Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Hana Ikumi szobája

Go down 
+7
Hana Yuki
Miura Mari
Hana Mitsuki
Mitsui Yua
Alexander Flash
Egami Daisuke
Ikumi
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Hana Ikumi szobája - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openSzomb. Dec. 03, 2011 9:53 pm

- Azt hittem anyukád már levette rólad, mikor meglátogattuk őket a nyáron.
Mondtam, s csak ekkor vettem észre, hogy közben fekete szárnyaim előbújtak hátamból, mikor Ikumi végig simított rajtuk.
- Ikumi... kérhetnék tőled valamit...?
Kérdeztem kicsit félénken, mert olyat akartam, ami nem biztos, hogy most épp alkalmas lett volna.
Vissza az elejére Go down
Ikumi
Diák
Ikumi

Hozzászólások száma : 2112

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openSzomb. Dec. 03, 2011 9:59 pm

-Nem kértük meg rá. Hiszen nem akartunk annyira előre rohanni, mert tudtad jól, hogy nem mehetek hozzád míg nagy korú nem leszek. Még mondtam is miután meg érkeztél a suliba és játszottunk. De ha el megyünk hozzá akkor lehet meg teszi ha szépen meg kérjük. De csak akkor fogja szerintem le venni a varázslatot ha már el vettél.
*Magamhoz öleltem amitől még egy kicsit beljebb ment, de így legalább érezhettem teste forróságát.
-Mit szeretnél tőlem kérni?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openSzomb. Dec. 03, 2011 10:02 pm

- Tudom, hogy ez most furcsa, de... szeretném, a szádat is magamévá tenni.
Mondtam ki végül, bár kissé idegesen, ahogy magához ölelt és ettől farkam kicsit beljebb csúszott forró lyukába. Nem tudtam, hirtelen miért is alakult ki bennem ez a vágy, de Ikumi csodás ajkaira vágytam és reméltem, nem bántom meg ezzel a kérésemmel.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openSzomb. Dec. 03, 2011 10:07 pm

-Hát nem is tudom. Úgy terveztem, hogy nyalogatsz egy kicsit utána én szoplak utána 69 póz és utána játszunk. De el rontottad a dolgot amit végül is nem bántam meg.
*Elengedtem az ölelésemből és ha engedte fel ültem.
-Szóval ezt sem hiszem, hogy bánni fogom. Gyere játszunk tovább és élvezzük ki, hogy vissza jöttél.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openSzomb. Dec. 03, 2011 10:14 pm

Végül elengedett az öleléséből és felülve, közölte, hogy benne van a dologban. Lassan leszálltam az ágyról és mellé álltam, hogy farkam pont Ikumi fejének magasságában legyen.
- Ha ezzel végeztünk, tekinthetsz rám úgy mint a kutyusodra... bármit megteszek, amit mondasz.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openSzomb. Dec. 03, 2011 10:20 pm

-Már az vagy.
*Kuncogtam vidáman.
-Hűséges mint egy kutyus bátor mint egy kutyus és szerethető meleg bundácskával mint egy kutyus.
*Közelebb mentem hozzá így már elég közel voltam a farkához.
-Halottam is, hogy valaki kutyussal játszik ilyet és bár ősszintén mondva nagyon furcsa lehet, mert nem gondoltam még olyanra, hogy kutyussal játsszak így. De ha te ezt szeretnéd akkor lehet róla szó, főleg ha te vagy a kutyus.
*El kezdtem nyalogatni a farkát, hogy izgalomba hozzam.
-De akkor én vagyok a te kis cicád.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openSzomb. Dec. 03, 2011 10:28 pm

Ikiumi szavain elmosolyodtam, főleg mikor mondta, hogy ő az én kiscicám.
Ahogy nyelvével farkamat kezdte nyalogatni, az hamar egyre keményebb és nagyobb lett, míg végül teljes nagyságában nem ágaskodott kis szerelmem felé, arra várván, hogy ajkai közé véve kényeztesse.
- Imádom, mikor szopod a farkam. Mindig istenien csinálod.
Jegyeztem meg a kiscicámnak.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openSzomb. Dec. 03, 2011 10:49 pm

*Ahogy William farkát nyalogattam puncimból a közös nedvünk kezdet ki csordogálni. Közben farka egyre nagyobb és keményebb lett. Mikor teljesen meg keményedet le húztam a felsőmet és melleim közé véve kényeztettem. Nyelvemmel csak a makkját kényeztettem egy darabig míg végül elengedtem és az egészet be kapva a számba engedtem. Szavak nélkül szoptam a merev farkát miközben fel néztem rá nagy szemeimmel.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openSzomb. Dec. 03, 2011 11:01 pm

Szerelmem hamarosan mellei közé vette farkamat, s még a két puha gyönyörűséggel masszírozta, farkam hegyét, nyelvével kezdte nyalogatni. Egy ideig így kényeztetett, majd ezt megunva, farkam majdnem teljesen bekpta és szopni kezdett. Közben aranyos, csillogó szemeivel nézett fel rám, ami eléggé beindított. Egyik kezem fejére tettem, ahogy rajtam dolgozott és élveztem a kényeztetést.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openSzomb. Dec. 03, 2011 11:06 pm

-Doromb doromb.
*Kuncogtam a farkával a számban ahogy a fejemre tetet a kezét. Közben kicsit kényelmesebben el helyezkedtem és vártam mikor akarja meg tenni amit akart.
~Nem tudom miképpen akarja magáévá tenni a számat, de ha úgy mint az előbb a puncimat akkor mindent meg teszek, hogy jó legyen neki.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openSzomb. Dec. 03, 2011 11:09 pm

Kis dorombolásán elmosolyodtam, majd még egy kicsit élveztem, ahogy kényezteti farkamat. Ezután fejét tartó kezemmel, jobban megtartottam és először csak lassan, majd egyre gyorsabban kezdtem mozogni szájában. Nem akartam túl keményen szájba baszni, mert ilyet eddig nem sokszor csináltunk, de olyan hihetetlen érzés volt, hogy néha nem bírtam magam visszafogni.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openSzomb. Dec. 03, 2011 11:16 pm

*Folyamatosan szoptam a farkát és tudtam, hogy élvezi. Halk nyögései tudtomra adták, hogy ha lehetne egész nap csinálnom kellene. Majd el kezdet a számban mozogni ami szinte új volt. Már próbáltuk, de nem így. Meg ragadtam fenekét mind két kézzel és hagytam had tegye meg. Csukot szemekkel hagytam, hogy egyre gyorsabban mozogjon a számban.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openSzomb. Dec. 03, 2011 11:23 pm

Fantasztikus volt. Ahogy szájba basztam, apró kezeivel fenekemre markolt és csukott szemmel tartotta magát. Ahogy egyre gyorsabban mozogtam, hamarosan éreztem, ahogy ismét elérem az orgazmust és ahogy farkam kicsúszott szájából, arcára és melleire élveztem.
- Kérlek, szopj tovább...
Illesztettem vissza farkam ajkaihoz, ha engedte. Teljesen elvette az eszem, Ikumi és nem bírtam betelni ezzel az érzéssel.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openSzomb. Dec. 03, 2011 11:38 pm

*Erősen kellett kapaszkodnom, mert egyre gyorsabban és gyorsabban mozgott. Ahogy farka meg remegett tetszett meg tetszeni a dolog. Hagytam, hogy olyan erősen csinálja ahogy akarja és azt terveztem, hogy mindet le nyelem amit ki enged magából. De a farka ki csúszott és csak a azrcomra és a melleimre jutott. Amit tudtam le nyaltam az arcomról és a farkáról a melleimen meg szét kentem a nedűjét.
-Rendben, de néhány fel tétellel. Az első megint így csinálod és a számban élvezel el. Utána ki nyalod a puncimat, mert arra nagyon vágyom. Utána olyan erősen és gyorsan ahogy a puncimat a fenekemet is jól meg mozgatod. Valahogy kezdem meg kedvelni azt is. Utána megint a puncim jön és ha kérhetem szeretném ha majd az egész testem nedűs lenne.
*Ha bólintott be kaptam a farkát és szopni kezdtem ismét.
~Azt szeretném, hogy ki élje magát, mert tudom, hogy tetszik neki Yua. Ezért lehet meg is kérem, hogy egyszer játszanak együtt, ki kellene békülnöm Rayn-el. Ő vele meg talán én fogok így játszani.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openSzomb. Dec. 03, 2011 11:45 pm

Ikumi feltételei kicsit megleptek. Azelőtt nem volt ennyire határozott ilyen téren és azt sem nagyon szerette, ha seggbe rakom, ám úgy tűnt, ez megváltozott. Csak reménykedtem benne, hogy nem azért szerette meg hirtelen ezeket a dolgokat is, mert amíg elvoltam összejött valakivel és vele próbált ki ezt azt... Végül bólintottam, mire azonnal bekapta farkamat és ismételten szopni kezdte. Amint újból harcra készen álltam, ismét ráfogtam a fejére, ugyan úgy, mint az előbb és elkezdtem ismét szájba baszni. Mivel nem volt neki gond, kicsit keményebben csináltam, mint az előbb, gondoltam, majd jelzi, ha nem tetszik neki a dolog és akkor visszaveszek kicsit a tempóból.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openVas. Dec. 04, 2011 7:19 am

*Ahogy szoptam a fél kemény farkát csak reméltem, hogy nem gondol semmi rosszra. Hónapokig hagyott egyedül és senkivel nem tudtam játszani. Részben az ígéretem miatt részben, mert senkivel nem tudtam. Ezért bennem is sok kiadatlan erő maradt amitől meg feszültem. Mikor legutóbb csak egy hétre nem találkoztunk akkor is hasonló képen játszottunk. Akkor részben ki adta magából a feszültséget amennyire engedni tudtam. Most mindent meg akartam tenni, hogy teljesen kiadja magából, mert így belőlem is ki szált az a sok erő amit visszatartottam kényszerrel. Már nagyon vágytam rá csak úgy éget a puncim a várakozástól. Már majd nem hátra nyúltam mikor meg fogta a fejemet. Gyorsan meg kapaszkodtam a fenekébe ahogy gyorsítani kezdett és be hunytam a szemem. Most erősebben csinálta amit tűrtem és kissé élveztem is, mert sejtettem, hogy így nem fogja sokáig bírni és utána én jövők.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openVas. Dec. 04, 2011 3:52 pm

A vadabb tempónak hála, ezúttal hamarabb értem el az orgazmust, mint az előbb, s ezúttal minden egyes cseppet Ikumi szájába lőttem. Megvártam, míg lenyeli az anyagot, majd kiszívja farkamból, ami még benne maradt és letisztogatja. Ezután finoman meglöktem, amitől hátra dőlve elterült az ágyon. Lábait kezeimmel tártam szét magam előtt, hogy hozzá férhessek nedves, hívogató puncijához. Először csak finoman végigsimítottam párszor, majd már nem bírva magammal, mélyen bele nyaltam és lefetyelni kezdtem, mint egy kiskutya. Eközben egyik kezemmel fenekét és combjait simogattam, míg másikkal először csak pinája felett simogattam, de később lejjebb haladva csiklóját kezdtem ujjaimmal izgatni.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openVas. Dec. 04, 2011 5:34 pm

*Valóban nem tartott sokáig és bele élvezett a számba. Gondosan le nyeltem a nedűt majd ki szívtam az összes cseppjét. Ezután le tisztogattam majd finoman meg lökött és el terülve az ágyon szét nyitotta a lábaimat. Először csak végig simított majd belenyelt. Mélyen fel sóhajtottam majd a fejét kezdtem simogatni.
-Ez már hiányzott.
*Sóhajtottam ahogy bele kapaszkodtam a takaróba.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openVas. Dec. 04, 2011 5:42 pm

Egy ideig így kényeztettem, de hamarosan váltottam. Nyelvemmel vettem kezelésbe csiklóját és néha finoman meg is szívogattam, mialatt két ujjamat betolva pinájába, ütemesen ujjazni kezdtem. Egyre jobban felizgatott, ahogy forró puncijának édes illata orromba jutott és édes nedvei nyelvemre kerültek. Meg akartam baszni Ikumit, úgy mint talán még soha ezelőtt, ám előbb alaposan ki akartam nyalni, hogy fokozzam élvezetét.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openVas. Dec. 04, 2011 5:55 pm

*Annyira régen élveztem már William nyelv munkáját, hogy dobálni kezdtem magam. Bár Williamnek meg kellet küzdeni-e mind kettőnk nedvével. Ujjazásától teljesen be gerjedtem és olyan orgazmus tört rám amit csak ő tudod elő idézni. Már nem kellet sok annyira izzott a puncim, hogy már nem sokáig bírtam.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openVas. Dec. 04, 2011 6:01 pm

Ikumi csípőjét emelgette, a takaróba markolt, dobálta a testét... kéjes nyögéseivel együtt, ez csak azt jelenthette, hogy nagyon élvezi a játékot és éreztem, hogy szerelmemnek, már nem kell sok, hogy eljusson a csúcsig... de ha azt hiszi, hagyok neki egy pillanatnyi pihenőt is, téved. Alig vártam, hogy elélvezzen, majd átfordítva fenekét vegyem kezelésbe.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openVas. Dec. 04, 2011 6:07 pm

*Bele markoltam a hajába ahogy elélveztem és reméltem kapok egy perc pihenőt. De ebben nem volt részem rögtön meg fordított és én már tudtam mi fog jönni.
-Azért ha kérhetem először csak óvatosan nagyon szűk vagyok ott tudod.
*Hátra nyúlva meg próbáltam neki szét húzni kicsit a fenekemet.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openVas. Dec. 04, 2011 6:13 pm

- Tudom, vigyázok rád, boszikám.
Feleltem, mialatt Ikumi hátra nyúlt és megpróbálta szétnyitni segglyukát. Lassan illesztettem oda farkamat és kezdtem óvatosan betolni neki, először csak félig, majd finoman mozogni kezdtem benne.
- Imádom a szűk kis seggedet szerelmem.
Öleltem át derekát egyik kezemmel, és még mindig csöpögő punciját kezdtem simogatni.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openVas. Dec. 04, 2011 6:29 pm

*Óvatos volt aminek örültem. Farka lassan ki töltötte a fenekemet amitől fel sóhajtottam.
-Én is szeretlek, de ne feled mit kell most csinálnod. Mert ki tudja mikor hagyom, hogy megint vad legyél és ki ad magadból a feszültséget. Meg aztán ha nem éled ki magad akkor meg büntetlek azzal, hogy egy hétig nem játszom veled amiért hónapokig nem játszhattam veled.
*Jegyeztem meg közben meg kapaszkodtam a takaróban.
~Még nem tudja, de anyu varázs sem meg törhetetlen vagyis bármikor teherbe eshetek ha véletlenül szét esik a varázs.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-openVas. Dec. 04, 2011 6:41 pm

- Emlékszem. De ez most lehet kicsit fájni fog.
Mondtam Ikuminak, ahogy a következő lökésre, teljesen betoltam farkamat szűk segglyukába, amitől azt hittem azonnal elélvezek. Végül, mikor én és szerelmem is megszoktuk az érzést, lassan gyorsuló mozgással kezdtem el dugni fenekét.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 10 Folder-open

Hana Ikumi szobája
Vissza az elejére 
10 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi naplója
» Hana Miu
» Hana Miu

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: 1. emelet-
Ugrás: