Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Hana Ikumi szobája

Go down 
+7
Hana Yuki
Miura Mari
Hana Mitsuki
Mitsui Yua
Alexander Flash
Egami Daisuke
Ikumi
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Hana Ikumi szobája - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 4:15 pm

Mikor azt mondta, nagyon jó volt és szinte a mennyekben érezte magát, kicsit megnyugodtam és rá mosolyogtam. Mikor megkért, hogy jáccak még vele, kicsit meglepődtem, mert azt hittem, ezek után már nem lesz hozzá kedve, de úgy fest, tévedtem.
- Amit csak szeretnél.
Mondtam mosolyogva, majd hosszan megcsókoltam. Lassan melleit kezdtem masszírozni, majd egyik kezemet lejjebb csúsztattam a puncijához, de mielőtt hozzá értem volna, megálltam.
- Biztos, hogy ezt szeretnéd? ^^
Vissza az elejére Go down
Ikumi
Diák
Ikumi

Hozzászólások száma : 2112

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 4:21 pm

*Majd nem el élveztem attól, hogy a puncimhoz ért.
-Igen szeretném ha most még játszanál velem ameddig még ilyen jó.
*Feleltem neki bár tudtam, hogy ezután már nem nagyon tudok majd játszani tovább vele.
-Kérlek a puncim annyira kívánja a farkad.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 4:26 pm

- Rendben van.
Feleltem, majd lassan elkezdtem simogatni, majd ujjazni Ikumi punciját. Kéjes nyögéseire és sóhajtozására szinte azonnal megkeményedett a farkam és mivel azt mondta, azt szeretné, ujjaimat kihúztam puncijából és farkamat illesztettem oda, majd lassan tövig betoltam neki. Ikumi puncija, most valahogy sokkal forróbb és nedvesebb volt, mint azelőtt, ami mennyországot jelentett a farkamnak. Mivel nem tudtam, hogy szeretné, lassan kezdtem benne mozogni, majd fokozatosan egyre jobban begyorsítottam, hogy tudjon szólni, mikor nem jó. Ezalatt melleit kezeimmel és nyelvemmel kényeztettem.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 4:34 pm

*Már az ujjaitól elélveztem, de alig éreztem mert a puncim már annyira forró volt, hogy alig éreztem valamit. De mikro a farkával folyamatosan gyorsított halk szuszogás szerűen nyögtem. Lehetett látni és hallani milyen fáradt vagyok, hogy a testem folyamatosan remeg a sorozatos orgazmusoktól. Szinte minden ötödik percben el élveztem és a puncim is egyre jobban és jobban bizserget. Ami pedig ki folyt a puncimból az az ágy neműre folyt.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 4:41 pm

Puncijának édes leve, sűrűn folyt, beterítve farkamat és az alattunk lévő lepedőt. Forró puncijában minden mozdulat maga volt a mennyország és éreztem, ahogy teste folyamatosan megremeg az orgazmustól.
- Kérlek, szólj, ha már nem élvezed.
Suttogtam a fülébe, ahogy magamhoz öleltem és kicsivel vadabbul és gyorsabban kezdtem dugni szerelmem forró, nedves punciját.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 4:52 pm

-Élvezem nagyon élvezem.
*Nyögtem és amennyire tudtam átöleltem. Innentől szinte percenként élveztem el a gyors és mélyre nyúló mozgástól. G pontom is többször könnyített testem remegésén. Közben éreztem ahogy William farka többször is a méhem falára élvezi a finom meleg sós folyadékával. Egy óráig tartottam ki amikor is már nem bírtam tovább és fáradtan a párnára zuhantam. Puncimból sűrű nedv folyadék szivárgott ahogy én álmosan és ki merülten figyeltem szerelmem arcát.
-Szeretlek.
*Súgtam neki alig halhatóan és puszi közben elaludtam a karjaiban.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 4:58 pm

Ikumi azt mondta, nagyon is élvezi, így tovább folytattam. Úgy egy órán keresztül játszottunk, mialatt nem csak Ikumi élvezett folyamatosan, de én is elélveztem néha, viszont farkam ugyan olyan kemény maradt és valami miatt nem bírtam leállni a mozgással. Egy óra után, már sem én, sem Ikumi nem bírtuk tovább és mindketten lihegve, kimerülten néztünk egymás szemébe.
- Én is nagyon szeretlek.
Válaszoltam, majd miután Ikumi elaludt, nemsokkal utána engem is elnyomott az álom.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 5:05 pm

*Több mint 16 óra múlva ébredtem fel arra, hogy Miu nyalogatja az arcomat. Nagyon éhes volt ahogy én is, de William még aludt őt pedig mg nem akartam fel ébreszteni. Óvatosan ki keltem az ágyból és kimentem adni Miunak adni enni valót. Miután adtam neki fel vettem egy egyszerű kötényt és készíteni kezdtem egy egyszerű reggelit. Persze minden egyes lépésnél éreztem, hogy puncim még sajog a sok játéktól és, hogy még nedves. De közben ragadtam is szinte mindenhol a verejtéktől és a sós száraz nedvtől. Ezért el határoztam, hogy reggeli után le zuhanyzok és ki mosom a ragadós ágyneműt és a kötényt. De előtte el kellet készítenem a kakaót és a frissen sütőt pék süteményeimet.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 6:53 pm

Fogalmam sincs, vajon mennyi ideig aludhattam, de azt tudom, hogy frissen sült péksütemény illatára ébredtem. Igazából a finom illat és korgó gyomrom kombója keltettek fel, de mikor magam mellé néztem, nem találtam Ikumit, így gondoltam, ő szorgoskodik a konyhában. Az ágyból kimászva, magamra kaptam nadrágomat, majd megindultam az illatok forrásának irányába, ahol Ikumit találtam egy sima kötényben, ahogy reggelit készít. Halkan mögé osontam, hátulról átöleltem és egy nagy puszit nyomtam az arcára.
- Jó reggelt szerelmem.
Köszöntem neki, majd szembe fordultam vele és megcsókoltam.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 7:01 pm

*Ahogy hátulról átölelt meg éreztem a péniszét a nadrágján át a fenekemnél.
-Jó reggelt!
*Szembe fordult velem és meg csókolt. Tudtam, hogy egy szál kötényben is csinosnak talál hiszen más nem volt rajtam. Még így is korgó hassal képes lett volna játszani velem aminek örültem is volna. De én nagyon éhes voltam már és nagyon ragadtam. De így sem bírtam ki, hogy hozzá ne simuljak, hogy a farkát valamennyire elől ne érezzem.
-Szeretnél játszani egy kicsit reggeli előtt?
*Kérdeztem majd az asztalhoz léptem és meg fordulva előre hajoltam.
-Vagy majd reggeli után?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 7:10 pm

Hiába, Ikumin csak egy egyszerű kötény volt, még így is felizgatott a látványa, amit úgy tűnt, ő is észre vett. Nem segített ezen, mikor hozzám simult, csak még inkább ráálltam, de úgy tűnt, ez nem zavarta. Az asztalhoz ment és és megfordulva előre hajolt.
- Veled mindig szeretnék édesem.
Feleltem, ahogy mögé léptem és finoman punciját kezdtem simogatni.
- Biztosan szeretnéd?
Kérdeztem, mert gondoltam a legutóbbi után eléggé ki lehet merülve és ha nincs kedve, akkor később is megfelel, bár már a farkam át akarta szakítani a nadrágomat.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 7:16 pm

*Lassan hátra néztem.
-Tudod amikor ilyen kemény vagy látni lehet az arcodon, hogy szenvedsz. Én pedig nem szeretném ha szenvednél. Meg amikor ilyen kemény vagy az én puncim is nedves lesz.
*Hogy simogatta a puncim érezhette, hogy nagyon fel izgultam én is.
-Utána eszünk, fürdünk, és végre el megyünk sétálni. Szeretnék ma is veled lenni ahogy egész nyáron Smile.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openVas. Ápr. 24, 2011 4:28 pm

Kicsit elmosolyodtam azon, amit mondott, majd ahogy tovább simogattam a punciját, éreztem, hogy valóban egyre nedvesebb lesz.
- Rendben van édesem.
Feleltem, majd letérdeltem mögé. Kicsit szétnyitottam lábait, majd szétnyitottam punciját és nyelvemmel mélyen belenyaltam.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openVas. Ápr. 24, 2011 6:35 pm

*Egy halk sóhaj hagyta el az ajkam mikor szét nyitotta a puncimat. Nyelve érintésétől ahogy a puncimban volt halkan nyögni kezdtem. Egyik kezemmel meg simogattam a mellem a másikkal fogtam az asztalt nehogy el csússzon.
-Ó William nagyon jól esik a puncimnak.
*Hamarosan a puncim már csotogot a nedvességtől és alig várta William farkát.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openVas. Ápr. 24, 2011 7:15 pm

Ahogy lassan belenyaltam Ikumi puncijába, halkan felsóhajtott, majd hamarosan, szinte csorgott puncijából édes nedve. Mikor azt mondta, jól esik a puncijának, kicsit elmosolyodtam. Örültem, hogy örömet szereztem Ikuminak, de farkam már majd kirobbant a nadrágomból. Máskülönben még tovább kényeztettem volna szerelmem punciját, de már nagyon kívántam. Farkamat kiszabadítottam börtönéből, majd Ikumi puncijához illesztettem és lassan betoltam, majd lassan mozogni kezdtem benne.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openVas. Ápr. 24, 2011 7:30 pm

*Néhány perc múlva a puncimhoz illesztette a farkát. Fel nyögve fogadtam magamba a farkát ami ismét ki töltött. Mozogni kezdett bennem amitől sóhajtozni kezdtem.
-Ahh igen ez jó.
*Hamarosan meg éreztem a kezeit a csípőmön és kicsit mélyebben és gyorsabban kezdet mozogni bennem. Ettől még jobban nyögtem és sóhajtoztam és már mind két kezemmel meg fogtam az asztalt.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openHétf. Ápr. 25, 2011 9:37 pm

Lassan elkezdtem gyorsítani a tempót, mire Ikumi hangosabban kezdett sóhajtozni és nyögni. Mivel legutóbb úgy festett, élvezte, gondoltam, megint megpróbálhatnám kicsit keményebben.
~ De mi van, ha most nem tetszene neki és az csak egyszeri alkalom volt? ~
Végül kezeimet szerelmem csípőjére helyeztem és kicsit keményebben és vadabbul kezdtem dugni forró, nedves punciját. Ha rám szól, hogy ez kellemetlen naki, akkor finomabban folytatom tovább, de ha tatszik neki, akkor így folytatom.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openKedd Ápr. 26, 2011 8:25 am

*Kezeivel meg fogta a csípőmet és erősebben gyorsabban kezdet mozogni bennem. Ettől hangosan nyögni kezdtem és csak egy kicsit fájt amit csinált. Még nagyon szokatlan volt ez, de hagytam hagy csinálja, mert így ő sem fog szenvedni attól, hogy kemény a farka. Hamarosan el élveztem, de éreztem, hogy William farka is erősen remeg már bennem.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openCsüt. Ápr. 28, 2011 10:57 pm

Mivel Ikumi nem szólt, hogy kellemetlen lenne neki, ahogy csinálom, így tovább folytattam ugyan úgy, ahogy eddig. Hamarosan éreztem, ahogy Ikumi teste aprókat remeg, majd azt is, ahogy puncijának édes leve lassan végig folyik farkamon, jelezve, hogy elélvezett, ezek után pedig, már nekem sem kellett sok és én is bele élveztem szerelmem puncijába.
- Szerintem akkor lassan ideje reggeliznünk.
Súgtam a fülébe halkan, ahogy hátulról átöleltem és egy apró puszit nyomtam az arcára.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openPént. Ápr. 29, 2011 6:00 am

*A nevét sóhajtva élveztem el majd miután ő is belém élvezet egy puszit nyomot az arcomra. Meg vártam míg farka ki csúszik a puncimból utána meg fordulva meg csókoltam.
-Akkor együnk Smile.
*Mosolyogtam rá és kis kötényemben meg perdülve vittem a frissen sütőt péksüteményeket az asztalra. Mind kettőnk bögréjébe kakaót töltöttem. Meg vártam míg William le ül akkor eddig hátulról kicsit masszírozni kezdtem a vállait míg meg várom, hogy meg kóstolja a friss reggelit.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openPént. Ápr. 29, 2011 3:44 pm

Ikumi szembe fordulva velem megcsókolt, majd a csók után pördült egyet és a frissen sütött péksüteményt kitette az asztalra. Mindkettőnk bögréjébe kakaót töltött, majd miután leültem a helyemre, mögém lépett és vállamat kezdte masszírozni. Élveztem, ahogy apró, finom kezei dolgoznak a vállamon, majd utána finoman megfogtam mindkét csuklóját és kezeit lehúztam végig mellkasomon és hasamon át. Ahogy kezeit húztam, ő is előrébb dűlt és ahogy feje az enyém mellé ért, oldalra fordulva megcsókoltam.
- Nem úgy volt, hogy én foglak masszírozni téged? Smile
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openPént. Ápr. 29, 2011 10:12 pm

*Kezeimet le húzta a mellkasáig majd a hasáig és meg csókolt.
-De igen úgy volt Smile. Csak szerettem volna ha jól érzed magad velem.
*Elengedtem s le ültem a helyemre. A puncim kicsit fájt az erős mozgásától.
-Most egy kicsit fájt a játék, de jól esett.
*Ittam egy kicsit a kakaóból.
-Azt is láttam, hogy a farkincád nem olyan kemény utána. Remélem ez nem azért van így, Mert nem élvezed a játékot. Mert ha ezért van és erősebben szeretnél játszani akkor az nekem fájni fog, de miattad ki bírom.
*Kicsit félszegen mondtam a szavaimat felé, mert soha nem volt velem ennyire vad.
-Ha szeretnéd egyszer meg engedem, hogy csak azt tegyél velem és úgy csináld ahogy akarod ahogy te szeretnéd.
*Nagyon piros voltam és kissé a falat is néztem nem tudtam a szemébe mondani.
-De csak azért, mert szeretlek.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openSzomb. Ápr. 30, 2011 10:36 am

- Én mindig jól érzem magam, ha vele vagyok Smile
Válaszoltam, majd ezután leült velem szemben a helyére. Mikor mondta, hogy fájdalmat okoztam neki, kicsit rosszul éreztem magam.
- Nem, ennek semmi köze ahhoz, hogy nem élvezném és elnézést is kérek a durvulásért... csak azért próbáltam ki, hogy megtudja, így jobban élvezed e a dolgot, de ha nem, akkor többé nem csinálom. Csak azt szeretnélek elkényeztetni és mindent megtenni azért, hogy boldog légy.
A következő mondatait elvörösödve, kicsit a fal felé fordulva mondta, mire elmosolyodtam. Áthajolva az asztal fölött megfogtam az állát és finoman felém fordítottam, hogy a szemeimbe nézzen.
- Teljesen mindegy, hogy mit csinálunk és hogy, amíg azt veled csinálhatom.
Válaszoltam, majd megcsókoltam.
- És emiatt átgondoltam, amit korában megbeszéltünk... legyünk inkább normális kapcsolatban, ha szeretnéd. Senki mással nem akarok és nem is fogok játszani. Smile
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openSzomb. Ápr. 30, 2011 11:49 am

-Nem semmi semmi baj.
*Kapkodtam levegőért mikor bocsánatot kért.
-Igazából nagyon éleztem csak kicsit szokatlan volt.
*Feleltem pirosan aztán szembe fordított magával így szemeink egymás szemét nézték.
-Biztosan ezt szeretnéd? Tavaly láttam, hogy Yua nagyon tetszett neked és más lányokat is meg néztél. Nem vagyok féltékeny, de ha szeretnél egyszer velük is játszani akkor még meg teheted. Nem szeretnélek utána el veszíteni egy másik lány miatt ha úgy érzed, hogy engem már nem tudsz szeretni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-openSzomb. Ápr. 30, 2011 1:17 pm

- Hát.. tudod én csak azért akartam, hogy másokkal is legyünk néha, hogy nehogy egymásra unjunk és legyen egy kis változatosság... persze, hogy megnézek néha egy két csinos lányt, hiszen férfiből vagyok, de igazából csak veled szeretnék lenni. Viszont ha te szeretnél másokkal is, akkor szólj.
Feleltem neki, majd kíváncsian néztem rá, hogy mit válaszol, miközben kortyoltam egyet a kakaómból.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 6 Folder-open

Hana Ikumi szobája
Vissza az elejére 
6 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi naplója
» Hana Miu
» Hana Miu

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: 1. emelet-
Ugrás: