Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)

Go down 
3 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
SzerzőÜzenet
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

Hozzászólások száma : 108

Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 6 Folder-openSzomb. Jan. 12, 2013 3:15 pm

Mizuki most pislogott kicsit, elsőre nem jutott el hozzá az üzenet amit ő maga igényelt. Pontosabban egy rakás füzet meg írószer villant be a fejébe, s beletelt néhány másodpercre mire a helyes irányba asszociált. Kinek mik voltak a segédeszközök, no meg hogy pontosabban mihez számított micsoda segédeszköznek. Igaz hogy ő kérdezett rá, de először nem is tudta hogy miként reagáljon a kapott válaszra
- M-mi a külömbség közöttük? - kapaszkodott meg a témában, jobb ötlete nem volt - Milyenek a durvább játékok?
Egy nagy vízcsepp is megjelenhetett volna akár az ezt követő arckifejezése mellé. Lehet hogy nem értett a témához, de elképesztően tuskó kérdésnek érezte mintha az IQ-ja valahol az alagsorban szimatolt volna
Vissza az elejére Go down
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

Hozzászólások száma : 2281

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 6 Folder-openSzomb. Jan. 12, 2013 3:30 pm

Mizuki kérdése elárulta, hogy nagyon fogalma arról, milyen segédeszközökre gondoltam. Gondolom neki nincs ilyem holmija. Bár a karddal azért meglepett kicsit.
-Nos egyszerűbbként lehet említeni például a rezgő játékszert, aminek pénisz alakja van.
Persze gondolom tudja azért, mi az a vibrátor, de így körülírva talán stílusosabb.
-Durvábbnak meg...hát...nagyon erotikus öltözékek, bilincsek, ostorok és még sok más.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 6 Folder-openSzomb. Jan. 12, 2013 4:01 pm

- Ammm... - próbált válaszolni, de most sem ment elsőre - és olyan is van, ami olyan... ő pici és a kezelővel egy vezeték köti össze? Olyan diszkrét...
Tényleg hihetetlen volt hogy ilyesmiről beszélt, de a fene tudja hogy a témából merre lehetett kanyarodni és akkor már valahova vezessen is. Neki nem volt ilyesmije, de ki ítélhette meg ha mondjuk akart egyet beszerezni, Shina pedig úgy tűnt hogy otthon van a téren. De ki kellett bökni ezt is valahogy
- Szerezz egy olyat, kifizetem! - buggyant ki végül a kérés - Engem nem szolgálnának ki, sose fognak én örökre ilyen maradok! De nekem is kell, ki akarom próbálni!
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 6 Folder-openSzomb. Jan. 12, 2013 4:13 pm

-Sokféle van. Van például olyan bugyi is, amiben kettő ilyen rezgő van, így mindkét nyílásba jut egy. Plusz van rajta egy szíj, amit le lehet lakatolni, hogy ne lehessen könynen levenni. Büntetésnek mókás, ha másnál van a távirányító.
Meglepett kicsit, hogy így felcsigázta a téma Mizukit. Talán nem is olyan szendeszűz legbelül, mint elsőre gondolná az ember.
-Ami azt illeti...Van belőle több is nekem. Adhatok egyet neked. Nem probléma.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 6 Folder-openSzomb. Jan. 12, 2013 4:24 pm

- Tőled is vehetek! - próbált rugalmasan hozzáállni - De maradjunk annál a fajtánál, amit én mondtam. Az nem feltűnő és el lehet rejteni, az hiányozna ha valaki megtalálná a szobámban!
Aztán végre észhez tért, s elvörösödve legyezni kezdte magát. Botrányos hogy néha mekkora hülyeségek hoztak ki belőle váratlan megnyilvánulásokat, viszont így csak lejáratta magát
- Tudod mit, ráér! - legyezett a kezeivel a levegőbe - Inkább csináljunk valamit, kicsit megzakkantam!
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 6 Folder-openSzomb. Jan. 12, 2013 4:38 pm

-Én úgy gondoltam, hogy adok egyet neked ajándékba. Van annyi, hogy szexboltot nyithatnék. Igazán nem gond egyet nélkülözni. Elrejteni meg nem nehéz, csak okosan kell csinálni.
Aranyos volt, ahogy elpirult és legyezte magát. Gondoltam megnyugtatom kicsit, így megöleltem őt, majd adtam neki egy puszit az arcára.
-Rendben. Mire gondoltál?
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 6 Folder-openSzomb. Jan. 12, 2013 6:09 pm

Mizuki nem akart undok lenni, de nem akart vitatkozni vele vagy azon tűnődni hogyan utasítsa vissza. Shina pedig megölelte és adott neki egy puszit, amitől azért hát kicsit pirosabb lett az arca, ezért is adott egyet vissza cserébe. Ez működött, már annyira nem érezte melegnek a helyzetet és megnyugodott mielőtt még ideges lett volna
- Nem gondoltam semmire... - motyogta megilletődve - de ez jól esett! Mit csinálhatnánk, ő... M lenne ha... ?
Elgondolkodott, nehéz volt a kérdés mert a gondolatai egészen máshol jártak. Azonban ahogy lenézett magára, feltűntek neki fedetlen lábai és kék iskolai fürdőruhájának pólója alól kikandikáló része. Zseniális, a medencéket növényi vízzel töltik
- Menjünk úszni! - vetette fel, s pólóját fellibbentve megmutatta hogy mi van alája felvéve - Ami azt illeti már fel is vagyok hozzá öltözve. Ne aggódj, attól a víztől nem lenne semmi bajom!
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 6 Folder-openSzomb. Jan. 12, 2013 7:17 pm

Nem nagyon reagálta le, hogy adok neki egy játékszert. Talán nem akarja elfogadni? Vagy csak vonakodik? Majd elmondja, ha felkészülr rá. De a puszit viszonozta, ami jól esett.
-Van ötleted?
Végül is előállt egy jó gondolattal. Bár én nem voltam épp pancsoláshoz öltözve. Tehát a feladat adott.
-Úszni? Ez jó gondolat. De nekem akkor fel kell ugranom a szobámba.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 6 Folder-openSzomb. Jan. 12, 2013 7:40 pm

- Az nem baj! - tartott ki a terve mellett - Majd ott találkozunk, vagy elkísérhetlek és aztán együtt megyünk le? Ááááááh, kell egy törülköző is!
Azzal felpattant és elindult a szekrényhez, hogy átkutathassa alaposan. Mert hogy nem nagyon volt szokása a medencéhez menni, a rendes törülközője meg túl pici volt ilyesmihez. De aztán megtorpant, jobban belegondolva nyár volt még és biztos meg tud száradni anélkül, még ha nem is szabadtéri
- Á, így is jó lesz! - jelentette be - Ma a fürdőruhámban maradok!
Azzal le is kapta a pólóját és mezítláb, a fürdőruhájában maradt. Nem volt kedve semmit sem vinni magával, így hát mire kijutottak az ajtón megfogta Shina kezét és belenyomta a szoba kulcsát
- Légyci vigyázz rá, nem akarom cipelni! - kérlelte, miközben a nyakában levő amulettel babrált - Elég egy dolog a nyakamban...
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 6 Folder-openSzomb. Jan. 12, 2013 9:29 pm

-Már láttam a szobád. Miért ne láthatnád te is az enyémet?-egyeztem bele abba, amit még nem is kért.
Megvártam, míg összeszedi, amire szüksége van, majd az ajtóhoz sétáltam.
-Jó ötlet. Legalább nem tudnak leselkedni, amikor átöltözöl.
Rám bízta a kulcsát, amit én nemes egyszerűséggel a melleim közé rejtettem.
-Nem probléma. Van pár jó helyem apróságoknak. -mondtam kuncogva.
Megnéztem az amulettet, ami a nyakában lógott.
-Szép darab.
Végül bezártuk a szobát és elindultunk az enyémbe.

/Shina szobája/
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 6 Folder-open

Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)
Vissza az elejére 
6 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» Ito hattori szobája (1 hely még szabad)
» Judy szobája ( még egy hely szabad!)
» Sayoko és <üres hely> szobája
» Narazaki Ryuko szobája (egy hely szabad)
» Egami Mizuki

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: 2. emelet-
Ugrás: