Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Hana Ikumi szobája

Go down 
+7
Hana Yuki
Miura Mari
Hana Mitsuki
Mitsui Yua
Alexander Flash
Egami Daisuke
Ikumi
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Ikumi
Diák
Ikumi

Hozzászólások száma : 2112

Hana Ikumi szobája - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openVas. Dec. 04, 2011 7:12 pm

-Semmi baj.
*Összeszorítottam a fogam ahogy teljesen be tolta a farkát amitől egy pillanatra úgy éreztem, hogy a levegőben vagyok. Kicsit meg állt míg meg szoktam majd gyorsuló mozgással mozogni kezdet a fenekemben.
-Ne hagyd abba angyalom.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openHétf. Dec. 05, 2011 7:18 pm

Hátulról átkarolva, rámarkoltam melleire és az ölembe húztam, hogy a farkamon üljön és úgy ugrálhasson rajtam, hogy neki kényelmes, közben egyik kezemmel melleit masszíroztam, míg másikkal punciját simogattam, s apró csókokat leheltem nyakára.
- Kimondhatatlanul hiányoztál..
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openKedd Dec. 06, 2011 7:29 am

*Hátulról átkarolva a melleimet fogva húzott és ültettet magára. Most részben ő mozgatott, de részben én is segítettem neki. Egyik kezemmel hátra nyúltam a fejéhez majd amennyire tudtam hátra néztem.
-Te is hiányoztál.
*Forrón meg csókoltam amennyire hozzá fértem a szájához.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openCsüt. Dec. 08, 2011 12:39 pm

A csók végeztével, nyakát kezdtem el csókolgatni, míg egyik szabad kezemmel mellbimbóit kezdtem morzsolgatni, másik kezemmel pedig átkarolva pináját kezdtem simogatni.
- Úgy kifoglak elégíteni, mint még soha ezelőtt szerelmem.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openPént. Dec. 09, 2011 8:29 am

*Folyamatosan simogattam a fejét ahogy a nyakamat kezdte csókolgatni. Egyre jobban sóhajtoztam ahogy mellbimbómat morzsolgatta és a puncimat simogatta.
-Rendben, de a szavadon foglak.
*Sóhajtottam egyre mélyebbeket, mert fogásától kissé lejjebb csúsztam amitől mélyebbre hatolt.
~Ha így folytatja teljesen ki fogok tágulni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openSzomb. Dec. 10, 2011 1:35 am

Hirtelen előre dőlve, Ikumit hassal az ágyra fektettem és mögötte térdelve, egyszerűen megemeltem kezeimmel a csípőjét és úgy folytattam.
- Szólj rám, ha fáj.
Mondtam, majd elkezdtem egyre gyorsuló mozgással dugni apró, formás fenekét, amit néha kicsit megpaskoltam, de nem úgy, hogy nagyon fájjon neki, csak kis ösztönzés gyanánt.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openSzomb. Dec. 10, 2011 7:27 pm

*Hasra fektetett majd a csípőmet meg emelve fojtatta néha a fenekemre ütve.
-Ne félj ki bírom.
*Nyögtem és sóhajottam színte egyszerre.
~Kérdés,hogy ő meddig fogja bírni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openVas. Dec. 11, 2011 9:47 am

Szűk segglyukának hála, szinte minden lökésnél azt hitte elélvezek, míg végül megtörtént. Az egészet szerelmem seggébe lőttem, majd ahogy kihúztam belőle farkamat, hátára fektettem.
- Szopj..
Mondtam röviden, ahogy felé térdeltem és farkam ajkaihoz illesztettem, hogy segítsen újból ráállni, hogy pináját is szétkúrhassam, akár csak a seggét.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openVas. Dec. 11, 2011 10:05 am

*Folyamatosan mozgott a fenekemben míg végül tele nem élvezte. A meleg nedű szinte égette a fenekemet miközben egy cuppanással ki húzta a farkát belőlem. Kicsit pihenni akartam ahogy a hátamra fordított majd egy olyan szót mondott ki ami nem úgy hangzott ahogy beszélni szokott.
-Tudod én is meg néztem pár olyan filmet ahol párok játszanak. De én nem tudom, hogy így kellene beszélnünk egy mással közben. legalábbis nem tudom te örülnél azoknak a szavaknak amiket halottam.
*Lassan nyalogatni kezdtem a farkát, hogy le tisztítsam majd be kapva szopni kezdtem ahogy kérte.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openVas. Dec. 11, 2011 10:12 am

- Sajnálom, ha durva voltam.
Simítottam végig arcán, ahogy újból szopni kezdte farkamat.
- Köszönöm.
Mondtam egy halk sóhajjal, ahogy farkam egyre nagyobbra duzzadt szájában. Ha nem ígértem volna meg, hogy a puncija jön, szívsen eljátszadoztam volna ismét apró ajkai közt.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openVas. Dec. 11, 2011 10:17 am

-Szerencsére nem voltál túl durva és ha akarod tudok mondani pár szót én is.
*Folyamatosan szoptam a farkát ami egyre nagyobb lett és egyre keményebb.
-Tudom, hogy hónapokig nem játszottunk, de biztos, hogy bírni fogod még?
*Kérdeztem kissé aggódva, mert már így is fáradt lehetett és ki lehetett száradva.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openVas. Dec. 11, 2011 11:36 am

- Halljam, miket tudsz. Razz
Mondtam, mikor említette, hogy ő is tud így beszélni és kíváncsi lettem.
- Hála az öngyógyító képességemnek, sokkal tovább bírom, szóval ne aggódj... meg amúgy is, megígértetted velem, hogy megduglak mindenhol, aztán beterítelek.
Jegyeztem meg, ahogy kihúztam farkam apró ajkai közül, majd lemásztam lábaihoz és széttárva azokat, megint nyalogatni kezdtem forró kis punciját.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openVas. Dec. 11, 2011 11:44 am

-Hátrendben van, de előre szolok nem szép szavak.
*Kicsit krákogtam, hogy fel készüljek.
-Dugj, bassz, kúrj seggbe meg ilyenek.
*Mondtam ki vörösödve.
-Nem valami szép szavak nem értem miért kellenek ehhez a játékhoz. bár tudom, hogy ez nem egészen játék hanem valami szerelmi dolognak nevezik.
*Kicsit fel ültem és egy puszit adtam neki.
-Rendben akkor folytasd csak.
*Miután vissza feküdtem el kezdet nyalni amitől mélyeket kezdtem sóhajtani.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openVas. Dec. 11, 2011 11:47 am

- Szeretkezésnek...
Mondtam, mosolyogva, mikor nem tudta, hogy nevezik a szexet máshogy.
- És ha szeretnéd, beszélhetsz így velem, eléggé izgató.
Mondtam punciját simogatva, ami ezalatt újból nedves lett, így feljebb csúsztam és farkam hegyével kezdtem kényeztetni.
- Olyan aranyos vagy.
Csókoltam meg, a még mindig piruló szerelmemet, ahogy szinte teljesen betoltam neki farkamat.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openVas. Dec. 11, 2011 11:53 am

-Hát jó, de te kérted.
*Kicsit el gondolkodtam mit is mondjak.
-Akkor meg dugod a puncimat?
*Néztem rá kérdőn majd mikor be tolta mélyen fel sóhajtottam.
-Akkor most dugj meg.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openVas. Dec. 11, 2011 11:58 am

- Szétdugom a kis pinádat..
Kezdtem kicsit vadabbul mozogni benne. Imádtam, mikor szopott és a szűk fenekét is, de egyik sem érhetett fel azzal az élvezettel, mikor szerelmem forró, nedves és szűk kis pináját kefélhettem. Mialatt dugtam, kezeimmel melleit kezdtem kényeztetni és finoman nyakát csókolgattam és vártam, mit kér még, mit tegyek.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openVas. Dec. 11, 2011 12:09 pm

*Nem igazán értettem ez miért izgató hiszen nem valami szép szavak. de Williamnek tetszettek ezért gondoltam talán folytathatom.
-Úgy dugd mintha többször nem tehetnéd meg.
*Lábaimat kissé fel emeltem így kényelmesebben el férhetett. Közben a nyakam csókolgatta és a melleimet kényeztette.
-Folytasd kérlek folytasd.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openVas. Dec. 11, 2011 12:12 pm

Ahogy lábaival átkarolt, kicsit megemelte csípőjét, így még mélyebbre tudtam hatolni szerelmem puncijába, így hevesebben kezdtem dugni. Egyik kezemmel hátra nyúlva seggét kezdtem ujjazni, mialatt jobb mellét számba véve kényeztettem tovább, a ballal pedig szabadon maradt kezemmel kezdtem játszadozni
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openVas. Dec. 11, 2011 12:23 pm

*Sokkal hevesebben mozgott mint előtte majd a fenekemet kezdte ujjazni. mélyeken sóhajtva mialatt a melleimet kényeztette szájával és kezével.
-Ez nagyon jó.
*Sóhajtottam miközben fekete szárnyaival finoman átölelt.
-Még kényeztesd a melleim.
*fejét kissé rá nyomtam a mellemre és tovább sóhajtoztam.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openVas. Dec. 11, 2011 12:29 pm

örültem, hogy végre Ikumi is ennyire beindult. Mellbimbóját harapdálni, szívogatni kezdtem, vagy épp nyelvemmel játszadoztam vele, mialatt fenekét két ujjal ujjaztam tovább. Vadul dugtam pináját és csak arra gondoltam, hogy örökre ezzel a lánnyal akarok maradni.
- Mond hol akarod, hogy megdugjalak és azonnal csinálom.
Mondtam egy kis szünetet tartva, majd azonnal vissza is tértem melleihez.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openVas. Dec. 11, 2011 6:49 pm

*Vadul csinált mindent, de azért finoman harapdált. Két ujjától hangosabban nyögtem.
-Csak folytasd.
*Nyögtem válasz képen ahogy egyre jobban izgalomba jöttem. Kezdtem egyre közelebb kerülni az orgazmushoz.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openVas. Dec. 11, 2011 10:02 pm

Kérésére ugyan úgy dugtam tovább, mint eddig. HA még tudtam, megpróbáltam gyorsabban és gyorsabban morogni szűk kis pinájába, mialatt fenekét megemelve is hevesebben ujjaztam tovább. Melleivel ugyan úgy játszottam tovább... éreztem teste rezdüléseiből, hogy már nem kell neki sok hátra, ahogy nekem sem.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openHétf. Dec. 12, 2011 6:43 pm

*Egyre jobban próbált gyorsítani és azt hittem ennél jobban már nem tud gyorsabb lenni. Fenekemet meg emelve ég erősebben ujjazott amitől mg hangosabban nyögtem. Melleimmel játszadozott mikor eg éreztem, hogy már nem sokáig bírja.
-Élvez belém kérlek.
*Néztem rá nagy szemekkel mire egyik szárnya fehér lett másik fekete maradt.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openHétf. Dec. 12, 2011 6:48 pm

Úgy tűnik, észre vette, hogy már nem sokáig tudom tartani, ara kért élvezzek belé. Olyan aranyos volt, hogy ha akartam volna sem tudtam volna ellent mondani neki és ezután már alig pár lökést bírtam, majd teljesen tele lőttem a pináját anyagommal. Ezután csak átölelve ledőltem vele az ágyra és szárnyaimmal is finoman betakartam, miközben még mindig lihegtem.
- Mi is a következő feladat? Terítselek be?
Kérdeztem mosolyogva, majd hosszan megcsókoltam.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-openHétf. Dec. 12, 2011 7:11 pm

*Még tovább mozgott én pedig belé kapaszkodtam. Ujjazásától és lökéseitől egyre szorosabban húzottam hozzá és egyre jobban meg remegtem. Mikor hirtelen belém élvezet mozgásától és ujjazásától vele együt élvezte el, de olyan erővel, hogy egyszerre remegek miden porcikám és úgy éreztem mint aki a levegőben van. Szárnyaival be takart ekkor úgy éreztem mintha kisebb elektromos sok ért volna a hasam körnékén.
-Igen az jó lesz.
*Néztem rá sóhajtozva majd meg csókoltam.
~Azt hiszem meg törte védő varázst, de ebben nem vagyok biztos. De azt érzem, hogy még mindig folyik belém a forró anyag.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 11 Folder-open

Hana Ikumi szobája
Vissza az elejére 
11 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi naplója
» Hana Miu
» Hana Miu

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: 1. emelet-
Ugrás: