Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Hana Ikumi szobája

Go down 
+7
Hana Yuki
Miura Mari
Hana Mitsuki
Mitsui Yua
Alexander Flash
Egami Daisuke
Ikumi
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Hana Mitsuki
Diák
Hana Mitsuki

Hozzászólások száma : 101

Hana Ikumi szobája - Page 24 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openPént. Aug. 09, 2013 9:47 pm

Mitsuki meglehetősen zajosan kezdett el dörömbölni Ikumi ajtaján. Igazán rossz helyzetben volt, szörnyűséges, kínzó és nagyon kínos helyzetben! Kétségbeesetten verte hát öklét, miközben Yatagarasu szótlanul bámulta a folyosó egyik ablakpárkányáról, ő ebből jobban szeretett volna megint csak kimaradni. Mitsukit pedig jelenleg nem ez foglalkoztatta, hanem hogy megszabaduljon őrületétől, mely az elmúlt hónapok alatt épült fel benne. Rongybabának érezte magát, aki senkinek sem kellett, akivel nem foglalkoztak eléggé, egyedül nővérkéje volt akiben megbízhatott, s mást nem tudott arra sem, hogy segíthetne baján. Mikor pedig az ajtó végül kinyílt, ő berontott elkapta Ikumi ruháját, s kiadósan, no meg persze abszolút hisztérikusan megráncigálta.
- SEGÍÍÍTS! SEGÍÍÍTS! - hallatszott fülsiketítő sikolya, hosszú hajfürtjei pedig vadul lobogtak
Vissza az elejére Go down
Ikumi
Diák
Ikumi

Hozzászólások száma : 2112

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openPént. Aug. 09, 2013 9:56 pm

*Valaki szó szerint úgy dörömbölt mint aki be akarja törni az ajtót. Oda mentem, de csak a dübörgést halottam.
-Oké Miú készülj fel.
*A cicámat egy nagyobb vad macskává változtattam egy szó szerint bestiálissá. Majd ki nyitottam az ajót és a húgi szó szerint nekem rontott.
-Nyugodj meg nyugodj meg azt sem tudom mi a baj.
Hana Mitsuki
Diák
Hana Mitsuki

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openPént. Aug. 09, 2013 10:15 pm

Még néhányszor megrázta nővérét, mire elegendően lehiggadt annyira, hogy nyöszörögve elengedje és saját haját kezdje el húzigálni. Feldúlt volt és igen, hisztérikus, ez tökéletesen látszódott rajta, még akkor is mikor egy pillanat múlva végre békén hagyta a haját is. Ikumi látványa jó hatással volt rá.
- Segíts... - nyöszörögte panaszosan, ujjait tördelve - Nagy baj van... nagyon nagy! Engem senki sem szeret, senkit se érdeklek! Pedig jó kislány vagyok... mindenkivel szóbaállok, jó a humorom... megnyerő vagyok... és és... egy rakás szerencsétlenség!
Könnyek szöktek elő szemeiből ahogy kifogyott a szavakból, majd felbőgött mint egy elkényeztetett kis hercegnő, pedig ő inkább volt a kalandor típus!
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openPént. Aug. 09, 2013 10:21 pm

*Meg vártam míg kissé le higgad addig Miut vissza változtattam és ő Mitsukihoz dörgölődzőt simogatásra várva.
-Ej ej te nagy gyerek te.
*Átöleltem és meg pusziltam az arcát.
-Hát én és Miu már senkik vagyunk neked? Anya és apa is senki lett már? A nagyi is senki? Lásd be húgi sokan szeretünk téged és nem vagyunk senkik. El hiszem, hogy még nem találtál barátokat, de idő kérdése és lesz pár. Szerencsétlen sem vagy nem tudom miből gondolod ezt.
Hana Mitsuki
Diák
Hana Mitsuki

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openPént. Aug. 09, 2013 10:37 pm

Ikumi szavaitól kezdetben még jobban hisztizett, s csak aztán fogta vissza magát, szinte visszaerőltetve könnyeit oda, ahonnan jöttek. De így is csak egy pityergő rongybaba volt, nyűgösen formálva szavait és nagyon feldúltnak tűnt.
- É-én... nem úgy gondoltam... - görbült szája sírásra megint - tudom hogy szerettek, én... én úgy értem... nekem nincsenek itt barátaim, mindenki ignorál vagy hülye...! Még csak negyed órára se voltam senki barátnője...
Nagyot sóhajtott, azonban ekkor hirtelen elfogta a düh és az energia, szemei pedig képletesen szikrát szórtak.
- A pasik jellegtelen nehmann sablonok! - rázta az öklét a plafonra - A csajok meg már aberráltan heteroszexuális félőrültek! Egyiknek se kellek! Le akarom szúrni őket és megtaposni a beleiket!!!
Dühösen visított.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openPént. Aug. 09, 2013 10:43 pm

-Akkor majd be mutatlak pár rendes lánynak és hidd el szeretni fognak.
*Mikor kezdet túl áradni benne az energia az erőmet az ujjamba áramoltattam az az t a szájára tettem.
-Nem nem ne feled ide bent nem lehet. Ha tombolni akarsz akkor menjünk el.
*Meg simogattam a kis fejecskéjét.
-Nem tudom miért nem szeretnek téged én akkor is imádnálak ha nem a testvéred lennék.
Hana Mitsuki
Diák
Hana Mitsuki

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openPént. Aug. 09, 2013 10:58 pm

- De én nem tudom mit csináljak... - nyöszörgött, ahogy Ikumi lecsillapította dühét - senkivel nem tudok huncutkodni... de még hülyéskedni sem! Na jó... veled tudnánk hülyéskedni, de a huncutkodás már csúnya lenne, hiába vagyunk a legszexibb nővérek a suliban, az ilyen akármennyireszexiisdecsúnya... meg nem...
Keserédesen kuncogott, ez az egész dolog nagyon belé rágódott, és nem volt semmi ötlete az elhessegetésére, ami működhetett volna. Kábán mérte végig Ikumit, majd közelebb botlott hozzá és megkapaszkodott a vállában.
- Olyan hülye... vagyok... - morgolódott - még magamon se tudok segíteni, egyedül nem nyúlok magamhoz! Még buliba se hívtak... piálni se...
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openPént. Aug. 09, 2013 11:13 pm

-Hát tudok egy pasit aki sok lányt fel szed. De ő engem nem igazán kedvel. Ha gondolod be mutatom neked. Bár Rayn elég furcsa nekem.
*Kicsit el kuncogtam magam.
-Ezt úgy mondtad mintha a világban nem történne ilyesmi. 
*Miu még mindig várta, hogy Mitsuki meg simogassa. Már már fel is nyávogott.
-Akkor szervezzünk mi egy bulit ahol majd meg ismerhetnek téged. Hidd el nem kell sokat tenni és hip hop lesz pasid. Ilyet pedig ne mondogass nem vagy hülye. Igenis egy okos és csinos lány vagy. Ha pedig szeretnéd segítek van pár köhöm apróság amit barátnémtől kaptam ami segít. De ha nem akarod egyedül akkor segíthetek. Félned nem kell magunk közt marad.
Hana Mitsuki
Diák
Hana Mitsuki

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openPént. Aug. 09, 2013 11:30 pm

- Jaj ne...! - tiltakozott - Ha SZERINTED furcsa egy pasi, akkor az irtózatosan nagyon de nagyon furcsa egy alak lehet! És galád, hátsó szándékú...
Kicsit durcásan vette fel a kéredzkedő Miut, s félrehúzott szájjal gondolta át Ikumi másik ajánlatát. Nem nagyon volt feldobva az elhangzottaktól, csak simogatta a cicát és bámult maga elé. Aztán megvakarta fejét és morgott valamit.
- Szőrös orángutánok, igénytelen aki nem epilál, vagy legalább borotválkozik! - durcásnak tűnt, de aztán mégis megenyhült, hangja és most rá szegeződő pillantása is kíváncsibb lett - De te hogyan tudnál segíteni?
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openPént. Aug. 09, 2013 11:39 pm

-Csak engem nem szeret. Amúgy szerintem ha velem nem lenne goromba akkor nagyon jó pasi lenne. Izmos és magas szerintem elég jó képű. Meg van a stílusa az nem vitás, de szerintem ő is csak arra vágyik, hogy valaki igazán szeresse.
*Miu boldogan dorombolt az ismerős ölben és illatokban főleg a simogatásoktól. 
-Hát már voltam lánnyal is így ha egy lánnyal vagyok akkor csókozunk simogatjuk egymást kezünkkel és a nyelvünkkel. Persze a testünkkel is egymáshoz érünk majd nem olyan mint amikor fiúval vagy, csak hát a fiúknak van farkuk. Ezért is mutatták meg a barátnőim melyik játék szert kell használni ha lánnyal vagyok.  De ez ritka eset. Bár az új fiúm  látott már egyszer egy másik lánnyal és nem volt rám mérges. Tényleg majd ne felejtsem el őt be mutatni. Nagyon aranyos és gazdag és nagy házban él. Persze engem ez nem érdekel hiszen tudod nem szeretem a pénzt én a mágiát szeretem.
Hana Mitsuki
Diák
Hana Mitsuki

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openPént. Aug. 09, 2013 11:58 pm

- Á, hogy az... a műizékre gondolsz? - rágta a szavakat - Hát nem is tudom, egy csaj szerelemben pont az lenne a cuki, hogy azzal csináljuk, amink van! Dörgölőzködés, cuki pofik, csillogó szemek... meg szebbek is vagyunk, ááááh... - mélyet sóhajtott, arca elpirult - Sokkal romantikusabb lenne egy lánnyal járni, főleg ha az itteni pasikról van szó, még veled is szívesebben járnék mint velük! - egy pillanatra elhallgatott, majd szélesen elvigyorodott - Szóval, ha annyira akarsz tanítani, szerezz nekem egy vagy két korombeli csajt, vagy kénytelen leszel magad vállalkozni, mint az egyetlen ennyire bögyös csajszi a földön, aki irtó szexi amióta ismerem! Még hogy pasik, eee... az egyetlen aki valami udvarlásszerűt csinált, úgy csöpögött mint aki csak el akart rángatni egy irtú cuki lánytól, akit el akartam csábítani... még kezet is akart csókolni, mint valami kisherceg!
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openSzomb. Aug. 10, 2013 1:16 pm

-Hát úgy is lehet. Szerintem biztosan találunk neked fiút vagy lányt.
*Gyengéden átöleltem.
-Mintha az olyan rossz lenne, hogy én szeretlek más
helyet.
*Lassan elengedtem.
-Jaj ugyna sokkal szebb és csinosabb vagy nálam. Bögyös pedig nem vagyok látnád Yuát neki vannak mellei. De nem irigykedem én is és ő is el fogad úgy ahogy vagyok. Téged is el fogadna és Atsumi ő is nagyon aranyos csaj.
Hana Mitsuki
Diák
Hana Mitsuki

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openSzomb. Aug. 10, 2013 9:49 pm

- Pedig nem is rossz... - motyogta a karjai között.
Na jó, Ikumi persze hogy nem úgy értette, de hallani egy kicsit olyan rossz viccnek tűnt, mert hát rossz kedvében is volt. Így is nagy szemekkel nézett fel rá, tőle várta a megoldást a problémáira, miután önmagában csalódnia kényszerült. Nem akarta persze ezzel traktálni, de utálta rosszul érezni magát és az... ő, hát az tényleg rossz volt!
- Ne is irigyeld, jobban áll ha kisebb! - ölelt végre vissza - De ha az vígasztal, a tiéd nagyobb az én kis dombocskáimnál, de ha lapi is vagyok, attól még formás és kész! Meg akkor is, a szebb te vagy, én meg a cukibb! Nyaaaa~
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openSzomb. Aug. 10, 2013 11:24 pm

-Na látod. Amúgy sem tudná senki hiszen nem is kell tudniuk. De azért pár fiúnak szólok az érdekedben. Csak meg szeret valamelyik. Mondjuk Caleb ő egy vámpír de aranyos srác. A farka is jó nagy szóval örülnél neki szerintem.
*Úgy tűnt végre kezd kicsit jobb kedvre derülni a húgi ennek én is örültem.
-Igen cukibb vagy mint én, olyan kis enni való. Mindjárt meg is kóstollak :3
Hana Mitsuki
Diák
Hana Mitsuki

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openVas. Aug. 11, 2013 12:10 am

- A dolgokkal akkor van baj ha túl nagyok... - csikorgatta fogait enyhe nyugtalansággal a hangjában.
De gyorsan összekapta magát és megint Ikumira szegezte rá a szemeit. Nem vitás, elég könnyű volt néha kívül rekedni, főleg amikor nyűgösködött dolgok miatt, akár csak most. De mit tehetett, ha ő válogatós fajta volt? Nem akarta beérni a több mint a semmivel. Vámpír srác egy iszony nagy bájdoronggal a lábai között, á... köszöni de nem az ő esete!
- Biztos finom vagyok - húzódott vigyor az arcára - talán éppen szójaszósz ízű?
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openVas. Aug. 11, 2013 12:21 am

-Hát énszerintem azért előbb ismerkedj meg velük mielőtt ítélkezel. Már mint a srácokkal és a lányokkal. Aztán majd akkor döntsd el mit is szeretnél.
*Végre tényleg jobb kedve lett aminek örültem.
-Szerintem olyan vagy mint egy virág nektár. Édes és még is csoda finom. Szívesen meg kóstolnálak,de félek, hogy talán meg ennélek hiszen olyan cuki vagy.
Hana Mitsuki
Diák
Hana Mitsuki

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openVas. Aug. 11, 2013 9:56 am

- Akkor miért nem kóstolsz meg? - kuncogott játékosan - Én ugyan el nem fogyok, nem vagyok cukor ugyebár. És jut elég mindenkinek, aki megérdemli, s miért éppen te nem érdemelnéd meg? Ugye, Miu-sama?
Gyengéden megsimogatta a cica buksiját és izgága füleit, ő pedig nyávogott kedvenc válaszaként. Kis puha bundagombolyag.
- Na látod, Miu-sama is így gondolja! - szegezte rá vidáman csillogó szemeit - Én ingyen vagyok, ugye tudod? Hihihihi... nyaa cicu nyaaa~
Így cirógatta a kismacskát, vidám kis jószág volt, meg persze aeanyos is.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openVas. Aug. 11, 2013 10:31 am

-Hát ha tényleg szeretnéd akkor....
*Egy intésemre be csuktam az ajtón a zárat, hogy ne nyissanak ránk majd az ablakon is be sötétítem. Aztán meg simogatom Miu kicsi fejecskéjét.
-De aztán meg ne bánd.
*Gyengén átöleltem, hogy ne tudjon menekülni majd meg csókoltam az én drága hugicámat. De nem úgy mint ha az egy testvéri puszi lenne. Nem ez olyan csók volt amit azoknak adok akiket szeretek. Ez is forró volt és hosszan el nyújtottam ha ő nem szakította meg. Majd végül a csók után ki nyitottam a szemem és elengedve a szemébe néztem.
-Mondtam én, hogy finom vagy.
Hana Mitsuki
Diák
Hana Mitsuki

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openVas. Aug. 11, 2013 11:00 am

Bután billentette oldalra a fejét, nem nagyon értette hogy mire ment ki az elsötétítés, nem volt ez egy zárt klub, vagy micsoda. Talán csak Ikumi volt aggodalmasabb a dolgokat illetően, még figyelmeztette is előre. Hogy aztán mit tett, az meglepő volt ugyan, de ismerve őt Mitsuki valami hasonló kaliberű dologra számított, csak eddig azt hitte hogy félt az ilyesmitől. Miu gyorsan kipottyant kezéből, mikor megsejtette, hogy aztán az át fogja karolni Ikumit. Ami Mitsukit illette, hát nem nagyon zavarta az egész. Megcsókolta, ő pedig elérzékenyülten viszonozta, őt utánozva. Ez neki inkább volt játék, mint valamiféle kapcsolat kezdete, elvégre nem egy idegen nyelve csiklandozkodott a szájában, ez inkább olyasféle élmény volt Mitsukinak, mintha önmagát csókolta volna meg. Az érzelmi kapcsolata nővérével nem emelkedett túl a testvéri szereteten, az teljesen más volt, hogy vonzó küllemű lánynak tartotta, s nemi kapcsolat az előbbiek fejében majdnem az önkielégítéssel lett volna egy szinten, annyi külömbséggel, hogy mégsem egyedül lett volna. Maga oldaláról így álltak a lehetőségek, s ha Ikumi pozitívan éli meg a csókváltást, majd pedig esetleg bánkódni kezdene, ezzel biztosan meg fogja tudni majd nyugtatni, vagy csak talán. Most tehát ugyanazt tette, mint amit ő, nyelvét az övéhez dörgölte, s lehunyt szemmel átölelte. Mikor pedig nővérkéje elengedte, ő is így tett, a szavaira pedig rákacsintott.
- Én pedig, hogy neked ingyen vagyok. - mondta halkan, majd megölelte és arcát hozzá dörgölte - Arigatō gozaimasu, Onēsama! most már tudom hogy milyen ennivaló vagy te is, hihihi! Milyen kezdő voltam, jól csináltam? Remélem nem bánkódsz, hiszen nem járunk együtt, csak a hugid vagyok!
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openVas. Aug. 11, 2013 11:13 am

*Örültem, hogy Mitsuki nem rettent meg és, hogy bátran vissza csókolt. Ez volt az első csókunk eddig csak testéri puszikat adtunk egymásnak. Persze a testvéri szeretett egy dolog volt köztünk, de én nem voltam az a fajta akit ilyesmi zavar.
-Nem bánkódom tudom, hogy a testvérem vagy. De én akkor is szeretnélek ha nem az lennél. Ha lehetne járnék veled, de most új pasim van. Persze azért nem vetek meg egy két kellemes pillanatot egy szeretővel főleg ha az egy lány. De nem akarlak bele rángatni semmibe.
Hana Mitsuki
Diák
Hana Mitsuki

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openVas. Aug. 11, 2013 11:32 am

- Hű haaa, nem gondoltam hogy ennyire huncut vagy! - vette komolyra a tekintetét és felvette a földről Miut - Csak nem az új pasid éheztetett ki ennyire? Biztos van valami okod megcsalni, elkeredettebbnek hangzik mint az én nem létező kapcsolataim! Ugye nem bántott, vagy valami ilyesmi? Ki vele, majd jól elintézem azt a tagot! Ki is az?
Összefonta karjait, a cica pedig ott foglalt helyet, s maga is egészen komor szemekkel meredt rá, ketten voltak egy ellen, szóval muszáj volt beszélnie.
- Túlerőben vagyunk, kötelező lesz elmondanod!
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openVas. Aug. 11, 2013 11:51 am

-Pedig nagyon nagyon huncut vagyok.
*Kuncogtam vidáman.
-Nem nincs okom. Teljesen rendes velem. Okom pedig nincs csak huncut vagyok és fiúkkal sosem csalnám meg. Miután Wili itt hagyott egyedül elsőnek azt hittem nem lesz kit szeretnem, de még is van.
*Meg simogattam Miu fejét közben rá néztem a hugicámra.
-Egyszerűen csak szeretek néha rossz lenni ennyi az egész.
Hana Mitsuki
Diák
Hana Mitsuki

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openVas. Aug. 11, 2013 12:15 pm

- Mindenki szeret rossz lenni, én is szeretek nagyon rossz kislány lenni! Szóval ki volt ez a Will akit szét kellene szednem? Elintézem neked, kap majd némi leckét illemtanról!
Így vélekedett, sőt még egy jegyzetfüzetet is előkapott, sőt mi több, egy elérhetőségeknek való kiskönyvecske volt inkább.
- Szóval... hol lakik? Telefonszám?
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openVas. Aug. 11, 2013 12:32 pm

*Mikor Mitsuki meg kérdezte ki volt Wili hát el keseredtem.
-Őőőő őőő volt őőő volt....
*El fordultam és le töröltem egy könny cseppet az arcomról.
-Inkább ne beszéljünk róla.
*Nem akartam a volt pasimról aki az első szerelmem és vőlegényemről beszélni. Föleg úgy, hogy már volt nálunk így neki is tudnia kellet volna ki az.
-Nem akarok szomorú lenni akkor inkább már át huncutkodom a napot.
Hana Mitsuki
Diák
Hana Mitsuki

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-openVas. Aug. 11, 2013 12:38 pm

Értetlenül vakarta a fejét, ha Ikumi kimondta volna amit gondolt, ő valami olyasmit hadart volna magyarázatként, hogy sose volt jó memóriája a pasijaival kapcsolatban. De mivel nem úgy történt, most másféle dolgokon agyalt, leginkább azon hogy ki készítette ennyire ki nővérét.
- Hát, de az se lenne unalmas ha felkeresnénk egy kasztrációra az illetőt. - érvelt az ő ötlete mellett - De csinálhatunk mást is, ha ki akarod verni a fejedből a fazont. Szóval huncutkodáson jár az eszed, mire gondoltál? Kikkel lenne érdemes? Jöhetek?
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 24 Folder-open

Hana Ikumi szobája
Vissza az elejére 
24 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi naplója
» Hana Miu
» Hana Miu

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: 1. emelet-
Ugrás: