Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Hana Ikumi szobája

Go down 
+7
Hana Yuki
Miura Mari
Hana Mitsuki
Mitsui Yua
Alexander Flash
Egami Daisuke
Ikumi
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Alexander Flash
Diák
Alexander Flash

Hozzászólások száma : 300

Hana Ikumi szobája - Page 22 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openPént. Ápr. 13, 2012 12:16 pm

- Egyet kel értenem... Yua pinájába semmiképp nem élvezhet és én sem fogok Ikumiéba.
Álltam ebben a dologban Will oldalára.
- És, hogy gondoltátok elkezdeni? Kezdjük párcserével és majd közben alakul?
Kérdeztem, mert, hogy őszinte legyek, Nem sok kellett már ahhoz sem, hogy Yuat leteperjem.
Vissza az elejére Go down
Mitsui Yua
Diák
Mitsui Yua

Hozzászólások száma : 1342

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 14, 2012 6:02 am

-Rendben akkor ezt meg beszéltük.
Valahogy sejtettem, hogy kissé féltékenyek lesznek ezért fel sóhajtottam.
-Nyugalom Ikumi Wili a tied marad most csak ki próbáljuk a dolgokat.
Alex kérdése jó volt el is gondolkoztam.
-Hát ha gondoljátok én és Ikumi előbb egymást kényeztetjük kicsit utána lehetne pár csere majd hagyom, hogy ketten Ikumival foglalkozzatok. Utána szerintem velem is foglalkozhatok, aztán Ikumival ketten foglalkozunk egyesével veletek.
Oda mentem és meg öleltem sorra őket.
-Na jó lesz így?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 5:39 pm

Figyelmesen hallgattam Yua ajánlatát.
- Nekem megfelel, ha neked is jó.
Néztem Ikumira kíváncsian és már csak annak gondolatára is izgalomba jöttem, hogy ez a két lány egymással játszadozna.
Ikumi
Diák
Ikumi

Hozzászólások száma : 2112

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 6:03 pm

*Nem mutattam ki mit gondolok.
~Akkor most csak a puncimba nem fog élvezni Alex, de a számba meg teheti? Hmm talán nem is baj, mert akkor is el tudnának élvezni egyszerre mikor bennem lesznek. De azért ki próbálnám Alexel egyszer talán kettesben is.
-Rendben van ha miden kinek jó akkor nekem is jó.
*Le tettem a takarót így látható volt, hogy Wili egyik polója van rajtam ami a csípómíg ért és alatta semmi más. Majd oda mentem Yuahoz és a fiúk szeme láttára meg csókoltam.
Alexander Flash
Diák
Alexander Flash

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 6:14 pm

Miután megbeszéltük a dolgokat, Ikumi végre ledobta magáról a takarót, ami eddig formás testét takargatta. Vár egy hosszabb póló, még így is elrejtette az izgalmasabb részeket, de látszott, hogy csodás az alakja. Már ez magában elég lett volna, hogy farkam duzzadni kezdjen nadrágomban, hát még mikor megcsókolta a tőlem nem messze álló Yuat... azt hittem eldurranok. Élvezettel néztem, ahogy a kis boszi az én kis ribancom szájába dugja a nyelvét és csókolózni kezdenek. Innentől már csak élveznem kellett a műsort, míg a lányok úgy nem döntenek, minket is bevonnak a játékba.
Mitsui Yua
Diák
Mitsui Yua

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 6:32 pm

Úgy tűnt a fiúk benne vannak és Ikumi le dobva a takarót oda jött és meg csókolt. De azért észre vettem, hogy kisit meg nézte magának Alexet.
~Ejnye a kis féltékenykedő azért néha félre kacsint.
Forrón csókoltam vissza majd segítettem neki le venni a polót és a melleit kezdtem el finoman puszilgatni.
-Azért ha túl forrónak találjátok a helyzettett akkor szóljatok és bele kezdünk a dolgokba.
Gyorsan le dobtam magamról a ruhámat majd Ikumit magamhoz ölelve vissza csókoltam.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 6:53 pm

- Rendben, folytassátok csak nyugodtan.
Feleltem egy apróbb mosollyal, mialatt érdeklődve figyeltem tovább, ahogy a lányok kényeztetni kezdik egymást. Yua gyorsan megszabadította az én kis boszikámat a pólótól, így meztelenül állt ismét előttünk, majd magáról is ledobta a ruhát. A farkam már így majd szétfeszítette a nadrágom, hát még mikor a két gyönyörű, meztelen lány, finoman csókolózni kezdett újból.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 7:06 pm

*Kicsit fel kuncogtam Yua meg jegyzésén, de összíntén be vallva vágytam arra, hogy az egyik fiú meg érintsen. Mikor kicsit Wilire néztem láttam rajta, hogy tetszik neki a látvány.
-Azért ne hagyjátok, hogy egymást oltsuk majd ki.
*Jegyzetem meg nekik szándékosan, mert éreztem, hogy nagyon fel izgultam attól, hogy két fiú is nézi ahogy egyik barátnőmmel csókolózom. A Yuaval való közös sók után lassan el kezdtem nyakát csókolgatni majd lejjebb haladva lassan kényeztetni kezdtem a melleit majd a hasát. De mielőtt teljesen le értem volna meg fogtam a kezét és az ágyra ültettem.
-Most én szolgálom ki magamat.
*Kuncogtam kicsit majd végig simítottam egyik kezem Yua puha lábán a combjáig majd finoman meg éríntve punciját oda hajolva meg pusziltam.
Alexander Flash
Diák
Alexander Flash

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 7:15 pm

- Bocsi szívem, de már nem bírom tovább..
Mondtam Yua-nak, ahogy már végképp nem bírtam tovább. A lányok kényeztetésére és Ikumi invitáló szavaira, már nem bírtam visszafogni, ezért muszáj voltam, valahogy lecsillapítani magam. Farkam előszedve Yua mellé álltam és ajkaihoz illesztettem férfiasságom, amíg Ikumi a pinájával játszadozott.
- Gyere te is nyugodtan, az én kis ribancom két farokkal is elbánik, amíg Ikumi kényezteti, aztán pózt váltunk.
Mondtam Willnek, mialatt kicsit megtéptem Yua haját... persze nem erősen, csak úgy játékosan, ahogy ő is szereti és fejét a farkam felé irányítottam.
Mitsui Yua
Diák
Mitsui Yua

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 7:23 pm

Lassan e kezdte sóhajtozni ahogy ikumi lassan el kezdet csókolgatni nyalogatni.
-Ohh Ikumi ezt nagyon jól csinlod.
Már azt hittemegyből ott nekem esik, de le ültetett az ágyra és a szét nyitot lábaim közt meg puszilta a puncim. Ettől a forróságtól hírtelen fel sikoltottam a kéjtől.
-Istenem ezt a forró ajkat.
Majd Alex oda lépet és kissé meg tépve máris a számhoz tette a farkát.
-Ohh az én Adoniszom nem bírja ki türelemmel.
Nem vacakoltam egyből be kaptam a farkát és jó erősen szopni kezdtem azt.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 7:30 pm

Nem tagadom a lányok játéka miatt én sem bírtam tovább, így mivel Ikumi épp elfoglalt volt, Alex pedig meginvitált Yuara, gondoltam nem lesz baj, ha már úgyis gyakorlatilag gruppen van, így én is odaálltam Yua mellé és farkam elővéve rábíztam magam.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 7:35 pm

*Kicsit fel néztem mikor Yua fel sikoltott. Újból meg pusziltam majd mikor kissé nedves lettel kezdtem nyalogatni. majd láttam, hogy a fiúk oda mennek hozzá.
~Ez az első ilyen játékom és remélem nem rontok el semmit sem.
-Lassan egyik kezemmel hátra nyúltam a puncimhoz és simogatni kezdtem miközben Yua punciját nyalogattam majd nyelvemmel lassan belé hatolva kényeztetni kezdtem.
Alexander Flash
Diák
Alexander Flash

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 7:40 pm

Yua mint általában remek munkát végzett. Élveztem, ahogy keményen szopja a farkam és jutalmul meg is simogattam a haját és halgan sóhajtozni kezdtem, majd észrevettem közben, hogy Ikumi magát kénytelen izgatni... ez nem fair.
- Szórakoztasd Willt, és addig segítek kicsit Ikumin.
Mondtam Yuanak, majd farkam kihúzva szájából a kis boszihoz sétáltam. Ujjaimmal lassan simítottam végig a lány hátán egészen a fenekéig, amire rátéve tenyerem kicsit megmarkoltam, majd tovább csúsztatva pinájához, rátettem a kezem az övére és segítettem neki egy ideig a mozgásban.
- Innen átveszem.
Mondtam végül, majd ahogy elvette a kezét, alá feküdtem és nyelvem hegyével finoman végignyaltam a lány forró pináján.
Mitsui Yua
Diák
Mitsui Yua

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 7:46 pm

-Rendben ahogy kivánod tőlem gazdám.
Kacsintottam rá jelezve, hogy amintenenk a kalandnak vége nagyon, de nagyon vele karok majd lenni és hosszan akarom őt majd érez imagamban.
-Rendben Wili remélem készen állsz rám.
Wiliem farkát előbb csak meg nyalogatattam majd erősen szopni kezdtem őt.
~Na nézzük meddig bírja ezt ki.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 7:51 pm

- Nem rossz.
Sóhajtottam fel halkan. Yua fantasztikusan csinálta, de ebben talán Ikumi kicsit jobb volt. Már csak mert, Ikumi ajkai valamivel kisebbek így olyan, mintha egy szűkebb lyukat dugnék, mikor vele vagyok, vár Yua még csak most kezdte... talán van pár trükk a tarsolyában amivel felül tudja múlni a kis boszimat.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 7:59 pm

*Yua biztosan élvezte azt amit csinálok neki, csak most el foglalt volt, de a teste mutatta, hogy tetszik neki amit csinálok. Majd oda jött hozzám a párja és kezét a kezemre tette.
-Rendben van.
*Feleltem kissé el vörösödve hiszen régen nem látta más fiú a puncimat. Fel is sóhajtottam mikor nyelvével végig nyalt.
-Ez olyan jó.
*Sóhajtottam, de persze nem feledkeztem meg Yua kényeztetéséről akit lassan ujjazni és nyalni kezdtem.
Alexander Flash
Diák
Alexander Flash

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 8:04 pm

- Akkor ezt imádni fogod.
Leheltem a forró szavakat, Ikumi nedves pinájára, majd nyelvem mélyen belé tolva kezdtem mozgatni benne, mialatt kezeimmel fenekét simogattam tovább.
- Szereted, ha a másik lyukadat is kinyalják?
Kérdeztem kis szünetet hagyva, de aztán azonnal visszatoltam nyelvem oda, ahol eddig járt és csak vártam a kis boszi válaszát.
Mitsui Yua
Diák
Mitsui Yua

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 8:14 pm

~Nem rossz?
Gondoltam magamban majdrá kapcsoltam. Nyelvemmel a farkát kezdtem nyalogatni hegyétől az oldalán átt a legvégéig amíg a számban volt.
~Na mindjárt lesz neked ne mulas.
Egyi kezemmel el kapva aheréit simogatni masszirozni kezdtem őket, meg kicsit morzsolgatni büntetésből, de azt is játékossággal csináltam, hogy annyira ne fájjon neki.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 8:23 pm

Hirtelen belehúzott. Úgy kényeztette a farkam, akár egy istennő és valóban olyan dolgokat is tudott, amiket Ikumi nem. Ahogy golyóimat morzsolgatta finom kis kezében, valahogy csak még élvezetesebbé tette a dolgot és már azon gondolkodtam, vajon élvezné e, ha alaposan szájba kúrnám. Mondjuk, ahogy elnéztem, Alex hogy bánik vele, biztos nem lenne új neki, de úgy döntöttem, előbb még kicsit kiélvezem a játékát, amit hangos sóhajokkal jutalmaztam és finoman fejét kezdtem simogatni.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 8:27 pm

*Mélyen fel sóhajtottam mikor nyelvét belém kényeztetni kezdet.
-ŐŐ igen ha szeretnéd tedd meg kérlek.
*Teljesen el voltam vörösödve, mert eszembe jutott, hogy Wili lehet féltékeny lesz amiért olyat engedtem meg amit ő is meg akart tenni nekem. Nyelve heves volt és forró éreztem, ahogy egyre jobban be nedvesedem.
Alexander Flash
Diák
Alexander Flash

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 8:35 pm

- Akkor játszunk kicsit azzal is.
Mondtam, nyelvem kihúzva pinájából, és feltérdeltem mögötte.
- Nyomd ki kisit jobban a feneked, és nagyobb terpeszt..
Irányítottam kicsit, hogyan hellyeszkedjen. Lassan végig simítottam formás, feszes kis fenekén, ami olyan volt akár egy istennőé, majd amíg egyik kezem visszacsúsztatva pináját kezdtem simogatni, később pedig ujjazni, addig nyelvemmel finoman nyaldostam és harapdáltam kicsit fenekét, majd lyukához érve slőször csak finoman kezdtem nyaldosni. Ahogy kicsit benedvesítettem nyálammal ezt a lyukát is, nyelvem lassan kezdtem belé tolni és mozgatni benne.
Mitsui Yua
Diák
Mitsui Yua

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 8:40 pm

Ugy tünt kezdet wilinek tetszeni a dolog ezt láttam az arc kifejezésén. Tovvább massziroztam a heréit majd amási kkezemmel a fenekére tée magamhoz húztam kissé, hogy mélyebbre is beteheti. Nyelvemem lfinoman nyalogattam közben ahogy erősen szívtam a farkát.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 8:43 pm

Kezemmel hajába túrtam és megmarkoltam, úgy, hogy ne fájjon neki, majd ráfogva fejére, először csak lassan kezdtem mozogni farkammal szájában, hogy rájöjjön mit szeretnék, és ha netán ellene van, szólhasson, vagy inkább jelezhesse valahogy, ha azonban ennek nem adta jelét, egyre nagyobb tempóban kezdtem dugni a kis száját.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 8:54 pm

*Alex kérésére ki toltam a fenekemet és jobban szét nyitottam a lábaimat. Ezutá na puncimat kényeztettet amitől fel sóhajtottam, de mikor a nyelve a fenekembe hatol teljesen fel nyögve a nyelvemet ki dugva hirtelen éreztem milyen is mikor egy nyelv belém hatol. Ettől az j érzéstől hangosabban kezdtem nyögni, de próbáltam közben Yuat ujjazni továbbra is.
Alexander Flash
Diák
Alexander Flash

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-openSzomb. Ápr. 21, 2012 9:01 pm

Nyelvem szinte teljesen tövig toltam belé és egyre hevesebben, gyorsabban és vadabbul kezdtem benne mozgatni, amíg két ujjam pinájába dugva, nagy tempóval kezdtem ujjazni az egyre nedvesebb punciját. Ezalatt szabad kezemmel előre nyúlva egyik apróbb, mégis formás és feszes mellét kezembe véve kezdtem kényeztetni.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 22 Folder-open

Hana Ikumi szobája
Vissza az elejére 
22 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi naplója
» Hana Miu
» Hana Miu

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: 1. emelet-
Ugrás: