Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Hana Ikumi szobája

Go down 
+7
Hana Yuki
Miura Mari
Hana Mitsuki
Mitsui Yua
Alexander Flash
Egami Daisuke
Ikumi
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Ikumi
Diák
Ikumi

Hozzászólások száma : 2112

Hana Ikumi szobája - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openSzer. Ápr. 20, 2011 6:52 pm

*Nem nagyon halottam a szavait, de tudtam, hogy tetszik neki amit csinálok. Mindig szokott neki tetszeni, mert sosem bírja ki hosszabb ideig Smile. Farkát mindig ahogy most is teljesen be kapva hegyétől majd nem a herékig szoptam le és fel mozogva. Lassan csináltam, mert így kényelmesebb volt izgatóbb is. Mikor kicsit kivetetem a számból akkor a hegyét kezdtem nyalogatni majd mint egy nyalógát hosszan végig nyaltam és újból a hegyét szopogattam. Kezei a fejemen voltak ebből is tudtam, hogy jó amit csinálok, mert ha nem tetszene biztosan jelezné valahogy nekem. Újból be kapva a farkát kicsit gyorsítottam, de csak pont annyira, hogy az kényelmes legyen nekem is.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openSzer. Ápr. 20, 2011 7:29 pm

Majd meg őrültem, ahogy szopta a farkam, olyan jó volt. Ahogy hegyétől a tövéig végig szopta farkamat, majd kivette és hegyét nyalogatta, fantasztikus érzés volt. Ahogy ismét hegyét farkam hegyét kezdte szopni, majd az egészet bekapva, kicsit gyorsított tempóban, azt hittem menten elélvezek. Szopásának hatására, csípőm valahogy magától kezdett fel le mozogni, így ahogy szopott, közben lassan én is mozogni kezdtem és úgymond dugtam a száját. Ez az érzés együtt hihetetlenül jó volt és nem tudtam, meddig bírom még tovább.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openCsüt. Ápr. 21, 2011 5:33 am

*Folyamatosan szoptam a farkát az én angyalkámnak Smile. De aztán meg lepetten néztem ahogy ő kezd mozogni így nekem szinte nem is kellet. Így még soha nem tett ezért nem tudtam, hogy ez most jó dolog vagy sem csak figyeltem nehogy véletlenül félre nyeljek vagy meg fulladjak. Míg ő mozgott a számban nyelvemmel finoman simogattam a csúszkáló farkat aki egy kicsit vicces is volt a helyzethez mérten. Egyik kezemmel finoman simogatni masszírozni kezdtem a heréit ahogy szoptam tovább a farkát.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openCsüt. Ápr. 21, 2011 2:27 pm

Ahogy mozogtam Ikumi szájában, nyelvével tovább kényeztette farkamat. Amíg így izgatott, egyik kezével golyóimat kezdte masszírozni, amivel csak még közelebb juttatott az orgazmushoz.
- Ikumi... én mindjárt...
Kezdtem mondani, de már nem bírtam befejezni, mert éreztem, ahogy farkam megremeg, majd bele élveztem Ikumi szájába, vagy ha még az élvezés előtt kivette a szájából, akkor az arcára és melleire.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openCsüt. Ápr. 21, 2011 5:29 pm

*Folytattam a farkinca szopását ami hamarosan meg remegett. Itt már óvatosabb voltam mivel mozgott és féltem nehogy félre nyeljek. Ezért mikor elélvezett csak annyit engedtem a számba amennyit le tudtam nyelni mozgás közben. Ezért az arcomra és a melleimre is folyt a sós folyadékból míg egy részét le nyeltem. Mikor már nem jött több sós lé a farkincából le nyalogattam a maradékot utána fel másztam Williamhez, hogy kapjak egy puszit vagy egy csókot Smile.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openCsüt. Ápr. 21, 2011 6:49 pm

Egy része Ikumi szájába ment, amit le is nyelt, a többi, ami belőlem jött ki, mind szerelmem arcára és melleire került. Miután mindent kilőttem, Ikumi letisztogatta a farkamat és magáról is lenyalta, amit tudott, majd felcsúszott hozzám. A kényeztetést, egy hosszú csókkal köszöntem meg. Igaz, hogy most kicsit furcsa volt az íze, de ha ő megcsókol, miután én kényeztetem hasonlóképp, akkor én is őt.
- Szerintem nem ártana, ha megint megfürödnénk, vagy lezuhanyoznánk.
Mondtam mosolyogva a csók után.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openCsüt. Ápr. 21, 2011 6:55 pm

-Hát ha szeretnéd akkor rendben. De utána csináljunk valamit. Menjünk sétálni vagy pihenjük.
*Javasoltam és lassan fel álltam. Kezét meg fogva húztam magam után a fürdőbe ahol meg engedtem a vizet a kádba. Míg a kád meg telt hagytam, hogy fenekemet simogassa és cuki dolgokat mondjon róla. Majd mikor meg telt a kád lassan beleültünk. Én a karjai közé feküdtem fejemmel a mellkasán pihentem.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openCsüt. Ápr. 21, 2011 7:01 pm

- Rendben. Mit szólnál, ha elmennénk a parkba sétálni kicsit, aztán ennénk valamit? Vagy szétnézhetünk a városban is... úgyis rég jártunk ott. Smile
Soroltam az ötleteimet, miközben behúzott magával a fürdőbe. Amíg megengedte a kádban a vizet, fenekét kezdtem simogatni.
- Olyan kis aranyos feneked van...
Kezdtem dicsérni gyönyörű, feszes fenekét, ami olyan volt, mint egy szép érett alma és legszívesebben bele haraptam volna kicsit. Mikor a kád megtelt vízzel, mindketten bemásztunk, majd Ikumit karjaim közé zárva elnyúltunk a kádban és pihentük.
- Soha nem akarlak elengedni.
Mondtam és egy hosszabb puszit nyomtam az arcára.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openPént. Ápr. 22, 2011 6:19 am

-Nekem meg felel az ötlet Smile.
*Mosolyogtam és a karjai között vissza pusziltam.
-Akkor ne engedj el Smile.
*Mosolyogtam rá újból majd lehelet finoman rá tettem az ajkam az övére és finoman lassan csókolózni kezdtem vele.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openPént. Ápr. 22, 2011 9:23 am

Válasza után, Ikumi lágyan megcsókolt. Nyelveink hossza körtáncot jártak egymás körül, majd mikor vége szakadt, csak újból meg akartam csókolni. Kicsit jobban magamhoz öleltem és újból hosszan megcsókoltam, közben pedig finoman melleit kezdtem simogatni, masszírozni. Mikor a csóknak vége szakadt, továbbra is csak melleit kényeztettem, majd nyakát kezdtem csókolgatni.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openPént. Ápr. 22, 2011 6:04 pm

*Mikor a csók véget ért újból össze csókolóztunk. Magához ölelve el kezdte simogatni masszírozni a melleimet. Mikor ez a csók is véget ért a melleimet simogatta és a nyakamat csókolgatta. Éreztem rajta, hogy ismét játszani akar és én is szívesen játszottam volna még vele, de ha nagyon el fáradok akkor sosem fogunk sétálni. Persze a fagyitól sok erőt kaptam, de az nem elég egész napra Smile. A kávéink még mindig a szobában voltak ki hűlve. Így finoman meg simogattam az arcát és meg pusziltam. Majd még játszunk, de előbb sétáljunk és együnk valamit Smile.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openPént. Ápr. 22, 2011 7:58 pm

Igazából, szívesen játszottam volna még Ikumival, de ezúttal nem azért kezdtem el melleivel játszani, csak valahogy megpróbáltam ellazítani... bár, talán nem ez volt a legjobb módja.
- Mit szólnál egy masszázshoz? Smile
Kérdeztem mosolyogva, majd egy puszit nyomtam az arcára. Ha szeretné, akkor majd eldönti, hogy most, vagy a séta után szeretné e inkább.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 7:40 am

-Majd séta után meg masszírozhatsz és utána megint sokat játszunk.
*Mosolyogtam rá.
-Addig ha akarod el mondhatod melyik lánnyal tervezel játszani még mellettem. Már ha mással is szeretnél még is csak játszani.
*Hozzá simultam, hogy ki szedhessem a választ belőle pillanatnyi hevében.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 9:25 am

- Rendben van.
Feleltem mosolyogva a masszázs dologra, majd éreztem, ahogy jobban hozzám simul, aztán megkérdezte, hogy kivel szeretnék rajta kívül játszani.
- Nem tudom. Még úgy a régiek közül sem találkoztam senkivel és az újakat sem ismerem... de szólni fogok neked.
Mondtam mosolyogva és adtam egy puszit a homlokára.
- Jelenleg te vagy az egyetlen, akivel játszani akarok és könnyen lehet, hogy így is marad Smile
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 11:10 am

*Válaszát halva kedvesen el mosolyodtam és lassan közelíteni kezdtem felé. Lassan meg csókoltam a piros arcán lévő ajkait és el játszadoztam a nyelvével. Melleim finoman mellkasához nyomódtak míg puncim szinte magához ölelve tartotta a farkát.
-Akkor majd még sokat fogunk játszani Angyalom Smile.
Nyakába akasztottam a karjaimat és meg csókoltam ismét hosszan és szenvedélyesen. Lassan elengedtem és fel álltam, hogy ki száljak a kádból, de aztán meg pillantottam a kő merev farkát.
-Te tényleg nagyon szeretsz velem játszani Smile*
*Mosolyogtam rá huncutul majd vissza ültem hozzá és finoman mozogva a puncim ajkai között kezdtem mozogni a farkán. Most nem hagytam, hogy be tehesse a puncimba inkább csak játékosan gyötörtem mikor már jó ideje csináltam ne szálltam róla és ki ültem a kád szélére.
-Hova szeretnéd? Smile.
*Mosolyogtam és kacsintottam rá virgoncan egy puszit küldve.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 2:06 pm

Miután válaszoltam, kicsit elmosolyodott és lassan egyre közelebb hajolt hozzám, míg végül szenvedélyesen és hosszan csókolózni kezdtünk. Finom, puha mellei finoman hozzá nyomódtak mellkasomhoz, puncija pedig farkamhoz nyomódott.
- Rendben van.
Feleltem, mire újból hosszan megcsókolt. Miután a csóknak vége szakadt, felállt és ki akart szállni a kádból, de mikor lenézett rám, megállt. Senki más nem tud enyire felizgatni, mint Ikumi és senki más nem képes úgy kielégíteni, mint ahogyan az én kis boszikám teszi. Mikor észre vette, hogy farkam eléggé mereven álldogál, elmosolyodott és vissza ült a kádba. Punciját szorosan a farkamhoz nyomva kezdett mozogni és egyre jobban felizgatott engem. Szerelmem a kis "kínzásával" annyit ért el, hogy jobban akartam őt, mint eddig bármikor. Miután már egy jó ideig izgatott így, kiült a kád szélére és megkérdezte, hová szeretném.
- A puncidat szeretném kielégíteni.
Válaszoltam kérdésére, majd miután széttárta előttem lábait, lassan végig simítottam azokat, majd lágyan bele nyaltam puncijába. Egy ideig nyelvemmel izgattam, majd felálltam és teljesen betolva neki farkamat, mozgatni kezdtem puncijában.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 2:38 pm

-Ki elégíteni?
*Néztem rá kérdőn, de mivel lényegében értettem mit szeretne szét tártam a lábaim és ő le guggolva bele nyalt a puncimba. Fejére tettem a kezem és hosszan simogattam ahogy nyalta a puncimat. Aztán fel állt és a farkát be téve a puncimba mozogni kezdet bennem. Hangosan fel sóhajtottam és nyögtem ahogy mozgott bennem, de tudtam, hogy mivel az előbb nagyon fel izgattam nem fog olyan sokáig játszani velem mint az előbb.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 2:58 pm

Most kicsi vadabbul kezdtem dugni Ikumi punciját, mint máskor, azért is, mert annyira felizgatott, hogy alig bírtam magammal, de azért próbáltam finom lenni vele. Ha szólt, hogy túl durva vagyok, akkor még jobban visszafogom magam, de ha élvezte, akkor úgy folytattam. Gyorsan mozogtam, közben pedig melleit simogattam és ott csókolgattam, ahol csak értem.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 3:05 pm

*Bele kapaszkodva öleltem át Williamet ahogy valahogy erősebben és mozgott bennem. Ilyet még nem éreztem tőle, bár néha már mutatta, hogy képes sokkal erő teljesebben játszani mint gondoltam. Ez nagyon szokatlan volt, de még is kellemes. De ennél erősebben nem biztos, hogy most bírtam volna. Mindenütt meg csókolt ahol lehetett közben a melleimet simogatta.
-Ez most nagyon jó. Még még játssz velem.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 3:16 pm

Mivel azt mondta, így jó, nem lassítottam, de nem is csináltam vadabbul, mert féltem, hogy az már nem tetszene neki. Egy Kezeimmel tovább masszíroztam melleit, miközben hosszan megcsókoltam.
- Mond mit szeretnél és megteszem neked.
Ajánlottam fel, miután befejeztük a csókot és tovább mozogtam benne, talán egy kicst gyorsítottam a tempón.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 3:22 pm

*Hosszan csókolóztunk majd még egy kicsit gyorsított amitől hangosabban nyögtem.
-Ne engedj el. Kérlek ne engedj el.
*Könnyes szemekkel nyögtem és élveztem ahogy mozog bennem. Kemény farka nedves puncimat simította végig belül újra és újra. Én nem tudtam meddig bírom még, de azt tudtam, hogy ő már nem sokáig fogja bírni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 3:33 pm

Ahogy gyorsítottam, egyre hangosabban kezdett nyögni, én pedig éreztem, hogy egyre közelebb kerülök az orgazmushoz.
- Soha nem engedlek el.
Mondtam sóhajtozva és még egy kicsit gyorsítottam a tempón, ahogy éreztem, hogy hamarosan elélvezek.
- Mindjárt...
Kezdtem bele, de már nem tudtam befejezni, mert pár erősebb lökés kíséretében bele élveztem Ikumi puncijába, az élvezés pillanatában pedig szárnyaim szinte kirobbantak, melyekkel ezután finoman körbe öleltem a lányt, majd hosszan megcsókoltam.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 3:41 pm

*Még jobban gyorsított amitől hirtelen végig remegett a testem. Könnyes szemekkel nyögtem hangosan a fülébe ahogy mozgott bennem. Willaim is egyre jobban meg remegett bennem majd hirtelen belém élvezett. Éreztem ahogy a meleg folyadék átjárja a testem egy részét. Szárnyaival átölelve egy pillanatra még mélyebbre hatolt amitől olyan orgazmusom volt mint még soha. Sikoltva élveztem el a karjaiban amitől a karjaiba ájultam.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 4:03 pm

Hangosan sikoltva élvezett el, majd hirtelen elájult. Kicsit megijedtem és kihúztam belőle farkamat, majd karjaimba kapva bevittem a szobába és óvatosan lefektettem az ágyára. Kicsit kipirult arcát finoman megsimogattam és halkan szólongatni kezdtem, hogy térjen magához, mire egy rövidebb idő után lassan kinyitotta szemeit. Amint szemeit kinyitotta, hatalmas kő esett le a szívemről, mert nagyon aggódtam érte. Amint felébredt, magamhoz öleltem.
- Sajnálom..
Mondtam, met úgy hittem, hogy miattam történt az egész és, hogy ez rossz volt neki..
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-openSzomb. Ápr. 23, 2011 4:09 pm

*Kis ébreszgetés után fel ébredtem és rá mosolyogtam.
-Ne sajnáld, ez most nagyon jó volt. Szinte a mennyekben éreztem magam.
*Nem nagyon tudtam mozogni, de azt éreztem, hogy nedveink keveréke a bizsergő puncimból folyik.
-De most nem nagyon tudok mozogni. De szeretném ha még egy kicsit játszanál velem. Nagyon kívánom most, hogy játssz velem.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 5 Folder-open

Hana Ikumi szobája
Vissza az elejére 
5 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi naplója
» Hana Miu
» Hana Miu

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: 1. emelet-
Ugrás: