|
| Hana Ikumi szobája | |
|
+7Hana Yuki Miura Mari Hana Mitsuki Mitsui Yua Alexander Flash Egami Daisuke Ikumi 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Miura Mari Tanár
Hozzászólások száma : 247 Join date : 2014. Jul. 09.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 15, 2014 8:46 am | |
| Egy olyan élet lehetősége, ahol végre magamra gondolva boldog lehetek... De vajon nem lenne ez önzőség? Hiszen arra tettem fel az életem, hogy jóvá tegyem azt, amit elrontott a családom, hogy helyrehozzam azokat a sebeket és többre, hogy békét plántáljak a szívekbe. Nem lenne árulás, ha mindezt önmagam kedvéért feladnám? Ez a kéj pillanata volt, mégsem tudtam teljes szívvel-lélekkel élvezni azt, annak ellenére, hogy lelkem minden darabkája és testem minden porcikája kívánta Ikumit ebben a pillanatban. Légzésem egyre jobban felgyorsult, testemről pedig úgy csorgott a víz, mintha egy szaunában ültem volna. Tudtam, hogy nincs messze az a pillanat, amikor elélvezek, de szerettem volna, ha ezúttal együtt jutunk fel a csúcsra. Csókolgatni kezdtem a nyakát, miközben ismét apróbb, de jóval gyorsabb döfködésre váltottam át, hiszen tudtam, hogy már mindketten a csúcs közelében vagyunk.
| |
| | | Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 15, 2014 9:44 am | |
| *Egyre jobban remegni kezdtem ahogy mozgott bennem, de éreztem az ő teste is hasonlóan reagál mint az enyém. Apró csókjaitól el tudtam volna olvadni annyira forrok voltak. Mozdulatai gyorsak mégis határozottak és mélyre hatolóak. Egyre hangosabban nyögtem alatta. Már nem kellet sok és úgy éreztem előző szavainak mérhetően határozottan meg teszi azt amit szeretne tőlem. Én is akartam sőt vágytam rá ahogy testeink egyre jobban remegtek és meg feszültek. Nevét hangoztatva élveztem el alatta ahogy egyre jobban magamhoz szorítottam és nem engedtem el hosszú pillanatokig. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 15, 2014 10:34 am | |
| Ahogy egyre jobban közeledtünk a csúcsponthoz, úgy váltak a gondolataim is egyre halványabbá, semmitmondóvá. Csak egyetlen dologra tudtam lassan koncentrálni, hogy Ikumi jól érezze magát. Mozdulataim egyre nehezebben bírtam kontrollálni, és szinte úgy éreztem, hogy a testem az akartom nélkül, önmagától folytatja a mozgást. Pillanatokon belül felrobbanó bombának éreztem magam, és valóban igazam is lett: ahogy Ikumi megfeszült, én is egy utolsó erőteljes mozdulatot tettem benne, és teljesen elnyelt péniszem belé engedte magvát. Hangosan nyögtem, ahogy ez megtörtént, és csak nehezen jutott el hozzám, hogy ő közben az én nevemet sikoltozza. Testem elernyedt, és magam sem tudom hogyan, de legurultam róla, mellé feküdve. Most már végképp erőm végén éreztem magam. - Bárcsak... örökké tartana... ez a pillanat - pihegtem mellette csurom vizesen, a plafont bámulva. Ugyanakkor az, hogy férfiként élveztem el, a tudatomra is hatással volt: a beteljesedés után enyhe depressziós érzés tört rám, a sivár üresség érzése kontrasztban a korábbi beteljesedéssel. Talán még egy cigire is rágyújtottam volna ha van a közelben, pedig egyáltalán nem dohányzom. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 15, 2014 10:58 am | |
| *Abban a pillanatban amikor el élveztem ő is belém élvezet és ez olyan forrósággal árasztott el, hogy azt hittem végleg el olvadok. De nem így lett csupán az erőm szált el és lassan elengedtem az ölelésemből. Lihegve néztem ahogy le gurulva rólam mellé fekszik én pedig azonnal szorosan mellé gurulva egy csókot adtam az arcára. -Ez nagyon kellemes érzés volt Mari. *Ki jelentésén el mosolyodtam. -Én is így gondolom. Ha szeretnéd tegyük meg. Nem kötelező el hagynunk a szobát. Nem kötelező abba hagynunk. Vagy ha el is megyünk innen akkor i együtt maradhatunk. *Lágyan simogatni kezdtem a bőrét miközben a fülébe csókoltam. -Én örökké szeretni foglak Mari. Ha szeretnéd a testem é a szívem is neked adom mind örökre. Nem számít mit kell adnom ha veled lehetek. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 15, 2014 7:55 pm | |
| Ikumi kedvessége szerencsére elég gyorsan elűzte a komorságomat. Mosolyogva pillantottam rá, hiszen kedvessége nagyon jól esett. - Ez volt szerelmünk megpecsételése - mondtam neki gyengéden, miközben átkaroltam, kezem alatta dugva át. Amit ajánlott, nagyon jól hangzott, csak vele lenni egy életen át. Persze nem voltam már 14 éves álmodozó kislány, hogy mindezeket a gondolatokat egy pillanatra is komolyan vegyem. - Mindkettőnknek kötelességei vannak, Ikumi - mondtam neki szeretettel telien és gyengéden. - Nem csak magunk, de mások felé is. Neked például jól kell tanulnod, hogy segíthess a jövőben is édesanyád üzletében. Szeretgetéseire válaszul arcát kezdtem el lágyan cirógatni és simogatni. Ugyan még mindig forró volt gyönyörű arcocskája és piros a sok izgalomtól, sosem láttam még ilyen szépnek és természetesnek eddig. - Vannak méltóbbak is arra, hogy a szíved nekik add - mosolyogtam ismét rá, bár kis fájdalommal a hangomban. - Egy ilyen öreg nővel, mint én, ne kösd össze az életed. De bízom benne, hogy egyszer eljön az igazi szerelem számodra, Ikumi. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 15, 2014 9:05 pm | |
| *Ahogy átkarolt újból érezhettem meleg testének puhaságát és finom illatát. -Anyu egyedül is el boldogul. Nekem csak azért kell tanulnom, hogy mikor már nem otthon lakom akkor egyedül is fent tudjam tartani magam. *Nagyon jól eset cirógatása és simogatása amiktől csak még jobban hozzá bújtam és ismét kezdtem izgalomba jönni. Ki jelentésére fel néztem és a szemébe néztem. -De hogy vagy te öreg. Nagyon is szép és fiatal nő vagy. Tudom, hogy korban különbözünk, de szerelemben ez nem számít. Sokan szeretnek olyat aki fiatalabb náluk. Nálad méltóbbat soha sem találnék Mari. Én első pillanattól kezdve szeretlek ahogy meg láttalak. Olyan szép vagy, hogy nem tudok nem rád nézni. A szíved meg teli van jósággal és kedvességgel. Én csak is ilyen embereket szeretek és csak ilyen emberrel kötöm össze magam. Nagyon szeretlek téged és nem bírnám ki ha külön kéne válnunk. Nem bírnám ki ha nem lehetnénk egy család és ne bírnám ki ha a szerelmünket amit meg pecsételünk ily módon el torzítanánk. Számomra te vagy az ideállási nő és nem tudnám el hinni, hogy te nem szeretsz engem. Így kérlek ne hagyj el engem Mari, mert nem tudnék nélküled élni. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 15, 2014 9:27 pm | |
| Ikumi mély érzelmekről tanúskodó vallomása ismételten meglepett, de a lelken mélyén nagyon örültem, hogy így látja a dolgokat. Ugyan úgy gondoltam, az irántam érzett szeretet miatt kissé felnagyítja a jó tulajdonságaimat, de nem akartam ezért kárhoztatni őt. Csendben feküdve folytattam arca simogatását, miközben a háta mögé csúsztatott kezemmel haját kezdtem simogatni gyengéden. Miközben ránéztem, nem tudtam nem feltenni a kérdést Neki, az én cicámnak: mondd, én is ilyen bolond voltam tíz évvel ezelőtt? Ilyen heves érzelmektől fűtött, de mégis szerethető bolond? Mosolyogva hajoltam közelebb és adtam egy aprócska csókot neki, ami inkább állt közelebb a szájra puszihoz. - Nem foglak elhagyni, Ikumi - ígértem. Hiszen kezdettől fogva tudtam, előbb-utóbb ő fog elhagyni engem. De ez volt az élet rendje, és olyan dolog volt ez, ami felett nem éreztem bánkódást. A rosszat meg kell tapasztalni, hogy értékeljük a jót. Én pedig kész voltam szerelmünk minden pillanatát a szívem mélyére zárni. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 15, 2014 10:06 pm | |
| *Mikor el kezdte simogatnia a hajam tudtam, hogy gondolkodóba esett. Nem is hibáztattam érte, hogy nem fog egyből válaszolni. De aztán kaptam egy mosolyt és egy apró csókot amit hálásan viszonoztam. Ígéretétől meg könnyebbültem és jobban hozzá simultam. -Én sem foglak soha el hagyni és ígérem annyi gyereket szülők neked amennyit csak akarsz. Ha szeretnéd én hajlandó vagyok hozzád menni és annyiszor szereznék neked örömöt amennyiszer csak akarod. *Hogy be bizonyítsam apró csókokkal elindultam lefelé majd le érve kicsit főlé helyezkedtem és a farkát kézbe véve simogatni kezdtem. -Meg mutatom mire vagyok képes érted. *Lassan nyalogatni kezdtem a farkat ami előttem volt és mivel alatta nem sokkal a puncija is ott volt másik kezemmel finoman végig simítottam rajta. Szemeimmel fel néztem rá, hogy lássam mi ként reagál bár a teste jobban árulkodóvá fog válni ha izgalomba jön. Csókolgatva szívogattam izgattam punciját majd nyalogattam addig amíg elég nedves nem lett. Ekkor hatoltam be két ujjammal és ekkor vettem a farkát is a számba amit szopni kezdtem ütemesen az ujjaim mozgatásával egyetemben. Ami igazából elég érdekes volt számomra, mert nem volt még olyan társam akár szerető akár szerelmi viszonyban aki két intim résszel is rendelkezett egy adót pillanatban. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 15, 2014 10:27 pm | |
| - Köszönöm, Ikumi - feleltem neki mosolyogva, mikor felajánlotta, hogy gyerekeket szül nekem. - Remélem a te csodálatos szívedet öröklik majd. Ami viszont ezután következett, azzal ismét sikerült meglepnie, hiszen még nedves testem csókokkal halmozva el, egyenesen a lábam közé ért, és egy pillanat múlva fikarcnyi kétségem se lehetett afelől, mit is akar pontosan. - Ikumi, ilyenkor... - felnyögtem, ahogy végignyaltam a péniszem, de úgy gondoltam ettől még befejezem a mondandóm. - ...nagyon érzékeny. Persze Ikumi folytatta - tényleg energiabomba ez a lány, sőt inkább energiaatombomba - és közben puncimat is izgatni kezdte. Két kezemmel testem felett belemarkoltam az ágy huzatába, miközben hangosan nyögni kezdtem. Mikor két ujjával belém hatolt, és egyúttal férfivá vált részem is a szájába vette, valami teljesen új érzés lett úrrá a testemen, amit eddig még soha nem éreztem. Újból hangosan nyögni kezdtem, és persze azon részem is már teljes pompájában, erőtől duzzogva töltötte ki Ikumi aprócska száját, aki azonban láthatóan ügyet sem vetett rá. - Ne hagyd abba Ikumi - lihegtem, ahogy nyelvével makkom izgatta. Meg kellett hagyni, igencsak jó technikája volt, már amennyire el tudtam mondani, hiszen én még soha nem láttam más férfiasságát élőben, és persze a nemváltoztató varázst se túl gyakran használtam.
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 15, 2014 10:43 pm | |
| -Mind kettőnktől örökölni fognak. Hiszen te mondtad szeretnéd ha sok közös gyerekünk lenne. Akkor pedig mind kettőnkből lesz bennük. *Lehet kicsit butácska voltam, de ezt azért tudtam biológiából. Kicsit el mosolyodtam a kényeztetésem közben amit adtam neki. -Igen tudom Mari, de csak enged el magad és élvezd amit nyújtani tudok neked. *Ha kérte volna akkor sem hagyom abba, de ő az ellenkezőjét kérte amit meg adtam neki. Két ujjammal folyamatosan mozogtam benne miközben farkát teljesen a számba engedve szoptam őt. Ahogy mozogtam rajta a nyelvem végig simogatta minden oldalon. Szememmel persze amikor tudtam fel néztem és a másik kezemmel is simogattam az oldalát majd a hasát. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Aug. 16, 2014 9:42 am | |
| Halkan kuncogtam Ikumi meglátásán. Mindig képes volt megnevettetni és felvidítani, ez pedig olyan tulajdonság volt benne, amit nagyon szerettem. - Szívet nevelés után örököl valaki - mondtam neki kedvesen mosolyogva. - És jó lenne ha a tiéd örökölnék. Az enyém tele van kétségekkel. Amikor mondta, hogy engedjem el magam, szívesen válaszoltam volna, hogy éppen azt próbálom, de nem akartam ilyen lekezelően beszélni a saját szerelmemmel, sőt senki mással sem. - Rendben Ikumi, de lassíts kicsit - kértem meg inkább. Persze ugyanolyan tempóban folyt minden tovább, és éreztem, ahogy a testem még forróbbá válik szájának és kezének munkájától. Halkan nyögdécseltem, és derekam mintha önálló életre kelt volna ismét, néha szúró mozdulatokat tett felfelé, még mélyebbre hatolva Ikumi szájában és torkában. - Nagyon jó - nyögtem fel minden egyes ilyen alkalommal.
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Aug. 16, 2014 9:47 am | |
| -Biztosan jó szülők lennénk. *Jegyeztem meg. -A kétségeket le tudod győzni ha akarod. *Kérésére lassítottam, de nem álltam meg. Farkát ki véve a szálból végig nyaltam mint egy jégkrémet aztán ismét a számba vettem. Ujjaimmal pedig tovább simogattam és ha be fért be tettem a harmadik ujjam is én próbáltam elérni és simogatni a g pontját. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Aug. 16, 2014 9:53 am | |
| Mikor éreztem, hogy belém hatol a harmadik ujja is, szinte felakadt a szemem a gyönyörtől. Éreztem, hogy nincs már sok hátra, és ezt testem remegése is jól mutatta. Egyik kezemmel elengedtem a paplant és Ikumi fejét fogtam meg, kissé erősebben nyomva saját férfi részemre. Nem tudtam parancsolni a saját testemnek, pedig nem akartam esetleg fájdalmat okozni neki. Az én csípőm is folytatta az aprócska döfésekből álló mozgást, míg végül egy halk sikollyal élveztem el forró szájában. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Aug. 16, 2014 10:00 am | |
| *Kezemmel és a számmal is folyamatosan kényeztettem amitől hamarosan egyre jobban remegni kezdet. Ennek nagyon örültem, mert ez azt jelentette, hogy nagyon jó érzést nyújtok neki. Aztán éreztem, hogy rá nyomja a fejem a farkára így mélyebben bennem volt és ugyan úgy mozogtam rajta mint eddig. A döfései mozgásától az ujjaim kicsit kicsúsztak, de mindig vissza tudtam tolni őket. Aztán mikor el élvezett a számba én minden egyet csepjét le nyeltem és ki szívtam a maradékot is. Utána le nyaltam az egész farkát utána a puncijából ittam ki a nedveit és az ujjaimat is le tisztogattam. -Hmm nagyon finom voltál Mari. A te mézed a legízletesebb. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Aug. 18, 2014 3:36 pm | |
| - Nagyon jól csináltad Ikumi - simogattam meg a haját, miután végzett, majd viccelődtem vele picit. - De most már tényleg pihenhetnénk, mielőtt kiszáradok. Ha szeretett volna, akkor hagytam, hogy mellém bújjon, és próbáltam úgy helyezkedni, hogy majdnem összeérjen az arcunk, és így nézhessük egymás szemébe. Magamon érezhettem forró leheletét, ahogy levegőt vett, és a testéből áradó kellemes meleg sem akart elereszteni. - Ikumi, te képes vagy tiszta szívből szeretni másokat - cirógattam meg az arcát ismét kedvesen. - Viszont könnyű dolog szeretni a szépet. Te vajon szereted a csúnyát is? A rossz dolgokat, amik léteznek? Tudnál olyan mellett boldog lenni, aki ezrek halálát okozta? Aki tönkretett másokat? Megnyomorított?
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Aug. 18, 2014 3:49 pm | |
| -Tudok inni valót adni a ki száradás ellen. Vagy ha szeretnéd energiát is adhatok. Nekem mindig sok van talán a béka húsitól vagy nem tudom. *Úgy oda bújtam hozzá, hogy testünk teljesen össze érjen. Így talán még egy kicsit izgatottá is tehetem őt. -Sok csúnya dolgot szeretek, olyan dolgokat is amiket mások nem. A rossz dolgokat nem tudom anyira szeretni, de el kell fogadnom, hogy vannak. Bár mit tehetek ami az erőmből fakad, de az egész világot nem vázoltathatom meg. Ha valamit meg változtatok jóvá akkor valami jó változik rosszá, mert egymás nélkül a két dolog nem marad fent. De ezt biztosan tudod, hiszen egy boszinak tudnia kell ezt. *Teljesen hozzá bújva meg pusziltam. -Igen tudnék boldog lenni olyannal aki ilyesmit okozott, meg tudnák neki bocsátani ha cserébe szeret és meg bocsát saját magának is. Vannak dolgok amiket nem lehet változtatni ezt sajnos el kell fogadnunk. Ezért kell arról gondoskodnunk, hogy meg előzzük őket és ketten könnyebb meg tenni mint egyedül. *Lágyan meg simogattam az arcát és meg pusziltam a száját. -Bár mit is tettél ez előtt én veled maradok és szeretni foglak és miközben támogatlak igyekszem meg felelő anyuka is lenni a gyermekeinknek. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Aug. 18, 2014 4:31 pm | |
| - Nekem az is elég, ha hozzám bújsz - mondtam neki, és egy gyengéd csókot nyomtam a homlokára. Válaszát érdeklődve hallgattam, miközben tovább simogattam gyengéden. - Ami az egyiknek szép, a másiknak csúnya - feleltem neki, azzal kapcsolatban, hogy olyan dolgokat szeret, amiket mások nem. - Olyasmiket szeretni, amiket egyébként csúnyának tartasz... nehéz. Én hiszem, hogy a világot meg lehet változtatni, és annak az olyanok szerető fiatalok a garanciája, mint te, drága Ikumim. A rossz nem létezik jó nélkül, és fordítva, de az előbbi arányát csökkenteni lehet. Ma már a világ jobb részein nincsenek hatalmas járványok, éhínség, háborúk és mégis élvezni tudják az emberek az életet. Ismét megcirógattam, és hallgattam, hogy folytatja a maga válaszát. Némileg megnyugodtam, hogy nem ítélne el azért, aki vagyok, ahonnan érkeztem. Ugyanakkor könnyű volt egy általános kérdésre rámondani a választ, de vajon mi van akkor, ha szembesítem az igazsággal? Vajon megutál? Megölök benne valami olyat, ami szebbé teszi a világot? Saját önzőségemből van-e jogom ilyesmire? - Sokszor gondolkodom ezeken - mondtam neki végül. - Könnyű a szép dolgokat szeretni, nehéz a csúnyákat. De mégis azt hiszem a legnehezebb az, hogy szeressük önmagunkat, minden hibánkkal és rossz dolgunkkal együtt. Én talán soha nem tudok megbocsátani magamnak.
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Aug. 18, 2014 4:40 pm | |
| *Kicsit jobban elmosolyodtam és jobban hozzá bújtam mint egy cica a gazdijához. -Én nem sok dolgot tartok csúnyának. Még a legrémisztőbb teremtményben is ott van a szépség. Igen a világot meg lehet változtatni, de lehet nem szabad kényszeríteni rá. Lehet, hogy a világ önmagától akar meg szépülni jobban, de az is lehet, hogy segítséggel. Igaz, hogy a világ egyes részein nincsenek ilyenek, de a szegényebb részeken sajnos sok ilyen van még. *Arcomat az övéhez tettem. -Én szeretem magam minden hibám ellenére és téged is szeretlek úgy ahogy vagy. Ha te nem tudsz meg bocsátani magadnak én meg bocsátok neked és segítek, hogy meg bocsáss magadnak. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Aug. 18, 2014 5:20 pm | |
| Ahogy Ikumi jobban hozzám bújt, tovább folytattam a simogatását. Jól esett érezni teste érintését, bőre selymességét és haja csiklandozását magamon. - Minden tud szép lenni, igen - értettem egyet. - De a megnyerő külső megtévesztés is lehet. Nem találkoztál olyannal, hogy egy alma belülről rohadt volt, míg kívülről jelét sem mutatta? Néha a legszebb eszmék rejtik a legrosszabb szándékokat. Kis keserűség költözött a hangomba. Olyannyira naiv voltam, olyan könnyen rászedhető. Amit megtettem... szörnyű következményekkel járt, bármilyen szépnek is tűnt, mikor megtörtént. Szemeimbe szomorúság költözött. - Jóvá akartam tenni a terhemet egyszer. De csak még több szenvedést okoztam vele. Ez a kudarc az, amit soha nem tudok megbocsátani magamnak. De abban segíthetek, hogy te ne ess ilyen hibákba, Ikumi. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Aug. 18, 2014 5:30 pm | |
| -Még nem találkoztam ilyennel. Már mint almával igen, de én akkor is meg ettem nem pazarlok. Ha egy ember ilyen akkor szabad tenni azért, hogy változzon. Néha csak egy kis szeretettre van szükségük mint mindenki másnak. Akkor az eszmék is helyre állnak ha érzik, hogy van aki törődik velük. *Kicsit meg simogattam az arcát és kedvesen mosolyogtam rá. -Néha nem elég egyszer próbálkozni néha többször kell. Még ha kudarccal is jársz újból és újból meg próbálhatod. Ne mindig csak egy szem pontból nézzed a dolgokat hanem több szem pontból. Nem elég azt nézni mi a jó és a rossz. De ha másokon segítesz akkor el fogod érni, hogy meg tudj bocsátani magadnak. Én ha ilyen hibába is esnék tudnám, hogy ott vagy velem aki átölelne é el mondaná mennyire szeret. Akkor még könnyebben meg bocsánaték magamnak, mert lenne aki meg halat és vigasztal, hogy mindent meg tettem. Szerintem te is meg tettél mindent amit tehettél Mari úgy, hogy ne ad fel elfogod érni a meg bocsájtást. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Aug. 21, 2014 4:49 pm | |
| Ikumi kissé butácska, naiv válasza széles mosolyt csalt az arcomra. Nos, az almás hasonlat talán nem volt a legjobb a részemről, nem szabad ennyire becsomagolnom a gondolataim előtte. - Mindenki vágyik a szeretetre. De ha valaki tartósan nem kapja meg, meghal benne valami. Egyre kevésbé vágyik rá - mondtam elgondolkodva, lassú, elnyújtott mozdulatokkal játszadozva közben néhány hajfürtjével. - Félek, van egy pont, ami után nem lehet valakin segíteni. Amikor viszont visszatértünk a megbocsátás és az újrapróbálás kérdéséhez, úgy éreztem, mintha egy régi sebemben vájkálnánk. Ikumi szeretett, de alig ismert még, és nehezen mertem neki megmutatni lelkem sötét foltját, azt, ami miatt életem végéig vezekelnem kell. - És vajon ha megpróbálnám újra, ezúttal mennyi élet menne tönkre? - kérdeztem kicsit szomorkás, letargikus hangulatban. - Mi történne ha valaki megint csak kihasználná saját előnyére az erőfeszítéseimet? Milliók életéről volt akkor szó, és a saját lelki békémre gondolni lett volna a legönzőbb dolog. A gonosz néha a legszebb eszmék mögött rejtőzik, és bennem is ott van... Bocsáss meg, össze-vissza beszélek. Arcomat az egyik kezembe temettem. Csak furcsa ömlengést tudtam mindarról produkálni, amelynek súlyát évek óta nyögtem. Engem is elárultak, de nem bújhattam amögé, hogy csak áldozat vagyok. Ha én nem lépek akkor semmit, sosem változott volna meg úgy a helyzet, hogy egy ilyen lehetőség előálljon. Tevékenyen szolgáltam valamit, ami rossz volt, de saját érzéseim elvakítottak. - Beszéljünk valami vidámabb dologról, Ikumi - kértem. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Aug. 21, 2014 5:11 pm | |
| -Szerintem nincs olyan, hogy túl késő. Bárki meg változhat ha ősszintén szeretik. Néha egy ölelés vagy egy csók fel ér ezer szóval. *Gyengéden simogattam miközben hallgattam a hangját. -Néha nem tudjuk meg gátolni, hogy mások élete ne menjen tönkre. De azt meg tudjuk akadályozni, hogy más ki használjon minket. A gonosz mindannyiunkban ott lapul akár mennyire is vagyunk jók. Ha szeretnéd meg találni mások gonoszságát akkor a lelkük mélyére kell nézned. *Finoman meg pusziltam az arcát. -Én meg bocsátok neked Mari. Bár mit is tettél és szeretni foglak és nem hagylak el. Még akkor e hagynálak el ha a gonoszt akarnád szolgálni. Akkor vagy melléd állnék vagy meg mentenélek. *Fejét a mellkasára tettem és meg simogattam. -Rendben beszéljünk vidámabb dolgokról. Hmmmm mondjuk az első kislányunk nevéről. Én Mayu-nak nevezném el szerinted jó név lenne neki? | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 22, 2014 5:31 pm | |
| - Remélem, hogy neked van igazad - mondtam kicsit könnyebb hangulatban, gyengéden puszit adva a szájára. Amit mondott, az érdekes volt, és mindenképpen egyet kellett vele értenem. - Egyszer néztem a saját lelkem mélyére, és amit ott láttam, szörnyűséggel töltött el - mondtam neki, de ezúttal meg se rezzent a hangomban semmi lemondó vagy negatív. Rámosolyogtam Ikumira. - Örülök, ha így is tudsz szeretni engem. Mikor a fejét a mellkasomra tette, úgy éreztem teljesen megnyugodok. Ikumi kicsit talán túl naiv és egyszerű volt, de olyan végtelen szeretet lakott a lelkében, ami még az én időnként előtörő viharaimat is lenyugtatta. Mikor a gyerekek nevére tért át, valamiért halkan kuncognom kellett. - Nem gondolod, hogy kicsit túl korai ez még? - kérdeztem vidáman, miközben eszembe jutott, hogy nem is olyan rég hazugságban tartottam a terhességgel kapcsolatban. - Egyébként nekem jobban tetszene a Mayumi. Jobban emlékeztet rád. De mit teszünk akkor, ha egy játékos kisfiú születik?
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 22, 2014 5:49 pm | |
| -Én semmit vissza taszítót nem látok a lelkedben Mari. Se olyasmit ami szörnyűsége lenne. Szerintem csupán magányos voltál ezért úgy érezted, hogy sivár az életed. De most itt vagyok veled és meg adok neked mindent amit szeretnél. *Gyengéden simogattam tovább közben egy varázslattal finoman ránk húztam a takarót, hogy ne fázzunk meg. -Szeretek előre fel készülni. Úgy is sok névre lesz szükségünk ha többen leszünk. Lesz akkor Mayu és Mayumi is így mind ketten örülni fogunk. A fiainkat is szeretni fogom és ki találunk majd neveket nekik is. Lehet Toriko, Rota, teljesen mindegy amíg tőled vannak Mari. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 22, 2014 6:01 pm | |
| - Mert még nem ismersz - mondtam neki, de picit talán magam is kezdtem meggyőződni arról, hogy nincs baj velem. - Talán csak kétséggel vagyok tele... talán sokkal rosszabbal. Ikumi finoman ránk varázsolta a takarót, és ahogy láttam, lassan lement odakint a nap. Hát ilyen sokáig szerelmeskedtünk volna? - De nem kevernénk össze őket? - kérdeztem szelíden mosolyogva. - Mayumit becézhetnénk Mayunak, de felesleges ne zavarjuk össze szegény csöppségeket. Toriko? Jól hangzik. Én szeretnék egy Ai-t.
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája | |
| |
| | | | Hana Ikumi szobája | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |