| Clayton szobája | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Clayton Williams Diák
Hozzászólások száma : 168 Join date : 2012. Oct. 23.
| Tárgy: Clayton szobája Csüt. Okt. 25, 2012 6:10 pm | |
| Egy teljesen átlagos, két személyes szoba. Leszámítva, hogy amikor Clayton itt tartózkodik akkor nulla fok körüli a hőmérséklet. | |
|
| |
Chou Atsumi
Hozzászólások száma : 421 Join date : 2011. Sep. 19.
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 3:57 pm | |
| -Nem foglak csak amiatt itt hagyni, mert még össze vagyok zavarodva. Bele egyezett, hogy menjünk hozzá illetve a szobájába. Így meg fogtam a kezét és hagytam, hogy ő vezessen. ~Lehet, hogy nem kellene így fogalmaznom. Végül is jó vele és már volt köztünk csók is. Tehát ha így vesszük akkor gyakorlatilag a barátnője vagyok. Kicsit meg szorítottam a kezét. ~Igen azt hiszem az vagyok. Mikor be értünk a kollégiumba le vettem a kabátom és onnantól a kezemben vittem tovább. Persze mielőtt tovább mentünk le vertem a havat a cipőmről és jól meg töröltem a lábam. | |
|
| |
Clayton Williams Diák
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 4:11 pm | |
| - Ezt igazán örömmel hallom.. feleltem mosolyogva, majd kézen fogva elindultunk miután megbeszéltük az úti célt.. Séta közben kicsit erősebben szorította a kezem, de nem bántam, én viszont nem mertem erősebben szorítani.. hátha fájdalmat okozok neki ezáltal.. így inkább nem tettem. Mikor beértünk a koleszba levetette a kabátját és felvezettem a a szobámhoz.. a harmadik emeletre. Az ajtó előtt megállok, majd kinyitottam neki.. - Menj csak.. - feleltem.. a szobám teljesen átlagos volt leszámítva, hogy két sima.. egyszerű ágy helyette gy szép nagy franciaágy volt bent.. nem rég hozattam ide. ÉS a falak persze világoskékek voltak. ez is más egy kicsit.. de nem olyat eget rengetően. Miután bementünk becsuktam magam mögött az ajtót.. - Ez lenne szerény lakom... | |
|
| |
Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 4:18 pm | |
| Mikor fel értünk a szobához le vettem a csipőmet és oldalra tettem. -Bocsi Japán szokás és hát ügye hóbol jöttünk be nem lenen jó ha vízes cipővel megyek be. Be lépve körbe néztem és ha tudtam le tetetm valahoha a kabátom. -Aranyos kis szoba. | |
|
| |
Clayton Williams Diák
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 4:34 pm | |
| Beérve levette a cipőjét.. mondjuk volt értelme, de én személyszerint ezt nem vártam el tőle..azért rendes dolog volt. - sok furcsa szokásotok van nektek japánoknak..- való igaz.. például nekem az is fircsa h a földön ülnek alig 30 centi magas asztalról esznek.. valami futonon alszanak.. nekem ez mind magas. - Igen.. így is mondhatjuk...- mondtam majd a kényelmes fekete franciaágyra mutattam, hogy üljön le.. - Kérsz valamit?? Igaz nem tartok itt semmit, de szívesen elszaladok valamiért ha kell.. | |
|
| |
Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 4:41 pm | |
| -Csak más kúlturát követünk mint a nyugatiak. Le ültem az ágyra és az ágy puhasága azt mutatta, hogy kényelmes. -Nem kérek köszönöm. Nekem elég az is, hogy itt vagy. Bár most én vagyok nálad így azt hiszem csak csacsogok. ~Oké most ittvagyok a szobájában, de most mit csináljunk?
| |
|
| |
Clayton Williams Diák
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 4:49 pm | |
| - Az már tuti.. teljesen más... az evőpálcika a halálom..- viccelődtem egy kicsit majd megkérdeztem kér-e valamit, de nem volt semmire sem szüksége. - Ne legyél ennyire szégyenlős...- mondtam kuncogva és közelebb húzódtam hozzá.. lassan átöleltem.. pár pillanatig elvoltam így majd meg kellett csókoljam.. Csók közben pedig elfektettem a kényelmes puha ágyamon.. Finoman bántam vele.. nehogy valami baja essen.. | |
|
| |
Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 4:52 pm | |
| -Használhatsz azért villát. Külföldiekkel elég elnézőek vagyunk. Ki vétel a fürdő szoba ott nagyon nagyon szigoruak vagyunk. Meg persze a lakásban papucsban kell lenni és nem cípőben. Néztem ahogy közeledik majd meg csókolt. Visszonoztam a csókját majd finoman az ágyra fektettet én pedig folyttatam vele a csókot és átöleltem. | |
|
| |
Clayton Williams Diák
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 4:57 pm | |
| Lassan hozzábujtam, majd csók lett a vége és végül elfektettem az ágyamon mire ő átölelt. Nagyon élveztem a csókot.. el is tartott jó darabig..nem szándékoztam egyhamar abbahagyni és remélem ő sem. Pár percig csak smároltunk, majd úgy éreztem, hogy nem nagyn bírom visszafogni magam ezért cselekedtem.. persze eldöntöttem, hogy gyengéd leszek vele. Így Egyik kezemmel lassan elkezdtem a felsőjét felfelé húzni.. | |
|
| |
Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 5:05 pm | |
| Hosszan csókoloztunk és úgy éreztem ez most több pár percnél. Majd következet tegy rövid szünet így tudtunk levegőt venni. Aztán el kezdte le húzni a puloveremet. Hagytam neki, mert kezdet melegem lenni. Most már el kelelt döntenem mit is érzek iránta. Jó volt vele lenni és a csókokat is váltottunk nem egyszer és egyre szenvedéjesebbeket. -Azt hiszem Clya-kun azt hiszem már tisztáztam az érzéseimet és úgy érzem, hogy szeretlek. | |
|
| |
Clayton Williams Diák
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 5:18 pm | |
| Atsumi nem akarta megszakítani a csókot és ennek nagyon örültem, mert így hosszú percekig élvezhettünk mind a ketten. majd elkezdtem levenni a pulcsiját ami ellen szintén nem ellenkezett.. végül bevallotta az érzéseit irántam.. amitől elmosolyodtam.. - Atsumi... én isszeretlek.. nemtudom, hogy történt.. de belédszerettem..- feleltem és megint megcsókoltam örömömben. Meglepett a dolog... de azthiszem tényleg beleszerettem. | |
|
| |
Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 5:24 pm | |
| -Én sem tudom, de valahogy meg történt. Ismét meg csókolt én pedig átöleltem és visszonoztam csókját. Éreztem, hogy a szívem gyorsabban dobog ahogy egyre jobban el nyújtottuk a csókot. ~Remélem vele nem fogok össze veszni pár hét múlva. | |
|
| |
Clayton Williams Diák
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 5:34 pm | |
| - Már megtörtént.. nem tehetünk ellene semmit.. de nem is akarok..- újabb csókot váltottunk Sokáigy nyújtottuk a csókot.. de ismét kellett egy kis szünet.. most a polóját készültem levenni róla óvatosan, majd a sajátomat is levettem.. - Szeretlek..- mondtam ki ezt a máig, számomra ismeretlen szót. majd egy rövid csókot attam neki.. ezotán nyelvemmel nyakát cirógattam egy kicsit. | |
|
| |
Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 5:41 pm | |
| A csók után a blúzom kezdte ki gombolni. -Őő Clay-kun? Nem tudom, hogy szaba-e ezt. Végül csak most lettem a barátnőd. Nem szeretnék semmit el kapkodni. ~Bár nem mondhatom el, hogy szűz vagyok, de leeht ez még korai lenne. -Én is szeretlek, de úgy érzem ez még korai lenne. Nem akartam meg bántani és reméltem nem is így fogja fel. | |
|
| |
Clayton Williams Diák
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 5:46 pm | |
| A smaci után a blúzát kezdtem el kigombolni, de ez mintha annyira nem tetseztt volna Atsumi-nak és ezt szóvá is tette.. ekkor le is áltam vele. - Miért ne szabadna???- kérdeztem, hiszen ez a dolgok rendje.. - Még sosem éreztem ilyet lány iránt mint irántad.. nehéz.. nagyon nehéz visszafognom magam- feleltem és nyakát kezdtem csókolgatni.. Majd próbáltam uralkodni magamon... Atsumi fölé hajoltam és összeérintettem a homlokunkat.. - De ha te nem szeretnéd.. akkor.. megértelek és nem erőszakoskodom.. | |
|
| |
Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 6:07 pm | |
| ~Tényleg miért is nem? Gondolkodtam el. De aztán el kezdte csókolgatni a nyakam am inagyon jól esett. -Én meg értelek, csak hát tényleg most lettem a barátnőd. A homlokát az enyémhez érintetet és én úgy éreztem, hogy bűntudatom támadt. ~Azt hiszem, most el rontottam a kapcsulatunkat. Vagy legalábbis lehet, hogy most rosszat gondol rólam. De nem tudom mit csináljunk akkor főleg ha még a kedvét is el rontom. Közelebb bújtam hozzá és kicsit fel néztem rá. -Ha tényleg nem erőszakoskodsz akkor tekintsük úgy, hogy járunk pár hónapja. Legalábbis majd ezt mondjuk ha meg kérdezik. | |
|
| |
Clayton Williams Diák
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 6:17 pm | |
| Atsumi nemtetszését nylvánította ki a dolog iránt, persze egyáltalán nem durván.. Ezután kicsit még akadékoskodtam és a nyakát csókolgattam, majd homlokunkat összeérintve szemeztünk egy kicsi. - Semmi gond.. megértem..- feleltem.. bár ilyenkor minden férfinak nehéz leállni és már a madnrágom is dudorodott rendesen.. mégis megpróbáltam viszafogni magam.. Azután Atsumi hozzám bújt és kelelmes dolgot mondott.. - Sosem tudnék veled erőszakoskodni..- feleltem és elkezdtem kigombolni a blúzát, miközben a nyakát csókolgattam.. - Isteni az illatod...- mikor végeztem az összes gombal, gyengéden megmarkoltam az egyik mellét.. igaz még a melltartó rajta volt, de nem bírtam, ki, hogy ne érintsem meg.. | |
|
| |
Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 6:23 pm | |
| Ki gombolta a blúzom és csókolgatta a nyakamat amitől sóhajtoztam. ~Nagyon kellemesen csinálja. Kicsit hirtelen ért ahogy meg fogta a mellem, de nem fájdalmasan. Be nyúltam a pólója alá, hogy meg simogassam kicsit a mellkasát. -Nagyon finoman csókolgatsz. | |
|
| |
Clayton Williams Diák
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 6:32 pm | |
| Atsumi végül csak engedett az önző kérésemnek és hálás is lehetek neki ezért.. kemény éjszakám lett volna egyedül. Kigomboltam a blúzát és megfogtam az egyik mellét miközben csókolgattam.. Ő pedig a polóm alá nyúlt be és így simogatott.. kellemes érzés volt. - Mondtam, hogy gyengéd leszek vele..- feleltem mosolyogva és kicsit felemelkedtem, hogy levehessem magamról a pólót Atsumiról pedig a blúzát. A melltartóját kicsit lassabban.. csókolgattam először a nyakát, majd mikor a ruhadarab pántjait lecsúsztattam akkor apró csókokat hintettem a vállaira is. Végül lassan megszabadítottam tőle.. - Gyönyörű vagy.. - azután lányan megmarokoltam kebleit és egyik mellbimbóját a nyelvemmel kezdtem ingerelni.. | |
|
| |
Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 6:44 pm | |
| Fel emelkedett és le vetet a pólóját. Én is fel ültem és le vetet a blúzomat. Ezután ismét a nyakamat csókolgatta majd a vállamat, ahogy a melltartóm pántját húzta le. lassan le vette a melltartómat én pedig egy kicsit el vörösödtem. -Köszönöm. Oda hajolt az egyik mellemhez és nyelvével kezdte ingerelni. -Ohh Clay-kun. Simogatni kezdtem a hátát és a fejét és ha fel nézet akkor meg csókoltam. | |
|
| |
Clayton Williams Diák
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 6:52 pm | |
| Atsumi nem csak kedves és szép arca van, de mindemellett még gyönyörű teste is.. Erre azonnal felfigyeltem amint megszabadítottam blúzától és picivel később melltartójától is. - Nem-nem.. én köszönöm.- köszöntem meg, hogy ilyen csodás estét szerzett nekem.. és természetesen ezáltal magának is. Az egyik mellét kényeztettem a nyelvemmel, majd mikor felnéztem rá megcsókolt.. ismét eldőltünk smárolás közben. rá a puha ágyra.. közben kezeimmel gyengéden masszírozgattam a puha kebleit.. végül elindultam lefelé.. csókolgattam a nyakát.. nyalogattam a mellbimbóit.. végigcsókoltam az egész testét, majd kikapcsoltam az övét és elkezdtem lesegíteni róla a nadrágot. | |
|
| |
Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 7:08 pm | |
| Csók közben ismét el dőltünk az ágyra. Kezeivel a melleimet simogatta én pedig, a karjait simogattam. Halkan sóhajtoztam ahogy lejjebb ment a nyakamhoz. Utána a mellbimbóimat amik kicsit meg keményedtek és előre álltak. utána el kezdte le húzni a nadrágomat. Nem tudtam meg szólalni, de kicsit meg emeltem magam, hogy könnyeben tudja le húzni a nadrágomat.
| |
|
| |
Clayton Williams Diák
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 7:14 pm | |
| Egy csók közben ismét az ágyra döntöm a lányt, majd kis nyak és mellkényeztetés után elundultam lefelé és lesegítettem róla a nadrágot. Még mindig nem ellenkezett.. sőt nagyon együttműködő volt, így szépen lassan lehúztam róla az alsóneműt is és lágyan belenyaltam a puncijába... - Nagyon finom vagy- dícsértem emg, és tovább nyalakodtam .. először csak szépen lassan.. sok örömet akartam neki okozni.. ideje elkezdenem. Nem akarom, hogy csalódjon, ha ilyen áldozatot hozott meg értem. | |
|
| |
Chou Atsumi
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 7:20 pm | |
| Le húzta a bugyimat is és akkor elakadt a lélegzetem ahogy belenyalt a puncimba. -Clay ott ne ott piszkos vagyok. Dicsérettétöl el vörösödtem. -Ámm ez olyan kínos. Takartam el a kezeimmel szememet, de mikor folytatta le néztem és halkan sóhajtoztam. | |
|
| |
Clayton Williams Diák
| Tárgy: Re: Clayton szobája Szer. Dec. 26, 2012 7:27 pm | |
| Lekerült a nadrág és picivel később a bugyi is. Atsumi mostmár benne van mindenben úgy látszik. Mikor belenyaltam a puncijába felsóhajtott.. - Dehogy vagy..- feleltem és folytattam a nyalakodást, miközben a lány zavarában kezeivel takarta el szemeit.. de csak egy ideig.. utána elkezdte élvezni a szolgáltatásomat. Finoman és mélyeket nyaltam a puncijába, közben egyik kezemmel rásegítettem és a csiklóját is kezelésbe vettem, hogy minél jobban élvezze a barátnőm.. mos mindent az ő öröméért teszek.. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Clayton szobája | |
| |
|
| |
| Clayton szobája | |
|