|
| Hana Ikumi szobája | |
|
+7Hana Yuki Miura Mari Hana Mitsuki Mitsui Yua Alexander Flash Egami Daisuke Ikumi 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Ápr. 30, 2011 1:37 pm | |
| -Nem baj, hogy meg nézed őket nem haragszom és tudom, hogy csak azért szeretnél másik lánnyal is játszani néha, hogy később ne bánd meg, hogy nem tetted meg. *Meg ittam a kakaómat és be faltam egy két péksüteményt. -Én csak a barátnőimmel szeretnék játszani amíg a feleséged nem leszek. De ha szeretnéd néha fiúkkal is játszhatok. Egyszer mesélték is nekem, hogy két fiúval kellene egyszerre játszanom. Kicsit furi gondolat, de lehet egyszer ki próbálnám. *Oda mentem hozzá és le guggolva meg pusziltam az arcát. -De én csak veled szeretnék lenni a legjobban. Veled olyan boldognak érzem magam. *Felálltam és oda mentem az ágyhoz. Gyorsan le húztam róla a ragadós ágyneműt és tisztát húztam fel rá. -Én megyek le zuhanyzom majd gyere te is . *Dobtam egy puszit neki és be mentem a fürdőbe a le húzott ágyneművel. Az ágyneműt és a rajtam lévő kötényt be dobtam a mosógépbe és be álltam a meleg vizű zuhany alá. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Ápr. 30, 2011 7:24 pm | |
| - Amíg veled lehetek, nem bánok meg semmit. Feleltem, majd végig hallgattam, amit mondott. Talán kicsit féltékenynek éreztem magam, mikor bele gondoltam, hogy Ikumi más fiúval is csinálja, de ha ő ezt szeretné, akkor nem állok az útjába. Azt szeretném, ha boldog lenne és ha ehhez ez kell, egy kis féltékenységgel megbirkózom. - Ha az tesz boldoggá, ha más fiúkkal is játszhatsz, nem akarok az utadba állni. De kérlek, ha ilyen történne, ne hagyd, hogy benned menjenek el... Mondtam, majd megpuszilt és elindult a fürdő irányába zuhanyozni. Gyorsan megittam a kakaómat és ettem egy keveset, majd felugrottam a székről és a fürdő felé vettem az irányt. Mikor oda értem, Ikumi már a zuhany alatt állt. Egy ideig szinte tátott szájjal bámultam, ahogy a gyönyörű lány áll a zuhany alatt és a vízcseppek lassan végig gördülnek formás testén, majd végül már nem bírtam tovább. Beléptem mögé a zuhany alá és hátulról átölelve simogatni kezdtem. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Ápr. 30, 2011 7:42 pm | |
| -Nem fogok sok fiúval játszani csak pár darabbal. Addig te is játszhatsz egy két lánnyal. Utána csak veled szeretnék játszani. *Tudatosítottam magamban a kérését bár nem volt miért félnemezt ő is tudta jól. A zuhany alatt meg éreztem ahogy engem néz hátulról. Szinte le cibálhatta magáról a ruhát olyan hirtelen jött be hozzám és ölelt át. Karján végig simítottam amire könnyeim hullottak, de a víz alatt ez aligha volt fel ismerhető. Lassan meg fordultam és fel nézve rá láthatta, hogy sírok. Mikor kezével meg próbálta le törölni a könnyeimet meg fogtam a kezét. -Örömömben sírok. *Mondtam és nyakába kapaszkodva meg csókoltam. Hosszan csókolóztunk a víz alatt közben meg éreztem amint kezei fel emelnek. Lábaimmal a dereka köré fogtam magam amint farkát a puncimba nyomta. Finoman a falnak tolt és nagyon gyengéden kezdte mozogni bennem. Halkan sóhajtoztam a füle mellet és néha össze csókolóztunk. Most ne mvolt durva sem vad egyszerűen most csak kellemes és lágy volt hozzám. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Ápr. 30, 2011 7:59 pm | |
| Igazából nem azért kértem Ikumitól, hogy ne engedje más fiúnak, hogy belé élvezzenek, mert attól féltem, hogy terhes lesz, hiszen tudtam, hogy ez nem lehet... de nem akartam, hogy rajtam kívül más is a szerelmembe élvezzen... épp elég volt az a tudat, hogy más is le fog vele feküdni... Ahogy átkaroltam, apró, puha kezeivel végig simította a karomat, majd ahogy felém fordult és felnézett rám, láttam, hogy sír. Mikor le akartam törölni könnyeit, megfogta a kezemet és azt mondta örömében sír. Egy pillanatig döbbenten néztem, majd elmosolyodtam. Egy hosszú csók következett, mialatt Ikumit lassan felemeltem... ő derekam köré fonta lábait, majd miután lassan betoltam neki a farkam, óvatosan a falnak toltam és gyengéden mozogni kezdtem benne. Mivel azt mondta, hogy mikor durvultam, az fájt neki és én nem akartam neki fájdalmat okozni, inkább csak lassan mozogtam. Így is ugyan olyan élvezetes volt. Halkan nyögdécselt a fülem mellett, ami csak még jobban felizgatott és többször össze is csókolóztunk, de ezúttal végig ilyen gyengéden bántam szerelmemmel. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szomb. Ápr. 30, 2011 8:08 pm | |
| *Jól esett, hogy most finoman bánik velem. Főleg mivel nem rég ettünk és olyankor teli hassal nem nagyon szeretek ugrálni. Mozgásától finoman sóhajtoztam a füle mellet. -Oh hangyalom ez most nagyon jó. De ezután majd akkor menjünk el komolyan sétálni. *Meg csókoltam finoman és lágyan amennyire tudtam. -Este pedig majd csinálhatnád olyan erősen mint az előbb. Kicsit fájt ugyan, de meg fogom szokni, mert jól esett. *A szemébe néztem és meg simogattam az arcát. -Lehet, hogy még sem fogok játszani fiúkkal inkább csak veled meg néha a barátnőimmel. De csak ha meg engeded, nem szeretném, hogy miattam szomorkodj. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Május 01, 2011 8:47 am | |
| - Ezután tényleg elmegyünk. Mosolyodtam el, ahogy tovább mozogtam benne lassan, gyengéden, mire halkan sóhajtozott a fülem mellett. Finoman megcsókolt, majd közölte, hogy a séta után, este úgy játszhatok vele, ahogy szeretnék. Mikor mondta, hogy talán ő sem fog más fiúkkal játszani, talán csak néha a barátnőivel, nem válaszoltam rá, csak hosszan megcsókoltam, miközben tovább mozogtam benne a zuhany alatt. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Május 01, 2011 10:50 am | |
| *Nem mondott semmit csak meg csókolt. Nem tudtam, hogy most ez így jó-e neki de tovább mozgott bennem. Halkan sóhajtoztam közben már meg meg remegett a testem az orgazmutól. Szorosabban öleltem magamhoz ahogy mozgott bennem és meg csókoltam. -Szeretlek Angyalok. *Meg csókoltam és el élveztem, de nem engedtem el hagytam, hogy még tartson a karjaiban.
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Május 01, 2011 12:45 pm | |
| ahogy folytattam, éreztem, hogy Ikumi teste megremegett egyre sűrűbben és egyre jobban, mígnem végül elélvezett. Már ezután nekem sem kellett sok, hogy ismét imádottam puncijába élvezzek. - Én is nagyon szeretlek. Mondtam, majd visszacsókoltam, mikor megcsókolt. Miután mindketten elélveztünk, még nem tettem le Ikumi és farkamat sem húztam ki belőle. Ugyan úgy tartottam és hosszan csókolóztam vele, majd mélyen szemeibe néztem és csak némán bámultam gyönyörű szemeibe. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Május 01, 2011 12:54 pm | |
| *Miután belém élvezet hosszan csókolóztunk míg végül le nem tettem a lábaimat és elengedett. Egy kicsit be álltam a íz alá, hogy le mossam magam utána kiléptem a zuhany alól és körbe tekertem magam eg törülközővel. -Akkor ezután már rendes pár leszünk? *Néztem rá kicsit ki pirultan mivel most már nem tudtam mit is szeretne. Csak azt tudtam, hogy mind ketten egymást akartuk a legjobban és ezért is fogunk majd össze házasodni pár év múlva. Kicsit meg öleltem és a válasza után meg törülköztem és le dobtam magamról a törülközőt. -Menjünk akkor sétálni. *Meg fogtam a kezét és vissza mentünk a szobába. Ott lassan kezdtem fel venni a ruhámat, hogy közben ő titkon tudjon meg csodálni még. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Május 01, 2011 1:09 pm | |
| Hamarosan letette lábait, mire elengedtem. Egy kicsit jobban beállt a víz alá, hogy lemossa magát, majd kiszállt és magára tekert egy törölközőt. Miközben kicsit én is beálltam a víz alá, hogy lemossam magam, kérdezett valamit. - Igen... rendes pár leszünk Feleltem, majd elzártam a vizet és én is derekam köré csavartam egy törölközőt. Miután Ikumi megszárítkozott, ledobta magáról a törölközőjét és behúzott magával a szobába, majd lassan öltözködni kezdett. Hajamról még most is csöpögött a víz, ezért megtöröltem, de mikor elvettem a törölközőm, szemeim megakadtak menyasszonyomon. Hiába... nem csak meztelenül, de mindenhogy ugyan azt a hatást éri el nálam... csak néztem, ahogy lassan felveszi a ruháit, közben teljesen megfeledkeztem magamról. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Május 01, 2011 1:18 pm | |
| *Örültem, hogy rendes pár leszünk ezután, de aggódtam is miatta. Nem akartam, hogy később meg bánja a döntését és még én is szerettem volna legalább a barátnőimmel játszani. Így most vegyes érzelmek tomboltak bennem. Nem akartam el rontani semmit, ezért is szerettem volna vele maradni. Miután fel öltöztem meg fordultam és láttam, hogy vőlegényem kemény férfiasságával áll egy helyben. -Később még játszunk szerelmem, de mivel az előbb nagyon boldoggá tettél én is azzá teszlek. *Le guggoltam elé és lassan nyalogatni kezdtem a farkát. Néhány perc múlva teljesen be kapva szoptam a farkát és közben a heréit masszíroztam. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Május 01, 2011 1:23 pm | |
| Mikor Ikumi befejezte az öltözködést, felém fordult és láttam, hogy szemei derekam környékére tévednek és én is csak ekkor vettem észre, hogy megint ráálltam Ikumira. Szerelmem elém sétált, majd leguggolva elém nyalogatni kezdte a farkamat, majd pár perc után az egészet bekapva szopni kezdett. Miközben szájával fel le mozgott farkamon, nyelvével masszírozta azt, közben pedig golyóimat masszírozta. - Fantasztikusan csinálod. Mondtam egy halkabb nyögéssel, miközben tovább élveztem kényeztetését. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Május 01, 2011 1:29 pm | |
| -Ezután el megyünk sétálni és szeretném ha gyűjtögetnéd az erődet az estére. *Mosolyogtam rá, mivel korábban meg ígértem neki, hogy este úgy játszunk ahogy szeretné. Lassan közeledett az év fordulónk is ami miatt titokban egy ajándékkal készültem neki. Igaz ezt az ajándékot most este akartam oda adni neki még az év fordulónk előtt. Folytattam a farka szopását kicsit gyorsabban, mert szerettem volna ha érzi milyen hálás és boldog vagyok miatta. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Május 01, 2011 1:37 pm | |
| - Rendben van Feleltem arra amit mondott, majd tovább élveztem, ahogy szájával kényezteti farkamat. Nagyon jól csinálta és nem is értettem, mivel érdemeltem, ki, hogy egy ilyen valaki mellett legyek. Azon kezdtem gondolkodni, vajon hogy tudnám meghálálni neki, amit értem tett és végül eszembe is jutott valami, de ezt majd csak később adom oda neki.. Már éreztem, hogy nincs sok hátra. Ikumi mindig úgy tud kényeztetni, ahogy rajta kívül senki más, ezért mindig hamar elmegyek, ha így kényeztet, de most próbáltam visszatartani kicsit a dolgot és tovább élvezni. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Május 01, 2011 1:41 pm | |
| *Fel néztem Williamre és láttam, hogy nagyon élvezi amit csinálok. Ezért kicsit gyorsítottam a tempót és nyelvemet jobban hozzá dörzsöltem farkához. Láttam rajta, hogy közel van, de próbálja vissza tartani, hogy még tovább élvezhesse. Nem bántam ezt, mert így legalább jobban meg tudod hálálni neki. Ha nem lett volna rajta ruha a melleim közé vettem volna a farkát, de így csak a számmal és kezemmel tudtam kényeztetni. Bátran meg szívogattam és teljesen be kapva szoptam a farkát. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Május 01, 2011 1:45 pm | |
| Végül sikerült tovább vissza tartanom az orgazmust, de kicsit nehéz volt a feladat, mikor gyorsított a tempón. Végül mikor farkam teljesen bekapva szopta és szívogatni kezdte, már nem bírtam tovább. - É-élvezek... Mondtam, majd szinte azonnal szerelmem szájába élveztem, majd kicsit lihegve élveztem tovább, ahogy nyelvével lassan letisztogatja farkamat és kicsit megszívogatja, hogy minden csepp kijöjjön belőle. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Május 01, 2011 1:50 pm | |
| *Folytattam farka szopását amíg el nem élvezett. Elég nagyot élvezett el így nehezebben tudtam le nyelni mindet, de sikerült. Miután végzet ki szívtam az utolsó cseppeket is és le nyalogattam a maradékot a farkáról. -Most már csak fel kel öltöznöd és mehetünk. *Öleltem át egy pillanatra és míg ő öltözött ki mentem a mosdóba. Ott láttam, hogy mennyire átnedvesedtem én is, de ha magamhoz nyúltam volna akkor nem lett volna olyan jó mint vele lenni. Ezért miután végeztem meg töröltem magam és kezet mosva ki mentem hozzá. Miut fel kaptam az ölembe aki játékosan hozzám bújt. -Mehetünk? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Május 01, 2011 1:55 pm | |
| - Rendben van. Feleltem, miután megölelt, majd elindult a mosdó felé. Amíg ő ott kicsit rendbe szedte magát, gyorsan magamra kaptam ruháimat, majd megvártam míg kijön. - Hová szeretnél menni? A parkba, vagy a városba? Kérdeztem rá, miután kijött Miuval karjaiban a fürdőből. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Május 01, 2011 2:00 pm | |
| -Most a parkba szeretnék menni. *Feleltem miközben Miu a karjaimban dorombolt. -De mielőtt el megyünk nyissuk ki egy kicsit az ablakot. Nagyon fülledt levegő van ide bent már. *El haladva mellette arcon pusziltam átadva neki az ablak nyitás feladatot én addig az ajtóhoz mentem. -Utána pedig majd ehetnénk valamit az esti dolgok előtt. *Mosolyogtam rá. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Május 02, 2011 8:27 am | |
| - Rendben van. Feleltem, mikor közölte, hogy a parkba szeretne menni, majd szólt, hogy kicsi ki kellene nyitni az ablakot, mert elég fülledt már a levegő, aztán mellettem elhaladva egy puszit nyomott az arcomra és az ajtóhoz lépdelt. Az ablakhoz sietve kinyitottam és kicsit bele szagoltam e hirtelen beáramló friss levegőbe. - Okés... majd elviszlek egy étterembe, ha úgy jó. Válaszoltam, majd mellé sétálva megfogtam a kezét és kisétáltunk az ajtón, majd bezártuk magunk mögött. |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Május 02, 2011 12:59 pm | |
| -Rendben akkor este vacsi valahol ahol finomat szolgálnak fel. *Mosolyogtam rá ahogy meg fogtam a kezét. -Mondjuk nekem miden finom. *Jegyeztem meg miközben be zártuk az ajtót és elindultuk a parkba. -Alig várom az estét . /Park/ | |
| | | Egami Daisuke Diák
Hozzászólások száma : 89 Join date : 2011. Nov. 20.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 24, 2011 7:38 pm | |
| A könyvtárból egymás kezét fogva jöttünk fel szintén, ahogyan a parkból is. Nem jöttünk túl gyorsan, de hamar felértünk. Út közben végig Ikumit figyeltem, sőt inkább bámultam. Nem szóltam egy szót sem, csak beléptem a szobába Ikumi után, és vártam, hogy történjen valami. | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 24, 2011 7:44 pm | |
| *Kéz a kézben sétáltunk fel a szobámba. Már hónapok óta nem volt ilyenben részem mivel William el tűnt vagy el hagyott. A szobám teljesen olyan volt mint eddig. Egy ágyas tel is tele boszorkány cuccokkal. -Mit szeretnél enni? A hűtőmben sok finomság van. Talán olyan is van amit szeretsz. *Oda mentem a hűtőhöz és ki vettem először az üdítőt. | |
| | | Egami Daisuke Diák
Hozzászólások száma : 89 Join date : 2011. Nov. 20.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 24, 2011 7:49 pm | |
| Kicsit bekukkantottam a hűtőbe, hogy mik is vannak ott. - Hmm, te aztán szereted a finomságokat - jegyeztem meg, ahogy láttam a sok különféle ételt a hűtőben. - Igazából mindegy, mondhatni mindenevő vagyok - egy kis mosoly rajzolódott ki az arcomon, miközben ezt mondtam. ~ Heh, ennyit mióta megtörtént az a bizonyos dolog a húgommal, ennyit nem mosolyogtam... ~ | |
| | | Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Csüt. Nov. 24, 2011 7:56 pm | |
| -Nos igen főleg a béka comb a kedvencem. *Mosolyogtam majd töltöttem üdítőt neki is és magamnak is. -Válasz nyugodtan. Csak vígyáz némelyik néha olyna mintha vissza harapna. *Kuncogtam. -Ajánlom az almás sütit, a kecske szem pörköltöt, gyík pite, lazac pástétom, foghagymás tészta, rántot csirke falatok és még sok egyéb. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája | |
| |
| | | | Hana Ikumi szobája | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |