Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)

Go down 
3 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

Hozzászólások száma : 2281

Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openSzomb. Aug. 18, 2012 10:04 pm

Nem firtattam tovább a dolgot. Ha úgy gondolná, fontos, akkor biztosan az orromra kötné. Így egy mosollyal lerendeztem a dolgot és visszatértem az animehez, amit ugyan láttam már, de ez kicsit sem zavart. Végül vége lett és jött egy kis reklám. Majd aztán jött egy mechás anime. Ez sem volt rossz, igazából mindenevő vagyok. Elnézegettem egy darabig, de aztán kezdett egyre jobban leragadni a szemem. Nem látszott rajtam ugyan, de kimerültem a munkában. Végül elnyomott az álom, valahol az utolsó 5 perc és az ending között...Ülve...
Vissza az elejére Go down
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openSzomb. Aug. 18, 2012 10:26 pm

Mizukinak sokáig nem tűnt fel hogy Shina elaludt, nagyjából a negyedik anime végére amikor is lehetett vagy fél kettő. Ugyanis csak pillanatokra kapta oda a fejét és nem is nézte meg jobban, hogy a lány szemei nyitva voltak e, de most amikor tényleg szöget ütött Mizuki fejében, jobban is megnézte és lássanak csodát Shina aludt! A látványra szélesen elmosolyodott, vívódnia pedig nem kellett hogy TVzzen e tovább, inkább lekapcsolta és a szimpla ágyhoz sétált amire a dupla ágyon most is rajta levő lepedőt leszámítva fel volt téve az ágynemű. Gyorsan levetkőzött és összehajtotta a ruháját, a fehérneműt a fürdőszoba szennyes tartójába tette, majd belebújt egyik sárga hálóingjébe és visszatért az egyszemélyes ágyhoz. Aztán Shina szemüvegét vette le és az íróasztalra tette. Egy kicsit elfogta a zavarodottság, mert csak magának volt ágyneműje de végül rávette magát hogy ne aludjon ott vagy a TV előtti heverőn. A két párnája és takarója egyébként is hatalmasak voltak merthogy imádta ha nagy dolgok vették körül, különben nem a dupla ágyon aludt volna. Tehát fogta a párnákat és egymásra fektetve feltette a dupla ágyra, aztán erős vámpírlány lévén óvatosan ráhajtotta Shina fejét. Igaz hogy nem volt egészen egy oldalon mind inkább középen, de Mizukinak nem volt szíve odébb taszítani és ő maga kicsi termetű volt egyébként is. Így visszament a takaróért majd ő is elhelyezkedve az ágyon, kettejükre terítette a vastag de igencsak puha takarót - merthogy a puha dolgokért is megveszett

Ennek ellenére sokáig csak a plafont nézte miközben Shina mellette az igazak álmát aludta. Nem kellett sokat aludnia és főleg éjszaka nem, azonban mindig el tudott aludni ha éppen akart ez alkalom kivételével. Kényelmetlenül érezte magát, kicsit még fuldoklott is átvitt értelemben és tudta hogy mit szeretett volna. Mármint itt feküdt mellette valaki és ő már nagyon régen nem aludt egy ágyban senkivel, bátyója és édesanyja óta. Igen, hiányérzete volt így és végül lépésre szánta el magát. Vagyis csusszanásra, mert tudniillik odacsusszant Shinához és nagyon óvatosan hozzábújt majd átölelte. Pislogott egy kicsit de végre megkönnyebbült, egy perc és már mosollyal az arcán aludt is... végre minden egy kicsikét olyan volt mint régen
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openVas. Aug. 19, 2012 6:49 pm

Amikor legközelebb felébredtem, be voltam takarva. A szemüvegem nem volt rajtam. Ez még nem volt meglepő. Ami meglepett, hogy Mizuki hozzám volt bújva. Nem bántam persze, csak nem számítottam erre. Még éjszaka volt, így nem volt okom felkelni, így átkaroltam a lányt és vissza aludtam. Másnap reggel többször is felkeltem, de mivel Mizukinak jó alvókája volt, nem volt szívem felkelteni. Így kénytelen voltam megvárni, míg felébred. Annak ellenére, hogy kezdtem megéhezni.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openVas. Aug. 19, 2012 7:07 pm

Ez volt ha Mizuki aludni akart és biztonságban érezve magát aludt el: aludt mint a kő és az egyetlen hang amit ilyenkor kiadott magából az a szuszogás volt. Mulatságos látvány lehetett ahogy úgy kapaszkodott valakibe vagy valamibe mint valami nem is tudom hogy mi... egyszóval biztosan aranyos lehetett, mert hát nagy termetű sem volt és a mosolyát is mellékelte. Shina persze hamar rájött hogy valaki óriás plüssállatnak használja, az viszont lehet zavaró volt hogy nem akarózott felébredni hát még ha tudta volna hogy alapállásban nem volt jó alvó. Végül azonban a könnyű verziójú zsák krumpli mocorogni kezdett és miután beletúrta fejét néhányszor Shina hajába, végre félig kinyíltak a szemei
- Mnmmm... jó... reggelt - nyammogta halkan és mivel szemmel láthatóan eddig nem szedte le a lány magáról, nem csinált ügyet belőle de azért nem is játszotta az ártatlant - bocsi ezért... csak elaludtál és én meg... szeretek másokkal aludni... meg ez az én ágyam... meg ennyi
Azzal végre elengedte és kicsit odébb húzódott, de felkelni még a világért sem akart
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openVas. Aug. 19, 2012 8:55 pm

Elég sokára, de Mizuki végül felébredt. Nem nagyon zavartattam magam, hogy plüssállatnak voltam használva. Sőt, Mizuki kimondottan aranyos látvány volt alvó állapotban is. De végül csak felébredt.
-Jó reggelt. Jó aludtál?
Ha maradni akart még, akkor hagytam. Én nem zavartatom magam egy másik lány közelségében.
-Ne kérj bocsánatot. Egyáltalán nem zavar.
Végül csak elengedett és odébb ment. Nem mozdultam.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openVas. Aug. 19, 2012 9:20 pm

Mizuki néhány pillanatig a plafont nézte, majd mocorogni kezdett és arcába húzva a takarót Shina felé fordult, aki láthatóan nem készült még távozni. Ennek azért örült, így egy arasznyit közelebb ment és behunyta a szemét
- Áh, köszönöm de... azért nem tudom... - igazából megint bocsánatot akart kérni, de közben rájött hogy felesleges volt - ha még pihennél akkor nyugodtan maradj, ha pedig éhes vagy hozok valami reggelit kárpótlásul amiért az éjjel nálam ragadtál!
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openHétf. Aug. 20, 2012 1:38 pm

Észre vettem, hogy Mizuki közelebb húzódott, de nem zavartattam magam. Volt, aki már sokkal közelebb is jött.
-Ne köszönd...-mondtam kedvesen.
Felajánlotta, hogy hoz valami reggelit. Az ötlet jó volt. De nem akartam visszaélni a vendégszeretetável.
-Jól esne valami reggeli, de ne kapkodj. Pihenj még nyugodtan. Ne ugrálj miattam.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openHétf. Aug. 20, 2012 6:26 pm

- Á, dehogyisnem! - tiltakozott és kikényszerítette magát az ágyból - Hozok valami finom reggelit csak maradj az ágyban, a segítségedért ez a minimum!
Azzal magához vette a pénztárcáját és egy termoszt majd egyetlen szál hálóingben kisietett az ajtón. A vegyesbolt az iskola épületében már szerencsére nyitva volt, azonban ő inkább a kollégiumi büfét választotta a meleg étel miatt. Vett egy szép adag sushit és néhány meleg rizsgombócot, egy pár evőpálcikát és természetesen a termoszba forró teát. Azzal visszasietett az emeletre és magukra zárta az ajtót, végül pedig az ételt egy lábas tálcára pakolta és az ágyban fekvő Shina elé tette. Óvatosan visszabújt a takaró alá, s a párnára hajtva fejét figyelni kezdett
- Jó étvágyat! - mosolygott rá bátorítóan
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openHétf. Aug. 20, 2012 8:02 pm

Mizuki az ágyban tartott, míg ő hoz valamit reggelire. Igazán nem volt szívem visszautasítani a kedvességét. Még megbántanám.
-Hát jó. De ne vidd túlzásba.-mondtam kedvesen.
Végül ott hagyott, én pedig hátradőltem az ágyban és pihentem még egy kicsit. Néhány percig volt csak távol. Amikor visszaért. Friss sushi illatát éreztem. Meg hozott némi teát és rizsgolyót is.
-Ó, igazán nem kellett volna ilyen ínyenc reggelit hoznod.-mondtam kedvesen, mikor elém rakta.
Végül hozzákezdtem, mert igaz ami igaz, éhes voltam már.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openHétf. Aug. 20, 2012 8:17 pm

- Ínyenc?! - ijedt meg látványosan Shina megjegyzésére - De hiszen ez alapműveltség! Óh... igaz, akkor viszont hozhattam volna valami különlegesebbet is... ááá, lesz még más alkalom is, remélem azért finom!
Végül elhallgatott és izgatottan figyelte ahogy eszik, remélte hogy nem rossz ízűt sikerült vennie vagy hasonló
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openKedd Aug. 21, 2012 4:23 pm

-Ó, nem azért mondtam. Csak egyes helyeken a sushi kimondottan drága étel. Így aztán nem olyan mindennapos, mint nálunk. De szeretem, nagyon. Igaz, nem reggelire szoktam enni...De ne haragudj, nagyon aranyos tőled, hogy hoztál reggelit. Nem akartam hálátlannak tűnni.-mondtam.
Igazán jó választás volt azért a sushi. Az íze meg mindegy, én mindet imádom. A tea is nagyon finom volt, így jóízűen kortyoltam azt is.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openKedd Aug. 21, 2012 5:23 pm

- Ó, ó, ó, ó, ó! - húzta magára a takaróját tiltakozóan - nem mondtam hogy hálátlan vagy, ilyesmire nem is gondoltam! Csak... meglepődtem, mert az étkezdéből hoztam és ott lenni szokott. Persze azért nem is a legolcsóbb reggelit hoztam, az arcátlanság lett volna egy házigazdától akinek van pénze!
Végül felkelt és odasétált az ablakhoz, de az idő mondjuk ma nem volt olyan jó mint tegnap. Mivel nem látott semmi érdekeset, megfordult és felpattant a párkányra hogy onnan nézze a reggelijét fogyasztó vendéget
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openKedd Aug. 21, 2012 6:23 pm

-Igazán nem várom el egy házigazdától sem, hogy rám költse az összes zsebpénzét. Kedves tőled. De legközelebb beérem valami szolidabbal is.-mondtam kedvesen.
Figyeltem, ahogy az ablakhoz megy és a párkányra ült. Onnan figyelt.
~Hát, érdekes személyiség.
-Te nem vagy éhes? Nem akarom elenni előled a reggelit.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openKedd Aug. 21, 2012 6:52 pm

- Dehogy vagyok éhes - szabadkozott mosolyogva - ráadásul ilyesmit nem is kell mennem, de majd elmesélem hogy miért. Előbb inkább folytasd csak a reggelit, öröm nézni ha valaki ilyen jóízűen falatozik
Játékosan elkuncogta magát majd kalimpálni kezdte a lábait, sarkával koptatva a falat és a hálóingét tapogatva. Nem, nem hízott el annyi vért nem ivott
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openKedd Aug. 21, 2012 6:59 pm

Mizuki elmondása szerint nem volt éhes, így aztán ráhagytam a dolgot. Ha nem hát nem. Én megeszem a reggelit, ne menjen kárba.
-Örülök, hogy örülsz.-mondtam kedvesen.
Nem figyeltem rá tovább, hanem az ételt igyekeztem elpusztítani. Mivel én bizony éhes voltam. Úgy tíz perc múlva végül befejeztem.
-Köszönöm, remek volt.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openKedd Aug. 21, 2012 7:11 pm

- Enni nagyszerű, nemde? - mosolygott fel a plafonra még mindig kalimpálva lábaival - Főleg reggel a legjobb amikor még minden friss, csak hát a harmat és miegymás... áááh de hiányzik...
Elkomorodott és lepattant a helyéről, majd készségesen begyűjtötte az üres műanyagedényeket Shinatól. Letéve őket felé fordult
- Ugye barátok vagyunk? - kérdezte kíváncsian - Nekem kevés van de figyelek rájuk, te pedig tényleg nagyon kedves vagy hozzám és nagyon segítőkész is! És én is segítenék neked szívesen ha kell!
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openKedd Aug. 21, 2012 7:32 pm

-Enni jó. De mértékkel kell csinálni, mert elhízhat az ember, ha nem mozog mell. Amúgy mindig jó. De a legjobb mindig frissen az ennivaló.
Láttam rajta, hogy elkomorodik, majd leugrott a helyéről és begyűjtötta az üres edényeket.
-Ööö...hát mivel már együtt is aludtunk, úgy gondolom hogy igen. Sok nekem sincs, a legtöbb csak bizonyos dolgokat akar. De miért kérdezed?
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openKedd Aug. 21, 2012 8:08 pm

- Hát csak azért - tette le a tálcát valahova - mert biztos akartam lenni benne, elvégre hogy plüssmackóként bántam veled az engedélyed nélkül történt és az nem tesz baráttá. Tudod amikor nem tudtam aludni mindig anyuhoz vagy a bátyuskámhoz mentem és... az éjjel nem tudtam aludni, te elaludtál és mivel olyan rendes voltál hozzám, én... hát, önkényesen pótmamává neveztelek ki. És nem tűnik úgy mintha haragudnál, ezért hát nekem nagyon kell egy ilyen rendes barát!
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openSzer. Aug. 22, 2012 7:17 pm

Elnevettem magam, amikor arról beszélt, hogy plüssmackónak használt. Igazán nem bántam. Sőt, szeretek másokkal együtt aludni.
-Egyáltalán nem zavar. Sőt, ha együtt akarsz aludni velem, csak szólj. Csak vigyázz, mert ha nem vagyok túl fáradt és olyat álmodok, néha illetlen helyeken jár a kezem.-mondtam kuncogva.
A mosdóba mentem és kicsit megmosakodtam, majd visszatértem hozzá és leültem az ágyra.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openSzer. Aug. 22, 2012 7:39 pm

- Eeee, hogy hol jár a kezed? - esett le az álla kínos vigyora közben, de Shina akkor már eltűnt a fürdőszobaajtóban és mosakodni kezdett
Tűnődve bámult maga elé, majd a lány visszajött és valószínűleg jobb ötlete nem lévén visszaült az ágyra. Mizuki nem tudta hogy mivel szórakoztathatná el, de magának voltak tervei és közben valamit ki kellett találnia. Volt valami nagyon jó ebben az iskolában, mégpedig a növényekből sajtolt víz a vízvezetékrendszerben így amióta itt volt tudott fürdeni is
- Izé, én el szeretnék menni fürdeni - szólalt meg - meg a hajam is csomós már... meg kellene mosnom tényleg ha utálom is csinálni... szóval hát, esetleg addig mondjuk tévézhetsz vagy olvashatsz... ez biztos eltart másfél óráig, a hajam elég nehéz eset tud lenni. El is mehetsz ha gondolod...
Zavarban érezte magát amiért semmi jobbat nem tudott felajánlani, ezért inkább besietett a helyiségbe és fürdővizet kezdett engedni magának
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openSzer. Aug. 22, 2012 9:20 pm

Egyszer csak az ajtón kopogtatnak, és valaki megvárja kint, amíg végre valahára ajtót nyitnak. De amint az ajtó kinyílik, az becsapódik egy idősebb srác orrának.
- GYÁÁÁÁÁ!!! Figyelj már oda, hogy nyitod ki ezt a hülye ajtót!!
Könnyes szemmel simogatta az orrát, aztán megigazította a köpenyét, és megköszörülte a torkát.
- Jó estét! - mondta kicsit se barátságosan. - Egami Mizuki, ugye? Jack Spicer vagyok, az új alvezér, éjszakai őrjárati ügyeletes, és titkár a rendfenntartóknál. Azért jöttem, hogy közöljem veled, hogy én vagyok az új egyik főnököd. Azért jöttem, hogy tisztázzam a helyzetváltozásokat a rendfenntartóknál. A másik meg az, hogy kérném szépen a dökösöktől Daibu Sekushináról, Mitsui Yuáról és valamilyen Knightladyről a jelentéseket. Átlestem már korábbi jelentéseiket, de igencsak bűzlik mindhármuk! A harmadik meg az, hogy majd ezen a héten minden rendfenntartói tag jelenjen meg a törzshelyen, mert Trisztán és én bejelentést szeretnénk tartani. Benyújtottam többoldalas javaslatot, amit a főnök jóvá hagyott rendszerváltással, előléptetésekkel és beosztásokkal kapcsolatban. A diáktanács már megkapta a másolatokat, és... bár ugyan nem lelkesen, de kénytelenek Trisztán akarata előtt fejet hajtani.
Belesett a szobába, és vigyorogva felemelte a hüvelykujját Sekushina felé.
- Hé, Daibu! Attól, hogy bűzlesz, jó csaj vagy! Very Happy Na hát akkor mindkettőtöknek nyugodalmas szép napot, jóccakát!
Azzal udvariasan intett, és nagy fontosan ellépegetett. Persze azért hallani lehet, hogy a lépcső tetején elbotlik, és gurul végig a lépcsőn. Megállás nélkül a pincéig, ahonnan az egész kolesz hallja keserves siránkozását.
- GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! AAAAAAAAAPUUUUUUUUUCIIIIIIIIIIIII!!!

//Bocs, hogy belekotyogtam, de kérésre írnom kellett Mizukinak, hogy tudjon az új alvezérről. Very Happy //
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openCsüt. Aug. 23, 2012 10:05 am

//oké, Shina egy-egy reag erejéig ugrunk az időben a jelenbe, aztán visszaugrunk és folytatjuk a tavaszi játékot. Szerintem sortörős választóvonallal (lista gombtól jobb oldali) vágd szét a reagodat kélt részre szerintem, egyik jackre reag a másik a tavaszi játékra//

Nyár végén egy délelőttön Mizuki elhívta Shinát teázni a szobájába és hogy persze mindeközben megvitassák az egyik javaslatot, habár ez Mizuki egyéni ötlete volt inkább. Alig ültek le amikor valaki kopogtatott az ajtón, s Mizuki már fel is pattant hogy odamenjen és kinyissa az illetőnek. Az illető talán meg is rántotta a kilincset amint a zár elfordult vagy talán Mizuki lökte meg túl vámpírosan, de az mindenképpen jól orrba kente az ajtónál álló fiút
- Ó, ó, ó, bocsánat! - mentegetőzött, majd mélyen meghajolt üdvözlésképp
Amint kiderült hogy az illető az Éjjeli Őrséghez és a Rendfenntartókhoz is kapcsolódott, elszállt minden idegenekkel kapcsolatos aggodalma. Viszont amit mondott meglepő volt, nem számított olyasmire hogy egy újonnan érkező máris a felső rangokat szedegette össze, a neve viszont összecsengett az új tanárral akinek a minap adott le "egy tál papírsalátát", amiből néhányat az igazgatóiban már hiányoltak. Két diákaktát egészen pontosan
- Egyszóval most mind a Diáktanács, mind az Éjjeli Őrség és mind a Rendfenntartói kötelék átszervezésre kerül - vonta le a következtetést, majd Shinara mutatott - Ő Daibu Sekushina és a segédem a Diáktanácsban, de úgy tűnik hogy a hülye számítógépről megint eltűntek az adatok, rossz a rendszer... ezért kellene jobban visszatérni a papíraktás rendszerhez, de mindegy... Knightladyt nem ismerek... de Mitsui Yua valószínűleg nem vámpírvadászaton volt hanem valahol egészen máshol, illetve Christia Grayest nevű diák is megjött a nyáriszünetről, az ő aktáját elméletben felküldtük az Igazgató Úrhoz
A fiú szóhoz jutva dobott egy lelkes megjegyzést Shinának, s már viharzott is el onnan. Mizuki pedig utána kiáltott
- Viszlááááááát és Spicer-senseinek kérem adja át az üzenetet, hogy az Igazgató úrnak szüksége lenne Moriya-senpai és Tsutano-san aktáinak másolataira! Hopp... és vigyázzon a lépcsőn!
Becsukta az ajtót majd kulcsra zárta és vigyorogva Shinához fordult
- Rokonszenves a srác - vakarta meg a fejét
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openPént. Okt. 19, 2012 8:18 pm

/Oké, sry hogy sokára írok/

Mizuki egy szép nap áthívott teázni. Nem vagyok oda a teáért, de Mizuki jó barátom, így szívesen töltöm vele az időt. Mindegy, hogy mit csinálunk. Persze volt némi hátsószándéka is. Meg akart vitatni valamit, így az is szóba került volna, ha valaki nem toppan be váratlanul. Egy elég idétlen srác volt és közölte, hogy bűzlök. Ez nem túl jó ajánlólevél nálam.
-Megszagolhatod a hátsóm, még annak is jobb illata van, mint a szádnak.
Persze értettem a célzást, de Mizukinak szoktam segíteni. Ha nem tetszik valakinek, jelezhetné udvariasan is ahelyett, hogy kémkedik utánam és aztán valami tökfej közli, hogy bűzlök.
-Ja, tudom.-feleltem a dicséretére.
Jó, talán kicsit hűvösen reagáltam, de nem szeretem, ha valakinek baja van velem és csak nekem nem mondja.
-Egy tökfej...-válaszoltam Mizuki szavaira, miután a srác elvonult.

/akkor a másik postra/

Mizuki közölte, hogy szeretne lefürdeni. Jobb dolgom nem volt, így szívesen maradtam nála egy kicsit. Legalább jobban megismerhetem őt. Amúgy is elég kedves lány.
-Ha gondolod, segítek megmosakodni. Tudom, mennyi macera tud lenni a hosszú haj. Meg a hátadat sem egyszerű segédeszköz nélkül megmosni. Persze csak egy ajánlat. Elfoglalom magam, ne aggódj.
Persze kíváncsi lettem volna rá ruha nélkül, de nem akarok erőszakos lenni, már most is zavarban van.
Egami Mizuki
Diák
Egami Mizuki

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openVas. Okt. 28, 2012 9:05 pm

Mizuki az ajtóban állt és fordult meg, s tűnődni kezdett az ajánlaton. A hátmosást még meg tudta oldani, de a haja valami rémálom tudott lenni pedig még hosszú sem volt. Talán ő jobban meg tudná csinálni, vagy legalább nála gyorsabban?
- Miért is ne? - mondta a rövid gondolkodás végén - Nekem nem megy valami jól, talán te több szerencsével járnál!
Azzal bement a fürdőszobába és megengedte a vizet, az igazat megvallva egy kis lustálkodás nem árthat meg senkinek, ha meg egyszer nem ő mossa a saját haját és hátát, az nem feltétlenül lustaság. Amikor már volt benne valamennyi víz, gyorsan kibújt a hálóingjéből és aztán be a kádba, persze miután ellenőrizte hogy nem e véletlenül rendes csapi víz tévedt a külön vezetékrendszerbe. Ha Shina nem jött még utána, akkor szólt neki hogy készen van, máskülönben láthatta. Kíváncsi volt a végeredménybe
Daibu Sekushina
Diák
Daibu Sekushina

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-openVas. Okt. 28, 2012 9:13 pm

Meglepetésemre Mizuki elfogadta az ajánlatomat. Ezek szerint mégsem annyira szégyenlős, mint elsőre hittem. Előre ment, hogy megengedje a vizet. Türelmesen vártam, hogy szóljon, amikor kész. Lassan bementem utána.
-Na, hát akkor lássunk hozzá.
Megvártam, míg bevizezi a haját. Persze segítettem kicsit, hogy elég vizes legyen, utána jött a sampon, amit jó hosszan és alaposan belemasszíroztam. Végül jött az öblítés. Nem volt olyan nehéz. Persze volt rutinom.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)   Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely) - Page 3 Folder-open

Egami Mizuki, XY, YZ szobája (2 szabad hely)
Vissza az elejére 
3 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Ito hattori szobája (1 hely még szabad)
» Judy szobája ( még egy hely szabad!)
» Sayoko és <üres hely> szobája
» Narazaki Ryuko szobája (egy hely szabad)
» Egami Mizuki

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: 2. emelet-
Ugrás: