogy Yuki gazdi meg tapogatta a fülem el kezdtem lengeti a farkincámat. -Pont mint régen. Nyáú imádok közép pontban lenni. | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Nov. 05, 2014 12:19 am | |
| - Természetesen, mind a háremem lennétek - fokozta tovább a dolgokat Weasly Ikumi megszólalására válaszul. Viszont az úgy tűnik nem érintette már olyan kellemesen, ahogy nővérkém közölte vele, hogy csak békává lenne képes változtatni, és kicsit még arrébb is húzódott. - Azt inkább kihagynám, Ikumi kisasszony. Nem is olyan rossz menyétnek lenni. - Olyan szeleburdi vagy, mint mindig! - fordultam vissza Miuhoz, mivel úgy gondoltam, az Ikumi által felvetett lehetőség elég büntetés volt annak a perverz menyétnek. - Vigyázz jobban magadra, Miu. Akár még méreg is lehetett volna benne. Nem heverném ki, ha bajod esne! Miközben ezeket mondtam, tovább simogattam a füleit. Tényleg nagyon rosszul esett volna, ha Ikumi nemtörődömsége és Miu túl kíváncsi természete miatt bármi rossz is történt volna bármelyikükkel. A mágia nem játék, és reméltem, hogy idővel Ikuminak is eléggé benő a feje lágya ahhoz, hogy felelősségteljesen használja. - Most már tényleg ideje enni - jelentettem ki, miután kisimogattam magam, és visszatértem az asztalhoz, ahol csipegetni kezdtem a békacombot. - Nagyon finom! Te főzted, nővérkém?
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Nov. 05, 2014 12:31 am | |
| -Háremed? Az nem jó, ételen szeretek osztozkodni, de fiún csak rövid ideig. -Ha méreg lett volna nem tudta volna meg inni. Anyu bűbájt bocsátott rá még egészen kicsi korában. Valami méreg ellenes bűbájt amit csak azután tanulhatok meg miután letettem a boszi vizsgát. Ha sikerül akkor haladó boszi lehetek és nem kötelező suliban tanulnom. Akár egyedül is tanulhatok akár a párom mellet. Csak a varázs hatásokkal kell majd vigyázni és kell pár önkéntes. *Kicsit el mosolyodtam és a combokra néztem. -Igen én voltam. Köszönöm a tó körül szedtem össze őket. Egyzer el jöhetnél oda nagyon jó a víz és kint van a szabadban alig látogatják. Így akár a fürdőruhát is itt hagyhatod. | |
| | | Miu Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Nov. 05, 2014 12:48 am | |
| -Prrr nyáú. Doromboltam a folyamatos simogatástól. -Vigyázok nyáú nagyon vigyázok prrrr. Folyamatosan lengettem a farkincámat majd ahogy abba maradt a simogatás a fejemmel a mellkasához simultam. -Köszönyáúm, hogy törődsz velem. Hmm prr milyen puha vagy. Kiélvezve, hogy milyen puha helyre leltem kicsit hozzá dörgölődztem. -Milyen puha párnáid vannak prrr. Olyan jó lenne ma veled aludni. Aludhatok ma veled Yuki gazdi? Felnézve meg pillantottam a béka combokat. -Nyáú béka combi nyaminyáú. Éhesen pillantottam fel rá aztán el mosolyodtam Ikumi válaszán. -Igen a tónál szedtük össze őket. Némelyik látogató elakart futni mielőtt béka lett. Hihi na jó nem mind rendes békuci nyáú. | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 06, 2014 9:19 am | |
| - Anyu mennyi mindent tud! - csodálkoztam rá ismét erre a közismert dologra. Persze már akkor rájöttem erre, mikor egyik este összefutottam házunk egyik őrzőjével, Behemóttal, aki egy igencsak túlméretezett pók volt. Annak ellenére nem ijedtem meg tőle, hogy nagyon szőrös és pók volt: kiderült, anya bűbája miatt éreztem barátságosnak, és nem féltem tőle. - Yuki csak akkor lehet haladó boszi, ha megtanulja, engem hogy lehet átváltoztatni - dörgölőzött hirtelen hozzám Weasly. Mindig is nagyon jól tudta, merre kell éppen húznia. - Ne is álmodj róla, perverz! - utasítottam el igencsak határozottan. Ezután viszont Miun volt a sor, hogy folytassa béketűrésem ostromlását, és melleimet párnának nézve kezdett hozzájuk dörgölőzni, amitől rögtön elöntötte a pír az arcomat. - Aludhatsz - préseltem ki magamból nagy nehezen, miközben próbáltam megőrizni a nyugalmam. - De szigorúan csak macskaformában! Mikor aztán Miu elsütötte viccét az átváltoztatott békákról, megakadt a torkomon a falat, és elkerekedett a szemem egy pillanatra. Még ez a két nemtörődöm alak együtt sem vetemedne ilyesmire, ugye? Mikor aztán kiderült, hogy csak vicc volt, nagy nehezen letuszkoltam a falatot a torkomon. - Ez gonosz volt, Miu - mondtam, miközben alig kaptam levegőt. - Így nem lesz együtt alvás!
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 06, 2014 9:32 am | |
| -Mert anyu már egy nagyon képzett boszi. A nagyi pedig még nála is képzettebb. A dédi pedig már annyira képzett, hogy boszi tanácsos is volt, de sajnos már túl öreg, hogy el végezze ezt a feladatott. De azért még mindig nagyon jó boszi. -Akkor ma Weasly lesz ma velem? *Néztem rájuk majd a menyétre. -Hmm valami ötlet mit csináljunk ma közösen? *Miu gonosz tréfáján el nevettem magam. -Hihi azért ez jó volt. Mondjuk engem nem zavarna a béka az béka. Egy fiút már átkellet változtatnom majd nem meg ettem, de végül elengedtem. Az igazgató nem örült volna ha meg eszek egy diákot. *Újabb falatott kezdtem rágcsálni. -Azért anyu főztje hiányzik, hiába tudok főzni az övé sokkal jobb. | |
| | | Miu Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 06, 2014 9:38 am | |
| -Miért? Hiszen engem sem Iku gazdi változtatott át. Az illatából és a mágiából ami érződik belőle szerintem pár év vagy talán hamarabb is le teheti a haladó vizsgát. Ott doromboltam Yuki ölében és nagyon meg örültem, hogy tölthetek vele végre egy kis időt. -De jó megint úgy mint régen. Néha itt néha ott és sokat fogunk játszani. Farkincámat boldogan lengettem ami le kókadt amikor a viccemet nem értékelve még nem engedte, hogy vele aludjak. -Ne már Yuki gazdi ez sokkal gonoszabb mint amit mondtam. Néztem rá szomorúan, le lankadt fülekkel és nagy szemekkel, mint csizmás kandúr a Shrekből. -Ígérem jó cica leszek. | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 06, 2014 11:16 am | |
| - Ezt én is tudom - mondtam a családi történetre enyhe sértettséggel a hangomban. Mégis miért gondolta, hogy ilyen egyszerű dolgot ne tudnék? - Sőt, egy napon én is boszi tanácsos leszek! Bár annyira nem vonzott soha a boszorkányélet, ki tudja, talán már csak azért is megtenném, hogy megmutassam, ki a legjobb a családban. - Biztos, hogy nem hagylak magadra ezzel a perverzzel! - jelentettem ki határozottan. Még a végén túl jól éreznétek magatokat, gondoltam magamban. - Akkor én Miuval alszom - jelentette ki utolsó lehetőségként Weasly. - Ki tudja, talán testnedvek útján terjed az átváltozási képesség? Ez, és Miu bűnbánó viselkedése rábeszélt, hogy kár erősködnöm, a végén még én húznám a rövidebbet. Megengedően sóhajtottam egyet. - Jól van, Miu, aludhatsz velem - mondtam neki, és elkezdtem cirógatni a füleinél. Most Ikumi felé fordult a figyelmem. - Ami azt illeti... sosem voltam jó a konyhában... Kissé zavartan vakargatni kezdtem szabad kezemmel a jobb arcomat. Ha megteszem, akkor vajon úgy tűnne, hogy jobb nálam? Mármint olyan dolgokban is, amik számítanak. - ...szóval... próbálkozgatok egy ideje... és, um... segítenél nekem fejlődni? Nagyon szépen kérlek, nővérkém!
