| Hana Ikumi szobája | |
|
+7Hana Yuki Miura Mari Hana Mitsuki Mitsui Yua Alexander Flash Egami Daisuke Ikumi 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Egami Daisuke Diák
Hozzászólások száma : 89 Join date : 2011. Nov. 20.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 24, 2011 8:04 pm | |
| ~ Tényleg van választék, jól élhetnek itt a diákok. Vagy csak teljesen más a démonok kultúrája ilyen téren ~ töprengem az élet változatosságán, majd mikor Ikumi sorolja, hogy mi is van a hűtőbe rá figyelek. - Valóban nagy a választék - kuncogtam - mondjuk... legyen a rántott csirke falatok... - választottam ki a nekem legszimpatikusabbat. ~ Van köztük néhány, ami nem túl étvágy gerjesztő a számomra, de hát ez van, más lények, más életmód így más az ételük is. ~ | |
|
| |
Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 24, 2011 8:14 pm | |
| -Jó ízlésed van. Apu is mindig azt választja. Mondjuk nem anyu főztjével van a gond hanem apu nem bírja meg enni az ilyesmiket. Nem bírja a gyomra. Bár van egy két dolog amit meg eszik. De persze anyu mindig tesz a kedvére így mindig van olyan amiket ő is szeret. *Ki vettem a csirke falatokat a hűtőből majd meg melegítettem majd tálaltam őket a z asztalon lévő tányérokra. Miu cica kaját kapott az egerek amiket hozott el rejtette valahova amíg nem figyeltünk rá. -Kérsz esetleg valamilyen savanyúságot is? | |
|
| |
Egami Daisuke Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 24, 2011 8:24 pm | |
| - Értem. Nos, valószínű az enyém sem bírná - mondtam, és csak utána jutott eszembe, hogy nem kellett volna. ~ A francba... nem biztos, hogy ezt kellett volna mondanom... ~ - Nem, köszönöm nem kérek. - válaszoltam a kérdésre. - Itadakimaszu! - kívántam ezzel jó étvágyat az étkezéshez. | |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 24, 2011 8:35 pm | |
| -Semmi gond. Meg értelek. Mindenkinek más az ízlése. *Le ültem az asztalhoz. -Jó étvágyat. *El kezdtem enni majd néztem, hogy mennyire ízlik neki. | |
|
| |
Egami Daisuke Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 24, 2011 8:43 pm | |
| Én is elkezdtem enni. - Nagyon finom! - állapítottam meg hangosan, az első falat után. Evés közben fel-fel néztem Ikumira, valójában nem is tudom miért. ~ Mik járnak az eszemben? Az első nap, egy ilyen helyen... Nem értem magamat. De annyira kedves, és ráadásul gyönyörű is... ~ Egyre inkább alig tudtam ellenállni, hogy ne nézzem állandóan Ikumi gyönyörű arcát... Az ételt hamar kivégeztem, hiszen mióta megérkeztem az iskolába, semmit sem ettem. Letettem a kést illetve a villát. Ez után már csak Ikumit figyeltem, nem szóltam egy szót sem, csak figyeltem szinte minden lélegzet vételét. | |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 24, 2011 8:48 pm | |
| -Örülök, hogy ízlik. *Mosolyogtam rá majd tovább ettem. Ő is evett közben engem nézet. ~Biztosan valamilyen témát keres. *Gondoltam magamban mikor bele ittam az üdítőmbe. Hamarosan mind kettőnk tányérja ki ürült. -Kérsz valamilyen desszertet? | |
|
| |
Egami Daisuke Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 24, 2011 8:52 pm | |
| - Nem, köszönöm. - válaszoltam a kérdésre, majd kihörpintettem az utolsó kortyot is a pohárból. Továbbra sem szóltam semmit, csak ha Ikumi kérdezett, vagy hozott fel valamilyen témát. Igazából nem tudtam mit mondjak, nem tudtam mit akarok... Volt a levegőben valami, amit ez előtt, még soha nem éreztem, valami furcsa érzés, amit nem tudtam megfejteni... | |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 24, 2011 8:55 pm | |
| -Rendben te tudod, pedig sok finomságom van. *Fel álltam és össze szedtem a tányérokat gyorsan el mosogattam majd öntöttem még üdítőt és le ültem hozzá. -Mit szeretnél akkor ma még meg nézni? | |
|
| |
Egami Daisuke Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 24, 2011 9:04 pm | |
| - Hmm... - kicsit elmosolyodtam, majd feltettem egy kérdést: - Azt hiszem, említetted, hogy van itt egy medence... és azt is, hogy szeretsz úszni. - kacsintottam egyet jobb szememmel, majd folytattam - tehááát, mit szólnál egy éjszakai fürdőzéshez? | |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 24, 2011 9:21 pm | |
| -Igen van medence és tó meg persze kád és zuhanyzó minden szobában. *Mosolyogtam rá. -Jó ötlet, de most ettünk. Evés után egy órán át pihenni kellene. Vagy nem? *Néztem rá kérdőn. | |
|
| |
Egami Daisuke Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 24, 2011 9:28 pm | |
| - Nos, kellene - válaszoltam a kérdésre, egy enyhe mosoly kíséretében. - De mire oda érünk, talán eltelik némi idő. - belenéztem Ikumi szemébe és folytattam. - Nos, mit szólsz hozzá? | |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 24, 2011 9:31 pm | |
| -Nos rendben van akkor menjünk. *Oda mentem a szekrényemhez és ki vettem két fekete fürdő ruhát. -Melyiket vigyem az egy részest vagy a két részest? *Kérdeztem. -Szerinted melyik lenne praktikusabb? | |
|
| |
Egami Daisuke Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 24, 2011 9:36 pm | |
| Figyeltem, hogy mit csinál Ikumi, mit vesz elő és mit kérdez. A kérdésre hamar válaszoltam: - Nos, az attól függ mit tervezel benne csinálni - mosolyodtam el ismét, majd folytattam. - Szerintem a kétrészes praktikusabb egy esti fűrdőzéshez! - | |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 24, 2011 9:40 pm | |
| -Hát ha fürdeni megyünk akkor fürdeni. Miért van valami más terved? *Kérdeztem majd le vettem a kesztyűim a csizmám a köpenyem és a süvegem. -Légyszi fordulj el míg átöltözöm. *Meg vártam míg el fordul majd én is el fordultam és le vettem a ruhámat. Ha nem zavart meg semmi akkor fel vettem a két részes fürdő ruhát majd meg fordultam. -Na milyennek találsz benne? | |
|
| |
Egami Daisuke Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Nov. 25, 2011 1:56 pm | |
| A kérésének eleget téve megfordultam és megvártam, hogy szóljon. Csak akkor fordultam meg, amikor megkérdezte, hogy milyennek találom benne. Nem néztem túl sokáig, szinte azonnal válaszoltam: - Ennél jobban nem is nézhetnél ki! - mondtam teljesen komoly arccal, s közben a szemébe néztem. - Nos, mehetünk? - kérdeztem rá, hogy készen van-e.
| |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Nov. 25, 2011 2:38 pm | |
| -Igen mindjárt egy pillanat. *Magamhoz vettem egy törülközött meg egy köntöst. -Te nem öltözöl át mielőtt el megyünk pancsizni? *Kérdeztem. | |
|
| |
Egami Daisuke Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Nov. 25, 2011 3:38 pm | |
| - Nos, de. Csak el kell szaladnom az én ruhámért. A szobám itt van a folyosó végén. - válaszoltam a kérdésére. - Ha találkozunk a medencénél, az megfelel neked? - amennyiben igent mond elindulok a szobám felé, majd gyorsan átöltözöm fürdő naciba, majd vissza veszem a ruháim és elindulok a medence felé. Amennyiben Ikumi mond valamit, arra természetesen válaszolok. | |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Pént. Nov. 25, 2011 5:17 pm | |
| -Hát rendben ott találkozunk, de sies. *Kuncogtam majd össze szedtem még pár dolgot utána elindultam ki a szobámból. ~Biztosan hideg lesz a víz, de sebaj, majd jól meg törülközöm utána.
/Medence/
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Nov. 26, 2011 1:45 pm | |
| Végre visszatérhettem. Olyan gyorsan kellett elhagynom az iskolát, hogy még Ikumitól sem tudtam elbúcsúzni, azonban nem telt el úgy nap, hogy ne gondoltam volna rá. A hűsége miatt nem aggódtam, hisz tudtam, hogy tartja magát ahhoz amit megbeszéltünk, viszont féltettem. Ahogy visszaértem a suliba, gondolkodás nélkül Ikumi szobája felé vettem az irányt, hogy újra láthassam. Mikor oda értem kopogtattam az ajtaján és vártam, hogy ajtót nyisson. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Nov. 26, 2011 1:51 pm | |
| *Éppen a vacsit fejeztem be és a fürdőbe készültem mikor valaki kopogott. ~Vajon ki lehet az? *Miu az ajtónál topogott mikor oda mentem , majd ki nyitottam az ajtót. Mikor ki néztem, hogy ki lehet az egyszerűen nem tudtam levegőt venni. Hitetlenkedve néztem a fiúra aki nem volt más mint William Angel aki nem csak a barátom, de a vő legényem is volt egyben. -Wii..Wii..William??? *Néztem döbbenten. ~Ez egy álom? Ez egy álom! Biztosan csak álmodom. Igen elaludtam a kádban ez szinte biztos. *Könnyek szöktek a szemembe majd a nyakába vetettem magam és meg csókoltam. ~Ha álom is nem akarok fel ébredni. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Nov. 26, 2011 1:56 pm | |
| Ahogy ajtót nyitott, mosoly jelent meg arcomon, ahogy újból láttam apró szerelmem gyönyörű arcát. Hitetlenkedve nézett rám, mintha nem lenne benn biztos, tényleg ott vagyok e. Könnyek szöktek a szemébe és úgy vetette magát a nyakamba, közben pedig megcsókolt. Természetesen azonnal visszacsókoltam, hisz ez volt az a csók, melyre hónapok óta vágytak ajkaim és nem akartam, hogy vége legyen. - Sajnálom, hogy eltűntem, de volt egy sürgős elintéznivalóm... remélem nem várattalak meg nagyon. Öleltem szorosan magamhoz, ügyelve rá, nehogy fájdalmat okozzak neki és csak élveztem, ahogy teste ismét enyémhez simul. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Nov. 26, 2011 2:04 pm | |
| *Ahogy öt öleltem magamhoz és szívta be az illatát már biztosan tudtam. ~Hát még sem álmodon? *Miután meg csókoltam és bocsánatot kért első alkalommal ütöttem arcon. -Te buta egy szó nélkül hagytál itt és nagyon aggódtam érted. S azt hittem, hogy el hagytál. *A mellkasára tettem a fejemet és sírtam. -Nem akarom, hogy még egyszer magamra hagy. Nem akarok a jegyesed lenni. *Könnyes szemekkel néztem fel rá. -A feleséged akarok lenni és gyermekeink anyja.
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Nov. 26, 2011 11:46 pm | |
| Még mielőtt elmondhattam volna, miért kellett lelépnem, Ikumi először pofozott fel, mióta ismerem. Eztán, egy kis dorgálás után fejét finoman mellkasomra hajtotta azt mondta nem akar többé e jegyesem lenni, mire ledöbbentem. Mielőtt még a döbbenet teljesen elvette volna az eszem, kinyögte, hogy inkább azt szeretné, ha összeházasodnánk és a feleségem lehetne. Erre csak elmosolyodtam és még szorosabban öleltem magamhoz. - Rendben van. Feleltem halkan, majd bele kezdtem.. - Sajnálom, hogy el kellett mennem, de az apám súlyosan beteg lett és az anyámmal együtt is több hétig tartott, míg sikerült meggyógyítanunk... hadartam el röviden és tömören a lényeget és reméltem megérti. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Nov. 27, 2011 7:48 am | |
| -Semmi baj, csak úgy itt hagytál egy levelet írhattál volna vagy szóltál volna valakinek. *Kezdtem meg nyugodni és így egyre jobban az ölelésébe merülni. -Na csak álljunk itt. Menjünk be a szobába. Biztosan el fáradtál és biztosan éhes is vagy. *Elengedtem, de egy kézzel még mindig fogtam a kezét és nem eresztettem nehogy megint itt hagyjon. Miután be jött be csuktam az ajtót kulcsra és az asztalhoz vezettem. -Mit kérsz vacsira? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Nov. 29, 2011 1:17 am | |
| Hamarosan, érezhetően megnyugodott, majd beljebb invitált a szobájába. Ahogy kézen fogva beljebb mentünk, az ajtót kulcsra zárta, mintha félne, hogy ismét eltűnök mellőle. - Lepj meg. Mosolyogtam rá, mikor kérdezte, mit szeretnék enni leginkább. |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája | |
| |
|
| |
| Hana Ikumi szobája | |
|