Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Hana Ikumi szobája

Go down 
+7
Hana Yuki
Miura Mari
Hana Mitsuki
Mitsui Yua
Alexander Flash
Egami Daisuke
Ikumi
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Ikumi
Diák
Ikumi

Hozzászólások száma : 2112

Hana Ikumi szobája - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openSzomb. Jan. 21, 2012 10:12 pm

-Ott van a manga a polcon direkt meg jelöltem az oldalakat.
*Mutattam rá majd ő két kézzel meg fogta a csípőmet és ellentétesen mozgatva még erősebben és lendületesebben mozgatott amitől nem csak csattogó hangok keletkeztek, hanem erősebben markoltam a lepedőbe és hangosabban nyögtem.
-Csináld még Wili, mert ez nagyon jó.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openSzomb. Jan. 21, 2012 10:18 pm

- Inkább mondd, most nem fogom olvasgatni.
Feleltem, ahogy lihegve folytattam Ikumi segglyukának ütemes dugását, amit minden alkalommal csattogó hang és ikumi egyre hangosodó nyögései követtek.
- Élvezed igaz?
Csaptam rá párat a fenekére, de ugyan úgy folytattam, dugását.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openSzomb. Jan. 21, 2012 10:25 pm

-Rendben van. Az egyik képen a lánynak a feneke lukát nyalogatta a fiú. A másik képen pedig az volt, hogy a fiú hátulról átölelte a lányt. De úgy, hogy a lány egyik lábát fel emelte és közben a farka a lány puncijában volt. De a fiú egyik keze a lány mellén volt a másik meg a punciját simogatta. A lány meg oldalra fordult és úgy csókolta meg a fiút.
*Mondtam el nyögdécselve így nem tudom mit értett meg belőle mait mondtam. Főleg, hogy egyre hangosabban nyögtem miközben a csattogó hang is hangosabb lett.
-Igen nagyon élvezem.
*Nyögtem miközben a keze a fenekemet csapkodta, ahogy mozgott bennem amitől egyre jobban meg remegtem az orgazmustól.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openVas. Jan. 22, 2012 7:26 pm

- Rendben, majd később kipróbálhatjuk azokat is.
Mondtam sóhajtozva, mert egyre jobban élveztem, ahogy szerelmem szűk lyukát dugom. Tovább mozgattam ugyan abban a tempóban, mert úgy tűnt, ezt ő is nagyon élvezi. Úgy tűnik, amíg elvoltam, Ikumi tényleg kiéhezett, hisz azelőtt nem élvezte ennyire, vagyis... nem szerette, ha ilyen keményen dolgozok rajta. Yua volt az, akivel ezt a vágyam kiéltem anno és hiányzott néha a vadabb sex, de most hogy Ikumi is benne van, tökéletes.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openVas. Jan. 22, 2012 7:40 pm

-Rendben, bár azt hiszem az egyiket kicsit rosszul mondtam.
*Továbbmozgott bennem nem változtatva a tempón. Mióta vissza jött azóta nagyon erősen és nagy tempóban mozgott bennem. Tudtam, hogy ez hiányolta belőlem mindig is. De kissé el szomorodtam, mert mielőtt el ment és mikor össze ismerkedtünk akkor sokkal szeretet teljesebb pillanatokat éltünk át. Már az első együtt létünket is nagyon éleztem, ahogy a mostanit is. De most hiányoltam azt, ahogy hozzám simul és kényeztet.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openVas. Jan. 22, 2012 7:46 pm

Hirtelen fenekéből kihúztam farkam, majd kicsit közelebb húzva magamhoz Ikumit, betoltam pinájába és azt kezdtem tovább dugni, ugyan olyan tempóban, mint eddig a fenekét. Ezalatt két ujjal segglyukát kezdtem ujjazni, hogy azért mégse hagyjam ott csak úgy.
- Isteni a forró puncid Ikumi... teljesen megőrjítessz. Mindjárt megint beléd élvezek.
Mondtam ahogy egyre keményebben toltam belé hímtagom, hihetetlenül élveztem, ahogy szűk, nedves pinája simogatja, kényezteti a farkam... már nagyon hiányzott.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openVas. Jan. 22, 2012 7:58 pm

*Ki húzta a farkát a fenekemből így kicsit fel lélegeztem. Majd közelebb húzott magához s a puncimba tette a farkát. Majd olyan erővel kezdet mozogni puncimban, mint az előbb a fenekemben. Ettől ismét sóhajtozni kezdtem majd erősen bele markoltam a lepedőbe mikor még a fenekemet is ujjazni kezdte.
-Engem, meg a forró farkad őrjít meg teljesen. Ign enged belém, mindjárt én is elélvezek.
*Egyre keményebben nyoma belém én pedig egyre jobban meg remegtem és egyre hangosabban sóhajtoztam.
-Már nem bírom sokáig Angyalom, mindjárt el élvezek.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openVas. Jan. 22, 2012 8:02 pm

Egy hangos nyögéssel élveztem tele ismét Ikumi pináját, mikor élvezésétől forró nedvei elárasztották farkamat, majd kihúzva belőle elterültem a takarón. Kicsit hozzá bújva, hosszan megcsókoltam, majd megkértem tisztogassa le megint hímtagom. Ha ezzel kész volt, azt mondtam neki, tegyem velem amit csak szeretne és kérjen amit akar.
- Kicsit megajándékozom az ajándékom.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openVas. Jan. 22, 2012 8:10 pm

*Egy hangos nyögéssel élveztem el majd éreztem ahogy szerelmem is ismét el élvezett. Egy pillanatra el terültem a takarón majd magához húzott és meg csókolt. Majd meg kért, hogy tisztogassam le a farkát. Lejjebb mászva le nyalogattam a farkát, majd fel másztam hozzá és meg öleltem.
-Akkor most ölelj magadhoz macikám és szeretgess.
*Mosolyogtam és magamhoz ölelve meg pusziltam az arcát.
-Utána meg tehetnénk azokat amiket mondtam, mert randira is el kellene vinned és moziba.
*Hozzá simultam, hogy érezze én milyen forró vagyok most a hangulat miatt.
-Már ha szeretsz még és tényleg nem bánnod ha véletlenül közben még is tudod meg történik.
*Mondtam finoman utalva arra amiről már többször beszéltünk.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openHétf. Jan. 23, 2012 9:00 pm

Miután letisztogatta farkamat, visszakúszott hozzám és megölelve megpuszilt. Szorosan magamhoz ölelve, csak éreztem, ahogy forró teste finoman enyémhez simul. Lassan simogatni kezdtem a hátát és apró csókokkal kezdtem nyakát kényeztetni.
- Mi lenne, ha a többit már a moziban próbálnánk ki?
Mosolyogtam rá, bár még egyszer magamévá akartam tenni, amíg itthon vagyunk... valahogy soha nem bírtam ellenállni neki és akár mennyt voltunk együtt, mindig kívántam őt.
- Nem, még mindig nem zavarna, ha becsúszna egy baba.
Csókoltam meg finoman és hosszan, majd csak magamhoz ölelve tovább csókolgattam.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openKedd Jan. 24, 2012 3:02 pm

*Szorosan ölelt magához így érezhettem forróságát és finom érintését magamon. Lágy apró csókjaitól mindig el tudtam volna alélni.
-A moziban? Nem tudom, hogy lehet-e moziban játszani, de ha igen akkor sem tudom, hogy jó lenne-e. bár igazából még nem játszottunk a fürdő szobán és a háló szobán kívül más hol. Rendben játszunk ott.
*Még nem engedtem el, mert hosszan szerettem volna érezni a melegségét.
-Legyen úgy.
*Mosolyogtam rá és meg csókoltam.
-Alig várom, hogy majd el vegyél.
*Újból meg csókoltam közben kezemmel cirógatni kezdtem a mellkasát.
-Játszol még velem a randink előtt?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openKedd Jan. 31, 2012 10:04 pm

- Én is. ^^
Mosolyogtam rá, mikor mondta, alig várja, hogy elvegyem.
- Hát... ha szeretnél, még szórakozhatunk egy kicsit. Nem tudom, hogy ütemezted be a programokat.
Kezdtem el finoman fenekét és combjait simogatni.

/Bocsi, h eddig nem írtam, de nem volt netem ^^"/
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openSzer. Feb. 01, 2012 7:55 am

/Semmi baj még itt vagyok :3/

-Akkor majd lepjél meg vele.
*Mellkasát cirógattam gyengéden miközben ő engem simogatott.
-Nekem az teljesen mindegy csak vigyél el vacsizni és moziba. Tudod egy rendes kis randira amire már régen vittél el. Utána ha jó leszel talán este finoman játszhatunk ha nem leszel fáradt. De előre szólok ha moziba megyünk ki fosztom a büfét és a tárcádat.
*Kuncogtam majd ha nem szeretett volna már tovább játszani akkor fel vettem a boszi ruhámat. Ha még igen akkor egy könnyű puszi után amit a szájára adtam vártam, hogy mit szeretne csinálni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openSzer. Feb. 01, 2012 7:06 pm

egy kicsit fájdalmasabb sóhaj szakadt fel mellkasomból, ahogy belegondoltam, milyen gyorsan fog lefogyni pénztárcám, az este után. De végül is miért sajnálnám a pénzt arra költeni, akit szeretek nem?
- Megbeszéltük.
Mosolyogtam rá, majd hosszan megcsókoltam. Egyik kezem lassan becsúsztattam lábai közé, és ha engedte, finom kis punciját kezdtem ismét simogatni. NEm tudtam van e kedve még egy kis étvágyhozóhoz, de ha nem volt kedve hozzá most, akkor megértettem és vártam a következő alkalomra.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openCsüt. Feb. 02, 2012 7:50 am

*Kicsit fel kuncogtam a sóhaján.
-Nana több hónapon át spórolhattál az alkalomra. Meg aztán tudod, hogy szeretek enni, de téged mindennél jobban szeretlek.
*Mosolyogtam majd meg öleltem és hosszú csókját forrón viszonoztam. lassan a puncimat simogatta amitől lágyan fel sóhajtottam és a fül cimpáját kezdtem el csókolgatni bár ő mintha kissé félénkebben nyúlt volna hozzám.
-Mi az a cica el vitte a kedved vagy meg bántottalak?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openPént. Feb. 03, 2012 6:19 pm

- Nem, csak nem tudom van e még kedved hozzá..
Válaszoltam kérdésére.
- Ha nem akarod szólj nyugodtan és tudunk később is játszani, nem akarom, hogy csak azért csináld, mert én rád mászok.
Mondtam ki a gondolatokat, amik akkor épp a fejemben kavarogtak és kíváncsian vártam válaszát.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openSzomb. Feb. 04, 2012 1:01 pm

*Ki jelentését eléggé furcsálltam, mintha nem is ő beszélt volna.
-Te egészen biztos az a Wiliam Angel vagy aki el jegyzet és akkor sem lenne képes meg unni ha egész héten kettesben lenne velem egy szigeten?
*Kezdtem úgy érezni, hogy nem egészen ön magát adja vagy csak én tévedek, mert azok a hónapok amiket egyedül töltöttem magányosak voltak.
-Na jó el bizonytalanodtam. Inkább gyere menjünk enni, ígérem nem fogom mindig fel hozni, hogy kis szünetünk volt.
*Kuncogtam kicsit és lassan el kezdtem öltözni előtte.
-A tárcádra is vigyázni fogok Smile.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openHétf. Feb. 06, 2012 11:37 am

- Félre értettél... nem az van, hogy nincs kedvem, egyszerűen csak azt hittem, hogy már neked nincs hozzá kedve. ^^"
Az ágyban ülve néztem, ahogy elkezdi felvenni a ruháit. Kár hogy mindig el kellett rejtenie mögéjük formás testét, bár persze így is jól nézett ki, arról nem is beszélve, hogy nem igazán akartam, hogy bárki más is lássa rajtam kívül meztelenül.
- Ááá, ne aggódj miatta, csak vicceltem. Azt vehetsz, amit csak szeretnél. Surprised
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openKedd Feb. 07, 2012 8:10 am

*Még csak a ruha volt rajtam más semmi mikor is oda mentem hozzá és az ölébe ültem.
-Jaj angyalom hiszen tudod jól, hogy imádok játszani és hogy nagyon szeretlek. Ahogy te is engem igaz?
*Lila szemeimmel pont úgy tekintettem rá mint csizmás kandúr a Shrekből.
-Ügye?
*Lassan átöleltem a nyakát és közel hajoltam hozzá.
-Mert ha nem akkor kénytelen vagyok el csábítani.
*Mosolyogtam kedvesen majd egy forró csókot követve egy kissé hagyat löktem majd lejjebb mentem. Kezeimmel finom mozdulatokat téve lassan izgatni kezdtem a farkát majd mikor fél keménnyé vált nyalogatni kezdtem. Mikor elég keményé vált be kapva kissé szopni kezdtem majd fel húzva a ruhámat a puncimhoz illesztve a farkát izgattam tovább.
-Ne feled boszi vagyok, ha nem szeretsz hát én szeretlek téged :3. Ha pedig én szeretlek jól vigyáz, mert szeretem a béka husikát Very Happy.
*Kuncogtam majd előre hajoltam és megint meg csókoltam.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openHétf. Feb. 13, 2012 7:28 pm

Még csak ruhája volt rajta, mikor ölembe mászott és nagy cica szemekkel kérdezte, hogy szeretem e.
- Tudod, hogy szeretlek... de azt a csábítást is megnézném.
Mosolyogtam rá, ahogy közelebb hajolt hozzám, majd egy szenvedélyes csók után finoman meglökött és én elterültem az ágyon. Kezeivel finoman férfiasságom kezdte izgatni, míg fél árbócra nem álltam, majd eztán szájába vette és úgy kényeztetett tovább. Mikor már keményen állt farkam, ruháját fölhúzva kivillantotta finom kis punciját és azzal simogatva hímtagom indított be egyre jobban és jobban. Miközben ismét megcsókolt, ruhája pántjait kikötöttem és hagytam, hogy annak felső része leessen és így elő kerüljenek formás kis mellei, melyekre azonnal rátapasztottam kezeimet és masszírozni kezdtem azokat.
- Tényleg kezdek elcsábulni, de talán még egy kis ösztönzés kellene.
Kacsintottam rá, egy kissé gonosz vigyorral, a csók után és vártam mit fog tenni.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openHétf. Feb. 13, 2012 7:42 pm

*William eléggé beindult ezt éreztem rajta. De én is be indultam alig bírtam meg állni, hogy rá nevessem magam. Mikor ki szabadította a melleimet és meg masszírozta őket már nem bírtam tovább. Nagy sóhajjal bele ültem és nyakába karolva a füle mellet sóhajtoztam.
-Ahh angyalom annyira mélyen vagy bent.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openKedd Feb. 14, 2012 1:37 pm

Ikumi hamarosan beleült farkamra, melynek hegye elérte egész a hüvelyét. Ahogy férfiasságom becsúszott a lány tűzforró, nedves puncijába, én is hangosan felsóhajtottam, majd egy kis idő után, mindkét kezemmel rámarkoltam Ikumi feszes, fogmás kis fenekére és mozgatni kezdtem, miközben apró csókokkal kényeztettem nyakát és melleit.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openKedd Feb. 14, 2012 3:20 pm

*Egyre mélyebbeket sóhajtottam, ahogy farka hegye folyamatosan a hüvelyemben mozgott. kezeihez hozzá ért a szoknyám alja,de így is finoman mozgatott. Csókjaitól el tudtam volna olvadni amiket a nyakamra és a melleimre adott.
~Szerintem sikerült ismét el csábítanom.
*Finoman bele túrtam a hajába és finoman mozogva éreztem, hogy farka lassan belülről simogatott végig.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openSzer. Feb. 15, 2012 1:33 pm

Ahogy hajamba túrt, fejemet felé fordítva, hosszan, lágyan megcsókoltam. Mostanában elég vadul bántam vele minden alkalommal, ezért gondoltam, most újra úgy csináljuk, ahogy régen, ahogyan ő a leginkább szereti. Szorosan magamhoz ölelve, éreztem, ahogy forró teste hozzám simul és finom mellei mellkasomhoz nyomódnak. Lassan dőlve vele, hátára fektettem és hosszú, de lassú mozdulatokkal mozgattam benne farkam, amíg közben hol nyakát csókolgattam, hol szájára adtam hosszabb csókot, miközben testemmel továbbra is szorosan az övéhez simultam.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-openSzer. Feb. 15, 2012 2:03 pm

*Hosszan csókolóztunk és közben szorosan magához ölelt. Forró teste az enyémhez simult és a melleim is neki nyomódtak a mellkasának. Éreztem ahogy lassan hátra dönt így én lábaimmal lassan átkulcsoltam a derekát. Lassú mozdulatokkal mozgott bennem miközben a nyakamat és számat csókolgatta. Már biztos voltam, hogy el csábult, ahogy én is. Szinte láttam magam előtt a végzett szálát ami össze köt minket. Halkan sóhajtottam mozdulataira, közben hátát és vállát simogattam.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 15 Folder-open

Hana Ikumi szobája
Vissza az elejére 
15 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi naplója
» Hana Miu
» Hana Miu

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: 1. emelet-
Ugrás: