Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)

Go down 
3 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

Hozzászólások száma : 108

Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openVas. Okt. 28, 2012 9:22 pm

Egy kicsit összébb húzódott amikor Shina bejött, de azt leszámítva főleg a sampon hajba dörgölése váltott ki hasonló reakciót, ami sziszegés volt. Tényleg elég nyűgös volt, na és persze az első látszat ellenére ragacsos is. Mégis úgy tűnt hogy Shina könnyebben birkózott meg a feladattal, tudhatott valamit amit ő nem. Tűnődve dőlt végül a kád hátsó szélének, miután a lány végzett a hajával
- Nem értem hogy csinálod? - tette tenyerébe tarkóját, bal lábát pedig térdére - A kezed a titka vagy valami más? Nekem sosem megy, majdnem két óra kell és egy egész tubus sampon!
Megkönnyebbült, hogy sikerült a dolog és nem járt úgy Shina mint ahogy ő szokott
Vissza az elejére Go down
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

Hozzászólások száma : 2281

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openVas. Okt. 28, 2012 9:41 pm

Szegény Mizuki valamit nem jól csinálhat, mert igen látványosan meglepődött azon, milyen könnyen vettem az akadályt.
-Szerintem túlbonyolítod ezt a borzasztóan egyszerű műveletet. Alaposan be kell vizezni, aztán némi sampont belemasszírozni, majd kiöblíteni. Nem olyan bonyolult.-feleltem kedvesen.
Még egy kicsit megmostam a hátát, ha már szó volt róla, majd megtöröltem a kezeimet.
-Ha kell még segítség, itt leszek.-mondtam, majd kimentem, hogy nyugodtan folytathassa.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openVas. Okt. 28, 2012 10:03 pm

- De... én eddig is így csináltam! - ült vissza kicsit méltatlankodva
Ezután hagyta hogy megmossa a hátát, nem lett igazán okosabb de legalább nem kellett bajlódnia. Miután Shina otthagyta, egy ideig a kezeit és a lábait mosta majd miután mindennel végzett kimászott és egy fürdőköpenyt öltött magára. Aztán kisétált a fürdőszobából és letette magát a fotelbe, de nem jutott eszébe semmi tennivaló
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openVas. Okt. 28, 2012 10:12 pm

Miután megmostam a haját, a tudtomra adta, hogy bizony ő is így szokta ezt.
-Talán nem dörzsölöd be elég alaposan, vagy nem elég vizes a hajad. Valami csak nem jó, ha 2 órába telik és elfogy egy tubus sampon.-mondtam még az ajtóból kedvesen.
Ez után az ágyon ülve vártam, közben kicsit körül pillantottam a szobában. Egész lakájos volt. Végül előkerült Mizuki is.
-Na, felfrissített a fürdő?-érdeklődtem.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openSzer. Okt. 31, 2012 10:39 pm

Mizuki néhány pillanatig csak tűnődött a szavak hallatán, majd a köpeny zsebeibe vágta kezét és a plafont kezdte bámulni, hátradőlve a fotelban. A kérdés nehéz volt, a haj kérdésben jól állt és a kivont víz is kellemes volt, de úgy általánosságban semmilyen volt a hangulata...
- A hajamat egyértelműen - válaszolta kis késéssel - de azt inkább te csináltad. Az agyam viszont szabadságra mehetett, nem nagyon jut eszembe semmi...
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openSzer. Nov. 07, 2012 8:05 am

Beállt a csend köztünk. Mizuki a plafont bámulta, én pedig a szobában nézelődtem. Persze csak udvariasan, nem nyúltam semmihez. Én sem díjazom, amikor valaki turkál a holmim közt.
-Hmm, esetleg hogy teljes legyen a kikapcsolódás, mit szólnál egy masszázshoz?-próbáltam ötletet adni.
Persze nem voltam biztos benne, hogy vevő rá, de egy próbát megért.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openKedd Nov. 20, 2012 7:38 pm

- Masszázs? - ismételte el a szót, majd saját nyakát kezdte el masszírozni
Elgondolkodtató javaslat volt, ahogy elgémberedett ízületeket keresve tapogatta végig tagjait. Nem úgy tűnt hogy meg lettek volna terhelve, de a tény is ott volt affelől hogy a rossz hangulata említése után érkezett a javaslat. Egy masszázs ellazítja a testet és a lelket... vagy hogy is volt tulajdonképpen? Megvakarta a fülét, ahogy rövid gondolkodását követően Shina felé fordult
- És az segít? - kérdezte enyhe kétkedéssel - Mármint, a szöveget már ismerem a masszázsról, de működik is? És nem kellenek hozzá krémek, vagy hasonlók?
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openKedd Nov. 20, 2012 8:20 pm

Mizuki láthatóan nem volt teljesen biztos a masszázs hatásosságában. De nálam a legjobb kezekben van. Tudom, hogy kell izgalomba hozni valakit egy kis masszázzsal. Így tudom azt is, mi másra jó még.
-Még szép, hogy működik. Persze, csak ha olyan csinálja, aki tudja is, hogy mit csinál. Egy pár perces amatőr masszázs nem sokat ér, legfeljebb forróbb lesz a hangulat fiú és lány között. De tényleg, hasznos. Rengeteget segít néha egy alapos masszázs. Amennyi stressz ér téged, ne is csodálkozz, hogyha tele van feszültséggel a hátad.
Oda mentem hozzá és finoman megtapogattam a vállát.
-Nem feltétlen kell hozzá segédanyag. A masszázsolaj hasznos tud lenni. De nélküle is remek munkát lehet végezni.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openKedd Nov. 20, 2012 8:29 pm

- Am, aham... - bólogatott, azon törve fejét hogy a fiúk és lányok hogy jöttek ide - te akkor tapasztalt masszőr vagy ha jól értem? Mármint, hogy tudod mit csinálsz nem? Mert akkor meg kell próbálnod, a hajam dolga működött!
Shina éppen evaluálhatta a helyzetet, mert a vállát kezdte el vizslatni ugyan csak a köpenyen keresztül, de biztos így is értette a dolgát. Vagyis Mizukinak úgy tűnt hogy felméri a vállait, van e mit masszírozni belőle
- Hát ha nem kell, akkor nélküle. De mit kell akkor csinálnom? Felfeküdni valahova, ilyesmi?
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openKedd Nov. 20, 2012 8:56 pm

-Hát, túlzás lenne azt állítanom, hogy profi vagyok. Mondjuk inkább úgy, hogy van benne tapasztalatom. Bőven elég ahhoz, hogy kellemesebbé tegyem bárki estélyét.
Kicsit vizsgálgattam, bár elsőre csak arra voltam kíváncsi, hogy reagál az érintésemre. Aztán kicsit megmarkolásztam a vállait, hogy lássam milyen a helyzet.
-Hmm, hát igen, feszült vagy, a vállaid elárulják. Annyi a dolgod, hogy felfekszel az ágyra. Csinálhatom ruhán keresztül is. De az volna a legjobb, ha csupasz lenne a hátad. Jobban érvényesül a tapintásom.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openKedd Nov. 20, 2012 9:08 pm

- Nincs is este, reggel van! - kényszerült nevetésre
Shina folytatta vállai vizslatását, tulajdonképpen egy kis idő után valamennyire kényelmetlenné is vált a dolog, de akkor erősebbre fogta és egy picit belemasszírozott. Tényleg feszült volt, úgy általánosságban véve is, ezért sem szeretett igazából egyedül lenni a szobában, mert hát társasági lény volt!
- Á, értem! - bólintott és felkelt a helyéről
Már le is dobta volna magáról a köpenyt, amikor eszébe jutott hogy nem volt rajta semmi. Elfogta néhány pillanatra arcát a vörös szín, mielőtt eszébe jutott volna hogy masszázsnál és onsenekben is normális az ilyen, meg még hajmosáskor a fürdőben. Kiengedve némi levegőt, összeszedte magát és az ágyához lépkedett, majd rövid zavart habozást követően kibújt a fürdőköpenyből és arccal végigfeküdt a paplanon. Most inkább kicsit furcsán érezte a pozícióját, de inkább volt ez a választott dilemmája mint a ruha hiánya
- Így kell... ugye? - kérdezte gyorsan - Vagy hogyan?
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openKedd Nov. 20, 2012 9:13 pm

-Általánosságban értettem. A legtöbbször akkor masszírozok meg valakit, ha utána valami mással folytatjuk az estét. Nyilván érted...hehe...
Kicsit kuncogtam. Főleg, amikor zavarba jött, hogy le kell vegye a ruháját. Én nem voltam zavarban. Láttam már épp elég pucér lányt, hogy ne legyen újdonság. Meg hát succubus volnék, vagy mi fene. Az ilyesmi csak meghozza a kedvemet.
-Tökéletes. Na most, nincs semmi más dolgod, mint feküdni és hagyni, hogy tegyem a dolgom. Oké? Finoman kezdem, aztán erősebben folytatom. Igyekszem fokozatosan csinálni. De muszáj erősen csinálni, hogy meglegyen a hatás. De szólj, ha nagyon fáj, akkor visszaveszek.
Lassan kezdtem csak masszírozni. Tényleg fokozatos voltam. Először is felmértem, milyen a helyzet pontosan a háta egyes pontjain.
-Jó rég nem lazítottál,mi?
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openKedd Nov. 20, 2012 9:32 pm

- Mrm, mké - motyogta arccal az ágyon, majd végre oldalra fordítva érthetővé váltak szavai - akarom mondani oké, akkor tehát lazítani...
Mizuki most tényleg feszült volt és ez ugyebár nem is a semmi miatt történt, mégis csak ott feküdt az ágyán egy szál semmiben még ha félig takarva is volt így. Közben pedig óvatosan tapogatni kezdték a hátát, amiben éppen az volt a nyugtalanító hogy ugyebár megnyugtató volt, ki nem vágyott még törődésre? Érezte hogy most is vörös lett lassan, szinte megváltás volt amikor a fogás erősödni kezdett és arra koncentrálhatott inkább. Fájni persze nem igazán fájt, az ujjak és kezek erejét persze érezte, de jobban bírt egy erős masszázst mint mondjuk egy felnőtt ember. Mikor Shina még az elején tartott a háta ellenőrzésében, kissé nehéznek bizonyult ellazulni és válaszolni is, csak lassan sikerült
- Aaha... elég régen - bökte ki, majd nyelt egyet próbálva nyugton maradni, ahogy mondta
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openKedd Nov. 20, 2012 9:37 pm

Mizuki nem ellenkezett. Megértette, hogy bizony lazítania kell, ha eredményt szeretne. Márpedig rá fért tényleg a lazítás. Szegény lány túl sok felelősséget vett a nyakába és segítség híján ez elemészti őt szép lassan. Éreztem rajta, hogy nagyon, de nagyon feszült. Nem csak úgy általában. Kicsit kellemetlen volt neki gondolom. Mindenesetre nem tettem szóvá. Elkezdtem dúdolgatni, hogy segítsek neki kissé ellazulni. Remélem beválik. Ahogy az emberek, a démonok sem egyformák.
-Néha pedig muszáj kiengedni a gőzt, így vagy úgy...Mindenki másképp oldja meg. A maga módján.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openKedd Nov. 20, 2012 9:46 pm

- Igazad lehet - válaszolta, bár úgy érezte hogy csak felületesen értette meg
Arcával a lepedőn, tekintete az egyik könyvespolcát kereste miközben Shina kezei lassú tempóban, egyre erősödve járták végig a hátát újra meg újra. Ugyanígy lassan sikerült csak lazábbra fognia feszült fekvését, hogy végül ne mélyessze bele ujjait az ágyba hanem azok is pihenésbe kezdjenek a puha felszínén. Néha persze morrant egy picit, mert még neki is fájhatott egy picit a háta néhány helyen, főleg nyomásra. Nyakában lógó amulettje is most elnyúlva hevert, persze hogy nem vette le. Csak kicsit később fogta bal kezébe, ha visszatért néha éppen a zavarodottsága
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openKedd Nov. 20, 2012 10:06 pm

-Előfordul néha...-mondtam kuncogva.
Alaposan átmasszíroztam a lány hátát. Többször egymás után, fokozatosan erősítve. Nem akartam elkapkodni, még fájna neki. Bár mivel démon, valószínűleg nem fáj neki annyira, mint egy embernek fájna.
-Na, eddig milyen? Érzed már, hogy kezdesz ellazulni?
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openKedd Nov. 20, 2012 10:14 pm

Persze egyáltalán nem volt rossz a masszás, egy idő után érezte a hatását ahogy valamivel könnyebbnek érezte a fejét is és nem jutott eszébe semmi iskolával kapcsolatos elfelejtett elintéznivaló. Néha picit odébb moccant és helyezkedett, hogy jobb helyen masszírozza mint aktuálisan
- Eddig jó - válaszolta egyszer, amikor Shina rákérdezett - pihentető
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openKedd Nov. 20, 2012 10:35 pm

Mizuki kezdett ellazulni a kezeim alatt. Végül már mocorgott is, hogy megmutassa, hol szeretné éppen a dolgot. Vettem a jelzéseket és igyekeztem a kedvére tenni. Elvégre most az a fő, hogy ő ellazuljon.
-Kezd hatni a kezelés, ahogy látom.-jegyeztem meg dallamos hangon.
Tovább folytattam a dolgot. Már nem volt szükség nagyon finomkodásra. Eléggé belemelegedtem a dologba, de nem vittem túlzásba.
-Nyugodtan alhatsz, ha akarsz közben.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openKedd Nov. 20, 2012 10:45 pm

- Mühü - bólintott is volna hogy megértette, de eddigre már inkább volt laza mint feszült
Lassacskán ugyanis végre összejött a dolog, már inkább csak pislogott és néha megpróbált rápillantani Shinara. Aztán belefúrta az arcát a paplanba és lehunyt szemmel pihent. Igaz, nem aludt el inkább csak félálomban volt, míg véget nem ért a masszázs vagy Shina mondott valamit, esetleg hirtelen meglökte véletlenül vagy hasonló
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openKedd Nov. 20, 2012 10:54 pm

Mizuki igencsak ellazult a végére. Talán évek óta nem érezte magát ennyire feszültségmentesnek, ami jó. Illetve az jó, hogy most jól érzi magát. Ahogy elnéztem, félálomban volt. Nem durvultam, így nem nagyon tért belőle magához. Aztán végül valamikor abbahagytam. Nem fáradtam el, csak elég volt már a leányzó hátának a masszázs.
-Azt hiszem ennyi elég lesz.-jelentettem ki végül halkan.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openKedd Nov. 20, 2012 11:08 pm

A masszázs végül egy kisebb örökkévalóságon át tartott, az időt képtelen volt számolni és amikor véget ért, úgy érezte hogy újjászülethetett vagy valami ahhoz hasonló. Miután pislogott még egy picit és félig nyitott szemmel bámult, egyszer csak megrándult és nagyot ásítva kinyújtózkodott, aztán pedig feltápászkodott és w-ülésbe ült fel hogy aztán kinyújtóztassa ezúttal csak a kezeit. Ezután még megdörgölte tenyereivel az arcát, végül pedig pislogva körbenézett hogy Shina ott volt e még, mivel kissé elveszítette az időérzékét. Elméletileg még ott volt mellette, talán az ágy szélén ülve vagy odébb állva. Mindenesetre amikor végre észrevette rámosolyodott
- Köszönöm, nagyon jó volt! - hunyta le szemét, a fejét pedig kicsit megbillentette
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openKedd Nov. 20, 2012 11:33 pm

A masszázs hosszúra nyúlt. Bár nem figyeltem az időt, tudtam. Végül, mikor úgy éreztem, hogy már elég volt neki, abbahagytam. Picit eltávolodtam és figyeltem, ahogy ébredezik a félálomból.
-Igazán nincs mit. Szívesen tettem.
Igazán bájos volt a mosolya így, hogy kissé felszabadultabb volt. Ásítottam egy nagyot. Eléggé elfáradtam már. Nem volt kedvem lemászni az ágyról, így csak elterültem rajta és lehunytam a szememet.
-Azt hiszem...alszom egy kicsit...-mondtam újabb ásítás mellett.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openSzer. Nov. 21, 2012 3:24 pm

Mizuki agyába éppen belenyilallt a felismerés fájdalma hogy még nem öltözött fel, amikor Shina olyasmit mondott hogy elálmosodott. Zavartan nyitotta ki szemét, de azt kellett tapasztalnia hogy az ágyon elnyúló Shina szemei csukva voltak. Megkönnyebbülten sóhajtott
- Csak nyugodtan, bármikor! - öltötte vissza mosolyát és lekecmergett az ágyról
Aztán pedig máris fehérnemű után nézett: odaosont a szekrényhez és kutakodni kezdett, azonban döbbenten kényszerült konstatálni hogy üres volt, megfeledkezett a mosodáról! Viszont nagyobb baj sem volt, a kék iskolai fürdőruhája előkerült hamar, így hát abba bújt bele és aztán csak egy fehér pólót kapott fel fölé. Most már fedetten támadhatta be az íróasztalát hogy néhány papírt még elintézzen, s így is tett
Néha vetett lopva pillantásokat az ágy felé, miután pedig már hosszú ideje tevékenykedett és Shina is elaludt, egyszer csak azon kapta magát hogy végzett az irkafirkával és az amulettjével babrált. Megint egyedül érezte magát hiszen vendége odébb volt és szunyókált. Őt kezdte el hát megint bámulni, hosszú morfondírozást követően pedig végül hagyta a csudába a nyakékkel való játszadozást és most az ágyhoz lopakodott. Az éjjel működött, s most ha nem is volt fáradt biztos hogy segíteni fog a problémáján. Ezért hát felmászott az ágyra a lány mögé, s óvatosan hogy ne ébressze őt fel és járassa le magát egyidőben, odaaraszolt hozzá és éppen hogy csak hozzábújt, miközben egy párnát ölelt magához és Shina hátát kezdte el bámulni. Egy kicsit furcsa volt az ötlet, de legalább már nem érezte magát egyedül
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openSzer. Nov. 21, 2012 4:04 pm

Egy ideig még félálomban heverésztem. Igyekeztem ébren maradni. De egy idő után elnyomott az álom. Kellemes volt a hangulat és ilyenkor elálmosodom, hogy valami szépet álmodjak. Épp csak egy pillanatra tértem magamhoz, amikor Mizuki hozzámbújt. Nem fordultam meg, mert rögtön visszaaludtam. Viszont alvás közben kissé óvatlan voltam és a farkincám előbújt, hogy kicsit mozgolódjon. Rátekeredett a lány egyik csuklójára, de nem szorosan. Csak ott volt.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-openKedd Jan. 01, 2013 12:59 pm

Az eltervezett tűnődés nem tarthatott sokáig. Mondhatni egészen váratlanul valami hozzáért, s aztán férfi fanservices animációs filmek hatásától megihletett rémálmai rémisztő csápszörnyei módjára, feltekeredett a csuklójára és csapdába ejtette!
- Jáííííí! - sikított fel röviden, aztán rá jött arra hogy mi is volt az
Zavarodott pírral az arcán meredt maga elé ha Shina felébredt és megfordult, viszont ha ezt sikerült valahogy elkerülni hangja éle ellenére is, pislogott néhányat és az arcához ölelte a farkinca szívszerű, vagy háromszögszerű végét? Mert hát olyan plüssös volt az egész, még ha nem is szőrmés vagy ilyesmi volt. Ha valami máshoz hasonlított volna, akkor persze inkább menekülni próbált volna, de hát most nem egy rossz álomban volt hanem ha kicsit zavarón is, de a valóságban
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 4 Folder-open

Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)
Vissza az elejére 
4 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Ito hattori szobája (1 hely még szabad)
» Judy szobája ( még egy hely szabad!)
» Sayoko és <üres hely> szobája
» Narazaki Ryuko szobája (egy hely szabad)
» Egami Mizuki

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: 2. emelet-
Ugrás: