Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Hana Ikumi szobája

Go down 
+7
Hana Yuki
Miura Mari
Hana Mitsuki
Mitsui Yua
Alexander Flash
Egami Daisuke
Ikumi
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Ikumi
Diák
Ikumi

Hozzászólások száma : 2112

Hana Ikumi szobája - Page 19 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 6:18 pm

-Nem kell így érezned én örömmel meg teszem érted.
*Gyengéden átöltem és meg csókoltam.
-Már el meséltem neked a szobában, hogy miket szeretnék ki próbálni.
*Mondtam, majd ő térdelt le és a bugyin keresztül nyalogatni kezdte a puncimat. Gyengéden csinálta amit élveztem, de izgultam is, hogy ne most bukjunk le ahogy mind járt véget ér a film.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 6:23 pm

Bugyiját félre húzva, először csak nyelvem hegyével nyaldostam végig forró pinája nyílását, mialatt továbbra is combját és fenekét simogattam. Végül bugyiját lehúzva róla, mélyen betoltam nyelvem szerelmem puncijába és lassan kezdtem benne mozgatni, míg egyik mutatóujjammal csiklóját izgattam. Úgy tűnt élvezte, hisz édes nedvei szinte ömlöttek pinájából, s csorogtak végig combjain.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 6:28 pm

*Félre húzta a bugyimat én pedig majd elaléltam ahogy nyelve hozzám ért. majd le húzta a bugyimat és jobban kényeztetni kezdett. Nagyon nedves, mert teljesen fel voltam izgulva. fejét simogatva sóhajtoztam és már egyre kevésbé ügyeltem arra, hogy a filmből volt talán tíz perc.
-Jaj Wili ez olyan jó érzés ne hagyd abba kérlek.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 6:32 pm

Kérésére, csak tovább folytattam. Csak egy pillanatra húztam ki nyelvem pinájából, hogy feldughassam neki három ujjamat és úgy ujjazzam lassan tovább, míg nyelvemmel csiklóját izgattam. Bebizonyítom neki mennyire szeretem és az sem érdekelt, ha rajtakapnak minket...
- Bármikor kényeztetlek így, vagy ahogy csak akarod... egyszerűen kérned kell. A tiéd vagyok, azt teszem, amit szeretnél.
Ajánlottam fel neki.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 6:38 pm

*Nyelve helyét három új vette át. Egyre jobban sóhajtoztam míg mások lassan haza készültek. Nagyon hamar el élveztem és a nedveim a karjain csordogáltak le felé.
-Hát van kábé öt percünk. Meg teszed gyorsan azt amit kérte a szobában?
*Kérdeztem majd meg fordulva előre hajoltam.
~Ezt minden képen szeretném ahogy a többit is. De ezt most nagyon szeretném.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 6:44 pm

Ahogy elélvezett, nedvei lassan csorogtak végig karomon, amit élvezettel nyalogattam le, majd figyeltem kérésére.
- Szeretnéd, hogy kinyaljam a feneked is?
Kérdeztem, ahogy lassan simogatni kezdtem fenekét és apró csókokkal egyre közelebb haladtam lyuka felé.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 6:48 pm

-Csak ha nem nagy baj. Nem szeretnék olyat kérni amit én nem viszonozhatok neked.
*Egyre izgatottabb lettem ahogy a fenekemet simogatta és csókolgatta. Úgy éreztem az idő le lassult, de tudtam jól, hogy már nincs sok időnk.
~Ó Istenem annyira izgulok mindjárt el élvezek megint.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 6:52 pm

- Szívesen megteszek bármit, amit csak szeretnél, legyen az akármilyen perverz dolog is szerelmem.
Mondtam előző megjegyzésére, majd ahogy kezeimmel kicsit széthúztam fenekét, először csal lyuka felszínét kezdtem nyaldosni nyelvem hegyével, majd kicsit jobban bedugva nyelvem, mozgatni kezdtem benne. Amíg fenekét nyelvemmel kényeztettem, pináját lassan tovább simogattam.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 7:00 pm

*Fenekemet szét húzva először a felszínt nyalogatta. Kezemmel az ő kezét simogattam amikor puncimat kezdte simogatni. Párat mozdult a nyelve bennem és el élveztem az érzéstől amit eg hatalmas nyögés is kísért. Hangosan lihegtem miközben a film véget ért és fel kapcsolták a villanyt. mi hátul ültünk és mindenki előre ment így még nem vettek észre minket.
-Kérlek Wili menjünk keressünk egy el dugott helyet, mert nem bírom tovább nagyon akarlak.
*Szavaltam remegve az izgalomtól és a nem régiben át szaladt orgazmustól.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 7:06 pm

Ikumi hamarosan másodszorra is elélvezett, majd szinte könyörgött, hogy keressünk egy helyet, ahol ismét együtt lehetünk.
- Rendben, gyere.
Kaptam el a kezét és magammal húzva bementünk a vécébe, majd ott az egyik fülkébe bezárkózva, hosszan megcsókoltam. Persze itt is megvolt az esélye, hogy elkapnak minket, de ennél jobb helyet hirtelen nem tudtam találni.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 7:12 pm

*Egy el dugott helyre vágytam erre a mosdóba vitt. Nem hibáztathattam a plázában ez az egyetlen hely ahol talán van pár percünk bár mihez is. De sosem gondoltam, hogy itt fogom meg tenni. De most vágytam is rá és nem volt választási lehetőség a kagyló tetejét le hajtottam a csók után majd kapkodva el kezdtem le húzni a ruhámat miközben ismét meg csókoltam vagy háromszor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 7:15 pm

Folyamatos csókváltások közt kezdtünk el vetkőzni, amennyire a hely megengedte. Teljesen rá voltam gerjedve és még őt sem láttam soha ennyire beindulva.
- Mit szeretnél, most hogyan dugjalak meg, vagy nyaljalak ki?
Kérdeztem, ahogy egyik kezem azonnal pinájára tapasztva simogatni kezdtem
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 7:20 pm

*Már attól remegtem ahogy keze a puncimat simogatta.
-Amit ki szeretnék próbálni az tegyük meg otthon most van egy ötletem.
*Rá ültem a kagyló tetejére majd kissé el feküdve szét nyitottam a lábaimat.
-Olyan vadan olyan gyorsan és olyan el szántsággal amilyennel csak akarsz. Én csak egyet kérek, hogy kezdjük el, mert már attól rám tör az orgazmus, hogy rád gondolok.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 7:29 pm

Szavaira és látványára teljesen begerjedtem, így nem is kellett sok ösztönzés, hogy azonnal, keményen, és tövig betoljam neki farkam, majd egyre gyorsabb tempóban és egyre keményebben baszni kezdjem. Hangos csattanás hallatszott, minden alkalommal, mikor keményen bevertem neki, közben egyik mellét kezemmel, míg másikat nyelvemmel kezdtem izgatni.
- Kérd, hogy dugjalak. Kérd, hogy basszalak meg keményen.
Mondtam... már korábban is észrevettem, hogy mikor "könyörög" ilyesmiért, az valahogy mindig egyre jobban és jobban beindít és ahogy elnéztem, most arra volt szüksége, hogy alaposan megkeféljem.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 7:35 pm

*Nem kellet többet mondanom már is bennem volt a farka. Keményen és gyorsan hangos csattanással mozgott bennem amitől én hangosan sóhajtottam és nyögtem, mert nem tudtam csendben maradni.
-Kérlek Wili dugj meg, bassz meg keményen ne kíméld a puncimat, mert én itt ettől szenvedek.
*Egyre jobban remegtem és éreztem, hogy ez az orgazmus nagyon nagy lesz és páratan.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 7:40 pm

Ahogy kimondta a kérlelő szavakat, csak még keményebben kezdtem el dugni. Talán még Yua-t sem basztam meg soha ilyen keményen, mint most Ikumit. NEm tudom mi történhetett vele, de imádtam, hogy most ennyire kívánta. Éreztem, ahogy Ikumi teste egyre jobban és jobban remeg, amitől én sem bírtam sokáig. Pinája szinte tüzelt és ontotta magából nedveit, amiben mozogva, hirtelen egy utolsó nagy lökéssel én is hangosan nyögve bele élveztem szerelmem pinájába.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 7:50 pm

*Hihetetlenül keményen mozgott bennem szinte levegőt nem tudtam venni. egyre jobban remegtem és tocsogtam a nedvességtől. William meg egyre jobban mozgott bennem mint aki percről percre több erős kap. Pár perc múlva nem bírtam tovább egy sikollyal élveztem el, majd éreztem ahogy szerelmem is belém élvez. Bár farka bennem volt és teljesen elárasztott még is folyt ki felé a meleg nedűből. Majd egy pukkanást halottam és a pálcám villogni kezdett. Ez üzenet jelent meg a falon: védő varázs meg szűnt. Nagy szemekkel néztem a feliratot majd szerelmemre néztem és amint közelebb hajolt meg csókoltam. Hosszan csókolóztunk, és percekig nem mozdultunk hiszen úgy remegtem, hogy lábra sem tudtam állni.
-Ez most nagyon jól eset. Remélem máskor is el jövünk még ide játszani.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 7:56 pm

A kis jelenet megdöbbentett, de örültem neki, hogy mégis sikerült megtörni a rárakott védővarázst, és osszan megcsókoltam. Nem tudott még felállni az orgazmus miatt, ezért, hogy megmutassam mennyire szeretem, fokoztam az élvezetén. lábait bokájánál összefogtam és felemeltem, hogy ismét elő kerüljön segglyuka, s mivel az előbb is élvezte, ismét mélyen bele tolva nyelvemet, mozgatni kezdtem benne.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 8:01 pm

*Nem tudtam, hogy ezek után ő hogyan bírt még mozogni, mert lábaimat össze fogta és feljebb emelt. Fenekembe nyomva nyelvét fel sóhajtottam.
-Ahh hihetetlen vagy Wili ezek Után is képes vagy tovább fokozni az élvezetemet, pedig most ár semmi sem véd. Azt hiszem hosszú éjszakánk lesz.
*Kuncogtam gyengén hiszen a sóhajtozással el nyomat. Majd zajt halottam valaki be jött a mosdóba.
-Biztosan innen hallották a sikítást?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 8:06 pm

Nem érdekelt, hogy bejöttek és a sikításról beszéltek, tovább folytattam Ikumi kényeztetését és kíváncsian vártam. Hamarosan kopogás hallatszott az ajtón és kérdezték, hogy van e bent valaki és minden rendben van e, én pedig Ikumira néztem fel, hogy mit válaszol, ha tud egyáltalán válaszolni, miközben nyelvem még mindig körtáncot jár fenekében.
~ Gyerünk szerelmem.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 8:15 pm

*Hamarosan kopogtak és kérdezték minden rendben van-e mert sikítást halottak.
-Igen minden rendben csak láttam egy nagy pókot és én félek a pókoktól.
*Feleltem a kérdésre lihegve, mert Wiliem közben tovább kényeztetett amitől ismét remegni kezdtem
-Hát az igazán nagy pók lehetett akkor. Ha ismét látja nyugodtan szóljon.
*Mondta az idegen, de azért észre vehető volt, hogy az ajtó kis részén próbált be lesni közben nem sok eredménnyel. Majd végül ki ment, de be jött más aki a dolga végeztével kezet mosott és ment is ki. Miután nem jött be senki én egyszerre remegtem az izgalomtól és a rémülettől.
-Kérlek Wili basszál meg újból én már nem bírom tovább ezt a feszültséget.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 8:21 pm

- Ennyire kívánod a farkamat?
Húztam ki ezzel nyelvem fenekéből, majd hegyét lassan végighúztam segglyuka és puncija felszínén is, hogy kínozzam kicsit és még jobban felizgassam.
- Kérd szépen.
Mondtam, már nem csak azért, mert szemét vagyok, de mint az előbb is kiderült, ettől jobban beindulok, úgy tűnik a könyörgés a fétisem, vagy hasonló, ezért, hogy rábírjam, közben finoman simogattam egész testét, hogy még jobban izgassam.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 8:27 pm

*Nyelve hegyével kényeztet tovább.
-Kérlek mind járt el fogok élvezni és szeretném úgy tenni, hogy közben a farkad ki tölti az én puncimat.
*Kértem tőle, mert más simogatott is én pedig ismét egyre jobban remegtem.
-Kérlek már nem bírom egyszerűen nem bírom nélküled.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 8:31 pm

Farkam hirtelen nagy lendülettel toltam pinájába, majd fenekére rámarkolva felemeltem és a falnak nyomva keményen baszni kezdtem.
- Ha azt akarod hogy keményebben csináljam, kérj, hogy basszalak jobban.
lihegtem, ahogy tovább pumpáltam, s közben testét csókolgattam, ahol csak értem.
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-openSzomb. Feb. 25, 2012 8:39 pm

*Végül a farkát be tolta a puncimba és fel emelve a falak nyomot és keményen mozogni kezdett bennem.
-Kérlek csináld jobban és gyorsabban azt szeretné, hogy dugd a puncim, hogy basszál szét, hogy keféld a puncimat teljes erőből és teljesen áztass el ismét mint az előbb.
*Szinte már könyörögtem miközben csókolgatta a testem én pedig hangosan nyögtem és sóhajtottam és hihetetlenül remegtem.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hana Ikumi szobája   Hana Ikumi szobája - Page 19 Folder-open

Hana Ikumi szobája
Vissza az elejére 
19 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi
» Hana Ikumi naplója
» Hana Miu
» Hana Miu

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: 1. emelet-
Ugrás: