| Hana Ikumi szobája | |
|
+7Hana Yuki Miura Mari Hana Mitsuki Mitsui Yua Alexander Flash Egami Daisuke Ikumi 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Mitsui Yua Diák
Hozzászólások száma : 1342 Join date : 2011. Apr. 09.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Ápr. 21, 2012 9:05 pm | |
| Most Wili fogta meg a hajam és el kezdet a számban mozogni. Éreztem, hogy valami ilyesmi fog jönni, de egyáltalán nem bántam. Farkt mélyen magamba fogadva hagytam, hogy mozogjon miközben nyelvemmel végig nyaltam és heréit massziroztam. Eköben pedig Ikumi kezétől és néha nyelvétől kezdtem lassan meg remegni. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Ápr. 21, 2012 9:15 pm | |
| Végül nem bírtam magammal és vadul, gyorsan kezdtem Yuat szájba baszni, úgy, ahogy Ikumit még nem mertem. Végre ezt a vágyam is kiélhettem. Bár szerelmemmel is csináljuk ezt és vele is egyre keményebben, de ennyire még nem mertem vele, így ez most külön jó élvezet. Amíg a szájában mozogtam, egyik kezemmel melleit kezdtem kényeztetni, paskolgatni őket és finoman játszadozni a mellbimbóival. |
|
| |
Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Ápr. 21, 2012 9:22 pm | |
| *Nyelve hihetetlenül mélyre jött amitől jobban fel nyögtem. Két ujja cuppanó hangokkal járt bennem miközben keze a mellem kényeztette. -Ez valami csodás érzés. *Kezemmel a kezét meg fogva bátorítottam ,hogy folytassa, hiszen már remegtem az izgalomtól ami egyre jobban fel melegített. | |
|
| |
Alexander Flash Diák
Hozzászólások száma : 300 Join date : 2011. Apr. 25.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Ápr. 21, 2012 9:35 pm | |
| Finom apró kezét az enyémre téve ösztönzött, hogy folytassam, így gyorsabban kezdtem ujjazni és nyelvem tempóját is növelni kezdtem, mialatt mellét masszíroztam, majd hegyesen állni mellbimbóját kezdtem finoman csavargatni. Egyre inkább meg akartam dugni ezt a kis szépséget, de előtte szerettem volna jobban felizgatni, hátha előbújik belőle a vadóc és egy kis faszra éhes boszika lesz belőle. | |
|
| |
Mitsui Yua Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Ápr. 22, 2012 5:39 am | |
| Williem el kezdet szájba dugni, de nem volt olyan durva mint amilyen Alex szokott. Melleim kényeztetésére meg rándultam. Heréit folyamatosan masszirozni kezdtem majd bele markolva fenekébe kicsit meg paskoltam a fiút. Ikumi is egyre jobban tevékenykedett amitől lassan éreztem, hogy nem fogom tudni meg várni Williem farka be hatolását. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Ápr. 22, 2012 9:30 am | |
| Hogy megpaskolta a fenekem egy jelnek vettem, hogy még nem elég, így fokoztam a tempón, miközben éreztem, hogy egyre közelebb jutok az orgazmushoz, amiben heréim izgatása is komoly szerepet játszott. Közben csak tovább játszadoztam melleivel és néha- néha Ikumi kéjelgő arcára fordítottam tekintetem. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Ápr. 22, 2012 10:15 am | |
| *Gyorsabban ujjazott és nyalt amitől egyre hangosabb lettem. Mikor Wili rám nézet kissé el szégyelltem magam, hogy egy másik fiú is képes fel izgatni úgy mint ő. Hangosabban fel nyögtem mikor egyik mellbimbómat meg csavarta. -Kérlek hatolj belém a farkaddal. Alig várom, hogy forró farkad bennem mozogjon. *Kértem szinte már kéjesen nyögve. | |
|
| |
Alexander Flash Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Ápr. 22, 2012 10:24 am | |
| - Várd ki szépen... előbb el kell, hogy élvezz. Villant meg egy gonosz mosoly ajkaimon, majd ahogy ezt elmondtam, nyelvem rögtön vissza is dugtam a kis boszika fenekébe és tovább folytattam a vele való játszadozást. Tényleg nem volt rossz ötlet ez a kis négyes, legalább kicsit mindkettőnket felpezsdít. Ezután viszont ha haza értünk, Yuat is alaposan meg kell dugnom. | |
|
| |
Mitsui Yua Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Ápr. 22, 2012 1:21 pm | |
| Úgy tűnt Williem egyre jobban élvezi a kényeztetését amit a számmal végzek, mert egyre jobban sóhajtozott és próbálta még jobban dugni a számat. Az, hogy Ikumit leste időnként fel írtam a féltékenysége javára. ~Nocsak ennyire élvezi Ikumi, Alexet? Nem hittem volna, hogy ennyire közveteten féltékeny lesz meg azt sem, hogy én ki maradok ebből a dologból. Még engem sem kostolt meg a drágám hátul. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Ápr. 22, 2012 4:42 pm | |
| Végül nem kellett sok és egy elég nagy adagot lőttem Yua szájába. Kényeztetésének hála, kicsit még mindig remegtem, amíg vártam, hogy letisztogassa a farkam, aztán újból munkának láthassak, bár ezúttal inkább valamelyik másik lyukát vettem volna kezelésbe, ha Ikumi is végez vele ott lent. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Ápr. 23, 2012 6:21 am | |
| -Gonosz vagy. *Nyögtem ahogy folytatta a nyelvezést és az ujjazást. -A farkadtól szerettem volna el élvezni. *Nyögtem tovább remegve. Tovább ujjaztam Yuat és próbáltam még nyelvemmel is kényeztetni, de Alex túl jó volt most hozzám és pár pillanat múlva nagyot sóhajtva élveztem el. | |
|
| |
Alexander Flash Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Ápr. 24, 2012 10:25 am | |
| - Attól is fogsz még, ne félj. Feleltem és ahogy tovább folytattam, Ikuminak már nem is kellet sok és hamarosan elélvezett. Élvezése után lassan kihúztam belőle nyelvemet és ujjaimat, majd egy pillanatnyi pihenőt sem hagyva neki, farkam pinájához illesztettem. - Látod, nem is kellett rá sokat várnod. Toltam be ezzel egy hirtelen mozdulattal farkam a lány nedveitől tocsogó pinájába, majd kezdtem egyre gyorsuló ütemben baszni, a nemrég kielégült boszikát. | |
|
| |
Mitsui Yua Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Ápr. 24, 2012 4:27 pm | |
| Le nyeltem mindent amit Wli a számba spriccelt majd le nyalogatva le takarítottam. Közben Ikumi kényeztetésétől nekem is sikerült el élveznem ezután fel néztem Wilire. -Nos mi legyen be segítesz ott? Vagy engem veszel kicsit kezelésbe előbb? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Május 03, 2012 10:31 am | |
| Miután Yua végzett, egy egyszerű lökéssel hanyat döntöttem az ágyon, így válaszolva kérdésére. Mivel már Ikumi alaposan kinyalta úgy döntöttem ezt a részt átugrom, így farkam pinájához illesztettem, majd nagy lendülettel toltam belé és kezdtem vadul dugni pináját, mialatt melleit masszíroztam, csókolgattam. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Május 03, 2012 9:03 pm | |
| *Miután Yua is el élvezett én ki tisztottam őt alaposan. Ezután Wilivel kezdet a játékba. Velem Alex kezdet foglalkozni pihenőt sem hagyva egy sóhajjal fogadtam magamba. -Nagyon mélyen vagy bent. *Nyögtem ahogy egyre gyorsabban mozgott amitől melleim is előre hátra kezdtek kissé mozogni. | |
|
| |
Alexander Flash Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Május 09, 2012 6:51 pm | |
| Tovább dugtam, és hogy el ne unja magát az egyhangú játékban, úgy döntöttem fenekét sem hagyom úgy, ha már eddig olyan jól szórakoztam vele. Még nem csináltam ilyet, de két ujjam lassan betolva fenekébe, azt kezdtem most ujjazni, miközben előre nyúlva himbálózó, formás kis melleihez, az egyiket megragadva masszírozni kezdtem. | |
|
| |
Mitsui Yua Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Május 10, 2012 2:34 pm | |
| Wili nem sokat várt máris a puncimhoz nyomult és egy lendülettel belém tolta a farkát. Ezt egy sóhajjal fogadtam amit tovább fokoztam ahogy vadul dugni kezdet. Mélyeket sóhajtottam ahogy melleimet csókolgatta masszírozta. Lábaimmal átkaroltam a derekát majd Ikumira néztem akit az én szerelmem tett éppen magáévá. ~Valahogy kedvem lenne Ikumi arcát látni attól ahogy Alex farka a hüvelyébe hatolva élvezné teli. Egy picit Ikumihoz kinyúlva ha Alex engedi össze csókolózom a boszival.
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Jún. 15, 2012 9:26 am | |
| Miközben tovább dugtam Yuát, ő Ikumival kezdett csókolózni így nem tudtam tőle megkérdezni a másik lyukát szabad e közben izgatni, ezért próba szerencse alapon, egyik kezemmel lassan végigsimítottam a lány testén, át a fenekére és mutatóujja hegyével izgatni kezdtem segglyukát, majd ha nem szólt rám, beledugva ujjazni kezdtem, ha szólt, más elfoglaltságot kerestem kezemnek, miközben hevesen pakoltam tovább. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Jún. 15, 2012 9:34 am | |
| *Ahogy Alex mozgott bennem úgy mozogtam előre és hátra. Majd meg éreztem ahogy két ujjal a fenekembe hatol. Finoman fel sóhajtottam majd Yuaval csókolóztam össze. Most nem tudtam féltékenységet érezni pedig Wili éppen Yuaval voltel foglalva míg én Alex játékát élvezhettem. Egyik kezemmel bele markoltam a takaróba miközben kicsit meg próbáltam összébb szorítani a hüvelyem Alex számára, hogy fokozni tudjam az élvezetét. | |
|
| |
Alexander Flash Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Jún. 15, 2012 9:57 am | |
| Amíg a lányok egymást is kényeztették picit én tovább munkálkodtam Ikumin. Úgy gondoltam már eléggé megszokott magában, így gyorsabban kezdtem dugni és ujjazni is a kis boszit, miközben én is egyre hangosabban sóhajtoztam, a szűk pinája nyújtotta élvezetektől. Nehéz lesz megállni, hogy ne élvezzek bele ebbe a nedves kis pinába.. | |
|
| |
Mitsui Yua Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Jún. 15, 2012 10:21 am | |
| Jó volt Ikumival csókolózni miközben a fiúja egem dugott. Egyre hangosabb voltam ahogy ujjai meg találták a fenekem. Ez kicsit érzékenyebb pont volt de mindig élveztem ha valaki kényeztetett. -Ez a Wili kefélj bátran. Nyögtem és persze azért rá néztem Alexre hátha látni vélem, hogy azért kicsit meg szenved azzal amit egymástól kértek a fiúk. ~Wili farka is jó erős remélem egyre azért csak sikerül kettesben is lennünk. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Jún. 21, 2012 6:47 pm | |
| Egymással ellentétes ütemben dugtam és ujjaztam Yuát. Mikor farkam becsúsztattam, ujjam húztam kijjebb és fordítva, plusz hamarosan, ha úgy láttam élvezi, még egy ujjam becsúsztattam a másik mellé. Szabad kezemmel vagy formás melleivel játszottam és bár Ikumi melleivel sem volt semmi bajom, jól esett Yua teltebb kebleivel is elszórakozni kicsit. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Jún. 21, 2012 7:06 pm | |
| *Alex egyre gyorsabban mozgott bennem amitől egyre jobban nyögtem és sóhajtoztam. Minden mozgásától egyre jobban remegni kezdtem akár ujjal csinálta akár a farkával. Minél jobban éreztem, hogy közeledem az orgazmushoz annál hangosabban nyögtem. -Dugd a puncim Alex. *Nyögtem és éreztem, hogy nem sokáig bírom már. Nem is tudtam hirtelen hol járok csak azt éreztem, hogy mindjárt el élvezek amitől már nem tudtam mit is beszélek. -Élvez belém kérlek, élvez belém. *Nyögtem fel kéjesen sóhajtozva miközben azt láttam, hogy Wili, Yuat dugja merészen. Ez a kép még jobban fel izgatott és éreztem, hogy ha még beljebb hatol akkor azon nyomban el élvezek, de így még pár lökés hiányzott még hozzá ami viszont szinte biztosra vettem, hogy meg kapok és sikoltozva fogok el élvezni. | |
|
| |
Alexander Flash Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Jún. 29, 2012 9:02 am | |
| Ikumi szavaitól csak jobban felizgultam és a tempón növelve keményebben kezdtem dugni a forró kis pináját, melynek nedve szinte eláztatta farkamat. Kérésére még nem tudtam mit tegyek, csak tovább dugtam, míg el nem élvezett, amihez már nem kellett sok. Mikor pihegve kicsit a földre rogyott, kihúztam belőle farkam és hátára fordítottam, majd újból pinájába hatolva dugtam tovább, ami neki így még nagyobb élvezetet nyújthatott. - Belelőhetem? Kérdeztem lihegve a másik páros felé fordulva, mikor éreztem, hogy már nekem sincs sok hátra. | |
|
| |
Mitsui Yua Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Jún. 29, 2012 4:50 pm | |
| Wili nagyszerű élvezetek nyújtott nekem. Váltakozva kényeztetett nem ki hagyva a melleimet se. Egyre jobban közeledtem ahhoz, hogy végre ismét elélvezzek. Ikumi kérésén nem lepődtem meg mindig is tudtam, hogy egy huncut boszi. -Igen gyerünk élvezzetek teli minket. Néztem a fiúkra egy bátorító pillantással. ~Alig várom, hogy Alexel lehessek miután be fejeztük Ikumiékkal. Vágyo ma vadságára és a szeretetére. -Gyerünk angyalka keményebben már nem kell sok nekem se. Sóhajtottam ahogy egyik kezemet az övére tettem. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája | |
| |
|
| |
| Hana Ikumi szobája | |
|