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 06, 2014 11:23 am | |
| -Ahhoz sokat kell tanulnunk és gyakorolnunk. De ha tanácsosok leszünk egyszer lehet addigra anyu lesz a fő tanácsos. -Miért mi rosszat tehet? De ha nem szeretnéd, hogy a kedvenc barátod ne legyen veled meg értem. Én is szeretem az én Miumat, de nem köthetem teljesen magamhoz. Már nagy cica néha neki is kell egy kis ki kapcsolódás. *Ki csit el szomorodtam, de ki kellet mondani. Aztán nagyon meg lepődtem Yuki kérésén. -Igen persze húgcicám :3. *Szorosan átöleltem és egy puszit is adtam neki. -Segíteni fogok az én imádott testvérkémnek. | |
| | | Miu Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 06, 2014 11:29 am | |
| Kicsit fel kaptam a fejem amikor Weasly akart velem aludni. -Nem hiszem, hogy ez terjedne ez nem betegség. De ha szeretnéd aludhatunk együtt az ágyikómban. Mondtam neki, de aztán Yuki meg engedte, hogy még is vele aludjak. -Jaj de jó. Boldogan doromboltam aztán Iku gazdi szavaitól le döbbentem. Oda mentem hozzá és átöleltem. -Én mindig veled leszek Iku gazdi. Hű tárad leszek és veled öregszem meg. Le hunytam a szemeimet é már láttam is pont mint ahogy Iku nagymamája és macskája együtt üldögélve ráncosan és öregen még is boldogan voltak együtt. | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 06, 2014 11:41 am | |
| - Szép kis családi vállalkozás lenne - kuncogtam. - De legalább mindig együtt lennénk walpurgiskor. Ami viszont Weaslyt illette, ismét meglátszott Ikumi könnyelműsége vagy még rosszabb. Ő egy olyan társ volt, aki erősen fogni kellett, különben hajlamos lett volna bármire. - Kikapcsolódik ő eleget - zártam rövidre a témát. - Legközelebb majd Miu drágámmal - szúrta közbe a menyétek legperverzebbike, én pedig gonoszan elmosolyodtam. - De csak miután békává változtattalak. Egyébként is én voltam az első, aki most Miuval fog aludni, ő pedig hálásan dorombolt is ezért. Kiskoromban is mindig megnyugtatott, ha együtt alhattam valakivel, legyen az valamelyik testvérem vagy az egyik állatunk. A meleg test közelsége jóleső biztonságérzetet adott nekem. - Köszönöm, Ikumi nővérkém - mondtam szokásosan udvariasan, de szoros ölelése még mindig zavarba hozott. Ugye nem megint rám akar mászni? Talán ilyen régóta nem látogatják a kan...khmm...barátai? - Ami a mai napot illeti, miért nem hívjuk át Mitsukit? Együtt megehetnénk a tortát. Bár fiatalabb nővére kiszámíthatatlanságától ódzkodott, jó ötletnek tűnt egyszerre letudni minden kellemetlen szálat.
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 06, 2014 11:56 am | |
| -Igen nagyon jó lenne ha mind együtt lennénk. -Ugyan alhat velem ha szeretne nem fogom meg enni. Vagy ha szeretnétek aludjunk együtt mind. *Jó volt ez a családi pillanat és nagyon meg hatódtam amikor Miu velem akart meg öregedni. -Köszönöm Miu a kis cicáid pedig majd lehetnének a gyermekeim cicái. Vagy Yuki és esetleg Mitsukié gyermekeinek cicái. | |
| | | Miu Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 06, 2014 11:59 am | |
| -Uhüm igen alszom majd veled is. Egyeztem bele Weasly kedvére. -Előtte majd kergetőzünk és okat mókázunk, hogy nyugodtan tudjunk majd aludni egymás mellet. Mert néha sokat mocorgóm és csak az én gazdimat nem tudom ezzel fel ébreszteni. Nagyon mélyen tud aludni. A torta szóra a füleim kihegyesedtek. -Igen szóljunk neki, hogy ehessünk nyáú Már alig vártam a tortát nagyon meg éheztem az édességre. | |
| | | Hana Mitsuki Diák
Hozzászólások száma : 101 Join date : 2012. Jul. 30.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 1:36 pm | |
| Csendesen lépkedett a folyosókon, mert végső soron az egész épület csendes volt egy-egy ajtón kiszűrődő zörejt vagy horkolást leszámítva, ami a kevés állandó bentlakó egyikétől jött, amilyen például ő is volt. Ilyen a hétvége délelőtt, kevés mozgás meg miegymés, semmi ok hogy unaloműzésből produkálja valami felett magát. Ilyenkor bámulni szeretett kifelé a koponyájából és fel alá járkálni, ha lehetett mondjuk hajnaltól addig, amíg rájött az 'éhroham'. Persze, sokkal több kedve lett volna egy kis egészséges szájkaratéhoz, ezért is a kollégium folyosóin lődörgött, hátha belefutvalakibe. A délelőtt csúcspontján erre úgy bizonyult, nem kellett már sokat várni. Éppen a lépcsőfordulót hagyta el, mikor nővére szobája elé jutott, s tűnődve megtorpant. Nem mostanában beszélt és egyáltalán találkozott vele, nagyrészt mert legutoljára is ő kereste fel és hülyítette a 'magányos vagyok, hozzuk Ikumit ciki helyzetbe' játékkal. Elgondolkodott, nem e kellene megtörnie jellemzően hétalvó szombatdélelőtti programját, de inkább arra jutott, ha nem, hát akkor nem. Nyomban megváltpzptt véleménye, mikor odabentről beszélgetés zajait vélte hallani, ami nem tartozott ilyenkor ilyen napon Ikumi szobájának jellegzetességei közé. Nyomban odatapadt, de elég volt pár szót hallania, máris összezavarta egy pillanatra. A nevét hallotta, torta mellett, s Ikumi mellett egy másik ismerős, illetve egy ismeretlen hangot. Hát itt meg mi a ménkű darált be? Halkan megfogta a kilincset és lenyomta, de ahelyett hogy benyitott volna, az ajtót egyszerűen csak berúgta, jó nagy dörejjel, nagyon nagy dörejjel, tényleg.- All your cake are belong to us! - jelentette ki, ahogy pillanatnyilag minden szem rászegeződött éppen, mellesleg ez a ruhája mindig is jobban állt neki, szerinte legalábbis.
Tartását gyorsan lazábbra vette, s most mindkét kezét csípőre vágva végignézett az egybegyűlteken, akárcsak a vállán megjelenő Yatagarasu, kinek éles szemei rögtön a sosem látott jövevényre villantak, míg Mitsukinak eltelt néhány másodpercbe hogy ténylegresen megnézzen mindenkit, ne csak a belépőjére játsszon rá. Persze a pillanatot nem hagyta elmúlni, ahogy azt sem, hogy bárki megszólaljon, mielőtt befejezte volna. - Na mi ez a gyülekezet, veteránok napja? - mondta hát, s mosolyát lelohasztva konstatálta, hogy ő itt valamiről nagyon lemaradt, azt a valamit pedig többek között Yuukinak is hívták. A másik Ikumit ismerve bárki lehetett - Engem pedig lefogadom csak most jutott eszetekbe meghívni, biztos beletelt egy hétbe! Csak most vette észre, hogy egész mérges volt, de ha már eljutott idáig akkor nem is köntörfalazott, egy módja volt a gőz kiengedésének. Néhány pillanatig viszont csend ült, Yatagarasu pedig kényelmetlenül helyezte testsúlyát át másik lábára. - Nem, nem mondom megint, hogy "kár" - törte meg végül a csendet a shikigami, aki végülis kimondta. - És ez meg kicsoda? Már itt is az utolsó lettem? | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 09, 2014 2:01 pm | |
| Éppen válaszolni készültem Ikuminak, de őszintén szólva nem volt sok kedvem a legújabb papás-mamás leosztáshoz, amit gyerekkora óta szívesen űzött, mint legjobb szórakozását. Na igen, meglátszik, hogy akkoriban még nem tudott szexelni. Azóta persze a második helyre szorult a kötelező papás-mamás. Persze a kettőt kombinálva azért meglepő volt, hogy még nem gömbölyödött egyetlen nővére hasa. De ettől az övét még állandóan gömbölyítené, holott szerintem anya sem akart még igazán nagymama lenni, mert Ikumi nemtörődömségét látva valószínűleg neki kéne felnevelnie a csöppséget, aki remélhetőleg az ő szépségét és az apja eszét örökli. Persze biztos voltam benne, hogy Ikuminak ezt is gond nélkül elnézte volna. - Nagyon jó ötl... - kezdtem bele a válaszomba szokás szerint igencsak udvariasan, azonban az ajtó hirtelen csattanással tárult fel, én pedig azonnal odakaptam a fejem. Egy ismerős alak tűnt fel, de látnom se kellett, hogy tudjam, milyen arc is tartozik a hihetetlenül drámai belépőhöz. - Mitsuki, az helyesen "all of your cakes now belong to us" - javítottam ki kötelességteljesen, ugyanakkor nehezen tudtam úgy tenni, mintha örülnék a hirtelen betoppanásnak. Mitsuki olyan jelenség volt, akire fel kellett készülni lelkileg. De hogy jön ide a veteránok napja? - Igazából a hálaadást ünnepeltük, ha már a jóm kippúrról lekéstünk - válaszoltam az első hülyeséget, ami az eszembe jutott. Megtanultam már, hogy Mitsukival komolyan beszélgetni olyan lehetetlen vállalkozás, mint Ikumit a monogám életre kényszeríteni. Mindenesetre azért tettem egy próbát. - Igazából tegnap érkeztem. Ami Miut illeti, jobb ötletnek tűnt, ha ráhagyom a dolgot Ikumira. Ahogy vártam, hogy mi történik, észrevettem, hogy Weasly máris Mitsuki szoknyája alatt sertepertél. Hogy a perverz menyét mennyivel találóbb kifejezés lenne a perverz disznónál...
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája | |
| |
| | | | Hana Ikumi szobája | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |