| Hana Ikumi szobája | |
|
+7Hana Yuki Miura Mari Hana Mitsuki Mitsui Yua Alexander Flash Egami Daisuke Ikumi 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Dec. 14, 2011 6:09 pm | |
| *Gyorsabban és keményebben mozgott a fenekemben mitől egye hangosabban nyögtem a párnába. Kicsit fel néztem az órára. ~Elég későre jár lassan le kellene pihennem. De még meg várom, hogy be fejezze, mert ez nagyon jó. *Már teljesen bennem mozgott amitől már a puncim is bizseregni kezdett.
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Dec. 18, 2011 12:00 pm | |
| Egyre keményebben toltam, mert talán még soha nem éreztem ilyen jól magam szex közben, pedig Ikumival eddig minden alkalom csodálatos volt. De sajnos, mint minden jónak, ennek is vég lett lassan. Éreztem, hogy rám tör az orgazmus, így keményen toltam segglyukába, míg végül kihúzva belőle, rá nem élveztem seggére és hátára, majd a még félig kemény farkamat bedugtam pinájába és megmozgattam benne párszor. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Dec. 18, 2011 5:50 pm | |
| *Nagyon keményen mozgott bennem alig bírtam sikoltás nélkül. Végül ki vetet a farkát és fenekemre hátamra élvezett. Utána megint a puncimban mozgott egy kicsit mikor is már nem bírtam tovább és el élveztem. Mikor ez meg történt még felkeltem az ágyról Miunak adni egy kis vizet és macska csemegét. Ezután meg néztem magam a nagy tükörben. Tetszett ahogy William fehér ragacsos folyadéka fénylik a testemen és bár most ragadtam úgy döntöttem, hogy holnap fürdők meg. Vissza másztam hozzá az ágyba majd átölelve a mellkasára a tettem a fejem és vártam, hogy mind ketten elaludjunk. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Dec. 23, 2011 11:10 pm | |
| Csak feküdtem az ágyon, amíg Ikumi a szobában mászkált. Hátulról azért még megcsodáltam formás, feszes kis seggét, ami nemrég mindent kipréselt belőlem. Miután vissza bújt mellém, fejét mellkasomra fektette, majd pár peccel később, mindketten elaludtunk. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Dec. 23, 2011 11:28 pm | |
| *Reggel arra ébredtem, hogy Miu nyávogva az arcomat nyalogatja. Fel keltem és meg simogattam a bundáját. fel néztem Wiliamre aki mélyen aludt. Ezért lassan ki másztam az ágyból és adtam Miunak reggelit. Közben William álmában fordult egyet és le rúgva magáról a takarót láttam, hogy farka mereven áll. Oda mentem hozzá és finoman meg nyalogattam párszor a farkát. -Ez a jutalmad amiért szerelmeskedtél velem. *Kuncogtam és mivel William még aludt a farkára egy puszit adtam. ~Ha ébren lenne most nagyon meg dugná a puncimat. *Végig simítottam magamon és éreztem milyen ragacsos és forró vagyok. ~Ahh nem bánnám ha megint erősen csinálná annyira vágyom rá. *El kezdtem simogatnia puncimat miközben farkát néztem. Majd egy kis erővel el néztem róla. ~Le kéne hűtenem magam. *Be mentem a fürdőbe és meg nyitottam a zuhanyt. Be állva a víz alá élveztem ahogy lassan folyik rajtam a víz. Mikor tusfürdővel végig mostam magam éreztem, hogy puncim nagyon forró. ~A puncim annyira forró, hogy szinte éget. *Kissé terpeszbe állva és kissé le hajolva tovább simogattam a puncimat. ~Nem bírom ki wili nélkül ahhh. *Két ujjamat betéve erősen ujjazni kezdtem magam, miközben Wili kemény farkára gondoltam. -Ahh wili keféld a puncimat annyira jó. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Dec. 24, 2011 9:29 pm | |
| Vízcsobogás.. Erre ébredtem reggel, egy elég érdekes álom után, amiben Ikumival voltam. A farkam valamiért mereven állt és nem tudtam mit kezdjek vele... ~ Talán Ikumi tudna rajtam segíteni. Gondoltam bele mosolyogva, mikor is halk nyögéseket hallottam meg a fürdő felől. Az ágyból felkelve az ajtajához léptem és résnyire benyitva rajta, láttam ahogy Ikumi a zuhany alatt állva, vadul ujjazza magát és közben azt sikoltozza, hogy dugjam meg keményen. - Ha szeretnéd megoldható. Léptem be az ajtón mosolyogva, miközben egyik kezemmel lassan farkam kezdtem verni a lány nyújtotta látványra. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Dec. 24, 2011 9:46 pm | |
| *Majd nem el élveztem mikor Wiliam hangját meg halva meg ijedtem. Ijedtemben el is élveztem és meg fordulva rá néztem. -Wili én őőőő.... *Nem tudtam mit mondjak csak pirulva a falhoz hátráltam. Láttam, hogy a farkát veri ami nagyon tetszett nekem. -Igen szeretném. *Vallottam be, de nem mozdultam a faltól. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Dec. 24, 2011 9:51 pm | |
| - Akkor folytasd. Mondtam neki. - Szeretném látni, ahogy tovább maszturbálsz. Néztem rá mosolyogva... mindig is látni akartam, ahogy az én kis szerelmem, magával játszadozik... és közben én is verhetem rá a farkam, ha azt szeretné.. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Dec. 24, 2011 10:00 pm | |
| *Mivel ijedtemben el élveztem nemvolt kedvem már magamat simogatni. Főleg, hogy most amikor Wiliam farkát meglátva azt kívántam, hogy a falhoz nyomva dugja meg a puncimat. -Nem lehetne, hogy kicsit később simogatom megint magamat előtted és most inkább be tennéd a farkad a puncimba? *Néztem rá nagy szemekkel szinte bánatosan még is ki pirulva.
A hozzászólást Ikumi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 24, 2011 10:11 pm-kor. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Dec. 24, 2011 10:08 pm | |
| Máskor tartottam volna magam az eredeti javaslatomhoz, de... alapból kanosan ébredtem és az a lány, aki a leginkább képes felizgatni, ott ült előttem kipirulva, meztelenül és vizesen és arra kért, dugjam meg. Nem sokáig tartott, míg eldöntöttem mit tegyek. Lassan oda sétáltam és beléptem mellé a zuhan alá, majd hosszan megcsókoltam. - Rendben legyen, de utána látni akarlak... |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Dec. 24, 2011 10:15 pm | |
| *Visszacsókoltam,de kissé szándékosan el nyújtottam. -Rendben már ha el nem feledtettem veled. *Kuncogtam és vártam, hogy megemeljen és a falhoz nyomjon. Persze akkor átkarolom lábaimmal a derekát míg ő beteszi a farkát a puncimba. -Nem baj ha erősen csinálod, mert nagyon vágyom most rád. *Suttogtam a fülébe. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Jan. 01, 2012 5:45 pm | |
| Fenekére rámarkolva megemeltem és a falhoz nyomtam, amíg ő lábaival átkarolta derekamat. Szavaira csak elmosolyodtam, majd farkam édes kis pinájához illesztve, azonnal betoltam neki és tempósan, keményen mozogni kezdtem benne. - Megdugom a puncidat, ahogy eddig még soha. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Jan. 01, 2012 5:51 pm | |
| *Fel sóhajtottam ahogy farkát a puncimba nyomta és erősen mozogni kezdet. A füle mellet sóhajtoztam ahogy élveztem ahogy meleg farka bennem mozog. -Igen dug a puncimat. Told belém tövig. *Suttogtam a füle mellet majd forrón és szenvedélyes meg csókoltam. -Utána szeretkezhetnénk az ágyon amennyiszer csak akarod. én csak azt szeretném, hogy végre el elvegyél és családot alapítsunk. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Jan. 01, 2012 6:03 pm | |
| A hosszú csók után, csak tovább dugtam szerelmem pináját, majd meghallgattam, amit mondott. - Amit csak szeretnél. Suttogtam egy sóhajtással, ahogy farkam egy mozdulattal tövig nyomtam pinájába. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Jan. 01, 2012 6:09 pm | |
| *Tövig belém tolta amitől mélyen fel nyögtem. -Még mozogj még. *Ismét forrón meg csókoltam vállra borultam. -Meg lenne neked egy karácsonyi ajádékom,de azt csak akkor adom oda ha itt befejeztük a szerelmeskedést. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 5:13 pm | |
| - Úgy látom, egyre jobban élvezed ezt a játékot boszikám. Jegyezte meg vigyorogva, ahogy egyre vadabbul kezdte baszni Ikumit, hogy elégedett legyen. Az ajándéka nem mondott semmit, gondolta, majd úgyis kiderül, de azért kíváncsi volt, mi lesz majd az. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 5:19 pm | |
| -Mert nem szeretném ha ismét el hagynál. Főleg ha egy másik lány miatt hagynál el. *Ahogy egyre jobban mozgott bennem annál jobban nyögtem és egyre jobban kezdtem remegni az orgazmus jeleitől. -A farkad annyira meleg, hogy elégeti a puncimat. Mindjárt el élvezek. *Szorosan meg öleltem és meg csókoltam majd a füle mellet sóhajtoztam tovább. -Majd szeretnék megint úgy is játszani veled mint amikor először játszottunk.
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 5:27 pm | |
| -Nem hagynálak el senkiért.. Feleltem, s közben melleit kezdtem masszírozni. - Úgy játszunk, ahogy csak szeretnéd szerelmem. Mondtam egy sóhajjal a csók után, majd nyakát kezdtem csókolgatni, mozgásomon pedig nem változtattam... szét akartam dugni Ikumit, hogy behozzam az elmaradt időt. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 5:33 pm | |
| -Annak örülnék, ha megint annyira érzékien csinálnád mint akkor. *Nyögtem, ahogy mozgott majd a nyakamat csókolgatta. -De ezt is nagyon élvezem. *Egyre jobban remegtem ahogy farka ki be haladt bennem teljen a hüvelyem végéig hatolva. Teljesen meg remegtem mikor már nem bírtam tovább és egy sikoltással miközben magamhoz húztam el élveztem és szinte majd nem el olvadtam az érzéstől. Még mindig remegtem miközben az ő farka még mindig mozgott bennem. -Ne hagyd abba Wili, mert most különösen jó. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 6:24 pm | |
| Örültem, hogy azt mondja ezt is élvezi, de megfogadtam magamba, hogy a következő alkalommal gyengédebb leszek vele, viszont most már így akartam befejezni. Hirtelen egy sikoltással rántott magához, ami jelezte, hogy elélvezett. Ki akartam, húzni farkam, hogy máshogy fejezzem be, de kérésére tovább dugtam és figyeltem, az arcát, ahogy finom ajkait egyre kéjesebb nyögések hagyták el, amik engem is egyre közelebb vittek az orgazmushoz. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 6:35 pm | |
| *Williem tovább dugta a puncim amit nagyon élveztem. Folyamatosan nyögtem miközben tovább remegtem. Éreztem, hogy lassan ő is el megy, és örültem volna ha belém élvez. De rá is akartam gondolni. -Mond szerelmem most hová szeretnél élvezni? *Kérdeztem tovább nyögve. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 6:39 pm | |
| Mikor már majdnem elmentem, Ikumi megkérdezte, hová akarok élvezni, de nem válaszoltam, simán csak pár nagyobb lökés után, teleélveztem forró kis pináját. - Pont ide. Mosolyogtam rá fölötte támaszkodva, majd farkam kihúztam belőle és hosszan megcsókoltam. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 6:46 pm | |
| *Néhány lökés után belém élvezett. Forró spermája a méh falamnak ütközött amitől ismét el élveztem és a nyakába borultam. -Ez annyira jó. *Farkát ki véve belőlem meg csókolt amit forrón viszonoztam. Majd le guggoltam és le tisztogattam a farkát a nyelvemmel. Mikor ismét keményedni kezdet fel álltam és el zártam a vizet. Oda mentem a szennyes tartóhoz és rá ülve simogatni kezdtem magam. Gondoltam hálából az előbbi ért még is simogatom magam előtte. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 6:50 pm | |
| Hamar leguggolt elém és nyelvével letisztogatta hímtagom, ami ettől ismét keményedni kezdett. Eztán csak felállt, majd a szennyes tartóhoz ment, s arra ráülve simogatni kezdte magát. - Mutasd meg, hogy szoktál masztizni, mikor nem vagyok itt, hogy játsszak veled. Mondtam neki, ahogy a látványra lassan verni kezdtem a farkam. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Jan. 21, 2012 6:55 pm | |
| *Kérésére jobban fel ültem és szét tártam a lábaimat és egyik kezemmel a mellemet simogattam a másikkal a puncimat. -Nem gyakran szoktam csinálni, mert te szoktad csinálni nekem. *Mosolyogtam rá miközben én őt figyeltem, ahogy a farkát simogatja. -Nem akarsz közelebb jönni hozzám? *Néztem tovább őt. -Mert ha el élvezel nem találsz el idáig. *Kuncogtam vidáman sóhajtozva. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája | |
| |
|
| |
| Hana Ikumi szobája | |
|