|
| Hana Ikumi szobája | |
|
+7Hana Yuki Miura Mari Hana Mitsuki Mitsui Yua Alexander Flash Egami Daisuke Ikumi 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 22, 2014 6:20 pm | |
| -Az lehet, de mér dobogót a szíved az enyémmel és szerintem a testünk és lelkünk is össze kapcsolod. Így úgy érzem nem vagy rossz ember. A múltkori varázslatod i azt bizonyítja, hogy vágysz a szerelemre. *Megértően bólintottam. -Néha én is kétségek közt vagyok. Több fiú is meg ígérte, hogy lesz a párom aztán még sem. Lehet nem is vagyok olyan szép mint ők mondják. *Pár gyertya nagyobb fényben kezdet el tündökölni a szobában. -Rendben legyen úgy ahogy szeretnéd. Ai-t pedig én is nagyon szeretnék. *Apró puszival párszor meg érintettem a bőrét ahogy beszélgettünk. Aztán meg fogtam a kezét és fel néztem rá. -Mari tölthetnék mostantól az összes estét együtt? Tudom, hogy a szerelmünket titkolnunk kell minden nap és ígérem vigyázni is fogok. De az estéket ha lehet töltsük együtt. Nem szeretnék el választva lenni tőled. Majd akkor is figyelek arra amit mondok amikor a kicsiket várom tőled. | |
| | | Miura Mari Tanár
Hozzászólások száma : 247 Join date : 2014. Jul. 09.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 22, 2014 6:48 pm | |
| Csak csendben simogattam tovább Ikumit, anélkül, hogy egy szót szóltam volna. Jól esett kedvessége, de nem hagytam teljesen meggyőzni magam. Attól, hogy valaki más szájából hangzott el mindez, még ugyanolyan hazugság lehetett, mintha magam próbáltam volna elhitetni. - Biztos vagyok benne, hogy megtalálod majd a szívednek kedves fiút, Ikumi - mondtam gyengéden. - Hidd el, nem veled volt a baj. Apró puszijai kellemes forróságot keltettek ismét a testemben, és talán egy pillanatra elhittem, hogy kapcsolatunk több lehet múló szeszélynél. - Az összes estét nem tudom megígérni - ráztam meg a fejem. - Korrepetálnom kell, dolgozatok összeállítani és javítani, adminisztratív munkákat végezni... A kapcsolatunk nem mehet a kötelezettségeink rovására. De ígérem, amikor csak tehetem, megpróbálok veled időt eltölteni. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 22, 2014 7:03 pm | |
| -De én már meg találtam a szívemnek legkedvesebbet. Vagyis téged Mari. Nem butaságból mondom és biztosan te sem azért mondod, hogy szeretsz és gyermekeket szeretnél tőlem, ha nem így lenne. *Bizonyítva szerelmem tovább puszilgattam őt. -Meg értem és meg bocsátom, hogy nem lehetünk mindig együtt. A szívem mindig ott lesz veled és csak szólnod kell és repülők hozzád, hogy fel vidítsalak és el kényeztesselek. Mert ha csak egy nagyon butuska feleséged is lehetnék akkor is szeretnélek ha látnám, hogy egy férfivel vagy egy másik lánnyal vagy. Meg bocsátanák, mert szeretlek és mert tudom a sors már össze köt minket. Ígérem bármit meg teszek érted. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 22, 2014 8:26 pm | |
| Csak csendesen simogattam tovább, elgondolkodva szavain. Éreztem, hogy komolyan mondja, amit mond, és sokat érez irántam, de vajon én mit éreztem iránta? Szerettem, de vajon szerelem volt ez vagy pedig csak közös testi vonzódás? Vajon önmagáért vagy pedig azért éreztem ezt, mert hízelgett, hogy egy ilyen fiatal lánynak is tetszem? Rengeteg kérdés volt, és ahogy nem jutottam közelebb a Kluzgor-kérdés megoldásához, úgy most már Ikumi iránti érzelmeimmel is foglalkoznom kellett. Igaz vele elértük a beteljesedést, de ez csak komplikáltabbá és kétségkívül veszélyesebbé tette a dolgokat. Kiürítettem a fejem, hiszen nem akartam elrontani a pillanat varázsát. Lehunytam a szemem, és hallgattam, ahogy levegőt vesz és egyszerre dobban a szívünk. Ennél szebb ritmust, kellemesebb zenét már régen hallottam. Tudatom lassan csakis erre a gyönyörű dallamra fókuszált, és nem sokkal később álomba merültem.
Meglepetten nyitottam fel a szemem. Egy pillanatig nem tudtam hol vagyok, és csak pillanatok múlva, egy test melegét érezve jutott el tudatomig mindaz, ami az előző napon történt. Minden kellemességével és terhével együtt. Óvatosan mozdultam meg: ha reggel jövök el tőle, legalábbis furcsán néznek ránk, míg így jó esélyem volt észrevétlenül meglépni a lánykoliból. Ikumira pillantottam, aki édesen aludt és nem tudtam eldönteni, felzavarjam-e ebből az álomból. De varázslattal volt levédve az ajtó, így ha azt feltöröm, sokkal kellemetlenebb ébredése lett volna, mintha gyengéden felébresztem. - Ikumi, drágám - simogattam meg ülve gyengéden a haját. - Kelj fel, mennem kell.
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 22, 2014 8:49 pm | |
| *Szavait várta éreztem ahogy simogat ami nekem nagyon jól esett. De aztán észre vettem, hogy elaludt. El mosolyodva adtam neki egy jó éjt puszit a szájára utána és is le hunytam a szemem és elaludtam. Álmomban egy házban ébredtem annak is egy szobájában. A szobában volt pár kép az egyiken én voltam a menyasszony, de kerek hassal. A mellettem álló pedig szintén menyasszony volt, de inkább félig meddig fiúsnak öltözve Mari volt az. Ő büszke mosollyal karolt belém miközben az ő kezét egy kislány fogta. Ki mentem a szobából és észre vettem egy tükörben, hogy nagy hasam van. Érdekesnek találtam aztán és be mentem az ebédlőbe. Ott Mari volt aki éppen három kis gyereknek adót éppen enni. Abból egy fiú volt és két lány. ~Áhh ez biztos álom. *Gondoltam és mire meg öleltük volna egymást Mari szavaira keltem fel. -Akkor miért nem bennem mész el? *Kérdeztem kábán aztán fel eszmélve fel ébredve néztem szét. -Óóó csak egy álom volt. De milyen szép álom. *Nyakába kapaszkodva csókoltam meg Marit. -Nagyon sietsz szerelmem? Vagy van még időd rám? *Tudta szerintem mire gondolok és mivel egyikünkön sem volt ruha érezhettük egymás testi feszültségét. -Ha el szeretnél menni öltözz fel, de tud, hogy kívánlak. Valamint nagyon szeretlek és álmomban is velem voltál. Családunk volt és aranyos lányaink és fiúnk. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 22, 2014 9:07 pm | |
| Ikumi kérdésére rögtön elvörösödtem és kissé zavarba is jöttem. Mikor említette, hogy álom volt, akadtak sejtéseim arról, pontosan miféle álom lehetett és miért is volt olyan szép. - Tényleg mennem kell, Ikumi - álltam ellen a késztetésnek, hogy tovább maradjak. - Ma több órát is meg kell tartanom. De ígérem legközelebb bepótoljuk. Egy aprócska csókot adtam neki, majd kikecmeregtem az ágyból és a zuhany felé vettem az irányt, ahol sietve letussoltam. Egy törölközőjével magam körül jöttem ki, és kissé sietősen szedtem össze a ruháimat, egyesével véve magamra őket. Mikor befejeztem, odafordultam Ikumihoz, aki még mindig a takaró alatt feküdt, kissé álmos szemekkel és egy hosszú csókot adtam neki búcsúzóul. - Amint lehet, találkozzunk. Most kérlek engedj ki, Ikumi. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 22, 2014 9:22 pm | |
| *A csóktól csak még jobban rám tőrt a vágy, hogy utána menjek a fürdőbe. De helyette maradtam és ujjaimmal magamhoz nyúlva vetettem le a feszültségemet. Ami nem sokat segített, mert meg nézhettem ahogy fel öltözik majd egy hosszú csókot váltva néztem végig rajta. -Gyönyörű vagy Mari. *Fel állva ki nyitottam az ajtót majd a kezébe adtam neki az egyik piros masnimat. -Testestül és szívestől szeretlek Mari még ha órán sensei leszel nekem és akkor is figyelni és szeretni foglak. *Kicsit szomorúan, de meg vártam míg el megy utána be zártam a szobát és be mentem a fürdő szobába le tisztálkodni és le higgadni, hogy én is el kezdjem majd időben a napom. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Aug. 23, 2014 7:45 am | |
| Ikumi kezembe nyomta az egyik masniját, amit én a szívemhez szorítottam. Mosolyogva bólintottam, és úgy éreztem, ha nem megyek el rögtön, még vissza találnék feküdni mellé az ágyba. Újra tíz évvel fiatalabbnak éreztem magam, mióta a szobájába léptünk. - Te is gyönyörű vagy Ikumi. Ez pedig a legféltettebb kincsem lesz - mondtam a masnira pillantva, majd erőt véve magamon elindultam az ajtó felé. Miu még mindig halkan durmolt, így csak egy óvatos simogatással búcsúztam el tőle, majd az ajtóhoz érve még egyszer le kellett győznöm a késztetést, hogy visszatérjek hozzá. Nagy levegőt vettem, majd lenyomtam a kilincset és kisétáltam. Ideje volt távozni. A folyosón szerencsére nem volt senki ilyen korai órában: az esetleges bulik - amik bár tiltottak voltak, túl gyakran megestek - már rég véget értek, de a koránkelőknek még túl korán volt a reggeli futáshoz. Óvatosan lépdeltem azért, mert csak az hiányzott, hogy valaki meghallja settenkedésem, de szerencsére észrevétlenül leértem. Már csak a portáson kellett valami hihető szöveggel átverekednem magam. Percekig ácsorogtam a lépcsőfordulóban, valami jó szövegen törve a fejem, ám amikor kikukucskáltam, láttam, hogy a portás hangtalanul alszik, nagy nyálbuborékokat fújva. Hát, erről ennyit. Óvatosan, hogy fel ne ébresszem, kisettenkedtem. | |
| | | Hana Yuki Diák
Hozzászólások száma : 49 Join date : 2014. Aug. 19.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Szept. 02, 2014 10:30 pm | |
| Nem különösebben repestem a gondolatért, hogy Ikumival most időt töltsek el, hiszen fontosabb dolgaim is akadtak éppen, de amikor megemlítette az invitáció okát, nem mondhattam ellent. Ugyanis csomag érkezett otthonról, anyáéktól, és reménykedtem benne, hogy a számtalan, Ikuminak küldött jó szó és ajándék mellett én is kapok valamicskét. Hiszen mindig ez történt, és bármilyen lelombozóan hatott, mégis örömmel töltött el, hogy odahaza legalább nem felejtették el, hogy egyáltalán létezem. De éppen ez sarkallt mindig keményebb erőfeszítésre, és bár még csak nemrég kerültem ide, máris megtettem mindent, hogy előrébb jussak. Talán csatlakoznom kéne majd a Diáktanácshoz, morfondíroztam, miközben lassacskán Ikumi ajtaja elé értem. Kézitáskámat a földre rakva elővettem belőle egy aprócska tükröt, és óvatosan megigazgattam masnijaimat, majd egy icipicit szorosabbra húztam a nyakkendőmet. A testvéreim előtt mégsem mutatkozhattam kifogásolható módon. Mikor visszatettem a tükröt, újra felemelte a táskám, és az ajtóhoz lépve, kecses mozdulatokkal hármat kopogtattam rajta, pusztán visszafogott zajt csapva, ahogy az illem előírta, majd mosolyt erőltetve az arcomra vártam, hogy felbukkanjon nővérem. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Szept. 02, 2014 10:46 pm | |
| *Még tisztálkodás közben sem tudtam meg állni, hogy gondoljak Marira. Nagyon meg szerettem őt és ahogy egyre jobban rá gondoltam kezdtem izgalomba jönni és azt kérni bár inkább vissza jönne máris hozzám. De ha vissza jönne látná mit teszek magammal és lehet ez el riasztaná így le kellet higgadnom és miután meg törülköztem fel öltöztem halottam, hogy kopognak az ajtómon. ~Csak nem? *Oda siettem az ajtóba és ahogy ki nyitottam már repültem is a nyakába, hogy átöleljem és meg csókoljam. De ahogy meg pillantottam az ismerős arcot totál el pirulva zavartan rá néztem. -Yuuu Yuki? *Néztem rá nagy szemekkel majd könnyes szemekkel még s átöleltem és meg pusziltam az arcát. -Yuki!!! Már vagy ezer éve nem láttalak. Nem is tudtam, hogy jössz. Szólhattál volna, hogy meg látogatsz. *Elengedtem és meg fogta a kezét. -Gyere gyere be húgi az előbbi ért meg bocsika azt hittem a barátom jött meg. *Ahogy beljebb tessékeltem Miu aki már ében volt úgy futott oda hozzá mint ahogy én a nyakába estem. Rögtön ő is a nyakába ugrott és dorombolva nyávogva adta tudásul, hogy örül. -Kérsz valamit? Fárasztó volt az utad? Mi történt otthon? Anyuék hogy vannak? Hogy hogy meg látogattál? Anyuék is jönnek? *Kezdtem bombázni a kérdéseimmel, miközben ő végig nézhetett a boszorkányosan be állított szobámon. | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Szept. 02, 2014 10:58 pm | |
| Ahogy kinyílt az ajtó, éppen enyhén meghajolni készültem, mikor váratlanul Ikumi a nyakamba ugrott, átölelve, és szinte éreztem, hogy majdnem megcsókolt. Enyhén elvörösödött az arcom, és mozdulni sem tudtam a meglepetéstől, bár láthattam, hogy a hatás Ikuminál is hasonló. Több esze is lehetne, mint hogy bárkinek a nyakába ugorjon, aki kopogtat az ajtaján. Mikor végre rájött, hogy én nem valamelyik tenyészcsődöre vagyok, furcsa módon még jobban rájött a szokásos szeretethullám, és összeölelgetett és puszilt, amit persze jó páran láttak a folyosón. Mit fognak most gondolni rólam, milyen viszonyban vagyok a saját nővéremmel? Magamban kicsit füstölögve léptem be, főleg mert Ikumi maga szólt, hogy menjek át hozzá, ha megérkezek. Hogy a fenébe felejthette el, hogy érkezem? - Izé, Ikumi, hiszen te hívtál meg - mondtam kissé nehézkesen, mivel nem tudtam mi lenne a helyes magatartás ebben az esetben. - Tudod, átiratkoztam ebbe az iskolába, és levelet is váltottunk róla. Mindenesetre meglepő volt, hogy ilyen meglepetésként érte nővéremet a dolog, de persze elég egyértelmű volt, min is jár állandóan az esze, és a szobába is kissé fura szag uralkodott. Csak nem...? Nem, biztosan nem, hessegettem el a gondolatot, de abban már biztos voltam, hogy az ágyra semmi pénzért nem ülök le. - Semmi gond - motyogtam bocsánatkérésére. Odabent Miu is rám ugrott, én pedig egy puszival viszonoztam az üdvözlését, illetve kezembe véve gyengéden megmasszíroztam a hasát, amire jól eső dorombolással válaszolt. - Szép szoba - próbáltam valamivel húzni az időt, amíg összeszedem gondolatban az összes választ. - Egy kevés üdítőt elfogadnék, köszönöm. Nem, szerencsére nem volt fárasztó az út, bár a buszokat nem igazán szeretem. Otthon anyának segítettem kitalálni egy új főzetet - mondtam és próbáltam kicsi büszkeséget erőltetni magamra, bár anya természetesnek vette, hogy ilyeneket csinálok. Bezzeg ha Ikumi találja ki... - Jól vannak, bár apunak mostanában kiújult a hátfájása. Anya csalánfürdővel kezeli. Szerintem nem jönnek, de... öhmm... állítólag van itt valami csomag tőlük? Miközben feltettem a kérdést, megálltam a szoba közepén. Jó nagy rendetlenség uralkodott a szobában, olyasmi, amit én sosem engednék meg magamnak. Persze Ikuminak sosem lehetett ezekért szólni, mindig csak engem traktáltak a rendmániájukkal. Enyhén lebiggyedtek az ajkaim, ahogy körbepillantottam. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Szept. 02, 2014 11:39 pm | |
| -Tényleg? *Néztem Yukira és próbáltam össze szedni a gondolataimat. -Jaj ne haragudj, de nincsenek túl jó jegyeim és annyi minden történt mostanában, hogy állandóan el felejtek dolgokat. *Mikor láttam és halottam, hogy a szobámat tanulmányozza egy intéssel rendet raktam é ki szellőztettem. -Bocsi a kupi miatt, nem vagyok jó angolból így a tanárnő segíteni próbál nekem. Ahogy Sayokonak is, de ő nálam is nehezebb eset angolból. *Nem akartam, hogy gyanút fogjon. Mostanában így is úgy halottam, hogy azt hiszi rólam, hogy mindenkivel ősze állok. Elő vettem egy hideg colát és oda adtam neki. -Biztosan sokat dolgozik szegény. Ha végeztem a sulival én is el kezdek dolgozni így talán haza is tudok majd adni pénzt és akkor kicsit könnyebb lesz el tartania minket. Bár ha a mostani fiúm komolyan gondolja akkor ő el tarthatná az egész családot, de engem nem érdekel a pénze. *Kissé el gondolkoztam. -Csomag csomag....hmm hová is tettem? *Rémlett, hogy nem rég jött egy holló és bagoly akik közösen hozták a csomagot, de nekem úgy kelet meg találnom. Miu el is nyávogott keresésem közben. -Jaj tényleg tudom már, de buta vagyok. *Be nyúltam a süvegembe é egy jó nagy dobozt húztam ki. -Persze, hogy a zsebdimenzióba tettem én buta. Itt soha nem tűnik el. *Ki nyitottam a dobozt ami három egyenlő részre volt elosztva plusz egy másik nagy doboz volt benne. -Ebben a dobozban egy torta lakózik, de ehhez kell Mitsuki is. Ugyan is anyu egy elrejtés varázst bocsátott rá így nem csak láthatatlan, de illattalan é ízetlen amíg mi hárman össze nem ülünk. Akkor csak akkor jelenik meg előbb nem. A többi meg retesz meg egyenlő részre van elosztva és mindenkinek a kedvenc ruháiból könyveiből és hasonló dolgaiból vannak. Bár azt a zöld fülbe valót nagyon irigyelem olyan szép amit kaptál. Igazi smaragd rubin be rakással a közepén. Ó és kaptak az állatkáink is eledelt játékot és finomságokat. Meg írtak egy levelet anyuék,hogy nagyon szeretnek minket és remélik jól kijövünk. Plusz anyu kéri, hogy segítsek neked ha tudok az iskolai dolgokban. Nagyon félt téged úgy látja nem vagy igazán társasági így aggódik, hogy nem illeszkedsz be. *Meg fogtam a két kezét és közel hajoltam hozzá. -Ígérd meg, hogy ha így is lenne akkor csak azért is meg próbálod. Jó? *Néztem rá majd köre néztem. -Jut eszembe hol az a kis aranyoskád a te kis kedvenc társad? *Mikor meg pillantottam a kis állatka órrát az oldaltáskából ki kandikálva oda kapva ki kapva meg pusziltam és meg simogattam Weasly-t. -Hát itt vagy te cukor pofi. Úgy imádlak te kis rossz csont. | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Szept. 03, 2014 7:51 am | |
| Csak halványan bólintottam, amikor Ikumi rákérdezett, hogy tényleg ide jövök-e, majd rögtön mentegetőzni kezdett, ami azért mégiscsak mosolyt csalt az arcomra. - Tudom, hogy keményen próbálkozol - próbáltam valamiféle választ adni, ami igaz is volt, hiszen Ikumi rögtön rendet varázsolt és szellőztetni is kezdett. Mondjuk kissé visszás volt a helyzet, hiszen nem csak akkor kéne rend legyen, ha valaki idelátogat. Mondjuk nem tudtam ki lehet az a Sayoko, de gondoltam előbb-utóbb szeleburdi nővéremen keresztül úgyis megismerem, akár szeretném, akár nem. - Én pedig továbbmegyek egyetemre - mondtam neki komoly képpel a jövőbeli terveket illetően. - Az Oxfordra gondoltam, aztán majd meglátjuk. Nem akartam megbántani Ikumit, de úgy gondoltam hamarabb kell majd a saját családjára költenie a pénzét, semmint haza tudna belőle bármit is küldeni, főleg ahogy a barátjáról beszélt. Megint lesz egy feladat, ami a saját szétszórtsága miatt rám hárul, én pedig még egy köszönömöt sem kapok érte. Miközben ezen morfondíroztam, Ikumi a csomagot kereste, és csodálkoztam, hogy a fejét eddig nem hagyta még el. Végül csak előkerült a csomag, amit kirakott középre. Ugyan saját elmondása szerint három egyenlő részre volt osztva, ránézésre is megmondtam, hogy megint az én csomagom a legkisebb. "Yuki tud magáról gondoskodni, Yukinak nem kell annyit segíteni" mondták mindig, saját semmibenézettségét dicséretbe bújtatva. Mindenesetre mosolyt csalt az arcomra, ahogy elővettem a saját részemet, és tényleg jó dolgokat találtam benne. Küldtek két könyvet is otthonról, amiket biztos volt, hogy a napokban ki is olvasok. Mindig szerettem azokat, amiket anya kiválasztott nekem, még ha a témájuk nem is érdekelt különösebben. - Ha szeretnéd... - mondtam kicsit zavarban, majd kinyújtottam a kezem, és az övébe nyomtam a fülbevalót. - ...szívesen odaadom, nővérkém. Mikor anyu írta, hogy Ikumi segítsen nekem, örültem, hogy ennyire odafigyelnek rám, ugyanakkor kissé keserű szájízt hagyott, hogy már megint minden Ikumira akarnak hagyni. Abban igaza volt anyunak, hogy nem vagyok különösebben társasági, de nem is volt szükségem senkire, megálltam a saját lábamon is! Ikumi közelebb hajolt, és megfogta a kezem, amitől megint zavarba jöttem, mivel eszembe jutott, ahogy majdnem megcsókolt az ajtó előtt. - Ígérem, nővérkém - mondtam neki komoly képpel, a szemébe nézve. Ha anyu is ezt szeretné... A pillanat varázsa azonban elmúlt, és Ikumi máris kis háziállatkám után kezdett keresni, aki megérezve, hogy lehetősége van valami csínytevésre, rögtön elő is bújt. - Itt vagyok - mondta neki Weasly, aki perverz lévén örömmel vette a simogatást és a csókokat. - Végre, Ikumi! Már kezdtem unni a Jégkirálynőt. Olyan unalmas tud lenni! - Weasly...! - szóltam rá sötét képpel, fenyegetően, mire a menyét végigkúszott Ikumi kezén, a dekoltázsa felé sietve. - Bújtass el a melled közé! Megint elvarázsol! | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Szept. 03, 2014 8:11 am | |
| -Hmm egyetem milyen szép és jó lenen ha engem is fel vennének valahova. De ahhoz túl butácska vagyok és igazából a boszorkány vizsgát akarom le tenni még hozzá a legerősebb szakon. Nagyi úgy is mondta, hogy a varázslás nagyon komoly dolog ezért nem szabad be érni valami könnyed bizonyítvánnyal. *A fülbe valót meg kapva el mosolyodtam meg pusziltam az arcát majd egy könnyed varázslattal a fülébe varázsoltam. -Te kaptad a te ajándékod és neked jár nem nekem. Én feketét kaptam szintén smaragdot, de az enyémben nincsen búbáj a tiedben ott egy rád vigyázó védő varázs. *Miu közben Yuki nyakkendőjével játszogatott ahogy nekem ígéretet tett. Aztán ahogy Weasly mohon fel akart rám mászni kuncogni kezdtem. -Jaj ti ketten annyira jól ki jöttök mint egy pár. Nem csoda, hogy egymás társai lettetek. De igaz is van neked egy ajándékom. *Fél kézzel bele nyúltam a süvegembe és ki húztam két nyakláncot amik össze voltak kissé gabalyodva. -Na már megint jól meg csináltam. Megint össze raktam a házit a holmijaimmal. *Szét szedtem a két nyakláncot majd meg néztem őket. Mind kettő ezüstszálú nyaklánc volt egy medállal középen. A medálok viszont különböztek és mindegyikben volt egy apró izzás pont. -Na most melyik melyik? Hmhm. Tudom már. Ezt vedd fel kérlek Yuki és gondolj valamire ami nyomja a szíved és nem tudnád nekem el mondani ha nem lennél varázs alatt. Ha ez az házi feladatom akkor el tudod nekem mondani amire gondolsz minden baj nélkül. Ha a neked készített ajándékom az akkor a varázstól úgy érzed magad mintha a világ olyan lenne mint amilyennek akarod. | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Szept. 03, 2014 8:36 am | |
| Mikor Ikumi közölte, hogy a boszorkányvizsgát szeretne tenni, bólintottam. Érthető választás volt, és valakinek előbb-utóbb úgyis át kellett vennie anyu üzletét. Én másféle babérokra törtem, Mitsuki pedig túlságosan kitartást nélkülöző volt ehhez a munkához. Ikumi egy puszit nyomott az arcomra, ahogy átadtam neki a fülbevalót, és úgy éreztem, elnyertem az elismerését, még ha rövid időre is, ám némi bánatomra inkább a fülembe varázsolta azt vissza. - Pedig és szívesen odaadtam volna - mondtam neki komoly arccal, színtelen hangon. - Ajándékként. Miközben Miu a nyakkendőmmel játszott, talán valamiféle furcsa állatnak gondolva azt, Weasly körbeszaladt Ikumin, és a vállára telepedett le, fejét elől a mellei felé nyújtva. Miért nem lehetett nekem is olyan aranyos, szófogadó állatkám, mint Miu? Weasly állandó csínytevései és perverz megjegyzései néha az őrültbe kergettek. Mikor Ikumi mondta, hogy úgy kijövünk, mint egy pár, füstölögni kezdtem: ekkora hülyeséget! - Talán - mondtam szűkszavúan a megjegyzésre. Szerencsére Ikumi szokásához híven gyorsan témát váltott, és két nyakláncot húzott elő, amiket érdeklődve figyeltem, miközben szétszedte őket. A nyakláncok képességei valahogy rá vallottak, aki azt hiszi, hogy a világon mindent meg lehet oldani pár öleléssel és szép szóval. - Köszönöm, nővérkém, igazán szépek - vettem át őket diplomatikus mosoly keretében, miközben előírásosan megköszöntem a dolgokat. - Ígérem majd kipróbálom őket valamikor. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Szept. 03, 2014 8:51 am | |
| -Tudom Yuki és nagyon kedves tőled. De nem vehetem azt el amit neked ajándékoztak anyuék. Még ha nekem is akarnád adni lehet anyu azt hinné neked nem tetszett és akkor kicsit el szomorodna, hogy nem tudott gondolni rád. *Meg simogattam Weasly-t aki max hátulról tudott volna a ruhám alá mászni, mert elől a ruhám zárt volt így akkor nem tudot volna be mászni ha akart volna. De azért észre vettem Yukin, hogy kicsit mérges. -Ne legyél ennyire bosszús hiszen ő a tied és szeret téged csupán hinyoztam neki mint ahogy te is hiányoztál Miunak. *Miu aki meg unva a játékot két lábon állva nyújtózkodót egyre feljebb Yukihoz, hogy cica puszit adhasson neki. -Hát jó de mint mondtam az egyik a házim. A tanárnő szerint muszáj ebben az évben meg tanulnunk az emberi mani...manipulálást asszem. Ehhez asszem szükségünk van tárgyakra és aki nagyon csinos vagy áttudja magát változtatni igazán csinossá annak a testére. Mert szerinte egy boszi így tud információt szerezni a környezetéről. | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Szept. 03, 2014 9:11 am | |
| Amit mondott, abban nagyon is igaza volt, habár én némiképp másként gondoltam végig a helyzet. - De azt is jelenti, hogy nagyon tetszett - mondtam csendesen, de elfogadtam a döntését. Ami Weasly mentegetését illette, oda sem figyeltem már. Majd egyszer emberré változtatom és szétrúgom azt a menyét hátsóját, ebben biztos voltam. - Végre valaki megért! - mondta állatkám, csak hogy még tovább idegesítsen. - Légy a feleségem, Ikumi! - Perverz - suttogtam félelmetes hangsúllyal. Miu szerencsére felvidított a puszijával, én pedig a feje alatt simogatni és cirógatni kezdtem, mivel tudtam, hogy azt nagyon szereti. - De ha házi feladat, akkor nem ajándék - mondtam értetlenül, mivel Ikumi már megint sikeresen ellent mondott magának. Egyébként sem értettem, miért én kellek ehhez a feladathoz. Ha ahhoz van esze, hogy összefeküdjön mindenkivel, valamelyikük igazán megkérhetné ilyesfajta szívességekre is. - Biztosan én kellek ehhez? Mármint szívesen segítek, nővérkém, csak... - nem igazán tudtam mivel menthetném ki magam a kérés alól. Voltak olyan dolgok, amiket szívesebben megtartottam volna magamnak, és főleg nem akartam őt megbántani azzal, hogy ezeket akár varázslat hatása alatt megosztom vele. - Szóval, ummm... | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Szept. 03, 2014 9:38 am | |
| -Nem lehet neked itt van Yuki. ha hozzád mennék menyétnek kellene lennem. *Mikor Miu meg kapta a pusziját hálásan fel nyávogott hiszen így kapott mágiát. -Nyáú végre elértelek Yuki gazdi. Már azt hittem nem szeretsz nyáú. *Hálásan dorombolni kezdet ahogy kapta a simogatást. -Azt hiszem nem értettél meg Yuki az egyik házi a másik az ajándékom. Anyu mondta, hogy mostanában úgy látta nagyon magad alatt vagy, de nem mondtad el nekik mi a baj. Gondoltam ha úgy érzed a világ olyan amilyennek szeretnéd jobban be tudsz illeszkedni. Ezért készítettem igaz segítséggel ezt a nyakláncot neked a másik tényleg csak házi volt. De igazad van majd ki próbálom más valakin. *Mondtam neki közben persze Miu is el mondta a mondandóját. -Nyáú Ikumi sokat aggódik érted. Mindig ilyen volt miután egyszer a kezébe vehetett baba korodban. Persze előtte mindig azt hitte, hogy ő már nem kell senkinek ezért agyon ki borult és alig lehet meg nyugtatni. Csak miután egyszer meg foghatott akkor valahogy meg érezhetett valamit amitől akkor meg változott és meg nyugodott nyáú. -Nem is így volt.. -De így volt csak már el feledted nyáu. Ahogy azt is, hogy még nem reggeliztünk nyáú. Ügye maradtok és reggelizünk nyáú? *Kicsit vakarózni kezdet a lábával, de továbbra is figyelte Yukit. -Nyáú a mágiádnak még mindig keserédes az íze Yuki gazdi. Tudom azt hiszed nem törődnek veled, de ez nem igaz nyáú. Csak nyisd ki a szemed és tárd ki a szíved és hidd el a boldogság rád talál nyáú. *Én közben meg Weasly-re néztem. -Psszt miről van szó?? | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Szept. 03, 2014 8:48 pm | |
| - Milyen kár - dörzsölte hozzá Weasly a fejét Ikumi melleihez a ruhán keresztül, én pedig az ajkamba haraptam. Miu szerencsére elterelte a figyelmem, mielőtt valami átkot bocsátottam volna rá. - Már hogy ne szeretnélek - csalt őszinte mosolyt az arcomra, és folytattam a simogatását. Dorombolása jóleső érzéssel töltött el. Miközben a kezemben tartottam, úgy hallgattam Ikumi mondandóját, és igyekeztem kifejezéstelen pókerarcot felvenni. - Igazán semmi bajom nincsen. Talán kicsit túlságosan elfáradtam a sok hajtásban - erőltettem egy mosolyt az arcomra. - A háziban is szívesen segítek, ha szeretnéd. Miu megszólalása kicsit meglepően érintett, és igazán melegséggel töltötte el a szívem, bár nem nagyon tudtam hová tenni, pontosan miért is mondja ezt nekem. Én sosem éreztem azt a klasszikus nagy testvéri védelmező hozzáállást Mitsuki iránt: sőt, inkább engem kellett néha megvédeni tőle. - Nem akarok a terhetekre lenni reggelivel - mondtam illedelmesen, habár szinte kongott a gyomrom az ürességtől. Miu újabb megszólalása azonban még jobban kizökkentett: ennyi mindent megtudott rólam egyetlen puszival? Eddig miért nem adta jelét ennek? - S-semmi ilyenről nincs szó! - tiltakoztam, és Miutól igen rosszul esett, hogy ilyen helyzetbe hozott a saját nővérem előtt. - É-én nagyon szeretlek mindannyiótokat! És... és... Kínomban eltakartam a saját arcomat, Miut a földre rakva. Miért kellett ennek megtörténnie? Ikumi most biztosan megfedd vagy kinevet vagy ki tudja. Én soha nem akartam semelyiküknek semmi rosszat, és mégis most ez történik velem. Félve léptem egyet hátra. - Nyugtasd meg, Ikumi - szólt oda Weasly a fülébe. - Még csak az hiányzik, hogy rosszul legyen itt.
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Szept. 03, 2014 9:00 pm | |
| -Igen kár, pedig lehet jó férj lennél. *Kuncogtam aztán csak figyeltem ahogy Miu elő adja magát. -Ugyan nem vagy teher Yuki tudod jól. Reggeliz velünk. Biztosan éhesek vagyok. *Miu meg vakarta a füle tövét. -Ha te mondod nyáú, de már figyelek titeket pár éve nyáú. *Láttam, hogy Yuki nem érzi jól magát és Weasly is kérte, hogy nyugtassam meg. -Semmi baj Yuki mi is szeretünk téged. Miu csak aggódik, ahogy anyuék is. Csak az állatkák kicsit jobban át érzik az ember érzelmeit. Nem tudod hogyan, de így van. Nyugodj meg semmi baj nincs. *Oda mentem hozzá és gyengéden átöleltem. -Nyugodj meg kérlek semmi baj nem történt. Bár hogy is érzel mi szeretünk és meg hallgatunk ha kell. *Próbáltam egy kis szeretettet át sugározni, hogy érezze mennyire szeretem és, hogy nincsen semmi baj. Aztán próbáltam el terelni a kínos témát. -Ni csak mintha valaki nőt volna itt elől. Ha így haladsz teljesen le hagysz és minden fiú téged akar majd. | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Szept. 03, 2014 9:44 pm | |
| Teljesen zavarban voltam, és féltem tőle, mi lesz nővérkém reakciója. Mikor Ikumi gyengéd szavakkal közelített felém, ujjaim mögül kilesve néztem rá. Nem úgy tűnt, mintha viccet próbálna belőlem csinálni vagy kinevetni, sőt nagyon megértőnek mutatkozott, mint ahogy tőle várni lehetett. - Ikumi... - nyögtem ki megkönnyebbülve, és ahogy átölelt, én is sietve viszonoztam azt, arcom a vállába temetve. Jól esett kedvessége, és gyengéd érintése, így teljesen hozzápréseltem magam. - Köszönöm, nővérkém - mondtam egészen megnyugodva, ahogy összeölelkezve álltunk ott. De rég is volt már, hogy így együtt voltunk, kettesben, és valahogy hiányozni kezdtek azok az idők. Minden hibája ellenére szerettem a testvérem, ahogy ő is megtette ugyanezt velem. Gonosz voltam vele gondolatban találkozásunk kezdete óta, ezt pedig nem lett volna szabad tennem. - Micsoda? - kérdeztem hirtelen, és kellett egy pillanat, amíg szavai jelentése eljutott hozzám. Fülig elvörösödtem. - T-t-tényleg? M-mármint, nem mintha érdekelne a dolog. De azért jó hallani.
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Szept. 03, 2014 10:14 pm | |
| *Ahogy átöleltem éreztem hogy lassan meg nyugszik. Egy apró puszit adtam oldalról az arcára jutalom képen közben kicsit jobban átöleltem. Hiszen oly rég ölelhettem utoljára már át ennyire szeretett teljesen. Tudtam jól túl sok embert szeretek és nem is kicsit. De a család tagjaimat különös képen szerettem. Főleg a húgaimat, mert tulajdon képen velük nőttem fel. Láthattam amikor járni kezdtek halhattam ahogy először szólaltak meg. Ezek az emlékek annyira meg hatóak voltak. -Nincs mit húgocskám, hiszen tudod, hogy nagyon szeretlek. *Mondtam neki halkan aztán lágyan kicsit meg simogattam és meg tapogattam a melleit. -Igen tényleg így van. Sokkal nagyobbak és puhábbak lehet már meg is előztél. *Éreztem magamban egy enyhe bizsergést ahogy ott ölelve át őt simogattam. Kicsit még tapogattam aztán rá eszméltem mit is csinálok így vörösödve vettem el a kezeimet. -Jaj bocsánat Yuki én én nem akartam vagyis hát őő hogy mondjam. Kicsit túl fűtött vagyok vagyis nem ez a helyes szó ha nem inkább a túl érzelmesség vagy nem is tudom ááá. Tiszta bolond vagyok biztosa meg átkoztak vagy valami.. Kérlek bocssás meg Yuki én tényleg nem akartam semmi rosszat. *Nem tudtam mi történt velem. Mióta Wiliemel hagyott többen próbáltak örök szerelmet bizonyítani, de mindig el hagytak. Most pedig itt voltam érzelmileg ingadozóan hiszen Frakaskámat akit egy ideje nem láttam nem tudtam feledni. Sem Marit akiben egy új szerelmet találtam aki szintén szeretett. De én még sem tudtam még mit teszek ha választanom kéne közölük. -Hol is tartottunk? Jah reggeli igaz? Maradtok akkor? | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Szept. 10, 2014 6:51 pm | |
| Ikumi ölelése mindig jól esett, és azokban a pillanatokban, amikor melegen átkarolt, hajlamos voltam nemcsak az ő, de a világ minden hibáját megbocsátani rövid időre. Sosem akartam volna elengedni, és lassan lehunytam a szemem, ahogy megpuszilta oldalról az arcom. Mikor azonban furcsa matatást éreztem a mellemen, meglepődve nyitottam ki a szemem. Kissé talán túl messze ment a méreteim felmérésével, én pedig nem bírtam ki, hogy egy halk nyögés ne csússzon ki a számon. Nem igazán tudhattam volna mit tehetnék egy ilyen helyzetben: hónapok óta nem nyúlt senki úgy hozzám, Ikumi pedig olyan tapasztaltan fogdosott, hogy bűnösen jó érzés volt. - De... testvérek vagyunk... - nyögtem tiltakozásként, és eddigre szerencsére ő is észrevette magát, vörösödve húzva el a kezét. Talán jól esett volna ha egy picit még folytatja... - S-semmi gond - préseltem ki magamból pár bűntudattól csöpögő szót, miközben a földet néztem. Kissé kínos csend következett, mire Ikumi feltalálva magát előállt a reggeli ötletével, én pedig örömmel mentem bele, már csak azért is, hogy elmúljon a kellemetlen szituáció keltette hullámok. - Mi van nálatok enni? - kérdeztem sietve. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Szept. 10, 2014 7:03 pm | |
| *Ahogy fel nyögött tovább folytattam a kis simogatást hiszen olyan kellemes hangja volt. -Nem baj majd köztünk marad. Csak enged el magad, ne légy feszült. *Sóhajtottam még a fülébe mielőtt rá jöttem mit is teszek. Ahogy ki mentem a konyhába éreztem, hogy a bugyim be nedvesedett rajtam. ~Nem hiszem el mit művelek én itt? Tiszta bolond vagyok. Ezt nem lett volna szabad. *Néztem Yukira. ~De olyan szép lány lett és nekem annyira hiányzik Mari, hogy nem bírok magammal. Kevés volt ez a pár óra. *Be néztem a hűtőbe és elégedetten néztem fel rá. -Amit csak kérsz Yuki. Tudod jól nálam mindig minden van, mert bélpoklos vagyok. *Miunak gyorsan ki tettem egy jó adag reggelit sőt Weaslynek is így ők máris ehettek. | |
| | | Hana Yuki Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Szept. 14, 2014 3:17 pm | |
| Kicsit még mindig zavarban voltam a korábbi helyzet miatt, így egy pillanatig fel sem fogtam Ikumi válaszát saját kérdésemre. Mintha egy álomból ébredtem volna, furcsán pislogva néztem rá, miután felfogtam, hogy szavait nekem szánta. Hirtelen nem is igazán tudtam, mit szeretnék kérni, főleg, hogy Ikumi sem adott túl sok támpontot hozzá. Nem éreztem magam különösebben éhesnek sem, de ha már egyszer elfogadtam a felajánlást, nem igazán táncolhattam vissza tőle. - Talán egy kis békacombot elfogadnék - mondtam végül az első ételt, ami az eszembe jutott. Magam is sok mindent fogyasztottam, igazán sokkal inkább gourmet módon, mint Ikumi, aki válogatás nélkül képes volt bármit rászabadítani emésztőrendszerére. Szemem Weaslyre tévedt, aki még nem látott hozzá az ételhez, annak ellenére, hogy már előtte volt. - Tudod, hogy megvárlak, Yuki - mondta, és ezzel egy kis mosolyt csalt az arcomra. Szerettem, amikor ilyen jól nevelten állt a dolgokhoz és nem valami csínytevésen járt az esze. - Ahogy a szüzességemmel is! Megrándult egy izom a szemem alatt, ahogy rögtön le is rombolta az éppen felépített képet. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája | |
| |
| | | | Hana Ikumi szobája | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |