Végre valahára megérkeztem az akadémiára. Végre! Hosszú, fárasztó utam volt, ráadásul Megs idegesített, mert be volt zárva a táskámba, és állandóan fennhangon panaszkodott és fenyegetőzött, hogy engedjem ki. Persze az emberek megijednének, ha egy olyan rosszképű figura elkezdene köztük rohangálni és fitogtatnia az egoját.
Körülnéztem a szobában. Csinos, rendezett szoba két ággyal és külön fürdőszobával. Kíváncsi vagyok, vajon milyen démon lesz az én szobatársam, feltéve, ha felkészül már lelkileg is.
Kinyitottam a táskát, Megs máris kipattant és körülnézett.
- Na végre! Szabadság! Legalább levegőhöz juthattam volna azért az út alatt, hülye picsa!
- Pofa be! Örülj neki, hogy kiengedtelek, másfelől kalitkában tartanálak, de azt is csak zörgetnéd! Másrészt te nem lélegzel, mert csak egy robotfigura vagy.
Megs oda se bagózott. Fennkölten körülnézett és meglátta a másik ágyat, amit nem foglaltam le.
- Nocsak, biztos tudták, hogy ketten jövünk!
Guggoló állásba helyezkedett varázslat miatt immár kemény páncélzatú műanyag lábaival, majd békaszerűen felpattant az ágyra, ahol elfeküdt kényelmesen.
- Micsoda luxus! Pincér-csicska, hozzon egy olajat!
- Megs... csalódást kell okoznom, az nem a te helyed, hanem egy másik démoné, vagyis a szobatársamé. - világosítottam fel. - Szóval le is szállhatsz onnét. Ne felejtsd el, nem luxusszállóba jöttünk, hanem démonakadémiára, úgyhogy viselkedjél, mert úgy megrúgdosom a műanyag-segged, hogy arról koldulsz!
Megs most úgy kezdett el viselkedni, mint Gollam a gyűrűk Urából. Összegörnyedt, a takarót pedig úgy gyűrte magához, mint a kincsét.
- Enyéééééééém! - sziszegte. - Az én drágassssssszágom!!!
- Oké. - hagytam rá. - A tied, amíg nem jön a szobatársam.
- Na és aztán? Majd alszik a földön, ahová való! A lábaim elé!
- Persze, persze... na én elmentem körülnézni.
- Nanana! Nem hagysz itt egyedül, Űrdongó-lány!
Már egy perc nyugtom se lehet. Megs mindenhová követ, akármerre járok. Megint elrugaszkodott és megkapaszkodott a fejemen, akár egy csótány. Kénytelen kelletlen így mentem el.
/Sportpálya - medence/