Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Hana Ikumi szobája

Go down 
+7
Hana Yuki
Miura Mari
Hana Mitsuki
Mitsui Yua
Alexander Flash
Egami Daisuke
Ikumi
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Ikumi
Diák
Ikumi

Hozzászólások száma : 2112

Hana Ikumi szobája - Page 21 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openCsüt. Márc. 15, 2012 5:50 pm

*Le vette a ruhámat és a kamerára dobta.
-Ami rajta van a szalagon azt is el kellene kérni majd.
*Nyögtem ahogy ő tovább mozgott.
-Nem akarom sem ilyen kamera előtt csinálni.
*Magamhoz öleltem és bár sóhajtoztam és nyögtem zavart, hogy rajta vagyok valamilyen fel vételen.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openCsüt. Márc. 15, 2012 6:03 pm

- Ne félj, azon nem látszik semmi, de majd elkérjük, ha ettől megnyugszol.
Mosolyogtam rá, majd hosszan és vadul megcsókoltam. Keményen dugtam tovább legszűkebb lyukát és minden mozdulatnál azthittem, menten elélvezek.
- Nagyon szeretlek Ikumi, ugye tudod?
Vettem fel ölembe, majd lassan mozgatva dugtam tovább, miközben továbbra is finoman magamhoz öleltem.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openCsüt. Márc. 15, 2012 6:08 pm

-Rendben van.
*Feleltem és kissé meg nyugodtam, de azért kicsit haza vágytam. egyre jobban sóhajtoztam ahogy mozgott bennem majd mikor fel vett magamhoz öleltem.
-Igen tudom. Én is szeretlek angyalom nagyon nagyon.
*Mikor éreztem, hogy Williem meg remeg az orgazmustól kértem, hogy a számba engedje a nedűjét, mert attól féltem, hogy bugyi nélkül csak ki folyna belőlem.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openCsüt. Márc. 15, 2012 6:14 pm

Mikor már majdnem elélveztem, Ikumi szólt, hogy a szájába szeretné, így kihúztam farkamat fenekéből, majd elé állva vertem egy kicsit, vagy hagytam, hogy szopja egy rövid ideig, míg bele nem élveztem végül szájába.
- Te is kielégültél boszikám, vagy szeretnéd, ha kényeztetnélek egy kicsit finomabban?
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openCsüt. Márc. 15, 2012 6:28 pm

*Miután a számba élvezett alaposan le tisztogattam a farkát és le nyelte minden cseppet.
-Igen jól vagyok. Majd otthon esetleg játszunk még. De most kérlek menjünk haza nem érzem igazán itt jól magam.
*Néztem rá boci szemekkel majd ha bele egyezet akkor fel vettem a ruhámat.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openCsüt. Márc. 15, 2012 6:39 pm

- Rendben van, ahogy gondolod. Amíg felöltözöl, elkérem azt a szalagot.
Mondtam és amíg öltözködött, gyorsan elkértem a pénztérostól, aki vonakodva bár, de átadta én pedig szépen szít is tapostam a földön. Ahogy Ikumi kijött, megfogtam a kezét és megpusziltam.
- Felvétel megsemmisítve... akkor mehetünk? :3
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openCsüt. Márc. 15, 2012 6:53 pm

-Igen mehetünk.
*Feleltem és kézen fogva haza indultunk. Miu az út közben ismét csatlakozott hozzánk, mert idő közben el csatangolt. Haza felé a buszon William mellkasára hajtva a fejem pihentem egy kicsit. Mikor vissza értünk a szobámba ettem egy szendvicset ezután szigorúan egyedül fürödtem le. Persze nem hagytam egyedül Wilit, mert Miu éberen vigyázott rá. A gyors fürdése után Wili egyik nálam hagyot polójában jöttem ki a fürdő szobából ami éppen takarta a combom egy kis részét és ami alatt csak egy bugyi volt.
-Majd legközelebb szerzünk valami csinosat ha szeretnéd, de most ezt választottam ha nem baj.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openCsüt. Márc. 15, 2012 7:04 pm

Ahogy vissza értünk a szobába, Ikumi egyedül ment fürdeni és nem engedte, hogy vele tartsak így lepihentem kicsit, amíg ő tisztálkodott.
- Így is nagyon jól nézel ki.
Néztem rá csillogó szemekkel, ahogy felültem az ágyon.
- Gyere idee.
Tártam szét karjaimat, majd ha az ölembe ült, hosszan megcsókoltam és hátra dűlve kifeküdtem vele.
- Nem baj, ha most csak pihenünk egy kicsit?
Kérdeztem, ahogy finoman a mellkasomon fekvő lány arcát simogattam.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openCsüt. Márc. 15, 2012 7:17 pm

*Oda mentem hozzá és karjaiba véve dőltünk az ágyra. Fejem a mellkasán pihentettem miközben figyeltem ahogy Miu játszik.
-Nem baj már kérni szerettem volna egy kis pihenőt. De ha kedved támad még egy utolsó játékra akkor csak szólj. De akkor aztán mindent adj bele, mert szeretem ha belülről is elárasztasz finom melegségeddel.
*Fel nézve meg csókoltam, majd fejemet a mellkasára tettem ismét.
-Ügye most már örökké együtt leszünk?
Alexander Flash
Diák
Alexander Flash

Hozzászólások száma : 300

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openCsüt. Márc. 15, 2012 7:43 pm

Yua azt mondta szeretné meglátogatni az egyik barátnőjét, így délután az említett lány szobája felé indultunk.
- De miért kell nekem is jönnöm, ha csak beszélgetni akarsz egy barátnőddel?
Kérdeztem kicsit morogva, bár igazából inkább csak azért, hogy később jobb engesztelésben legyen részem az egész miatt. Hamar megérkeztünk a szoba ajtajához, majd bekopogtunk és vártuk, hogy ajtót nyissanak.
Mitsui Yua
Diák
Mitsui Yua

Hozzászólások száma : 1342

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openCsüt. Márc. 15, 2012 7:48 pm

-Azért drágám, mert ő az a lány akiről meséltem. Tudod a lány akinek van barátja és akiről már mséltem neked. Kissé különc, de aranyos lány, de azért jobb ha nem haragitod magadra.
Be kopogtunk és várni kezdtünk.
-Azért ha furcsa ételekkel kinál legyél udvarias, és kérd a normális ételt.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openCsüt. Márc. 15, 2012 7:52 pm

- Igen, mindig veled leszek.
Nyomtam egy puszit a homlokára, majd hátra hajtottam a fejem és vártam, hogy elnyomjon az álom. Már majdnem elaludtam, mikor hirtelen kopogás riasztott fel. Ikumit óvatosan csúsztattam le mellkasomról és mentem ajtót nyitni.
- Yua?
Néztem a velem szemben álló lányra, aki egy szőke srác társaságában állt előttem.
- Hát ti mit csináltok itt?
Kérdeztem, még mindig kicsit meglepetten.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openCsüt. Márc. 15, 2012 8:00 pm

*Hamar elaludtam és a kopogásra is csak alig néztem fel. William óvatosan ment ajtót nyitni amit én fél álomban néztem végig.
-Ki az?
*Kérdeztem ásítva, majd fel ültem és magamra tekertem a takarót, mert még mindig csak Wili egyik pólója volt rajtam és egy bugyi.
-Ha boszi égetők jöttek akkor itt nincs egy sem.
Alexander Flash
Diák
Alexander Flash

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openPént. Márc. 16, 2012 9:56 am

A kopogás után egy kis idő eltelt ugyan, de végül ajtót nyitottak. Próbáltam modorált lenni, ahogy Yua kérte, szóval először is bemutatkoztam.
- Szia, Alexander Flash vagyok, Yua új férjjelöltje.
Mutatkoztam be vigyorogva és nyújtottam felé kezemet.
Mitsui Yua
Diák
Mitsui Yua

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openPént. Márc. 16, 2012 12:16 pm

-Éppen ara váruk, hogy ajtót nyiss és be engedj minket.
Válaszoltam a kérdésére aztán Alex e mutatkozott neki.
-Na nem csodálkozni, hogy végül nekem is lett egy kedvesem.
Alexba karoltam és ha Wili engedet akkor be mentünk.
-Szia Ikumi be mutatom neked az páromat Alexander Flash. Alex bem utatom neked Hana Ikumit Wili párját. Bár most nehéz el dönteni, hogy a takaró-e a párja vagy a lány akit a takaró átölel.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openPént. Márc. 16, 2012 2:20 pm

- NAgyon örülök, William Angel.
Fogtam kezet a sráccal, majd beengedtem őket. Amíg Yua bemutatta a barátját Ikuminak is, addig én visszaültem mellé az ágyra és megöleltem takaróba bugyolált szerelmem.
- Nincs rajta túl sok ruha, szóval most azért van így bebugyolálva.
Magyaráztam Yua-nak, és nyomtam egy kis puszit Ikumi arcára.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openPént. Márc. 16, 2012 7:15 pm

*Mikor Yua be jött a szobába meg öleltem és egy puszit adtam neki, majd végig néztem a barátján.
-Szia Ikumi vagyok a cicám pedig Miu.
*Miu a kis kíváncsi Alex lábánál volt és a cipőjét szagolgatta.
~Hmm szőke fiú imádom a szőke fiúkat.
-Ez is éppen a te hibád.
*Néztem játékosan Willire és egy puszit váltottam vele.
-Kértek esetleg valamit egy üdítőt vagy szendvicset? Vagy béka csemegét esetleg gyík pürét. Vagy inkább egy kis csoki pudingot?
Alexander Flash
Diák
Alexander Flash

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openVas. Márc. 18, 2012 9:53 pm

- Sziasztok. Alexander Flash vagyok.
Mutatkoztam be ezúttal a lánynak és cicájának. Aranyos. Na jó, nem mintha Yua nem lenne az, de Ikumi másképp, olyan kis cuki. Mondjuk ez semmit nem változtat azon, hogy Yuat szeretem, csak úgy szemet szúrt, szóval... már megint elkalandoztam.
- Nem kérek köszi... az az igazság, hogy kristályvámpír vagyok és... nem igazán eszem ilyesmiket. De Yua áradozott a főztödről, ő biztos kér.
Eresztettem meg Yua felé egy kacsintást és egy kisebb nyelvnyújtást.
Mitsui Yua
Diák
Mitsui Yua

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openHétf. Márc. 19, 2012 7:15 am

Alexbe mutatkozott Ikuminak is aztán el mondta milyen démon.
~Ó jut eszembe majd még meg szeretnék valamit beszélni Alexel.
-Igen így igaz, de én most csak egy csoki pudigot kérek.
Williamre néztem és fel tűnt, hogy kissé fáradt.
-Ejnye csak nem a pihenéseteket zavartuk meg?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openKedd Márc. 20, 2012 11:15 pm

- Hát... éppenséggel de.
Feleltem Yuanak mosolyogva.
- Elég... khöm... mozgalmas napunk volt... de talán itt is volt az ideje, hogy felkeljünk.
- Feleltem a lánynak, közben kicsit végigmérve formás testét. Hihetetlen, milyen jól néz ki. Évről évre egyre dögösebb ez a csaj, de persze Ikumi sincs elmaradva.. ős is egyre aranyosabb, csinosabb és nem mellékesen kívánósabb lett, mióta ismerem. Ez a két lány így együtt... ha valaki mindkettőjüket megkapná, valószínűleg a világ legboldogabb embere lenne.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openSzer. Márc. 21, 2012 8:22 am

-Igen mozgalmas napunk volt, de nem bántuk meg igaz?
*Néztem kicsit Willire.
-Ó tehát kristály vámpír. Ne haragudj, de nem tudom mi az. Csak a vámpírokról tudtam eddig. Yua te meg ügye egy másik fajta vagy. Nem lesz ebből keveredés?
*Kicsit jobban meg fogtam a takarót és Yuanak hoztam egy kis pudingot.
-Na és mi járatban vagytok?
Alexander Flash
Diák
Alexander Flash

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openVas. Márc. 25, 2012 9:36 am

- Én nagyon remélem, hogy keveredés lesz.
Mosolyodtam el és öleltem át hátulról Yuat Ikumia szavaira, majd állam vállára helyezve felé fordultam és egy puszit nyomtam arcára.
- Yua mondta, hogy szeretne meglátogatni, mert beszélni akart veled valamiről, vagy ilyesmi.
Feleltem, bár én sem voltam teljesen biztos benne, ahogy abban sem, nekem minek kellett ehhez jönnöm.
Mitsui Yua
Diák
Mitsui Yua

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openVas. Márc. 25, 2012 2:50 pm

-Keveredés? Fajilag érted? Ha fajilag akkor öszintén nem tudom. Én ügye meg öregednék pár év múlva míg ő fiatal maradna. Íg még lehet gondolkoznom kellene azon, hogy a drágám átváltoztasson. De ha arra gondoltál, hogy gyermeket szeretnék-e tőle akkor igen a válaszom egyértelműen igen. Szeretném ha mi hamarabb meg történne, mert én szeretném ha boldogságot adhatnék a fiúnknak vagy lányuknak.
El vettem a pudingot és lassan enni kezdtem.
-Ne tégy úgy mintha nem tudnád miért jöttünk.
Szóltam rá Alexre.
-Azért jöttünk, hogy meg kérdezzük lenen-e kedvetek Ikumi szava járásával játszani velünk? Persze pár cserére és hármasok ki próbálására is gondoltam. De viszont a fiúknak kellene meg beszélni, hogy belénk élvezhetnek-e vagy sem.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openHétf. Ápr. 09, 2012 12:22 pm

Egy kicsit meglepett, amit Yua mondott, de végül csak elmosolyodtam kicsit.
- Nem. Beleélvezni semmiképp nem engedem, legalábbis a pinájába semmiképp. De mivel tudom, hogy Ikumi nagyon akarja a hármas felállást, ez ellen nincs semmi kivetnivalóm.
Léptem közben Ikumi mögé és takarója alá nyúlva, finoman fenekét kezdtem simogatni.
- Te mit gondolsz szerelmem?
*Suttogtam halkan fülébe a kérdést
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-openHétf. Ápr. 09, 2012 5:15 pm

*Eléggé le döbbentem amiről Yua mondott majd azon is, hogy Wili szinte egyből bele egyezett a dologba, mertén is kiakartam próbálni a dolgot.
-Hát ne mis tudom.
*Kicsit el vörösödtem a gondolattól meg attól, hogy egy fiú és lány jelenlétében Wili a fenekemet simogatja.
~Remélem nem akarja Yua el csábítani Wilit tőlem. Persze a hármas valóban érdekel és nem bánom, ha Yua fiúja a puncimba nem élvez. Ez annyira nem nagy baj, de remélem azért meg kóstolhatom majd.
-Részemről rendben, de azt azért jobb ha ki mondom, hogy Wilit utána is az enyém marad.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 21 Folder-open

Hana Ikumi szobája
Vissza az elejére 
21 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi naplója
» Hana Miu
» Hana Miu

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: 1. emelet-
Ugrás: