|
| Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Daibu Sekushina Diák
Hozzászólások száma : 2281 Join date : 2011. Apr. 09.
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Kedd Jan. 01, 2013 1:17 pm | |
| Mikor alszom, akkor a farkincám sokszor él önálló életet és kicsit csavarog körülöttem. Ezt általában azok érzékelik leignkább, akik egy ágyban alszanak velem. Mizuki sikoltására nem ébredtem fel. Hozzá vagyok szokva az úgy alváshoz, hogy a közelben valaki félreérthetetlen hangokkal fejezi ki az örömét. A farkinca kissé jobban rátekeredik Mizuki csuklójára, de a vége már megint kóboról egy kicsit. | |
| | | Egami Mizuki Diák
Hozzászólások száma : 108 Join date : 2012. Jan. 24.
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Kedd Jan. 01, 2013 2:35 pm | |
| Shina ugyan nem ébredt fel, de Mizuki plüssjátéka egyáltalán nem mutatott hajlandóságot arra hogy megnyugodjon! Nem tudta mit álmodott a lány, de az biztossá vált hogy valami kényelmetlen témájú dolog lehetett. Úgy járt tehát, hogy a farkinca még jobban rátekeredett a csuklójára így nemsokára elegendő helye lett a mocorgásra. Mizuki pedig kicsit kezdte elveszíteni lélekjelenlétét, s amikor az a nyakát kezdte el dörgölni úgy döntött, ez nem lesz jó. Mert hát a nyak... az olyan kicsit érzékeny terület volt főleg ha valami újra meg újra odasimult, főleg amikor éppen közel volt az ez esetben farkinca tulajdonosához, akit nem utált egyáltalán. Először óvatosan próbálkozott, de ahogy egyre melegebbé vált a helyzet és ha tényleg nem engedett, azért már összeszorított állkapcsokkal tusakodni kezdett igaz nem túl erősen, még kárt tenne benne! | |
| | | Daibu Sekushina Diák
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Szer. Jan. 02, 2013 3:11 pm | |
| A farkinca céltalanul tapogatózott itt-ott. Hisz a gazdája aludt, tehát nem volt semmi szándék a mozgása mögött. Végül Mizuki elkezdett ellenállást tanusítani, aminek ugyan nem volt hatása az álmomra, ahogy a farkinca mozgására sem. Nem mozgolódott erősen, így Mizuki igazából könnyedén lefejthette a csuklójáról is. | |
| | | Egami Mizuki Diák
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Kedd Jan. 08, 2013 7:43 am | |
| Végül csak sikerült a dolog, kiszabadult az önálló farkinca kalandozási próbálkozásaiból, s inkább elhúzódott az ágy szélére és várt. De ha nem jött össze csendes várakozása Shina felébredtéig, akkor az újra izgalmakra vágyó farkinca kapott egy helyreutasító harapást is. De Mizuki ekkor gyorsan visszahúzódott és szája elé kapta a kezét, hiszen kis híján többet csinált a harapásnál, ami nem lett volna éppen tisztességes amikor valaki aludt, ráadásul engedély nélkül! Meg nem is volt annyira éhes, meg éppen csúszott lefelé az ágyról visszavonulása mellékhatásaként, s a következő pillanatban nagyot dörrent a padlón, amilyen kicsi volt | |
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Kedd Jan. 08, 2013 7:49 am | |
| A farkinca végül elaludt, akár csak a gazdája. Szépen elhelyezkedett és csak a vége mozgolódott egy nagyon kicsit, de újabb támadást nem intézett. Ez után még kevesebb esélye volt rá, mert ráfeküdtem. Egy pár percig a hátamon feküdtem, majd Mizuki felé fordultam, így biztonságban volt a rakoncátlan farkincától. Legalábbis távolabb. Egy ideig nyugton voltam. De utána kicsit mocorogtam előre és az lett a vége, hogy az arcom Mizuki mellei közt volt, miközben a felül lévő karommal kicsit át is karoltam, majd a fenekén állapodott meg a kezem. | |
| | | Egami Mizuki Diák
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Kedd Jan. 08, 2013 8:28 am | |
| Mizuki védelme lassan megenyhült és tűnődni kezdett a dolgokon. Ha össze akart valamit hozni az egész étkeztetési változtatásokkal kapcsolatban, akkor... de hiszen elfelejtett tegnap felmenni az igazgatóhoz, eltévézte az egész időt meg a papírmunka is... Annyira belemerült a felidézésükbe, hogy észre sem vette Shina előre húzódott. Nem volt nagy dekoltázsa, amolyan félkupola kategóriába tartozhattak, ezért sem kellett sokat válogatnia fehérnemű téren. De mivel most egy fürdőruha és póló voltak csak rajta, Shina orrának sikerült utat találnia a kettő közé, arca pedig rájuk simult! Mizuki a sokktól pedig nem tudott megmozdulni, s nagyon is elpirult mert... hát nem tudta miért! Már kezdett is volna kicsit belenyugodni a helyzetbe, azonban amikor a fenekére került egy káz, egyszerre csak összeszedte magát. A fenék egészen más volt, az nem volt erogén zóna és Mizukiban most feléledt a fiúknak tartogatott erő, csak most nem fiú volt a célpont. Erős volt, kicsit eltaszította magától - YAMETE YO! - sikította, s lekevert neki egy pofont Aztán visszarettent, csak most kapcsolt hogy nem egy fiút ütött meg, de... annyira meg akart ilyenért ütni egy fiút, hogy valaki érdeklődjön iránta hogy teljesen megfeledkezett arról, ki is volt előtte - Gomenasai! - húzódott össze bocsánatkérőn | |
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Kedd Jan. 08, 2013 8:45 am | |
| A pofonra magamhoz térek és álmos tekintettel pillantok Mizukira, miután kicsit eltávolodtam tőle. Így félálomban nem reagálom le komolyabban. Úgy feltételezem, hogy álmodott valamit, aminek a valódi világban lett meg a reakciója, így kaptam egy pofont tőle. -Semmi...gond.Előfordul... Éreztem persze az ütést az arcomon, de így is visszaaludtam, túl kába voltam, hogy a fájdalommal foglalkozzak. | |
| | | Egami Mizuki Diák
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Kedd Jan. 08, 2013 8:57 am | |
| - Umm... - akart valamit mondani, Shina azonban elaludt Kényelmetlenül érezte hirtelen magát, ez az egész dolog nem volt neki tiszta. Lemászott az ágyról és inkább a heverőre dobta le magát, a tévét viszont nem kapcsolta be. Egyre furcsább volt ahogy reagált a lányra, főleg amikor az belefúrta az arcát és ő nem csinált semmit. Ennyire rosszul állt volna a szénája? Hogy vele akarja pótolni azt ami nem jött neki össze? De ez zavarba ejtő volt, főleg hogy Mizuki rossz volt az érzelmek palástolása terén, még ha csak annyiról is volt szó hogy szeretett valakivel versenyt futni, vagy vitatkozni egy iskolai rendezvény előkészületei felett. Az ágy felé pillantott, majd felkelt és odament hogy megigazítsa rajta a takarót, ami ugye teljesen össze volt kavarodva. Jól megnézte az arcát, mindenki olyan békés tudott lenni amikor aludt, ő ráadásul... áh, muszáj volt megsimítania az arcát, csak egy kicsit! Aztán már ott sem volt, visszament a heverőhöz és elterült rajta. Ott várta amíg felébredt, csak azok a hülye gombócok a torkában és a gyomrában zavarták, de nagyon! | |
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Kedd Jan. 08, 2013 9:03 am | |
| Mivel fáradtan jó alvó voltam, fel sem tűnt, hogy Mizuki ott hagyott az ágyban egyedül. Az arcsimításra nem keltem fel, de elmosolyogtam és a farkincám is kissé vidámabban mozgott, mint egy kutyának, ha kedveskednek neki. Végül aztán valamikor csak felkeltem. Órát elsőre nem láttam, így nem tudtam, hogy mennyi az idő. Csak Mizukit láttam a heverőn. -Ó, ennyire rossz alvótárs voltam?-érdeklődtem mosolyogva.
| |
| | | Egami Mizuki Diák
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Kedd Jan. 08, 2013 9:31 am | |
| Még bőven délelőtt volt, amikor Mizuki meghallotta a mocorgást az ágy felől. Sietve felült a helyén, de kicsit elügyetlenkedte így mire végre készen volt, Shina tekintetével találta szemben magát és persze a kérdésével. Elpirulva fordította oldalra a fejét, végiggondolni a történteket ugyanis nem igazán ment szemkontaktus mellett, hát még a képek bevillanásával is körítve. A feszültség pedig most is ott zavarkodott a gyomrában, követelt valami őszinte cselekedetet vagy mondatot hogy végre engedjen a szorításból. Ez nem volt igazságos, teljesen zavarba hozta a dolog és nem is érezte magát normálisnak emiatt, most még csak ő tudta de mi lenne ha elismerné és kiderülne? Ugrana minden jó, de akkor meg így lenne rossz! Fene egye meg! - Ez nem igaz! - ugrott le végre a heverőről, elindulva felé Aztán már ott is volt, zavartan kapta maga mögé a kezeit és kulcsolta őket össze, még himbálta is magát hogy hűvösebb legyen - Inkább olyan... ösztökélő! - vicsorított egy pillanatra mert ez elég hülyén hangzott, aztán hümmögött és kissé hibbantan felcsattant - Amm... szép vagy!!! Elismerem, te nyertél!!! Tetszel nekem!!! Csak... ne a fenekem, a fenekem azt hagyd!!! Valószínűleg nem sokat értett az egészből, erre pedig ő is rájött. Még vörösebb pírral bámult a padlóra, s egyik lábával a szőnyeget kezdte dörgölni - Úgy értettem fogdostál... de a hátsómon nem volt valami jó! - aztán megrázta a fejét, hihetetlen hogy ilyesmiről beszélt - felejtsd el! Nem ez a lényeg, csak rájöttem hogy érdekelsz! Komolyan! Most mit csináljak? Maga elé kapta most a kezeit és összedörgölgette őket, miközben részben félőn részben kérdőn nézett fel a lányra | |
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Kedd Jan. 08, 2013 9:57 am | |
| Mizuki válasza kicsit furcsa volt. Ha nem voltam zavaró, akkor miért ment át a heverőre aludni? Végül egy elég furcsa jelenet lett az egészből. Mire észbe kaptam, már előttem is volt. -Ösztökélő? Amikor azt mondta, hogy tetszem neki, nem lepődtem meg. Sokszor reagálnak így az erre fogékonyak is. Bár vele szemben semmilyen trükköt nem vetettem be, hogy így legyen. -Ó, hát az mondjuk előfordul. Alvás közben sajnos nem tudok arra figyelni, hol jár a kezem. De általában nem vagyok túl erőszakos.-mondtam mosolyogva. Még ő kérdezte meg, hogy mit csináljon. Ami azt illeti, erre nem tőlem kellene választ várnia, hanem saját magától. -Én is kedvellek, aranyos lány vagy. Tetszenek az aranyos lányok. | |
| | | Egami Mizuki Diák
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Kedd Jan. 08, 2013 10:13 am | |
| Zavart grimasszal reagált, örült hogy nem kapott valamilyen visszautasító választ, igaz tőle így utólag hülyeségnek érződött ilyesmi miatt tartani. A gond itt az volt hogy nem volt fiú, ha meg fiúk lettek volna az lett volna a gond hogy egyikük nem lett volna lány. Nem az volt a probléma hogy érzett a vendége iránt valamit, hanem hogy ez így minden volt csak nem normális. Normális... mindig a normálisat kergette a lehetséges kereteken belül, erre most olyasmiről ábrándozott ami nem volt az. És nem tudta magában tartani - Örülök! - mondta elég nyafis és zaklatott hangon, de már meg is nyugodott - De ez... működhet? Ha még az én fülembe is jutnak szóbeszédek... akkor hogyan lehet titokban tartani? Mit csináljak? Nem akarom hogy kiderüljön... de nem vagyok hajlandó visszalépni! Érdekelsz... nem szalasztom el a lehetéséget, hogy nekem is legyen valakim! Ugye érdekellek? Kérőn meresztette rá szemeit, kezeit dörgölgette és reszketett az izgatottságtól. Akarta, akarta, akarta! | |
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Kedd Jan. 08, 2013 10:33 am | |
| Mosolyogva figyeltem, ahogy Mizuki vívódik magában. Legalábbis nekem úgy tűnt, hogy akarja is, meg nem is. Akarja, de fél beismerni magának. Vagy nem? Én úgy láttam. -Miért ne működne? Nem a kompatibilitás a lényeg, hanem hogy kér személy boldog legyen együtt. Amíg boldogok, az sem lényeges, ha az egyik narancssárga a másik meg kék. Igazából Mizukinak tényleg kellemetlenséget okozhat, ha kiderül az ilyesmi. Bár róla nem feltételezné senki. -Diszkrétnek kell lenni. Ennyi. Meg okosan megválasztani mindent. Persze, mondtam, hogy szeretem az aranyos lányokat. | |
| | | Egami Mizuki Diák
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Kedd Jan. 08, 2013 10:44 am | |
| - Nem arra gondoltam... - húzódott összébb - hanem, ha kiderül, akkor biztos nem dolgozhatok tovább, rossz példa lennék! De én csak szerelmes vagyok, másokat viszont nem az érdekel. Nem érdekel hogy mik vagyunk, sőt... én nem vagyok hüllő és te nem vagy bogár, hasonlítunk és kész! Az a baj hogy mások erről mit mondanak, mert lányok vagyunk és a fiúknál ez nem lenne ciki, ők viccesek lennének mások szerint. De így olyan... lekurváznak! Kihúzta magát, de látszott rajta hogy még mindig rosszul érezte magát emiatt - Én meg akarom próbálni és meg fogom, ha rosszul sikerül ha jól! Csak az a baj, hogy nem akarom hogy ne sikerüljön és képtelen vagyok elszalasztani egy ilyen lehetőséget! El akarom felejteni, te érdekelsz nem mások! Hadd legyek a barátnőd, kérlek! | |
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Kedd Jan. 08, 2013 11:05 am | |
| -Hát, rád nézve tényleg nem lenne szerencsés, ha kitudódna. Nekem nincs fontos beosztásom, ami veszélbe kerülhet ilyesmi miatt. Egyesek egyébként elfogadják az ilyesmit. De a rosszindulatú emberek meg összebeszélnek mindent. De nem kell tökéletesnek lenned, csak mert fontos beosztásban vagy. Te is érző lény vagy. Jogod van a boldogsághoz. Na persze, szép dolog ilyesmiről szavalni. Főleg nekem. De valahogy muszáj bíztatnom. Kell neki egy kis önbizalom. -Nem igazán van okom nemet mondani. De kicsit talán korai lehet a dolog. Hisz nem is tudsz rólam még szinte semmit. Mi van, ha olyan titkokat rejtegetek, amik ha tudomásodra jutnak, egy életre megutálsz miattuk? | |
| | | Egami Mizuki Diák
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Kedd Jan. 08, 2013 11:13 am | |
| Elkerekedtek a szemei, aztán pedig lesütötte a szemét... igaza volt. Igaza volt, mert tényleg nem tudott róla semmit azt leszámítva amit eddig mondott, no meg amiket a pletykák mondtak. Csak a megoldást nem tudta erre, nem tudta hogyan ismerhetne meg bárkit is ennél jobban. Igazából ott volt Daisuke a tulajdon bátyja, akit azért ismert mert együtt nőttek fel. De rajta és más családtagokon kívül... mennyire is ismert bárkit? Mennyire... mennyire volt képes megismerni bárkit is így? Talán túl sokáig zárták el a világtól? Ennyire nem ismerte még Lut vagy a többi dököst? Akkor mennyire lenne képes megismerni Shinat? - Igazad van... - szólalt meg végül halkan - nekem nem tanították hogyan ismerjek meg másokat... csak azt próbálták, hogyan elégedjek meg azokkal akiket mindig ismertem. De... én nem tudtam úgy élni, én akartam újakat megismerni... de nem sikerült! Nem tudom hogyan kell, nem tudok megismerni senkit! Tudom hogy hívnak, tudom hogy állítólag már jártál másokkal, de... csak ennyit tudok! Mert csak annyira ismerlek, amennyit veled voltam és amit mások pletykálnak! Nem tudom... hogy ismerjelek meg jobban... Nem tudott a szemébe nézni, a felvetődött dilemma egyszerűen túl nehéz volt... túl szomorú volt szembesülni az igazsággal... hogy korlátozott volt, nagyon! | |
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Kedd Jan. 08, 2013 11:26 am | |
| Láttam Mizukin, hogy most fején találtam a szöget. Mi van, ha igazam van és olyat fog megtudni rólam, ami nem igazán fog tetszeni. Az neki lenne rosszabb. Az eddigi élete után kimondott felüdülés lenne, ha boldog lehetne valakivel. De az egész romba dőlhet, ha olyan derül ki, aminek nem volna szabad. Az pedig fájdalmas ám. -Megismerni másokat nem olyan nehéz dolog. Túl sok időt töltesz ezzel a diákönkormányzatos munkával. El kellene menned néha a barátaiddal moziba, vagy csak vásárolgatni. Közben beszélgetni és hasonlók. Életre szóló barátokat találhatsz. Megfogtam a kezeit és közben próbáltam úgy helyezkedni, hogy a szemeibe nézhessek. -Ne legyél már ilyen kis szégyellős. Le kell itassalak, hogy megnyílj? Ha a nevemet tudod, az jó kezdet. Töltöttünk együtt egy kis időt, így már elkezdtél megismerni. A pletykák meg...Hát azok túlozhatnak, de lehetnek igazak is. De én semmit sem szégyellek. Ha élvezem az életet és nem ártok vele senkinek, kit érdekel mások véleménye? Egyébként miket mondanak? Hogy minden este mással alszom? Vagy hogy tanárokat csábítok el? | |
| | | Egami Mizuki Diák
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Kedd Jan. 08, 2013 11:29 pm | |
| Bánatosan hallgatta Shina szavait, annyira nehéz volt figyelni miközben csak az járt a fejében, hogyan tudná legjobban kifejezni az érzéseit. Ha jól csinálta volna, talán fel sem merült volna ez az alig ismerős probléma, de így... - De én ezt szeretem csinálni... - szomorkodott - nem az én hibám hogy a többiek inkább csatangolnak máshol... Nem azért vagyok szigorú és tipikus diáktanács tag, mert utálok másokat! Csak sokkal jobban esne, ha nem lennék az egyedüli ilyen gondolkodású... nem csak én vagyok szigorú, de úgy érzem hogy ők az autoritásuk szerelmesei és nem a jó érdeké. Igaz... engem is inkább az vadít meg, hogy ilyet csinálhatok és nem hogy miért, de... a karrierista jobb mint a megalomániás! Az ablak felé pillantott, ahol már az ősz akarózott kopogtatni de a nyár azért még maradozott. Shina pedig megfogta a kezét, s ez nyomban visszaterelte rá a figyelmét, jól esett a gesztus - Csak azt tudom amit mondtam, de... engem jobban érdekelne hogy te mit mesélnél magadról és nem azt amit mások, akik tévedhetnek. Mégis az számít legjobban, amit ma és tegnap tudtam meg... amiért veled szeretnék lenni, amilyennek eddig megismertelek. Te kedves vagy és vicces kedvű, kitartó de ugyanakkor nem erőszakos. Ráadásul gyönyörű is, annyira hogy ezt el is ismertem! Szeretnék többet tudni rólad, nem pedig visszalépni mert félek láthatatlan dolgoktól. Meg akarom próbálni, máskülönben megőrülök! | |
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Szer. Jan. 09, 2013 5:35 pm | |
| Látom rajta, hogy kissé bánatos attól, amit mondok. Pedig nem eltántorítani akarom, csak felhívni a figyelmét rá, hogy érhetik kellemetlen meglepetések. Én se vagyok az a mintadiák. Bár sosem akartam annak tűnni. -Én is szeretném. És nem is mondtam nemet. Csak nem akarom, hogy csalódj, ha olyat tudsz meg, amit esetleg elítélsz. Megfogtam a kezét, amitől újra rám figyelt. -Szóval a rossz nyelvek pletykái nem érdekelnek? Akkor sem, ha valamelyik igaz? Az a tudat sem zavarna, hogy kimondottan...perverz vagyok a látszat ellenére? Nem elijeszteni akarlak, de ez az igazság. Szeretem a perverz dolgokat.-vallottam be neki őszintén. | |
| | | Egami Mizuki Diák
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Szer. Jan. 09, 2013 11:00 pm | |
| Őt márpedig nem érdekelte a veszély és ezt el is mondta neki, határozott tekintettel válaszolt hát neki. A folytatás azonban kicsit meghökkentette, de átgondolta inkább a dolgot mielőtt elhamarkodottan ítélkezne, ilyen témában talán először. Más szemszöget keresett, s váratlanul egy briliáns pontot tapintott ki a lábai megvetésére. Elmosolyodott és kicsit pirulva átvette a szót - Mindenki perverz, talán még én is csak éppen nem tudom! De akkor is átgondoltam és azt hiszem... ha a barátnőd szeretnék lenni, akkor nem pont engemet kell ennek a legkevésbé zavarnia? Mármint ha perverz vagy, engem érint a legjobban nem? A kapcsolatokhoz hozzátartozik... azt hiszem? Ha meg rossz szokás, olyan nekem is van már meséltem! | |
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Csüt. Jan. 10, 2013 10:08 am | |
| Úgy tűnik, Mizuki nagyon is ésszerűen gondolkodik, ahogy azt elvárná tőle az ember. Arra számítottam, hogy kicsit eltántorítom, még ha nem is állt szándékomban. De nem. Nem kis igazság, amit mondott. -Ez...mondjuk igaz. A maga módján mindenki az. Szerintem nem érdekes, míg hűséges a másikhoz. Ha szeretsz valakit, elfogadod olyannak, amilyen, ez tény. Ha meg akarod változtatni, az már régen rossz. Csak akkor jó, ha valaki saját akaratából alkalmazkodik egy kicsit. | |
| | | Egami Mizuki Diák
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Csüt. Jan. 10, 2013 11:53 pm | |
| - Én alkalmazkodok! - vállalkozott lelkesen - Sőt, illene nekem is többet elmondanom, hátha nem tetszik bennem valami! Ekkor azonban elhallgatott, belegondolva a kellemetlen titkaiba már nem is volt igazán kedve kibeszélni őket. Sóhajtott... mi lesz ha őt utálja meg Shina, ő azt nem akarta! De muszály volt! - Ühh... hát... - ügyetlenkedte el a kezdést, majd megemberelte magát - Nos, én... vagyis én meg a családom, ég és föld vagyunk! Keresztények, nem érdeklik őket a Japán tradíciók, ráadásul még emberek is... akik démonokra vadásznak! Ne érts félre, nem szűrtem velük össze a levet, azt sem tudják hogy élek! Vagyis... a bátyám tudja, meg szerintem anyu is... szóval, nem lenne jó ötlet látogatóba menni. Erm... és... megszegtem egy szabályt... ő... van egy kard, itt a szobámban! A pólóját lobogtatta, hirtelen valahogy melege lett... mi van ha most ásta el a lehetőségeit? | |
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Szomb. Jan. 12, 2013 12:13 pm | |
| -Hát, nem hiszem, hogy lenne ilyen. De mondd csak nyugodtan. Végül is el kell fogadni a hibákat is. Hagytam végül, hogy kibontakozzon kicsit. Mondja csak el saját magáról, amit fontosnak tart. -Hm, izgi. Az én szüleim egymásba vannak habarodva. Azt csinálhattam, amit csak akartam, nem hatotta meg őket nagyon. Nem voltak szigorúak. Elmosolyodtam, amikor a szabályszegésről beszélt. -Hát aztán? Nekem meg tele van perverz cuccokkal a szekrényem. Na és akkor még nem kerültek említésre a mangák, animek, filmek, játékok. Jó, nem mind perverz, de némelyik nem közönség elé való. Muszáj volt kitálaljak, még azt hiszi, elítélem egy kard miatt. Nem nagy dolog az. | |
| | | Egami Mizuki Diák
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Szomb. Jan. 12, 2013 1:08 pm | |
| Az azért elég jó lehetett, mármint hogy nem erőszakoltak rá vallást vagy olyan határokat, melyeket pont ellenkező módon éppen hogy kiszélesíteni akart. Irigynek érezte magát Shinara, hogy ő mindent megtehetett amit akart míg ő kalitkába volt bezárva, ahova még a bátyója is rendre visszacipelte. Igaz, korlátok nélkül most nem lenne itt de ugyanakkor helyette jobb családi kapcsolatokkal... bár, itt furcsa módon valahogy jobban szeretett lenni, nem hogy lecserélje csak úgy. Hát... egy pillanat! - Hé! - rázta mutatóujját Shinara - Ez nem általános iskola, a szobádban olyan magazinokat és játékokat tartasz, amilyeneket akarsz, csak tönkre ne tedd a már itt levő dolgokat, az Iskola tulajdonait! De ez nem ide jön... egyáltalán mit tartogatsz a szekrényedben? Érdekelte, érdekelte, érdekelte! | |
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) Szomb. Jan. 12, 2013 3:03 pm | |
| El sem tudtam képzelni, milyen lehetett az ő élete. Ahogy a szüleiről hallottam, talán jobb is, ha nem tapasztalom meg. Utána végül rákérdezett, miféle dolgokat tartok a szekrényemben. -Hát, gondolom te mintadiáknak minősülsz a tanárok szemében. De egy magamfajta diákban csak a hibát keresi az összes tanár. Amikor csak lehet, próbáltak belesni a szobámba, hátha valami házirendsértésen kaphatnak. Kicsit gondolkodtam, mi mindent is kellene elmondjak. A teljes repertoárt elmondjam? Vagy csak apránként? -Hát, vannak általános segédeszközeim. Meg vannak durvább játékokhoz valóak is. Én szeretem az ilyesmit. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) | |
| |
| | | | Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |