| Hana Ikumi szobája | |
|
+7Hana Yuki Miura Mari Hana Mitsuki Mitsui Yua Alexander Flash Egami Daisuke Ikumi 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Dec. 12, 2011 7:18 pm | |
| - És ahhoz, játszak megint valamelyik lyukaddal, vagy megint a száddal szeretnél elvarázsolni? Kérdeztem, ahogy újból megcsókoltam és feszes kis melleit kezdtem masszírozni. - Szeretlek boszikám. |
|
| |
Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Dec. 12, 2011 7:23 pm | |
| -Rád bízom a választást. *Vissza csókoltam majd hagytam, hogy a melleimet kényeztesse. -Én is szeretlek angyalom. *Kezeimet a kezeibe temettem majd lábaimat kicsit meg emelve még mindig éreztem, hogy újból meg remegve bennem mozog. -Kicsit most forróbb vagy mint máskor. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Dec. 12, 2011 7:26 pm | |
| - Még a végén lehet belőle egy kis boszink. Mondtam, majd, lassan kihúztam belőle farkamat. - Letisztogatnád majd ha megkérlek? Kérdeztem tőle, de még nem engedtem el ölelésemből, magam mellett akart érezni még kicsit. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Dec. 12, 2011 7:36 pm | |
| -Igazából lehet, hogy most már meg történhet. *Néztem rá ki pirulva. -Persze ha tényleg ezt szeretnéd. *Hozzá simultam és egy puszit adtam neki. -De mielőtt be terítesz ne légy annyira durva, mert félek, hogy utánam ár össze esel. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Dec. 12, 2011 7:44 pm | |
| - Hát nem vagyok ellene. Mosolyodtam el. - Hát... megkérnélek, hogy akkor csak te kényeztess, de nem akarok önző lenni, szóval én is dolgozni akarok vele. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Dec. 12, 2011 7:49 pm | |
| -Rendben akkor van egy ötletem. *Fel ültem és le vettem a hosszú kesztyűt. -Kicsit nyalogatlak, hogy ismét kemény legyél utána meg lovagollak. Majd lefektetsz hüvelyemnél mozgatod míg nem érzed, hogy nem bírod már és akkor el áztatsz. *Mondtam kis tervemet neki és ha tetszett neki akkor el kezdtem végre hajtani. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Dec. 12, 2011 7:54 pm | |
| Kíváncsian hallgattam kis tervét, és eléggé tetszetős volt. - Nekem nagyon tetszik. Csókoltam meg hosszan, majd hagytam, hogy tegye, amit csak szeretne. - Mondtam már neked, hogy bármit megteszek, amit szeretnél... arra használsz, amire csak akarsz. Markoltam rá kicsit fenekére, ahogy felém hajolt. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Dec. 12, 2011 8:06 pm | |
| -Rendben van akkor te leszel az én szárnyas nagy macim. *Kuncogtam és meg pusziltam a puha farkát. Egy percet sem vártam és nyalogatni kezdtem míg elég kemény nem lett. Mikor kemény lett kicsit szoptam végül finoman bele ültem és William vállaiba kapaszkodva lassan lovagolni kezdtem. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Dec. 12, 2011 8:12 pm | |
| Kicsit sem váratott, azonnal elkezdte nyalogatni farkamat, akár egy nyalókát, majd mikor újból kemény lett, szopni kezdett. Ezt sem csinálta túl sokáig, kemény farkamra ráülve, vállaimra támaszkodva, lovagolni kezdett rajtam, amitől sóhajtozni kezdtem. Úgy éreztem magam, mintha Ikumi játéka lennék, amivel bármikor kielégítheti magát és ez kicsit sem zavart... azt akartam, hogy élvezze, amennyire csak tudja. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Dec. 12, 2011 8:18 pm | |
| *Finoman hagyat löktem mintha tényleg egy játék maci lenne. Így kissé előre hajolva lovagoltam és sóhajtottam miközben melleim előre hátra lengtek. -Fogd meg a fenekem és enyhén paskolgasd meg simogasd. *Sóhajtottam majd kicsit le hajolva meg csókoltam a száját majd lejjebb mentem és a mellkasát pusziltam meg. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Dec. 12, 2011 8:23 pm | |
| Az én kis Ikumimból egy kicsit kezdett előbújni egy kis úrnő, ami valamiért eléggé tetszett. Ahogy kérte, rámarkoltam fenekére, majd paskolgatni és simogatni kezdtem. Ezután egy rövid csók következett, majd mellkasomat kezdte csókolgatni. Csak élveztem kényeztetését, és ahogy forró pinájával egyre jobban kényeztetett. Vártam, mit szeretne, mit tegyek vele, hogy még jobban el tudjon élvezni. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Dec. 12, 2011 8:43 pm | |
| *Most csak én mozogtam neki nem hagytam egy mozanatnyi idő sem. tudta mit szeretnék tőle és ehhez igen csak fel kellet izgatnom. Ezért mellbimbóit kezdtem csókolgatni nyalogatni ami elég új lehetett tőlem a számára. sejttem, hogy erre nagyon érzékeny lesz, de azért továbbcsináltam. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Dec. 12, 2011 8:46 pm | |
| Úgy lovagolt rajtam, hogy az teljesen elvette az eszem, ráadásul azt sem hagyta, hogy én mozogjak. Hamarosan mellbimbóimat kezdte csókolgatni és nyalogatni, ami először eléggé fura volt és szokatlan Ikumitól, de tetszett. Ha ez lehetett, még keményebbé váltam odalenn, ami reméltem szerelmemnek is tetszeni fog. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Dec. 12, 2011 9:01 pm | |
| *Tetszhetett Williemnek a kényeztetésem, mert keményebbé vált ami azt jelentette, hogy jó felé haladok. Kissé gyorsabban kezdtem mozogni, de őt még mindig nem hagytam mozogni nehogy el fáradjon. Kellet neki az energia arra amit kértem tőle és aminek a tervét el mondtam neki. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Dec. 12, 2011 9:03 pm | |
| Vártam, Ikumi ad e nekem még valami utasítást, mert az eléggé tetszett... Közben még mindig fenekét paskolgattam, markolásztam, de ha sokáig nem adott még semmilyen utasítást, két ujjamat feldugva fenekébe, lassan ujjazni kezdtem segglyukát. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Dec. 12, 2011 9:17 pm | |
| *Egyre mélyebbeket sóhajtottam miközben mozogta rajta és csókolgattam mellkasát. ujjait meg érezve a fenekemnél hagytam, hogy ismét meg ujjazza. -Ahh angyalom szólj mikor akarod illetve mikor állsz készen arra amit ígértél. *Nyögtem egyre hangosabban ahogy la ssan ismét orgazmus tőrt rá. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Dec. 12, 2011 9:23 pm | |
| Éreztem, hogy Ikumi lassan megint elélvez, szóval ezt még kivártam, majd ahogy éreztem, hogy forró nedve ismét elárasztja farkamat, kihúztam ujjaimat fenekéből és felülve megöleltem és hátára fektetve keményen tovább kezdtem dugni. Vadul dugtam, ha csak nem szólt, hogy kellemetlen neki, mert akkor visszafogtam magam, de addig csináltam, míg ismét rám nem tört az orgazmus. Abban a pillanatban kihúztam belőle farkamat és még kicsit én is meglepődtem, mennyi gecit lőttem szerelmem testére. Combjain, hasán, mellein, sőt még arcán is folyt a fehér anyag, de ezután azonnal vissza dugtam farkamat boszikám pinájába, mert még egy kisebb löket így is jutott belé és nem akartam elpazarolni. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Dec. 13, 2011 6:50 pm | |
| *Egy kis ideig mozogtam rajta utána el élveztem. Ki húzta az ujjait és hanyatt döntött. végül belém tetet a farkát és ismét mozogni kezdet bennem. Nem erről volt szó, de engedtem neki. Mielőtt belém élvezett volna ki húzta és rám élvezett. Tejesen be terített majd a puncimba visszatéve a farkát egy keveset belém élvezett. -Ez nagyon jó volt. *Kicsit el kentem magamon a forró anyagot majd meg fordultam és négy kézlábra álltam. -A hátamra és a fenekemre is szeretnél kicsit adni nekem ebből a léből? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Dec. 13, 2011 7:07 pm | |
| Miután kicsit elkenegette magán a nemrég rálőtt anyagot, megfordulva négykézlábra állt és formás kis fenekét kisit kitolta felém. - Rendben, de ha nem bánod, akkor most csak a fenekedet dugnám, hogy kicsit kitáguljon az is. Mondtam és ha bele egyezett, akkor lassan be is toltam neki és lassan mozogni kezdtem benne. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Dec. 13, 2011 7:23 pm | |
| -Hát jó bár szerintem így is elég tágas. *Bele egyeztem és ő rögtön,de lassan tolta be a farkáta fenekembe. Most alig éreztem a behatolást mivel nemrég nagyon vadan csinálta úgyan ezt. Kezeit le véve a csípőmről előr húztam magamra amitől mélyre hatolt. Fel nyögvekezzeimel a kezeibe kapaszkodtam. -Nagyon mélyen vagy bent. *Nyögtem majd issé előre htra próáltam vele ellen tétesemozogni. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Dec. 13, 2011 7:28 pm | |
| Apró kezeivel megragadta kezeimet és csípőjéről lehúzva kicsit magára rántott, amitől szinte tövig belé toltam farkam, és a hirtelen szűkülő lyuka, nekem is nagy élvezet volt... ilyen mélyen még sosem hatoltam ebbe a lyukába. Lassan előre hátra kezdett mozogni, én pedig vele ellentétesen, abban a tempóban, amit ő diktált, hogy neki kényelmes legyen. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Dec. 13, 2011 7:39 pm | |
| *Erősebben kapaszkodtam meg a kezeiben miközben erősebben kezdtemm nyomni magam hátraamitől erősebben fel nyögtem ahogy belém tolta a farkát. -Ahh miáú ez nagyon jó. *Még erősebben bele kapaszodtam a kezeibe. -Csináld erősebben kutyuskám. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Dec. 13, 2011 7:45 pm | |
| Erősebben ragadta meg karomat, s kezdte keményebben tolni hozzám fenekét, amitől egyre beljebb csúszott farkam, és szerelmem is hangosabban nyögött fel. - Amit csak szeretnél kiscicám... A kutyusod bármit megtesz, amire kérsz. Kezdtem keményebben Tolni seggébe, ahogy kérte tőlem, ami remélem tetszett neki. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Dec. 13, 2011 8:12 pm | |
| *Ahogy egyre beljebb ment annál jobban bele kelelt kapaszkodnom és az arcomat egy párnába emetnem, mert olyan hangosan kezdtem nyögni, hogy az ki haladszhodhatott bárhova. -Gyorsabban angyalom ha kérhetem, mert nagyon jó hogy bent vagy.
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Dec. 14, 2011 11:56 am | |
| Minél hangosabban nyögött, annál izgatóbb volt számomra. Kérésére, csak még keményebben és gyorsabban kezdtem dugni Ikumi formás, feszes kis seggét és eléggé tetszett, hogy ő is ennyire beindult és élvezi a dolgot. - Imádom a szűk kis seggedet. Mondtam, ahogy gyorsítottam a tempón, amíg nem szól, hogy elég. |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája | |
| |
|
| |
| Hana Ikumi szobája | |
|