|
| Hana Ikumi szobája | |
|
+7Hana Yuki Miura Mari Hana Mitsuki Mitsui Yua Alexander Flash Egami Daisuke Ikumi 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Aug. 11, 2013 10:51 am | |
| -Hagyd csak nem érdemes. Ha akartam volna már rég elátkoztam volna. De nem tettem, mert még mindig szeretem. Csak már nem lenen jó ha most pillantanám. Azonnal össze esnék. *Le ültem az ágyra és ki fújtam egy kis levegőt. -Miért mit szeretnél csinálni? *Kicsit félre néztem. -Nem gondoltam senkire. Ha nem akarod ki próbálni akkor nem támadlak le. *Ki nyújtottam játékosan a nyelvemet és rá kacsintottam. -De majd be mutatlak az én Farkaskámnak. Nagyon rendes velem. Bár azt a nagy házat annyira nem tudnám szeretni. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Aug. 06, 2014 5:57 am | |
| *Miután meg érkeztünk ki nyitottam az ajtómat, de nem kulccsal hanem varázs szóval így sokkal biztonságosabb volt ha varázs védte a szobám. -Tessék csak be jönni. *Mondtam, majd ahogy be lépet láthatta, hogy a szobám egy boszi szoba. Több helyen nagy gyertyák voltak amik most mivel nappal volt nem voltak meg gyújtva. Az asztalon egy kisebb és egy nagyobb varázs gömb volt. A szoba több részében kristályok és más boszi kellékek. A falon képek boszorkányokról, boszorkányokat alakító színésznőkről és piktogramma. Ahogy be léptünk be csuktam az ajtót majd le tettem Miu a kis kosarába ami nem messze volt az ágyamtól. -Tetszik valamit kérni inni? *Kérdeztem ahogy le véve a süvegem be léptem a kis konyhába ahol egy el mosott üst volt és némi főt étel halvány illata. -Van minden fél-e inni valóm vagy enni valóm is ha éhe tetszik lenni.
A hozzászólást Ikumi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 15, 2014 10:49 pm-kor. | |
| | | Miura Mari Tanár
Hozzászólások száma : 247 Join date : 2014. Jul. 09.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Aug. 06, 2014 6:23 pm | |
| Láttam, hogy Ikumi sokat ad arra, hogy biztonságban legyen a titkunk, ugyanis kulcs helyett egyenesen varázslattal nyitotta és zárta a szobát, nehogy valaki még valamilyen fondorlattal bejusson. A szobáját felettébb érdekesnek gondoltam, és tényleg sokkal boszorkányosabb volt az enyémnél, ami inkább egy modern amerikai lakásra hasonlított, amiket nagyon megszerettem még kint az Egyesült Államokban. De gyertyákkal világítani? Érdekesen félelmetes környezet lehetett a lakásában. - Téged szeretnélek kérni - mosolyogtam rá, de kontrollálni próbáltam magam, így nem rögtön vetődtem rá. Sayokót pontosan az erős fellépésem üldözte el, ebben biztos voltam. Követtem azonban a konyhába, és amikor megállt a hűtő előtt, mögé léptem, és hátulról átöleltem, mellei előtt összeérinte a két karomat, kezeimet pedig hasmagasságban kulcsoltam össze előtte. Egy gyengéd csókot nyomtam a nyakára, miközben forró leheletem visszaverődött a nyakából rám. - Csak egy valamire éhezem Ikumi... Rád... - suttogtam halkan, majd gyengéden ráharaptam a fülcimpájára. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Aug. 06, 2014 6:39 pm | |
| -Meg kapsz. *Kuncogtam aztán ahogy átölelt kezemet a kezére tettem. Gyengéd csókjától kellemes meleg árasztott el és mikor bele harapót a fül cimpámba kissé fel nyögtem. -Én is nagyon akarlak téged és szomjazóm a csókodra és a bőröd érintésére éhezem. *Apró csettintésemre a szobában kevesebb fénylett amit a gyertyák szinte azonnal el kezdtek pótolni. -Mindent meg akarok tenni azért, hogy boldog pillanatokat éljük át. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Aug. 06, 2014 6:49 pm | |
| Ikumi szavai kellemesen estek egy olyan öreglánynak, mint nekem. Elmosolyodtam, és kezeimet lassan feljebb húztam egészen addig, míg formái mellei a kezembe nem kerültek, és stabilan megfoghattam őket. Rájuk zártam a tenyeremet, és így nyomtam újabb csókokat a nyakára, miközben elindultam felfelé az arca felé, aztán előre hajoltam, és kicsit oldalra fordított fejjel kerestem a száját. Forró csókot adtam neki, heves nyelvcsapásokkal, ha elfogadta. - Kívánlak Ikumi... - lihegtem a csók után. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Aug. 06, 2014 7:04 pm | |
| *Ahogy kezei lassan feljebb mentek a szívem hevesebben kezdet dobogni. Ahogy a melleimre tette a kezét érezhette, hogy a szívemet dobogását. Én pedig érezhettem a ruhámon keresztül gyengéd érintését. Eközben folyamatosan érezhettem forró ajkai érintését a nyakamon ami nagyon jól esett. Ilyen kényeztetésben régen nem volt részem. Fejemet oldalra fordítva kaptam és viszonoztam a csókot amit kaptam. Amennyire tudtam nyelvemmel az övét simogattam és amennyire tudtam el nyújtottam. -Én is kívánlak Mari.. *Mondtam a csók után és ismét meg csókoltam hosszan.
A hozzászólást Ikumi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 15, 2014 10:52 pm-kor. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Aug. 07, 2014 1:00 am | |
| Csók csókot követett, én pedig szinte éreztem, ahogy minden egyes pillanattal egyre forróbb lesz a testem, és egyre jobban követeli magának még többet. Szobrot is formálhattak volna rólunk a matéria győzelme az idea felett címmel, hiszen ebben a pillanatban egyáltalán nem voltam elfoglalva gondolataimmal, sokkal inkább csak egyetlen dologgal, Ikumival. A világ fájdalmasan összeszűkült körülöttem, megszűnt létezni, és csak ő maradt ott, karjaim szorításában. Kemény melleit kellemes volt fogni, de ennyi nem volt elég, hogy kielégítse mohóságomat. Egyik kezét a ruhája alá csúsztattam, majd a melltartóján keresztül fogtam rá ismét a mellére, annak bimbóját keresve a ruhadarabon keresztül. Még az anyagon keresztül is megéreztem, hogy milyen keménnyé is vált ott az izgalomtól, miközben saját melleim a hátának vagy a fejének préseltem. Megfordítottam, hogy velem szemben legyen, majd a konyhapultig hátráltunk, ahol nyaka elején, a mellei feletti, ruhától fedetlen részen kezdtem el csókolgatni. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Aug. 07, 2014 5:48 am | |
| *A karjai közt az ölelésében pihenve váltottam csókot vele miközben éreztem egyik keze a ruhám alá bújik. Itt észre vehette, hogy melltartót egyáltalán nem hordók. Így könnyen meg tapinthatta az izgatottságtól meg feszült melleimet és mellbimbóimat. Éni érezhettem melleinek puhaságát és feszességét igaz csak ruhán keresztül és a hátamon. Mikor meg fordított magával szemben egy gyors rántással le engedtem a köpenyem a földre aztán ahogy el kezdet csókolgatni halkan szuszogva sóhajtoztam. Régen éreztem már ilyen forró és izgató kényeztetést ezért cserébe amikor engedte előre hajolva én is csókolgatni kezdtem a nyakát. Kezeimmel közben lassan fel felé kezdtem emelni a felsőjét. Miután le segítem a felsőjét meg csókolom aztán apró csókollak el kezdek ismét a nyakát csókolgatni. Kezeimmel lágyan ölelem át a csókok közben, de lassan bár még kesztyűs kézzel kicsit és lágyan meg érintem a melleit ahogy ki bontom magunkat az ölelésből.
A hozzászólást Ikumi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 15, 2014 10:56 pm-kor. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Aug. 07, 2014 5:41 pm | |
| Ikumi teste a köpenye torzítása nélkül egyszerűen tökéletes volt, és még jobban tűzbe hozott vele. Bőre illata és finom íze pedig szinte beleégett a lényembe. Mindenről megfeledkezve adtam át magam az élvezetnek. Miközben a nyakam csókolgatta, beletúrtam ismét a hajába, és közben a fülébe suttogtam. - Gyönyörű vagy, Ikumi... Ilyen tökéletes testet soha nem láttam még. Akarlak! - suttogtam igézően, és közben lesegítette rólam a felsőmet is. Alatta egy vékony világoszöld topot hordtam, de éreztem, hogy hamarosan le fog majd kerülni rólam a ruhadarab. Ismét egy csók következett és bőre finom íze mellett most csókjai mézízét is magamba ittam. Felsőm nem akadályozta meg abban, hogy ezúttal ő induljon az én melleim felfedezésére, és kéjesen felsóhajtottam, ahogy gyengéden megérintette az egyiket. Kezemmel megfogtam az övét, és erősebben odanyomtam a mellemhez, miközben mélyen a szemébe néztem. Másik kezemmel eközben türelmetlenül tértem vissza az ő mellkasához ruhája alatt, és jobb mellbimbóját ismételten megérintettem, majd óvatosan a mutató és hüvelykujjam közé fogtam és lassan, gyengéden csavargatni kezdtem. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Aug. 07, 2014 5:59 pm | |
| *Kicsit el mosolyodtam, hiszen a köpenyem inkább a fedetlen hátam takarta. De a bókja még így is jól esett. Zöld topjában Mari is nagyon csinos volt és kellemes illatú. -Te i nagyon szép vagy Mari sokkal szebb mint én. Én is nagyon kívánlak téged és nem csak most erre a pár pillanatra. *Finoman meg csókoltam utána kezével meg fogta az enyémet és erősebben foghattam meg a melleit. Végig a szemébe nézve nem tudtam egy pillanatra sem szabadulni. Fel sóhajtottam ahogy mellbimbómhoz ért és gondoltam könnyebbé teszem neki kicsit. Azzal a kezemet amelyiket nem fogta hátra nyúltam és a nyakamnál ki oldottam a masnit. Ettől a boszi ruhám felső része le csúszott és így láthatta a melleimet és a hasam egy részét. A szoknya rész még rajtam volt, mert derekamnál erősen fogtak a masnik. Aztán szabad kezemet a számhoz érintettem és le húztam a kesztyűmet. Így immár szabadon érinthettem meg. Kezem elsőnek a derekát simogatta végig ahogy lassan feljebb ment egészen a válláig onnan meddig puha kebleire. Ismét a szemébe nézve lassan közelebb hajoltam, hogy ismét egy forró csókot nyújtsak neki. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Aug. 07, 2014 6:42 pm | |
| Ikumi végre látni engedte a saját melleit és felsőtestét, így pedig még jobban igazolást nyerhetett az, hogy milyen gyönyörű is. Érzéseim olyan határokat értek el lassan, hogy nem találtam sem földi sem abyssi szavakat arra, hogy kifejezzem őket. De biztos voltam benne, hogy Ikumi is ugyanezeket érzi ebben a pillanatban, mintha lelkünk csak egyesült volna. Mámorító és gyönyörű érzés volt egy ilyen fiatal és csodaszép lányt a karjaimban tartani, és újra tíz évvel fiatalabbnak éreztem magam. Ikumi eközben eltávolította a kesztyűjét, és végre puha, finom kezeivel kezdett simogatni. Szinte bizsergett a bőröm minden egyes tapintásától és újra felsóhajtottam, ahogy derekam végigsimítva végül a mellemen landolt a keze. Újra találkozott a szemünk, csillogó tekintete pedig igéző volt. Csókolóztunk ismét, ki tudja már hányadszor és mennyi ideig. A tér és idő elveszítette a jelentőségét. - Ikumi - sóhajtottam, ahogy elváltak ajkaink, majd előre hajolva lassan csókolgatni kezdtem a bal melle körüli részt, miközben jobb mellbimbóját továbbra is húzogattam. A csókok között nyelvemmel haladtam végig, egyre feljebb kúszva a gyönyörű dombocskáján. Végül eljutottam a mellbimbójáig, aminek az udvarát óvatosan csókoltam körbe, mintha csak egy szent hely lett volna, rajta pedig a bimbója egy szentély. Tovább haladva nyelvemmel kezdtem el izgatni már régóta kemény bimbóját. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Aug. 07, 2014 7:01 pm | |
| *Még csak ruhán át simogathattam Mari senseit, de éreztem lassan ez meg fog változni. Finom csókjaitól mámorban úsztam és úgy éreztem testünk és lelkünk is össze kapcsolódik. Olyan érzés volt ez mintha ruha nélkül ölelkeznénk az égben lebegve. Sem az idővel sem a csókjaink számával nem voltam tisztában már, de abban azzal igen, hogy kölcsönösen érzünk egymás iránt. Finoman sóhajtoztam ajka érintésétől ahogy csókolgatni kezdte a mellem körüli részt, miközben a másik mellem bimbóját simogatta. Kicsit bele remegtem annyira jó volt. De én most nem érhettem el őt, hogy bármit is viszonozzak, ezért le húztam a másik kesztyűmet is és finoman a hátát kezdtem simogatni. Bár kicsit le hajolva még tudtam Mari feje tetejét puszilgatni és valahogy nem bántam volna ha derekamnál ő köti ki a masnikat és húzza le a ruhám. Persze tudtam akkor kicsit bután néznék ki csizmában és bugyiban, de azt is tudtam, hogy miután ő meg nézhet én is látni fogom őt. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 08, 2014 3:23 pm | |
| Türelmetlenül habzsoltam Ikumi testét, mintha csak nem lenne holnap vagy éppen a világvégét élnénk. Nyelvemet apró, forró csókok váltották fel, amiket kiálló mellbimbóira leheltem, és sóhajaiból tudtam, hogy nagyon élvezi azt, amit adok neki, ez pedig még jobban lázba hozott. Azonban azt szerettem volna, ha tovább megyünk, így kezeimet a háta mögé csúsztatva tapogattam ki a ruhája alsó masniját, miközben fejem kissé felemelve újra csókolózni kezdtünk. Miközben nyelvünkkel vadul csatáztunk, megtaláltam a masnit és egyetlen mozdulattal kioldottam, mire ruhája végleg lecsúszott róla és lába körül állt meg. Elhúztam a fejem tőle és kiegyenesedtem, végignézve gyönyörű testén, ami már teljes valójában megmutatkozott előttem. Egy mosollyal nyugtáztam a látottakat, majd egyetlen szó nélkül lehúztam magamról a zöld topot, ami látni engedte rózsaszín, csipkés melltartómat. - Szeretném ha ezt te vennéd le rólam - mondtam neki halkan, a kéjtől fuldokló hangon. - I-ku-mi.
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 08, 2014 3:38 pm | |
| *Aprókat sóhajtva élveztem a bőröm kényeztetését amit forró ajkaitól kaptam. Keze érintésétől a derekamnál kissé meg remegtem, mert olyan volt mintha hideg felületet ért volna meleg kezeivel. Fel nézve rám csókolózni kezdtünk amit nagyon élveztem hiszen nyelveink ismét össze fonódhattak. Aztán csak annyit éreztem, hogy le csúszik ruhám és ott álok bugyiban és csizmában. A bugyim fehér színe elütött a ruhám és a csizmám színétől, de még inkább Mari rózsa szín melltartójától. Bólintással jeleztem, hogy meg teszem neki amit kért. Oda lépve hozzá elsőnek apró puszikat nyomtam a melltartójára miközben kezemmel hátra nyúltam. Lassan kapcsoltam ki miközben fejemet kissé hozzá dörzsöltem. Miután ki kapcsoltam a melltartót azt félre tettem a konyha asztalon közben kezeimet rá tettem formás melleire. -Gyönyörűek a melleid akár csak te. *Mondtam neki majd egy csókot adtam neki miközben kezeimmel bátran fel fedeztem csodás melleit. A csók után kissé mohon csókoltam meg egyesével a melleit miközben mellbimbóijait nyelemmel kényeztettem. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 08, 2014 4:43 pm | |
| Ikumi szerencsére hajlott rá, hogy ő segítse le rólam, de még így is egy örökkévalóságnak tűnt, mire végre megszabadultam a melltartómtól. A rá adott apró csókjai csak még jobban feltüzeltek, és szinte már könyörögni szerettem volna, hogy egyszerűen tépje le rólam a ruhadarabot. Feje kellemes érintését, erőt adó melegét szerettem volna mihamarabb a saját bőrömön érezni. Ikumi pedig mintha szándékosan húzta volna az időt, annyit babrált a kapcsoló körül. Szinte megőrültem, mire végre a konyhaasztalra került a mellemről, Ikumi pedig máris tovább lépett és kezét a mellemre helyezte. Apró nyögéssel nyugtáztam a dolgot, és még arra is volt ereje, hogy megdicsérjen. Mielőtt válaszolhattam volna máris csókkal bizonyította szavai igazát, kezével pedig felfedezőútra indult, és csakhamar a mellbimbóimat vette kezelésbe, ami nagyon jól esett nekem. Ezt a belőlem kitörő apró nyögésekkel és sóhajokkal jeleztem felé, miközben úgy éreztem, mindjárt kifut alólam a lábam, így hátranyúlva az asztalban támaszkodtam meg. - Akarlak Ikumi - nyögtem ki, szinte artikulálatlanul, és kezemmel megfogva a fejét, lassan lefelé toltam a nadrágom irányába. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 08, 2014 4:50 pm | |
| *Örültem, hogy Marinak tetszik a kényeztetésem bár nem sokáig csinálhattam. Éreztem, hogy kicsit lejjebb nyomja a fejem amit én követtem, de aprókat csókolgatva testére nem hagytam, hogy ki hűljön. Le térdelve értem el a nadrágjához amit ki bontva apró csókokkal el halmozva húztam le róla. Mikor meg pillanthattam bugyiját apró még is forró csókot nyomtam rá. Lábait meg érintve simogattam cirógattam ahogy ott puszilgattam az apró anyagot. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 08, 2014 5:58 pm | |
| Ikumi követtem kezem mozgását, ám apró csókjaival gondja volt rá, hogy közben is jól érezzem magam. Testem aprókat rezzent minden egyes érintésénél, mintha elektromosság száguldott volna végig a testemen, én pedig halkan sóhajtottam fel. Fenomenálisan jó érzés volt, és szinte majd felrobbantam a kéjtől mire a nadrágomhoz ért. Lihegve pillantottam le Ikumi után, aki ezzel már nem vacakolt annyit, mint az előzővel. Egy rózsaszín szegélyű fehér bugyi volt rajtam, az elején aprócska masnival a felső szegélynél. Lábaimat simogatta és cirógatta, miközben bugyimra is apró csókokat lehelt, én pedig fejemet hátradöntve vettem egyre gyorsabban a levegőt.
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Aug. 08, 2014 6:15 pm | |
| *Mikor meg pillantottam a bugyiját nagyon remélte nem ez lesz az első és utolsó alkalom, hogy láthatom. A csodás ruha anyag hamar át nedvesedet a csókjaimtól. Le akartam húzni róla, de előbb a cipőitől és nadrágjától kellet teljesen meg szabadítanom. Mikor ez sikerül bugyiját finoman le húztam majd fel pillantva rá meg csodáltam csodás testét. -Olyan gyönyörű vagy. *Mondtam neki majd kezemmel kicsit meg simogattam virágát. Elsőnek még bátortalanul majd finoman végig simítva közel hajoltam hozzá és meg csókoltam azt. Ezután kicsit lassan még is forrón végig nyaltam a punciját majd fel néztem rá. -Ülj fel kérlek az asztalra. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Aug. 09, 2014 1:47 am | |
| Ikumi nem tétlenkedett, és hamar lehúzta rólam a nadrágot, valamint a cipőmet is, amit elégedetten nyugtáztam: talán meg is őrültem volna, ha annyit kell rá várnom, mint a melltartóm esetén. Mikor ezekkel végzett, ismét a bugyim felé fordult a figyelme, és most az egyszer sajnáltam, hogy nem lassít kicsit. Sokkal izgatóbb lett volna, ha csak apránként húzza le rólam azt utolsó ruhadarabot. De panaszkodni végképp nem volt kedvem, hiszen rögtön megdicsért, majd a frissen láthatóvá vált részen is végigsimított, ami kéjes nyögésre késztetett, az oda adott csókjától pedig úgy éreztem, mintha repülnék. Ezután pedig a nyelvét is bevetette, hogy kényeztessen, ami már-már elviselhetetlenül jó érzés volt. Kótyagos fejjel tettem eleget a kérésnek, és amikor leguggolt elé, kezemmel két oldalról közrefogtam a fejét, és magamra emeltem szótlanul, csillogó szemekkel az övébe nézve, és tudtam, hogy így minden szó értelmét veszítette. Aztán lassan visszaengedtem. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Aug. 09, 2014 4:32 pm | |
| *Míg Mari fel fekszik az asztalra le veszem a csizmáimat így már csak a bugyim és a térd zoknijaim maradnak rajtam. Így sokkal kényelmesebb most nekem is és mikor le akartam térdelni ő fel húzott magához. Hosszan néztem a szemébe és nem tudtam nem el menni anélkül, hogy ne csókoljam meg. A csók után lassan elindultam lefelé végig csókolgatva és kezemmel végig simítva bőrén. Mikor le értem le térdelve tettem a fejem lábai közé és finom csókokkal halmoztam el újból a virágát. Kezemet és nyelvemet néha végig húztam rajta és csak lassan gyengéden kezdtem csiklóját szívogatni. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Aug. 12, 2014 6:38 am | |
| Izgatottan rezzent össze a testem minden egyes simítása és csókja hatására, amit Ikumi adott, és úgy éreztem, hogy a tűz, ami bennem ég egyre nagyobb és nagyobb lángra kap, azzal fenyegetve, hogy elemészti a testem. Egyre jobban kapkodtam a levegőért, mintha csak táplálni kellett volna ezt az édes ízű lángot, az értelem gyilkosát. Mikor Ikumi a lábam közé ért, halk sóhajokkal fogadtam ismételt csókjait, kezemmel pedig ismét a hajába túrtam, és segítettem úgy rendezni, hogy ne lógjon egy hajfürtje sem az arcába, és ne okozzon így neki kellemetlenségeket. Hálásan nyögtem fel, amikor nyelvét is végighúztam a vaginámon és éreztem, hogy teljesen benedvesedtem. Mikor aztán a csiklómat vette kezelésbe, ismét mély sóhajtozásban és halk nyögésekbe kezdtem, és éreztem, hogy lassacskán teljesen elhalványul az elmém, ahogy a munkálkodása keltette kellemes érzés hullámai újra és újra végigszáguldottak a testem idegpályáin. - Ikumi - nyögtem ki kéjesen. - Szer... etlek... Ikumi
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Aug. 12, 2014 6:55 am | |
| *Lassan és finoman csináltam minden egyes mozdulatot pont úgy ahogy nekem is mutatták. Bár már régen voltam lánnyal még sem éreztem úgy, hogy el felejtettem volna bár mit is. Ebben Mari sóhajtásai és finom nyögései meg erősítettek így bátran folytathattam tovább. Csiklóját a nyelvemmel kezdtem körbe körbe nyalogatni miközben egyik ujjammal finoman újból és újból végig simítottam nedvező virágán. Egyik nagyobb sóhajánál ismét meg csókoltam és nyelvemmel lágyan nyalogattam virágát, mint macska a tejet vagy mint mackó a mézet. Mikor el mondta, hogy szeret hálásan nyelvemmel be hatolva csókoltam meg virága belsejét jelezve, hogy én is így érzek. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Aug. 12, 2014 7:28 am | |
| Ikumi gondos mozdulataitól most megfeszült a hasizmom, mintha valamilyen tornagyakorlatot végeztem volna, a lábam közötti rész pedig szó szerint mintha lángolt volna, különösen a csiklóm, amely az egész tűznek a középpontja volt. Éreztem, hogy az arcom teljesen kipirosodott, kezem, amellyel a haját simogattam pedig egyre erősebben szorította oda Ikumi fejét a lábam közé. Miközben ujjaival simogatta a puncim, nyögéseim egyre hangosabbá váltak, de ekkor már az sem foglalkoztatott, ha esetleg meghallja valaki. - Ikumi - nyögtem ki a nevét. - Ikumi! Jól esett ismételgetni ezt az egy szót, annak a tündérnek a nevét, aki most ilyen jó érzéseket okozott nekem. Mikor aztán vaginám belsejébe hatolt nyelvével, szinte majd felrobbantam az előtörő kéjtől. Kezemmel még jobban szorítottam a fejét lábam köré, miközben lábaimat vállán átvetve és a háta mögött bokáimmal összekulcsolva, valamint törzsem kicsit hátradöntve kínáltam fel még jobban magam neki. Közben másik kezemmel önkéntelenül is megmarkoltam saját mellem, és óvatosan mozgatni kezdtem rajta.
| |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Aug. 12, 2014 7:36 am | |
| *Nyelvemet már nem húztam ki csodás puncijából inkább mélyebbre toltam ahogy fejemet jobban oda nyomta magához. Egyik kezemmel lassan simogatni kezdtem dombja tetejét és mikor meg találtam csiklóját két ujjammal finoman simogattam tovább. Másik kezemmel eközben egyik combjától elindulva lágyan simogattam fel és le ahogy nyelvemmel folyamatosan simogattam belül. Ahogy hallottam a hangját az engem nagy örömmel töltött el, hiszen az én nevemet mondta és nem másét. Ezért hálából próbáltam minél hamarabb meg találni a g pontját és mikor végre rá leltem folyamatosan ott simogattam a nyelvemmel miközben szinte szívogattam a nedveit. | |
| | | Miura Mari Tanár
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Aug. 12, 2014 8:10 am | |
| Éreztem, hogy egyre közelebb a pillanat, amikor nem bírom már tovább az élvezetet, amit Ikumi okozott a testemnek. Úgy éreztem, hogy az egész testem egy forró kazánná vált, és a lány tovább fokozta a hőmérsékletet odabent, ami már-már kibírhatatlan volt. Mind kezemmel, mind lábammal egyre jobban szorítottam magamhoz Ikumit, miközben testem néhányszor újra megrázkódott. Éreztem, hogy megtalálta gyenge pontomat, és innentől már tényleg nem tartott sokáig, mire a csúcsra jutottam. A testem teljesen megfeszült, fejem pedig hátradöntöttem, és hangos, kéjes sikoly tört ki a torkomból. Szinte mintha a semmi közepére kerültem volna, mintha a fehér végtelenben léteznék, ahol csak az élvezet létezik. Mintha egy örökkévalóságig tartott volna ez a csodálatos érzés, és csak ezután tértem volna vissza a testembe. A legnagyobb csodálat után olyan furcsa és kegyetlen érzés volt visszatérni a rendes világba. - Köszönöm - suttogtam Ikuminak, majd rámosolyogtam. - Most rajtam a sor, hogy megháláljam. De csinálhatnánk ezúttal az ágyban.
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája | |
| |
| | | | Hana Ikumi szobája | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |