Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Hana Ikumi szobája

Go down 
+7
Hana Yuki
Miura Mari
Hana Mitsuki
Mitsui Yua
Alexander Flash
Egami Daisuke
Ikumi
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Ikumi
Diák
Ikumi

Hozzászólások száma : 2112

Hana Ikumi szobája - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openKedd Aug. 12, 2014 8:20 am

*Folyamatosan kényeztettem Marit a nyelvemmel és hallgattam finom nyögéseit. Kicsit gyorsítottam mikor teste remegni kezdet és jobban magához szorított. Aztán mikor végül el élvezett úgy ittam édes nedvét mintha az víz lenne a sivatagban. Kicsit még folytattam a kényeztetését míg teste kissé le nyugodott akkor fel nézve rá apró csókot adtam puncijára.
-Szívesen Mari, én köszönöm ezt az édes nektárt.
*Mosolyogtam rá majd egy csókot adtam neki miután fel álltam. A csók után meg fogtam a kezét és az ágyhoz vezettem. Miura rá nézve láttam, hogy még mindig alszik nem is ébresztettük fel. Nem mintha zavarta volna minket ha ébren lett volna. Mikor az ágyhoz értünk finoman le ültettem Marit majd mellé ülve meg csókoltam a csók után a szemébe néztem.
-Szeretlek Mari és szeretném ha a kapcsolatunk öröké tartana.
Vissza az elejére Go down
Miura Mari
Tanár
Miura Mari

Hozzászólások száma : 247

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openKedd Aug. 12, 2014 10:27 am

Miután felálltunk, Ikumi megcsókolt, és furcsa, édes ízt éreztem a szájában. Pár pillanat múlva jöttem csak rá, hogy ez az én ízem. Kissé furcsa volt így találkozni vele, de így sem hagytam abba a csókot, amit Ikumival váltottunk. Miután mégis elváltak ajkaink, gyengéden megfogta a kezem és elkezdett húzni az ágy felé, és kissé remegő lábam miatt szükség is volt a vezetésre. Odakint Miu még mindig békésen aludt, aminek örültem, hiszen nem szerettem ha bárki is leskelődik utánam. Ikumi fionam leültetett ágyára, majd ismét megcsókolt, amit örömmel fogadtam és hevesen viszonoztam. Aztán csillogó szemeivel az enyémbe nézett, én pedig válasz helyett megsimogattam az arcát és lassan közel hajolva ismét megcsókoltam. Miután elváltak ajkaink, kezemmel óvatosan hátrébb döntöttem az ágyon, majd lábait felemelve beforgattam. Négykézláb kúsztam a lábai közé, ahol láthattam gyönyörű, nedves bugyiját. Lábát gyöngéden csókolgatni kezdtem, különöse tekintettel combja belsejére, miközben kezemmel vénuszdombját simogatta a bugyin keresztül.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openKedd Aug. 12, 2014 10:49 am

*Válasz helyet csókot kaptam amit viszonoztam olyan tüzesen és szenvedélyesen amilyet ő adott. Úgy éreztem ő is ugyan úgy érez irántam mint én iránta. Igaz szerelmet éreztem iránta hiába a kor vagy más különbségek. Lassan és óvatosan hátra döntött majd be hajtotta a lábaimat. Figyelmesen figyeltem ahogy felém mászott és lábaimat csókolgatni kezdte a térd zoknijaim ellenére is. Éreztem, hogy már én is nedvem vagyok, ahogy kezével végig simítót rajtam. Halkan szuszogtam, de érintéseseitől fel nyögtem új ra és újra.
Miura Mari
Tanár
Miura Mari

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openKedd Aug. 12, 2014 9:03 pm

Ikumi pozitív visszajelzései jó érzéssel töltötték el a lelkem: kissé önző dolog volt, hogy magamra gondoltam először, így most mindenképp legalább annyit vissza szeretettem volna abból a kényeztetésből, amit tőle kaptam az előbb. Bugyija felé fordítottam figyelmem, amint azonban egyelőre nem akartam levenni. Helyette nyelvemmel nyalogatni kezdtem, fejem is fel-alá mozgatva, kitapogatva közben a lány puncijának vonalát. A bugyi már így is nagyon nedves volt, de amikor nyalogatni kezdtem, szinte teljesen elázott. Tudtam, hogy ruhán keresztül nem annyira hatásos, mintha anélkül csinálnám, de egy picit mindenképp húzni szerettem volna az idegeit, hogy aztán még jobban essen neki a későbbi kényeztetés. Egyik kezem két ujját oldalt bedugtam a szövet alá, és egészen addig kúsztam velük előre, míg el nem értem a szeméremajkát. Ott aztán gyengéden mozogni kezdtem, apróként stimulálva ottani erogén zónáját.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openKedd Aug. 12, 2014 9:17 pm

*Halkan sóhajtoztam és közben néztem, ahogy Mari nyalogattam a még rajtam lévő bugyit ami ettől teljesen átázott. De ez az átázás nem hideg nedvességet hanem forróságot adót át nekem. Egyik kezemmel finoman meg érintettem a mellem a másikat rá tettem az ő fejére é kicsit meg simogattam.
-Nagyon jól csinálod.
*Mivel kettesben voltunk nem akartam senseijnek hívni, mert akkor lehet csak egy diákjának nézne. Én pedig szeretni akartam őt és azt, hogy ő is szeressen. Mikor kezével gyengéden hozzám ért kissé fel nyögtem.
-Ez nagyon jól esik.
Miura Mari
Tanár
Miura Mari

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openKedd Aug. 12, 2014 9:43 pm

Ikumi testének minden rezdülését magamba szívtam, és úgy éreztem, mintha az idők kezdetétől ismernénk egymást, mintha két test lennénk, de egy lélek. Kezével simogatni kezdett, és ennél sosem kívántam volna jobb kényeztetést, ezekben a mozdulatokban minden benne volt, ami csak egy pillanat alatt boldoggá tehetett. Az pedig, hogy szóban is megdicsért, még inkább magabiztossá tette mozdulataimat. Ugyan régen volt már, hogy gyakorolhattam, úgy tűnik képességeim nem fakultak meg, annak ellenére, hogy milyen vénkisasszony is voltam.
- Te csak a legjobbat érdemled, Ikumi - mondtam neki válaszul, de máris úgy éreztem, hogy túl sok időt vesztegettem el abból, amíg őt kényeztethetem. Visszabukott fejem a lába közé, és egészen a hasáig vittem fel, hogy fogaimmal megragadhassam a bugyija végét, és így elkezdjem lefelé húzni, két combjánál a kezeimmel segítve a dolgon. Így közvetlenül szemeim elé tárult szépen borotvált, csodálatos puncija, és amint odaértem, szinte azonnal elengedtem bugyiját a számmal, csókokkal árasztva el szeméremajka környékét. Bal kezemmel közben teljesen lehúztam róla a bugyit, ami így csak a jobb lábán maradt rajta. Felpillantva láttam, hogy egyik kezével saját mellén ügyködik, így kezemet felnyújtva gyakorlottan fogtam meg a másikat, törődően masszírozva kezdve azt. Eközben odalent nyelvemmel segítettem rá a dolgokra, gondosan körbenyalva szeméremajkait.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openKedd Aug. 12, 2014 9:56 pm

*Pár pillanat múlva ahogy meg dicsértem valahogy még jobb lett amit csinált. Jobban fel nyögtem és amennyire tudtam jobban szét nyitottam a lábaimat. Amit aztán össze kellet zárni, hogy lehúzhassa a bugyimat. Szinte még le sem került rólam ő máris csókokkal halmozta el amiktől mélyeken fel sóhajtottam. A bugyim végül le húzta, de az egyik lábamon maradt s nem került a földre. De ez most nem zavart hiszen nyelve érintésétől azt hittem el olvadok és a kezétől is hevesebben vert a szívem. Cserébe a kezemmel amelyikkel a mellem simogattam végig simítottam a kezén majd össze illesztettem vele.
Miura Mari
Tanár
Miura Mari

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openSzer. Aug. 13, 2014 9:00 am

Minél nagyobb örömet akartam okozni Ikuminak, és tudtam, hogy ezt sokkal jobb időben elnyújtani, hiszen így az élvezet is sokkal tovább tart. Mikor úgy éreztem, hogy teste kellőképpen bemelegedett, nyelvemmel megkerestem a csiklóját, ami már duzzadt volt az izgalomtól. Óvatosan érintettem meg nyelvemmel, hiszen tudtam, hogy egy nőnek nagyon érzékeny pontja az, és így nedvesítgettem. Mikor már úgy éreztem, hogy előkészítettem a terepet, a számba vettem a csiklóját és szívogatni kezdtem. Előbb lassan és óvatosan, majd egyre gyorsítottam a tempón és erősségen. Kezemmel, amelyre saját kezét illesztette, elengedtem mellét és teljesen összekulcsoltam az ő kézfejével. Tudtam jól, milyen jól is jön egy kapaszkodó, ha valaki a csúcsra ér, ami visszarántja majd őt ebbe a világba.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openSzer. Aug. 13, 2014 9:06 am

*Apró sóhajtókkal tudtam meg köszönni a kényeztetését, de mikor a csiklómat kezdte el jobban kényeztetni fel nyögtem és tudtam, hogy tanultam valamit. Úgy éreztem sokkal nedvesebb vagyok a szokásosnál és sokkal jobban érzem magam mint a barátnőimmel. Kezünk össze forrt és először finoman lágyan emelkedett a mellkasom, de ahogy ő még jobban kényeztetni kezdet annál jobban vettem a levegőt.
-Még folytasd Mari kérlek még csináld.
Miura Mari
Tanár
Miura Mari

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openSzer. Aug. 13, 2014 9:19 am

Ikumi teste azonnal és nagyon pozitívan reagált a kényeztetésemre, így aztán tovább folytattam az elkezdett munkát, szívogatva a csiklóját. Kezemmel éreztem, hogy egyre szaporábban veszi a levegőt, így én is fokoztam a tempót, egyre gyorsabban és erősebben szívogatva a számban lévő csiklóját. Másik kezem mutatóujját eközben lassan elkezdtem befelé nyomni a puncijába, egészen addig, amíg teljesen el nem tűnt benne. Ezután szinte teljesen kihúztam, majd ismét betoltam. Csatlakozott hozzá a középső ujjam is, ám ezután már egyre kisebbeket mozogtam ujjaimmal, helyette rövid, gyors mozgásra állva át. Ikumi könyörgése, hogy folytassam, még jobban feltüzelt.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openSzer. Aug. 13, 2014 9:25 am

*Hangosabban kezdtem nyögni ahogy még erősebben és gyorsabban szívogatta a csiklómat. Ehhez hozzá csatlakozott az ujja ami belém hatolva meg mutatta, hogy egy új is milyen kellemes érzés bennem. De ez nem tartott sokáig hamarosan már két új volt bennem és gyorsabban mozgatta bennem őket amitől még hangosabban nyögtem és még jobban izgalomba jöttem. Éreztem testem enyhe ám lassan erőteljesebb remegésén, hogy már nem hiányzik sok ez igaz is lett. Egyre jobban remegtem ahogy az orgazmus végig szaladt a testemen egy kisebb sikollyal élveztem el új szerelmem kezétől és szája kényeztetésétől.
Miura Mari
Tanár
Miura Mari

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openSzer. Aug. 13, 2014 9:36 am

Ahogy Ikumi testén végigfutott az orgazmus, sokkal kellemesebb érzéssel töltött el, mint amikor én magam élveztem el neki köszönhetően. Egyszerűen földöntúli boldogság lett úrrá rajtam, látva, hogy milyen boldoggá sikerült valakit tennem. Édes sikolyai szinte zene voltak a füleimnek, így akkor sem hagytam abba a kényeztetést, amikor megremegett. Csak akkor álltam meg, mikor teljesen elterült az orgazmus után, és hálásan nyalogattam fel édes nektárját róla, valamint két ujjamról. Lábai közül visszakúsztam, majd mellé tornásztam magam, és egészen addig toltam felfelé a testem, amíg egy magasságba nem került a fejünk. Cirógatni kezdtem kipirult arcát, miközben számmal óvatos csókokat nyomtam a nyakára és a füle tövébe. Tudtam, hogy ezt a fajta kedveskedést nagyon szereti mindenki egy orgazmus után.
- Nagyszerű voltál, Ikumi - duruzsoltam a fülébe egy gyengéd csók után, amit a nyakára nyomtam.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openSzer. Aug. 13, 2014 9:44 am

*Miután végig szalad rajtam az orgazmus el feküdve pihegettem, de éreztem még Mari kényeztetésének befejezését ahogy le nyalogatja nedveimet. Aranyosan rá mosolyogtam miután fel mászott hozzám és cirógatni kezdet. Apró csókjai nagyon jól estek nekem és tudtam, hogy ez nem érhet most véget. 
-Te is nagyon jó voltál Mari. Nagyon kellemes érzés volt. Ezért örökre szeretni foglak.
*Hirtelen átöleltem és meg csókoltam. Csók közben éreztem rajta az én ízemet, de én már sokszor találkoztam vele így meg szoktam már. Különben is az ő csókja szársor édesebb volt és teste sokkal melegebb volt mint egy takaró. Kezeimmel végig simítottam a testén és a csók után amit nehezen hagytam abba nyakát kezdtem el csókolgatni.
-Nagyon szeretlek Mari és még mindig nagyon kívánlak.
Miura Mari
Tanár
Miura Mari

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openSzer. Aug. 13, 2014 9:51 am

Kissé váratlanul ért Ikumi csókja, de annál kellemesebb érzés volt, mint ahogy kezének érintése és simogatása is. Meglepett, hogy még folytatni akarja, hiszen úgy éreztem, minden erő kiment belőlem, de a lelkemben még mindig hatalmas tűz lángolt, és csak őt kívántam ebben a pillanatban. Áttért a nyakamra, ami megint kellemes érzés volt a testemnek.
- Nem akarsz kicsit pihenni? - kérdeztem tőle, mivel tényleg elég nehéznek éreztem a testem. - Utána folytathatjuk... - pirultam el. - De olyan keveset tudunk egymásról, Ikumi...
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openSzer. Aug. 13, 2014 9:58 am

*Folytattam az apró csókjaimmal való el halmozását miközben finom lány hangját hallgattam.
-Talán már említtetem én egy energia bomba vagyok. Ennyitől nem merülők ki. Az én angyalommal is sokszor órákon át szerelmeskedtünk. De meg értem ha pihenni szeretnél.
*Csókjaimat abba hagyva fel néztem rá és a szemébe néztem.
-Igazad van, de meg fogjuk ismerni egymást ebben biztos vagyok. Még ha csak keveset is tudunk majd együtt lenni és titkolnunk kell a szerelmünket én akkor is tudom, hogy a szívünk már össze kapcsolódott és ez nekem sokat jelent. Bár mit meg tennék érted.
*Finoman meg csókoltam és kezemet ősze illesztettem az övével.
Miura Mari
Tanár
Miura Mari

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openCsüt. Aug. 14, 2014 9:04 am

Ikumi tovább folytatta a csókolgatásomat, ami nagyon jóleső volt, mégis, nem egészen arrafelé terelte a dolgokat, amerre szerettem volna. Most, hogy a vágy kissé elenyészőben volt, visszatért az értelem uralma, az pedig igencsak tiltakozott a folytatás ellen.
- Szóval így értetted... - ébredtem rá, mit is gondolt pontosan energiabomba alatt. Azt hiszem nekem most már csak a kamik segíthetnek, hogy túléljem ezt a mai napot. Amikor azonban a szemembe nézett, és elmondta ezt a sok szép dolgot, egyszerűen úgy éreztem, túlcsordul a szívem a sok szeretettől, ami felőle érkezett. Csillogó szemekkel csókoltam vissza, és egyetlen mozdulattal fölé kerültem, miközben két lábammal közrefogtam a testét. Mellem az övét érte, kezeink összefonódtak, akárcsak ajkaink és szinte egész testünk.
- A lelked ugyanolyan gyönyörű, mint a tested - suttogtam neki, amikor ajkaink szétváltak, majd lassan csókolgatni kezdtem a nyakát.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openCsüt. Aug. 14, 2014 9:14 am

-Nem csak arra értettem. Én mindig teli vagyok energiával. Talán a sok finom ételtől vagy csak ilyen vagyok. Vagy talán a mágia teszi nem tudom.
*A csókunk után fölém kerekedet és miközben a melleink össze találkoztak kezeink össze fonódtak. De nem csak a kezeink az egész testünk össze érintkezett és érezhettem teste csodás melegét valamint tüzes forró ajkát.
-Neked is szép tested van és jó lelked van, de ami a legjobb, hogy arany szíved van. Nagyon szeretlek és örökké hozzád szeretnék tartozni.
*A új csóktól még jobban éreztem, hogy mennyire szeretem őt és a szíve dobogását annyira jól éreztem, hogy az enyém egy ütemben vert az övével. A csók után halkan sóhajtozta ahogy a nyakamat kezdte el csókolgatni.
~Ohh bárcsak örökre együtt maradhatnánk.
Miura Mari
Tanár
Miura Mari

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openCsüt. Aug. 14, 2014 10:09 am

Ikumi tovább tüzeltem testem és lelkem gyönyörű szavaival, amik a lelkemig hatoltak. Szerettem volna minél boldogabbá tenni ma, és tudtam mi lehet erre a legjobb út. Minden zárhoz megvan a megfelelő kulcs, és én kezdtem lassan kigondolni, pontosan melyik is lenne az.
- Kitaláltam valami csodálatosat - mosolyogtam rá, miközben testem hozzányomtam az övéhez. Egyik kezem kiszabadítottam, és felemeltem a varázspálcám, ami a földön hevert. Halk varázsigét kezdtem mormolni, és pillanatokon belül egy apró üvegcse termett előttem, amit rögtön el is kaptam. A számmal nyitottam fel az üveg kupakját, majd a földre köptem a dugót és teljesen eltüntettem a tartalmát, majd hangosabban egy újabb varázsigét mondtam el.
- Termékenység dicső istennője,
Minden élő dolog teremtője,
Adj most nekem lehetőséget,
Hogy új életet nemzhessek!

Hasamon egy pentagramma csúcsa jelent meg, és fényjáték keretében éreztem, hogy rögtön kifejti a hatását. Csak megérte ezeket a főzeteket őrizgetni odahaza a szekrényben. Pedig már kezdtem azt hinni, semmi hasznuk nem lesz. Ikumi érezhette, ahogy testeink között egy erőtől duzzadó új dolog jelenik meg, amit eddig nem érezhettünk, de csak sejthette, hogy mi is lehet az.
- Remélem élvezni fogod, szerelmem - mondtam neki gyengéden, miközben felemelkedtem róla, és láthatóvá vált lábaim között egy méretes pénisz, ami keményen meredt az ég felé.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openCsüt. Aug. 14, 2014 10:22 am

*Kérdőn néztem Marira jelezvén nem tudom mire gondolt.
-Kíváncsivá teszel.
*Végig néztem és hallgattam a varázslatát és meg néztem az üvegét. 
-Aranyos kis üvegcse.
*Aztán a másik varázsigét meg hallva könnybe ázott a szemem és éreztem, hogy valami egyre jobban nekem nyomódik. Aztán ahogy meg mutatta mit növesztet nagyon meg hatódtam. Kicsit ázott szemekkel meg tapogattam a csodás férfi szerszámot amit növesztet.
-Biztosan élvezni fogom. Örömmel adom neked magam Mari. Nagyon szeretlek és a gyermekeinket is szeretni fogom. Még ha elsőre nem is sikerül teherbe ejtened én akkor is szeretni foglak és mindent meg teszek azért, hogy egyszer sikerüljön.
*Lágyan meg csókolom kezemmel pedig még mindig simogatom a farkat amit növesztet.
-Tégy magadévá szerelmem és én nagyon hálás szerelmed leszek örökké.
Miura Mari
Tanár
Miura Mari

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openCsüt. Aug. 14, 2014 10:41 am

Ikumi láthatóan meghatódott valamin, és túl későn jöttem rá, hogy a varázsige miatt azt hitte, gyereket szeretnék tőle. Eszembe jutott, mennyire szeretne saját családot, és méghozzá nagyot. Nem lett volna szívem azzal megbántani, hogy elárulom, az ilyen módon növesztett pénisztől nem lehet teherbe esni, csak a teljes nemváltó varázslattól.
- Én is szeretlek, Ikumi - mosolyogtam rá, miközben megtapogattam frissen nőtt részemet. Készen álltam rá, hogy ha kell, hazudjak neki is. - Szeretném, hogy sok közös gyerekünk legyen.
Lágyan ismét összeforrt az ajkunk, miközben ő továbbra is a kezével fedezte fel falloszom. Másik kezét is gyengéden odavontam, lábam közé téve, ahol egyébként alapfelszerelésem még mindig megvolt.
- Örülök, hogy tetszik az ajándékom - mondtam, ahogy elváltak ajkaink, és gyengéden ismét hátradöntöttem az ágyra. - Szeretném az arcod látni miközben csináljuk.
Kezemmel odaigazítottam a péniszem Ikumi bejáratához, majd óvatosan tolni kezdtem előre, egészen addig, amíg el nem tűnt benne.
- Most már testileg is egyek vagyunk - csillogott a szemem, miközben előrehajolva megcsókoltam, majd lassan mozogni kezdtem, szinte teljesen kihúzva majd újra betolva belé szerszámomat.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openCsüt. Aug. 14, 2014 11:00 am

*Szavaitól nagyon boldog lettem hiszen mindig is arról álmodtam, hogy anya leszek és valakinek a felesége aki ősszinten szeret. Igaz, hogy ott volt az én Farkaskám is aki szintén meg akarta nekem adni ezt az örömet, de most abban a hónapban voltunk amikor nem mehettem a közelébe, mert különben bántana. Nem féltem én ettől vállaltam volna a kockázatot, de ő minden kép kérte, hogy ha igazán szeretem akkor addig ne közelítsek hozzá amíg nem ura magának. De most ebben a pillanatban csak arra tudtam gondolni, hogy talán Mari lesz az aki el hozza számomra a családdá válást. Másik kezemet is oda húzta miközben csókolóztunk és ahogy simogattam férfiasságát észre vettem, hogy a másik is meg van neki még. Ismertem a nemiség átkát én magam is ezért ez furcsa fel fedezés volt. De rá jöttem, hogy Mari már rég túl van a boszi vizsgán és sok olyan varázst tudhat amit én nem ezért lehet, hogy ez egy másik fajta varázs volt. Ahogy gyengéden hátra döntött kezeimmel elengedtem férfiasságát, de vártam, hogy kezeink ismét össze kapcsolódjanak. Mélyen fel nyögtem ahogy belém hatolt amitől nagyon boldognak éreztem magam.
-Igen egyek vagyunk és immár talán egy család is lehetünk.
*Kezeimmel inkább átöleltem ahogy meg csókolt és lábaimmal is magamhoz zártam őt. Finoman vele mozogva éreztem ahogy a farka  folyamatosan mozogva ki tölti a puncimat amitől én nagyon boldognak éreztem magam.
Miura Mari
Tanár
Miura Mari

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openPént. Aug. 15, 2014 7:55 am

Sosem láttam még olyan boldognak rövid ismeretségünk alatt Ikumit, mint ebben a pillanatban. Nagyon régi vágya lehetett, hogy saját családja lehessen, ezt eddig is láttam rajta, de sosem hittem volna, hogy ennyire mélyen gyökerezik benne, és ilyen vidámmá teszi a gondolata. Örültem neki, hogy így felvillanyozza az együttlétünk, de egyúttal egy kis fájdalom is bujkált bennem: most tulajdonképpen elárultam a vágyait, hazudtam neki. Persze egy gyerekhez ketten kellettek, én pedig nem akartam sajátot, nyugtattam magam. Hogy elűzzem a gondolatokat, előre hajoltam, és megcsókoltam, így testeink teljesen összesimultak, és így folytattam a mozgást. Éreztem, ahogy szinte összeragadnak izzadt testeink, ez pedig ha lehet még jobban feltüzelte a lelkem. Taktikát váltva a hosszú, lassú mozgás helyett egészen aprókat kezdtem döfködni, de sokkal gyorsabban.

Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openPént. Aug. 15, 2014 8:11 am

*Nagyon örültem, hogy máris annyira szeret, hogy boldogan alakítana velem családot. Nagyon örültem volna ennek, de tudtam, hogy lehet elsőre nem sikerül. De ha nem i sikerül elsőre még mindig lehet próbálkozni ahányszor csak szeretnénk. Én pedig boldogan adtam volna magam neki bármikor. Hosszan csókoltam vissza ahogy testeink egybe forrtak. Halkan nyögdécseltem csók közben ahogy ő egyre gyorsabban kezdet bennem mozogni. Kezeimmel jobban magamhoz zártam és végig simítottam a hátán. Még ha izzadtunk is akkor sem érdekelt minket, mert együtt lehettünk.
Miura Mari
Tanár
Miura Mari

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openPént. Aug. 15, 2014 8:27 am

Gyengéden engedtem el ajkát, és mélyen a szemébe néztem, miközben még szorosabban ölelt magához. Jó érzés volt összeforrni vele, eggyé válni, és egy pillanatra elképzeltem, ahogy miután hazaérek munkából, egy gyerekkel a karjában vár rám, miközben másik kettő a lábamhoz rohan. Kellemes és szép érzés volt, és egy pillanatig mindennél jobban el akartam hinni. De mégis, egy ilyen öreg nővel, mint én?
- Szeretlek Ikumi - suttogtam halkan neki, miközben én is halkan nyögdécseltem az élvezettől. Tovább folytattam a mozgást, ezúttal már kicsit nagyobbakat lökve, jóval lassabban, de sokkal erőteljesebben is.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-openPént. Aug. 15, 2014 8:40 am

*Gyengéd csókjától csak még forróbban éreztem őt. A csók után hosszan egymás szemébe néztünk. Szemeiben láttam a szerelem tűzét a szeretett csillogását a jövőnk lehetőségét. El tudtam képzelni ahogy egyszer össze házasodunk és családot alapítunk annak ellenére, hogy egyikünk sem férfi úgy sejtettem még is tudnánk nagy családot alapítani. Ha ez meg történhet én örömmel fogadom és boldog leszek mellette. Nem érdekelt a kor különbség hiszen boszi lévén sok ideig élhetnénk egymás mellet. Ha pedig fiatalodni akarnánk azt i meg tudnánk oldani. De ha tehetném mellette öregednék meg. Biztosan tudtam legalábbis reméltem ő is így gondolja és talán egyszer lehetek egymás mellet nyilvánosan is.
-Én is szeretlek Mari. Nagyon nagyon szeretlek.
*Újból meg csókoltam majd fel nyögtem ahogy nagyobbat lökve gyorsabban kezdet mozogni amitől kissé remegni kezdtem.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 26 Folder-open

Hana Ikumi szobája
Vissza az elejére 
26 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi naplója
» Hana Miu
» Hana Miu

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: 1. emelet-
Ugrás: