|
| Hana Ikumi szobája | |
|
+7Hana Yuki Miura Mari Hana Mitsuki Mitsui Yua Alexander Flash Egami Daisuke Ikumi 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 6:57 pm | |
| Kérésére közelebb mentem hozzá. Farkam már teljesen kemény volt és furán jó érzés volt, hogy Ikumira vertem. Élvezettel néztem, ahogy apró kezeivel pináját és melleit izgatta és legszívesebben megint rávetettem volna magam, de visszafogtam és csak figyeltem őt. |
| | | Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 7:00 pm | |
| *Mikor közelebb ért láttam, hogy farka nagyon kemény. Egyre jobban simogatta magát amitől én is egyre jobban simogattam magam és még a jegy gyűrű sem zavart meg benne. Már elég nedves voltam így hamarosan ujjazni kezdtem magam amitől mélyeket és hangosakat sóhajtottam. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 7:08 pm | |
| csupasz kis puncija felszínén nedvei meg megcsillantak, ahogy egyre nedvesebb lett és ujjazni is kezdte magát. - Nagyon jól nézel ki... egyre inkább kívánlak. Mondtam, ahogy tovább vertem rá farkamat, de nemtudtam meddig bírok még ellenállni neki. Végül hozzá hajolva megcsókoltam, de máshogy nem értem hozzá, aztán le térdelve elé lábait és combját simogattam, de hagytam, hogy tovább kényeztesse közben magát. - Nagyon finom az illatod. Mondtam, hogy combja belső részén haladtam egyre feljebb pinája felé. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 7:14 pm | |
| *Egyre jobban ujjaztam magam. -Én is nagyon kívánlak. *Hosszan csókoltam vissza majd néztem amint lejjebb megy. Csombjaimat simogatta amitől jobban be indultam. -Köszönöm. *Egyre jobban közelített felém amitől egyre jobban sejtettem mire gondol. -Szeretnél megint magadévá tenni ügye? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 7:18 pm | |
| - Most csak kényeztetni szeretnélek. Feleltem mosolyogva, ahogy mindkét kezeimmel végig simítottam finom bőrén, majd oda kezét megfogva, végül elhúztam puncija elől és olyan érzékien nyaltam bele szerelmem puncijába, mint mikor őt csókoltam először. Nyelvem finoman toltem be puncijába, majd felfelé haladva kezdtem nyaldosni, míg el nem értem csiklóját és azzal kezdtem játszani. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 7:25 pm | |
| *Rá mosolyogtam és élvezettel fogadtam bőre érintését. Végül el húztaa kezem a puncimtól majd bele nyalt. finoman tolta egyre beljebb a nyelvét amitől fel sóhajtottam és haját kezdtem simogatni -Ahh Wili ez nagyon jó érzés. Nyalogas még kérlek. *A csiklómmal kezdet játszani ami nagyon jó érzés volt annak ellenére, hogy érzéken volt az előbbi szerelmeskedéstől. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 7:33 pm | |
| Kérésére, tovább folytattam a nyalakodást, ugyan úgy, csak annyival spékeltem meg, hogy két ujjamat betoltam pinájába, így kezdtem ujjazni, míg tovább nyalogattam csiklóját. Szabad kezemmel Fenekét és combját simogattam, majd kicsit feljebb csúsztatva, egyik mellét kezdtem masszírozni. - Nagyon finom vagy. Jegyeztem meg, majd rögtön folytattam is amit eddig. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 7:39 pm | |
| *Folytatta a puncim nyalását majd két ujjal is ujjazni kezdett. -Ahh ez mennyei Wili. *Ujjazót és nyalt egyszerre amitől egyre jobban izgalomba jöttem. A melleimet is simogatni kezdte amitől még jobban sóhajtoztam. -Köszönöm Wili. De így folytatod akkor el élvezek, pedig még ajándékot is szeretnék adni neked karácsonyra. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 7:48 pm | |
| - Akkor azt szeretnéd, hogy abbahagyjam? Néztem fel rá, de közben nem hagytam abba a dolgot, kíváncsi voltam mit válaszol. De csak a móka kedvéért, hogy nehezebben tudjon nemet mondani, hirtelen szopogatni kezdtem csiklóját és még egy ujjamat betolva, három ujjal ujjaztam tovább. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 7:51 pm | |
| -Nem nem szeretném, hogy abba hagyd. *Nyögtem ahogy szopogatni kezdte a csiklómat és három ujjal ujjazott tovább. -Csak azt mondom, hogy még mindig van egy ajándékom neked. Valamint így nem látom ahogy te is magadat simogatod. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 7:54 pm | |
| Hirtelen abba hagytam, amit csináltam és felálltam. Fenekére rámarkolva ölembe emeltem, majd bevittem a szobába és leraktam az ágyra. - Akkor mit szólnál, ha leszopnál, miközben kinyalom a kis puncidat? Kérdeztem kíváncsian. - Vagy előbb az ajándékot szeretnéd ideadni? |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 7:59 pm | |
| *Be fejezte a kényeztetésem majd be vitt a szobába. -Tudom, hogy az ajándékom tetszeni fog és utána is biztosan tudunk játszani, így előbb akkor le szoplak. *Hagyat döntöttem majd fordítva rá feküdtem és szopni kezdtem. -De ezután jön az ajándékom. *Teljesen be kapva erősen szopni kezdtem a merev farkát, miközben a számban a nyelvemmel simogattam végig. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 8:08 pm | |
| Végül pinájával ráült arcomra és végigfeküdve rajtam farkamat vette kezelésbe. Most nem sokkal, de kicsivel vadabbul, gyorsabban kezdtem nyalni és ujjazni Ikumit, míg ő farkammal kezdett játszadozni. Annyira fel voltam már izgulva, hogy nem tudtam mennyire tudom magam tartani, de sajnos nem sokáig. Ikumi előbbi látványa, ahogy masztizott teljesen feltüzelt és ahogy finom ajkaival és nyelvével kényeztette farkamat, nem bírtam mér tartani és végül bele élveztem szájába. - Sajnálom, hogy ilyen hamar... csak már annyira felizgattál, hogy nem tudtam tartani. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 8:16 pm | |
| *Éppen csak szopni kezdtem őt mire ős vadul ujjazni és nyalni kezdte a puncimat. Farkával a számban nyögtem egyre élvezetesebben míg nem el élveztem az arcára annyira fel izgultam már az előbbi ujjazásoktól, hogy nem bírtam vissza fogni magam. De ő sem tudta vissza fogni magát, mert a számba élvezett. Gondosan le nyalogattam és nyeltem le minden cseppjét. -Semmi baj imádom mikor valamimet teli élvezed. *Fel álltam és meg fogtam a pálcámat. -Egy perc és jövök maradj itt jó? *Be mentem a fürdőbe és magamra varázsoltam egy vékony piros szalagot. ez a szalag csak a mellbimbóimat és egy masni a puncimat takarta el. Fel kaptam egy fürdő köpenyt magamra majd vissza mentem a szobába. -Ime a karácsonyi ajándékod. *Lassan szét nyitottam a köpenyt majd le véve hagytam a földre esni azt. -És azt tehetsz vele ma éjjel amit csak szeretnél. *Mosolyogtam rá kedvesen ahogy közelebb léptem hozzá. -Na ki bontod vagy csak gyönyörködsz benne? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 8:32 pm | |
| Hamarosan eltűnt a fürdőbe, majd ahogy vissza ért, egy fürdőköpeny volt rajta, majd ahogy azt ledobta magéról, tátva maradt a szám. csak egy vörös szalaggal volt átkötve és közölte, hogy ő az ajándékom, valamint, hogy azt teszek vele, amit csak akarok. - Kibontom. Mosolyodtam el és ahogy felálltam, mellé léptem és letéptem róla a szalagot, majd egy gyengéd mozdulattal lelöktem az ágyra. - Viszont akkor készülj fel, hogy minden lyukadat megdolgozom, jobban mint eddig. Mosolyodtam el ismét és az ágy mellé léptem. - Szeretném megint megdugni akkor a szádat.. ha.. lehet. Mondtam kicsit bizonytalanul és enyhén elvörösödve, mert nem voltam még biztos benne, hogy tényleg azt csinálhatok vele, amit csak akarok. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 9:00 pm | |
| *Mikor meg mutattam neki magam tátva maradt a szája. Egyből tudtam, hogy sikerem van, bár reméltem nem csak egyszerűen le tépi rólam a szalagot. Szerencsére az ágyra gyengéden döntött le és el mondta mire készüljek. -Fel készültem, mert tudom, hogy innentől fogva csak velem leszel mindig. Főleg ha hagyom, hogy néha ki éld magad velem és így nem mész majd más lányok után. *Mikor el mondta mit szeretne fel ültem és a farkát a kezembe véve simogatni kezdtem. -Remélem jó ajándékod leszek és, hogy azért rólam nem feledkeztél meg és én is kapok valamit. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 9:04 pm | |
| Farkam szinte azonnal finom kis kezébe vette és masszírozni kezdte. - Ne aggódj, kárpótolni foglak később, ahogyan csak szeretnéd. Feleltem, s ezalatt farkam ismét, szinte teljesen kemény lett és már csak arra vártam, hogy Ikumi munkához lásson, aztán szájba baszhassam. Velemiért nagyon élveztem mostanában ezt tenni vele és remélem, hogy nem haragszik érte, de imádtam. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 9:11 pm | |
| -Nos nem örülök, hogy ezt hallom. De hajlandó vagyok meg bocsátani. De csak akkor ha el viszel randizni. Már régen vittél vacsizni és moziba. Jó lenne nem csak az ágyban és a fürdőben lenni mikor már majd nem a feleséged vagyok. *Fel néztem rá és ha igazat adott nekem akkor a számba vettem a kemény farkát. Először csak a makját szopogattam majd az egészet a számba vettem. De mielőtt bármit tehetett volna a melleim közé raktam a farkát és úgy szoptam tovább és vártam, hogy el kezdje amire vágyik. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 9:21 pm | |
| - Elviszlek, ahová csak szeretnéd. Mosolyogtam rá, mire szinte röktön kezelésbe vette farkamat. Először csak makkomat szopogatta, majd az egészet szájába véve kezdte szopni. Ezután mellei közé vette és itt már beindultam. Feszes, formás melleit és apró száját, egyszerre kezdtem keményen dugni, ami valami leírhatatlanul jó érzés volt. Kezemmel Ikumi fejét tartottam, hogy ne nagyon mozogjon és néha megsimogattam kicsit a fejét. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 9:26 pm | |
| *Egy mosollyal nyugtáztam, hogy komolyan veszem a szavait, mert én is komolyan mondtam őket. Ezután teljesen be indult. Egyszerre dugta a még vizes melleimet és a számat. Így nem mondhatta el azt, hogy sosem volt velem mell sexben része. Fel nézve rá néztem a szemébe és néztem mennyire jó neki amit meg engedtem neki. Úgy tűnt nagyon tetszik neki, mert egyre jobban csinálta és cserébe a fejemet simogatta. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 9:32 pm | |
| Ahogy felnézett rám, miközben épp szájba basztam, azt hittem azonnal eldurranok, olyan izgató látványt nyújtott. Még egy ideig így dugtam, majd lihegve megálltam, amiből reméltem rájön, hogy azt akarom, rendesen szopjon tovább, de ha nem akkor megkértem rá. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 9:37 pm | |
| *Láttam, hogy jól érzi magát, mert nem sok kell hetet neki míg el élvez. Majd elengedte a fejemet én pedig a melleim közül engedtem ki a farkát. -Most a melleim nélkül szeretnéd igaz? *Kérdeztem, amire azt válaszolta, hogy rendesen szeretné ha csinálnám. Így a számba vettem a farkát és gyengéden szopva, simogatva a nyelvemmel a kezeimmel kényeztettem a heréit míg őt néztem.
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 9:51 pm | |
| Ahogy farkamat kényeztette, az valami eszméletlen jó érzés volt. Ahogy heréimmel játszadozott és farkamat kényeztette nyelvével, nem vezethetett máshová, mint hogy elélvezzek, ami hamarosan meg is történt. Teljesen tele lőttem Ikumi száját. Megvártam, míg letisztogatja a farkam és lenyeli, amit szájába lőttem, majd megkértem, hogy forduljon meg, ereszkedjen négykézlábra és tolja ki felém fenekét. Mögé térdelve kicsit nyaltam pináját, majd azt befejezve farkam lassan betoltam segglyukába, pináját pedig simogatni kezdtem. Hirtelen nagy tempóban, vadul kezdtem benne mozogni, szabad kezemmel pedig fenekét paskolgattam.
|
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 9:57 pm | |
| *Munkámnak meg volt az eredménye, mert hamar megint tele élvezte a számat. Elégedetten nyeltem le a sós ízű anyagot majd le tisztogattam a farkát. Ezután meg kért, hogy négykézlábra ereszkedjek. -Jut eszembe majd szeretnék pár dolgot kérni tőled amit az egyik mangában láttam. *Miután meg fordultam ki toltam a fenekemet. Kicsit a puncimat kezdte nyalogatni gondolom azért, hogy rézben fel izguljon, mert utána a fenekembe tolta a farkát. Hangosan fel nyögtem majd bele kapaszkodtam a lepedőbe, mert ő vadul és nagy tempóban mozgott bennem. -Ahh Wili te tényleg magadévá teszed mindenem. *Meg paskolgatta a fenekemet amire kissé fel nyögtem, de főleg attól nyögtem, hogy ő bennem mozgott. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 10:06 pm | |
| - Mire gondoltál, mit láttál azokban a mangákban? Kérdeztem, ahogy folytattam feneke kielégítését. Hamar két kézzel megragadtam csípőjét és velem ellentétesen, előre hátra kezdtem mozgatni, hogy még gyorsabban tudjunk mozogni és nagyobb élvezetet nyújtson neki is a dolog. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája | |
| |
| | | | Hana Ikumi szobája | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |