| Hana Ikumi szobája | |
|
+7Hana Yuki Miura Mari Hana Mitsuki Mitsui Yua Alexander Flash Egami Daisuke Ikumi 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Ápr. 17, 2011 4:06 pm | |
| Kérdésemre eléggé gyorsan választ kaptam, mire kicsit elgondolkodtam. - Akkor mit szólnál, ha ezentúl csak egymással lennénk? Mikor láttam, hogy kicsit elszomorodik, megöleltem. - Ugyan... te is jól tudod, hogy soha senki másba nem szeretnék bele. Mondtam mosolyogva, majd megcsókoltam. |
|
| |
Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Ápr. 17, 2011 5:46 pm | |
| -Örülnék neki, de csak ha tényleg így szeretnéd. Nem szeretném ha később miattam meg bánd. Tudom, hogy nálam sokkal okosabb és szebb lányok is vannak az iskolában. *Megölelt és meg csókolt amit visszonoztam neki. -Akkor ezentúl csak együtt leszünk vagy még szeretnél egy kicsit mással is lenni? *Kérdeztem, hogy most már biztosan tudjuk mind ketten. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Ápr. 17, 2011 6:04 pm | |
| - Szerintem nálad alapból nincsenek szebb lányok édesem. Mondtam, majd megcsókolt és megölelt. - Igen... szeretném, ha ezentúl, csak egymással lennénk... vagy ha úgy érzed, hogy mással is szeretnél lenni, akkor előbb kérdezz meg róla és én is így teszek. Válaszoltam. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Ápr. 17, 2011 6:56 pm | |
| *Szélesen rá mosolyodtam. -Jaj ne mondj nekem ilyen szépeket, mert el pirulok és ne mis igazak . *Kicsit el gondolkoztam. -Hát jó akkor meg engeded, hogy néha akkor a barátnőimmel játszak? Csak velük szeretnék, mert őket is nagyon szeretem. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Vas. Ápr. 17, 2011 7:12 pm | |
| - Szerintem viszont igaz. Nekem te vagy a legszebb lány a világon. Mondtam, majd végig hallgattam, mit kér. - Persze szerelmem. ... nyugodtan. Nekem most senki olyan nincs rajtad kívül, akivel szeretnék játszani, de ha lenne, akkor előbb feltétlen szólok neked és ha nem egyezel bele, nem is játszom vele. ^^ |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Ápr. 18, 2011 5:11 am | |
| *Jól esett, hogy szépeket mond nekem. Azt is meg engedte, hogy a barátnőimmel játszak. -Rendben, de nem kérnél még sem engedélyt, de utólag még is szólnál akkor sem fogok haragudni rád. *Meg csókoltam és mivel el mente a kedvem a sétálástól magamhoz öleltem. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Ápr. 18, 2011 9:16 am | |
| - Köszönöm. Feleltem mosolyogva arra amit mondott, majd megölelt. - Mégis maradjunk? Kérdeztem, miközben én is átkaroltam és simogatni kezdtem. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Ápr. 18, 2011 10:45 am | |
| -Igen maradjunk olyan jó meleg vagy. *Mosolyogtam rá és hozzá ölelkezve kissé álmosan hajtottam rá a fejem. -Imádok veled lenni. *Kicsit meg néztem a jegy gyűrűt amitől egy pár könny csepp jelent meg a szememben. -Olyan ez mintha egy álomban lennék. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Ápr. 18, 2011 1:22 pm | |
| Mikor azt mondta, hogy jó meleg vagyok, kicsit én is elmosolyodtam, hiszen az ő teste is forró volt, de élveztem, ahogy hozzám simult. - Én is imádok veled lenni... legszívesebben egy percet sem töltenék külön. Csókoltam meg ezzel a mondattal, majd átfordultam vele. - Szeretlek... Valahogy szeretném meghálálni, hogy velem vagy. Mondtam, majd eltűntem a takaró alatt. Talán egy pillanatig nem értette, mit akarok csinálni, de hamarosan rájöhetett, mikor nyelvem hegyét, nagyon, nagyon lassan végighúztam puncija felszínén, majd ugyan ilyen lassan vissza. Ezután két kezemmel melleiért nyúltam és finoman masszírozni kezdtem őket, míg nyelvemmel egyre mélyebben nyaltam bele szerelmem puncijába. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Hétf. Ápr. 18, 2011 5:52 pm | |
| -Nekem az is elég ha velem vagy. *Mondtam, de el tűnt a takaró alatt. Nem értettem, hogy mit mit csinál, de mikor nyelve a puncimat érte fel sóhajtottam. Kezei a melleimet érték amitől fel nyögve sóhajtozva élveztem a kényeztetést. ~Ahh de jó.. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Ápr. 19, 2011 9:42 am | |
| Kezeimet végül levettem Ikumi melléről. Egyik kezemmel finoman, kicsit széjjelebb húztam Ikumi punciját és párszor mélyen bele nyaltam, majd előbukkanó csiklójával kezdtem foglalkozni. Lassan játszadozni kezdtem vele nyelvemmel, majd óvatosan kicsit szívogatni kezdtem azt, közben két ujjam bedugva puncijába, ujjazni kezdtem. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Ápr. 19, 2011 4:47 pm | |
| *Kezeit le vette a melleimről és azokkal is egyre jobban a puncimat kezdte izgatni. Hangosakat sóhajtozva és nyögve élveztem ahogy a nyelve a puncimat csókolgatja. Melleimet a saját kezeimmel kezdtem simogatni ahogy ő szívogatni kezdte a csiklómat és ujjazni kezdte a puncimat. Lassan remegni kezdtem ahogy testem közeledett az orgazmus felé. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Ápr. 19, 2011 4:58 pm | |
| Hallottam, ahogy egyre hangosabban sóhajtozik és nyögdécsel, mire kicsit gyorsabban kezdtem ujjazni, majd egy idő után harmadik ujjam is betoltam puncijába, így három ujjal folytattam tovább a játékot. Hamarosan megéreztem, ahogy teste egyre jobban remegni kezd, mire még egy kicsit gyorsítottam. Nemsokára hallottam, ahogy hangosan felnyög az élvezettel, kezemet és a plédet, ami alatta volt elárasztotta puncijának édes leve. Még egy kicsit lefetyeltem a punciját, majd vissza felcsúsztam hozzá és hosszan, szenvedélyesen megcsókoltam. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Ápr. 19, 2011 5:09 pm | |
| *Mikor már a harmadik ujját tette be a puncimba és mozgatta bennem nem sokáig bírtam vissza fogni magam. Hangosan fel nyögve élveztem el és borultam a párnámra. Lihegve és sóhajtozva hagytam, hogy nyalogassa az érzékennyévált puncimat utána felcsúszva hozzá meg csókolt. Szája íze nedvemtől most sós volt, de valahogy édes is egyben. Finoman meg öleltem és á tettem a fejem a párnára. -Szeretlek Angyalkám nagyon nagyon. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Ápr. 19, 2011 5:14 pm | |
| A csók után, Ikumi kicsit pihegve, vissza hajtotta fejét a párnára. - Én is nagyon szeretlek Ikumi. Kezdtem el csókolgatni lassan a nyakát. - Bármit megteszek, hogy boldog légy. Mondtam mosolyogva, majd magamhoz öleltem. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Ápr. 19, 2011 5:22 pm | |
| -Én már most is nagyon boldog vagyok. *Meg öleltem és meg csókoltam. Kicsit így pihentem vele utána issza feküdtem a párnára. -Nagyon nagyon boldog vagyok. *Ásítottam egy kicsit utána pislogva be hunytam a szemem és elaludtam. Miu ekkor fel ugrott az ágyra kicsit meg nyalogatta az arcomat és össze gömböjödve hozzám bújva aludni tért ő is.
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Kedd Ápr. 19, 2011 5:39 pm | |
| - Rendben... ha te boldog vagy, akkor én is. Feleltem a csók után, majd mikor vissza feküdt a párnára és elaludt, még egy ideig mellette feküdtem, majd kimásztam az ágyból, felvettem a nadrágomat és a pólómat. Nyomtam egy puszit szerelmem arcára, aztán leszaladtam venni valami kaját és két kávét. Nos... nem találtam épp a leglaktatóbb kaját, de Ikumi kedvence volt, szóval... Mikor vissza értem a szobába, Ikumi még aludt, így a kávét és a két fagyit, amit elvitelre hoztam, letettem. Hiába tudtam, hogy fel kéne ébresztenem, mert a fagyija elolvad, de nem volt szívem, olyan békésen aludt. Így csak lefeküdtem mellé és néztem, ahogy aludt. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Ápr. 20, 2011 6:43 am | |
| *Álmomban meg éreztem, hogy William el ment mellőlem ezért egy kézzel keresgélni kezdtem őt. Nem találtam semmit csak egy puha párnát aminek pont olyan illata volt mint neki. Ezért el kapva finoman meg öleltem. -Ne menj el. *Jobban oda bújtam a párnához és meg pusziltam. Pár perc múlva mikor William vissza jött mellém két helyről jöt az illata némi kávé illattal vegyesen. Még nagyon fáradt voltam ezért nem tudtam kinyitni a szemem. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Ápr. 20, 2011 5:03 pm | |
| Láttam, hogy szorosan ölelgeti a párnát, mintha én lennék, amin kicsit elmosolyodtam. Finoman végig simítottam kezemmel az arcán, majd adtam neki egy puszit. Láttam, hogy kicsit elkezd mocorogni, majd hamarosan kinyitotta a szemét. - Jó "reggelt" édesem. Jól aludtál? Kérdeztem, mikor láttam, hogy felébredt, bár még kicsit kómásnak tűnt. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Ápr. 20, 2011 6:08 pm | |
| *Kicsit mocorogni kezdtem a puszitól és álmosan ki nyitva a szemeimet rá néztem. -Igen jól köszönöm. *Ásítottam majd mikor meg pillantottam a fagyit meg csillantak a szemeim. -Fa..fa..fagyi!!!! *Sikkantottam és már ettem is az olvadó fagyit. Miu is fel ébredt miattam aki a fagyim felét kapta meg mivel jó gazdi ként oda adtam neki. Így fagyi után Williamet ölelgetve teljesen ébred voltam. -Köszönöm a fagyit. *Hideg nyelvemmel lassan csókoltam meg, hogy melegségétől fel olvadjon. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Ápr. 20, 2011 6:13 pm | |
| Rendesen megcsillantak a szemei, mikor meglátta a fagyit és még bele sem tudtam kezdeni, hogy hoztam neki egy kis meglepetést, már ette is a fagyit. Miután kivégezte, megölelt és megcsókolt. - Szívesen... tudtam, hogy ez a kedvenced és szeretnélek elkényeztetni. Mondtam, majd végig néztem rajta, mivel még mindig meztelen volt. - Nem bújsz vissza a takaró alá? A végén még megfázol. >.< |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Ápr. 20, 2011 6:22 pm | |
| -De ha ezt szeretnéd. *Vissza bújtam a takaró alá és szemeimmel rá néztem. -Ügye vissza bújsz hozzám? *Nagy csillogó szemekkel rá néztem remélve, hogy vissza bújik mellém és átölel. Közben Miu is be falta a fagyiját és a takaró alatt mászva ki bújt a melleim között. Kicsit nyávogva dorombolni kezdett mire és meg simogattam. -Miu is köszöni a fagyit :3. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Ápr. 20, 2011 6:29 pm | |
| - Persze, hogy vissza. Mondtam mosolyogva és úgy ruhástól vissza bújtam mellé a takaró alá. Mikor Miu kibújt Ikumi mellei közt, kicsit megsimogattam. - Én is szeretek ott bújócskázni. Mosolyogtam rá Ikumira. Miután Miu odébb ment, magamhoz öleltem Ikumit és csókolgatni kezdtem. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Ápr. 20, 2011 6:34 pm | |
| *Vissza bújt mellém de ruhában és magához ölelt. Finoman csókolózni kezdtünk majd lassan el bújta a takaró alatt. Lent a takaró alatt le húztam William nadrágját és finoman csókolgatni kezdtem a farkát. Mikor fél merevlet nyelvemmel hosszan végig nyaltam addig míg teljesne fel nem izgult. Ekkor kicsit meg szívogattam a heréit végül lassan be kapva a farkát szopni kezdtem úgyan ügy ahogy régen Mikáék mutatták. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája Szer. Ápr. 20, 2011 6:42 pm | |
| A csók után, Ikumi eltűnt a takaró alatt, mint ahogyan nemrég én csináltam. Még mielőtt megkérdeztem volna, mit csinál, elkezdte lehúzni rólam nadrágomat, majd farkamat kezdte csókolgatni, mire az keményedni kezdett. Mikor félárbócon voltam, Ikumi párszor hosszan, finoman végignyalta farkamat, mitől az teljesen kemény lett. Ezután kicsit játszadozott a heréimmel, majd bekapta a farkam és lassan szopni kezdte. Nem tudtam hirtelen mihez kezdjek magammal, olyan jó volt. Ahogy lassan fel le mozgott rajtam szájával és nyelvével közben finoman masszírozta, maga volt a mennyország. - Istenien csinálod Ikumi. Mondtam sóhajtva, közben egyik kezemet finoman fejére helyeztem. |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hana Ikumi szobája | |
| |
|
| |
| Hana Ikumi szobája | |
|