|
| Jeremiah McGuilt szobája | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Csüt. Aug. 25, 2011 10:58 am | |
| - lehet, jobb lenne - suttogtam, és próbáltam összeszedni magamat, mert lassan a fájdalom alább hagyott. - nem,irányítani nem szeretnék, de…de lehetne ,hogy kivedd,és simogass kicsit, ahol szeretnél. azt hiszem,kicsit azt a részt elkapkodtuk,legalább is nekem nem így mesélték a dolgot – igyekeztem magyarázkodni, de keze cirógatására felsóhajtottam. Jól esett ,hogy a combomat simogatta. Az egyiket kicsit feljebb húztam,hogy még jobban a kezébe feküdjön. - ez jó,finom –mondtam mosolyogva neki. - folytathatod,csak simogass még, és csókolgass, az nagyon tetszik, és még jobban bizsergek tőle,de most, hogy így a lábamat simogattad már az is jó volt,hogy bennem vagy,inkább ne vedd ki,valahogy így csináld, vagy nem is tudom XD.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Csüt. Aug. 25, 2011 11:33 am | |
| Szóval szereti a kényeztetést? Hm majd legközelebb meggondolom, hogyan veszem le a lábáról. Egy pillanatig nem tettem semmit, szobroztam egy kicsit. Elgondoltam ,hogyan is lenne jó ezt az egészen összhangba hozni. De rájöttem, hogy nincs kettőnél több kezem és ami van az csak egy munkát tudna csinálni egyszerre. A villás farkamat meg békén hagyom, az jó helyen volt, amúgy sem szeretném azt most használni. Rémes lenne és Elriel felsikítozná a kollégiumot meztelenül szaladgálva. Jó hagyjuk az ostoba képzelgést, annyira gonosz még én sem lennék. Felsóhajtottam, látva Elriel arcát, tudva, hogy végre hogyan szeretné a dolgot megnyugodtam. Igazság szerint nekem eszem ágában sem volt mindent úgy csinálni ahogyan ő szeretné, de mivel ez az első alkalmam megengedem, hogy irányítsanak. - Akkor lassabb leszek és gyengédebb, ahogy te is szeretnéd. - kár, hogy nem tudtam mindezt végig gondolni rendesen, hiszen ha egy kicsivel okosabb lenném, nem hagynám őt egy percig sem szünetelni. De mivel ő egy angyal és szeretem, nem bánthatom. Sőt állatként sem viselkedhetek vele. Lassan visszacsúsztam az 'eredeti' helyemre és egy újabb 'támadást' mértem Elrielre, persze ezt már megspékelve valami kis apró simogatással. Én kifejezetten jól éreztem magam, Elriel kérésének meg eleget téve nem csak a behatoláson járt az eszem hanem a simogatáson és a csókon is. Amikor úgy éreztem valami mást szeretnék csinálni abba hagytam a zavaros 'rángatózást' - mert én csakis így tudom megnevezni a cselekedetem - felkúsztam hozzá. Már nem akartam tudni, hogy képes vagyok megrakni őt vagy sem, valami más kellett. Visszatértem a csókokhoz, a mellei szinte sírtak és azt hiszem én vágytam rájuk. Apró csókokat hintettem rájuk, majd Elriel ajkait is megcsókoltam. - Olyan gyönyörű vagy, én meg képtelen vagyok tovább bántani téged. Egy kincs vagy, akire vigyázni kell és a lehető legjobban megóvni minden rossztól. - újra megcsókoltam, bár most a csók végén valamit kipróbáltam, szó szerint kicsikét megharaptam az alsó ajkait. Sokan említették már, én meg csak kíváncsi voltam milyen lehet. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Csüt. Aug. 25, 2011 12:09 pm | |
| Kicsit abba hagytunk mindent, és próbáltunk düllőre jutni,hogy is lehetne jobb ez a dolog. Miután elmúlt a fájdalom sokkal jobb volt a dolog, főleg,hogy mozgott bennem. - köszönöm –mondtam mosolyogva, és megcirógattam az arcát,le a karján,hogy végül a hátán finoman felhúzzam a kezeimet. Újra belém hatolt, amitől érzékein felnyögtem, már sokkal jobban fogadtam őt, mint legelőször. Lábamat is felhúztam, hogy ha akarja,akkor tudja simogatni, íg még is csak jobban eléri. De amikor megmozdult így kicsit mélyebbre csúszott bennem, mint eddig, amitől ismét olyan hangot adtam ki, amit eddig még soha életemben. Aztán megint megállt, és ajkával kényeztet itt ott. Mikor a melleimet csókolgatta kéjesen felnyögtem az élvezettől. Nagyon tetszett, amit csinált. - Jer…ez….nagyon finom…. –nyögtem aprókat. - Jer,nem bántasz, élvezem amit csinálsz, é akarom még. Megcsókolt én pedig örömmel húztam magamhoz, hogy összeérjen a felsőtestünk. Leírhatatlan érzés volt, ahogy rám nehezedett, és bennem volt. Amikor megharapta az ajkamat finoman, elmosolyodtam, és rögtön lecsaptam az ajkára. - csináljuk végig ! –kértem szavakkal, és az állát csókolgattam, néha megnyaltam az ajkát, és finoman visszaharaptam.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Csüt. Aug. 25, 2011 12:44 pm | |
| Belém fagyott a szó és igazából használhatatlannak éreztem magam, mindazonáltal, hogy még képes vagyok a - hm hogy is fejezhetném ki magam - jó erre más szó nincs, akkor kimondom. Hogy még képes vagyok a szeretkezésre. De végül minden energiámat összeszedtem és megújultan folytattam. Ha meghalnék, én azt hiszem a szeretkezésbe szeretnék belehalni, bár ez hülyeség, hiszen senki sem volt akkora szerencsés, hogy így ragadja el a halál. - Ahogy parancsolod...- suttogtam az ajkaiba. Igazság szerint az elégedett mondatai kicsivel felerősítettek, tudtam mit szeret és mit nem annyira. Jól esett a tudat, hogy már valamivel jobban akarja a dolgot és nem ellenkezik. Hosszas munkának néztem elébe, kényeztessem és váljak is egyé vele újra meg újra kissé fárasztónak tűnt, de képes vagyok megtenni. - Kússz kicsit feljebb... a párna közepe pont jó lesz. - igazából már szaggatottan beszéltem, ami fogalmam sincs ilyen esetben most akkor az elégedettséget vagy valami mást jelent. Nem érdekelt, nem hagytam abba a 'kis munkámat'. Tudatosan amikor lehetett gyorsítottam egy kicsit a tempón, amikor meg kellet lassítottam. Mindenáron jól akartam csinálni a dolgot, hogy utána Elriel és én is elégedettek legyünk.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Csüt. Aug. 25, 2011 12:52 pm | |
| Tovább ringatóztunk, és egyre jobban élveztem, és tetszett a dolog. Többször öleltem magamhoz, simultam hozzá, nyomtam a csípőmet az ágyékához, hogy még jobban érezzem őt. Egyre csak sóhajtoztam, és édesen nyögdécseltem attól ,amit csinált velem. Kérésemre erősített kicsit, ami még jobban feltüzelt. Egyre csak nyögdécseltem, és már a másik lábamat is felhúztam az oldalához. Kérésére kicsit feljebb kúsztam, és széttárt lábakkal vártam, hogy folytassa a dolgot. - ne hagyd abba, nagyon jó…- nyögtem a fülébe, majd a fülcimpáját morzsolgattam az ajkammal, majd a párnára hanyatlottam. - ne lassíts, csináld még – kérleltem nyögdécselés közben, és az ágy végébe kapaszkodtam, hogy felkészüljek a gyorsításra. Éreztem, hogy közelítek valami felé, de amikor lassított csak enyhült a dolog.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Csüt. Aug. 25, 2011 1:07 pm | |
| Azt hiszem megörültem, egy tökéletesen kedves és gyönyörű angyalt megrontottam. Tényleg azt kéri, hogy folytassam és ne hagyjam abba? Atya ég! Hm szóval tetszik neki a dolog? Persze, hiszen nem nyögdécselne annyit, amennyit. Az ajkaimba haraptam, kicsikét sem akartam most udvarias lenni vagy gyengéd. Inkább vad és megállíthatatlan. A továbbiakban csak cselekedtem, meg sem szóltam, hogy valami tetszik-e neki vagy sem. Egyáltalán semmi, csak az elégedettség hangoztatása szólt belőlem, ugyanúgy ahogy Elrielből is, bár az enyém kicsivel halkabban, hiszen nem belém hatolnak, hanem belé. És nem ő az aki teszi ezt az egészet hanem én. Máris jobban esett nekem is, hogy szinte már Elriel elégedett nyögésére vártam minden percben. Most valamiért sikerült nem lelassítani a dolgot, hagytam, hogy élvezze mindazt amit vele teszek. Tulajdonképpen el sem akartam válni tőle, annyira jól esett amit csinálok, hogy órákig csinálnám. Persze nincs az a nő aki megállná, így csak álmodozhatok a róla. Tettem egy utolsó kísérletet, ami annyiból állt, hogy már a ma szerzett tudásom kivirágozni látszott és lassan gyümölcsöt is hajtott volna. Sikerült megtennem amit elvárt tőlem, kihoztam Elrielből és magamból is a maximumot. Ezzel meg persze nem álltam meg, csakis akkor amikor ő azt kéri. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Csüt. Aug. 25, 2011 1:36 pm | |
| Nem nagyon beszéltünk a továbbiakban, csak szeretkeztünk, ami nagyon is jó volt az első sokk után, amit behatoláskor kaptam. Élveztem, és ezt a hangom is bizonyította. Egyre jobban felhúztam a lábamat is, hogy még közelebb érezzem őt magamhoz. Kapaszkodtam az ágy végébe, és élveztem minden egyes lökését, azt is amikor vadabbul sikerült neki. Ő is adott ki hangokat, tehát neki is tetszik. Kezem közben egyre jobban szorította az ágy vasát, és egyre többször feszült meg a testem alatta, addig amíg el nem értem a csúcsot. Ráadásul nem is akárhogyan, hangosan felsikoltottam az élvezettől, és utána lekaptam a hév következtében, és hevesen falni kezdtem az ajkát, és a nyelvét is. - ez…ez…fantasztikus- kapkodtam levegő után miután eleresztettem az ajkát. - te is feljutottál oda ahová én? te is elélveztél,vagy hogy is nevezik ezt … - kuncogtam tudatlanságomon,mert a hév közepette nem tudom,hogy ő is elment e. - ha nem akkor csinálhatod addig amíg te is elélvezel….ugye fogjuk még csinálni?- kérdeztem vörösen tőle. annyira jó volt vele lenni, és a szívem is kiugrott a helyéről. - repülés helyett ma ne szeretkeznénk inkább? – suttogtam az ajkába, majd megcsókoltam őt. - persze csak akkor ha szeretnél velem lenni te is -motyogta halkan, bár reméltem, hogy nem csak ámított azért, hogy megkapjon ,csókolózhasson és lefektessen valakit. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Csüt. Aug. 25, 2011 1:54 pm | |
| Elriel kérdésére hosszan elgondolkodtam, igazából azt sem tudtam mit mondjak. Talán egy kis szünetet akartam kérni, hogy hozzá bújhassak a testéhez és megérintsem őt. Az enyém lett az ártatlansága, ő meg boldog azzal, hogy a sajátomat neki adtam. Bár ki tudja, egy angyalnál semmi sem biztos. Gondoltam egyet és helyet cseréltem vele, alul akartam lenni, miközben ő rajtam pihenhet egy kicsit. - Boldoggá tettelek Elriel? - magamhoz szorítottam, a fejét meg próbáltam lehajtani a mellkasomra. - Elégedett vagy velem? - simogattam meg a haját is közben. - Folytatni szeretnéd? - tettem fel egy újabb kérdést. - Mert én, bármikor újra végig csinálom veled ezt ha kell... kissé tapasztaltabban... mivel tudom már, hogy mit szeretnél. Felsóhajtottam és hagytam neki, hogyha akar szembe fordulhasson velem. - Szeretnék veled szeretkezni, de repülni is szeretnék veled. Kár, hogy nem lehet a kettőt egyszerre. - elmosolyodtam. Aztán utólag megadtam a választ Elrielnek is. - Az elélvezés nem kifejezés arra ami velem történt, te olyan jól tudod tűrni a dolgot ha kell. Mindenképpen megismételjük, csak most hadd, hogy egy kicsikét szeretgesselek is. - suttogtam és közben egy csókkal pecsételtem meg azt amit mondok. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Csüt. Aug. 25, 2011 2:08 pm | |
| Hirtelen kerültem felülre, de nem bántam. Jerhez bújtam, és fejemet a mellkasán pihentettem, majd ahogy beszélgetni kezdtünk felültem a derekára, hogy láthassam. Már cseppet sem zavart, hogy meztelen vagyok,vagy hogy ő az. Sőt mikor rajta feküdtem élveztem a dolgot,hogy forró bőre az enyémhez ér, ami ugyan olyan felhevült. - igen boldoggá tettél, és elégedett vagyok. először fájt, de utána már nem ,végül pedig nagyon élveztem. sosem gondoltam volna,hogy ilyen jó dolog a szeretkezés, ami pedig a végén volt…. hát, szinte felrobbant bennem valami – kuncogva visszabújtam hozzá, és úgy tettem le a fejemet, hogy mellkasán tudjak még rajzolgatni is az ujjammal, és csókokat is adni rá, amit meg is tettem. - igen ,szeretnék még veled szerelmeskedni, de ne csak úgy csináljuk,ahogy én akarom. csináld úgy is,ahogy te szeretnéd. szeretném,ha a következő olyan lenne, ahogy te akarod – mondtam neki mosolyogva, és röviden megcsókoltam őt. - akkor majd szeretkezünk és megyünk repülni,vagy repülünk ,és utána valahol a csillagok alatt szeretkezünk –kuncogtam, és most hosszabban csókoltam meg, majd úgy váltam el tőle, hogy megnyaltam az ajkát. - tűrni? –néztem rá kicsir félre fordított fejjel. - Jer ha fájt is, utána nem tűrtem, amit csináltál,hanem élveztem. élveztem, hogy bennem van a férfiasságod, hogy a mellemet csókolgatod, hogy simogattál, mindent élveztem, és akartam, és még akarom nagyon sokszor csinálni veled. Vezess be a testi szerelem rejtelmeibe, mert sejtem hogy többet tudsz ennél,mint amit most csináltunk- pislogtam rá komolyan, majd vissza felültem a derekára. - szeretlek, és a szívem a tiéd –megfogtam a kezét, és a szívemre húztam, majd onnan át a mellemre. - a tiéd vagyok testestül, és lelkestül,mindenestől. amit itt látsz magad előtt az már csak a tiéd, és senki másé
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Csüt. Aug. 25, 2011 2:47 pm | |
| A bal kezem Elriel mellére került, legszívesebben azon nyomban beleharaptam volna egy kicsit, de persze most a csók volt a megengedett. A kisgyerek és anyukája jelenséget meg valahogy nem szerettem volna most megtapasztalni, majd legközelebb. Óvatosan megmarkoltam a másik mellét is, jobban esett ha mindkettőt fogom, aztán Elrielt kicsit beleültettem az ölembe, helyesbítek egyenesen bele a férfiasságomba. - Ígérem, hogy ahányszor lehet, újra és újra a magamévá teszlek. Hogy szeresd és élvezd azt amit teszek, tudod nem szeretném, ha rossz emlékeid lennének az első alkalomról. Örülök, hogy boldoggá tettelek téged vele Elriel. Nyeltem egyet azután amit mondtam, majd egy kis mell tapogatás után folytattam a beszédet. - Ha alkalmam adódik mindig elfoglak kényeztetni téged, így... amiket eddig felsoroltál, hogy kedvelsz a szeretkezésben... mind része annak ami bennem van. Veled ha akarnék sem tudnék durván bánni, mert ez semmi sem volt ahhoz képest amit tehettem volna. Elengedtem a melleit és közelebb hajoltam hozzá, az ajkait támadtam meg, azután a nyakát végül azokat a kis gyönyörű ikreket, amiket az előbb oly nagy előszeretettel tapogattam. Most csók helyett befaltam és kipróbáltam milyen ha nyaldosom egy kicsikét. Tulajdonképpen tényleg olyan mintha egy kisgyerek az anyukája melleit kóstolgatná. Lassan elváltam a mellétől és felhúztam a fejem hozzá. - Ma éjszaka maradj nálam és fürödjünk le együtt. - az ajkaimba haraptam, kicsikét késztetést éreztem aziránt, hogy kimondjam neki a varázsigéket. - A lelked csakis a testedé lehet, a tested meg csakis az enyém. Lélek nélkül a tested sem lenne... - kuncogni kezdtem, mert tulajdonképpen poénnak szántam azt amit mondok, még ha lehet igazam van. - Ha szeretnéd lehetsz a feleségem is, bár a gyerekekbe nem mernék belegondolni. Vajon mik lehetnének ha netán te - nyeltem egyet - tudod, a kis gólya váratlanul meghozza a levélben kért kisbabát. Megsimogattam az arcát és kedvesen elmosolyodtam. - Szerinted egy angyalnak és egy incubusnak lehet gyereke? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Pént. Aug. 26, 2011 6:05 pm | |
| Megfogta mind a két mellemet, mire elmosolyodtam a dolgon. Végül meglepetésemre a fenekem alá nyúlt, és az ölébe emelt, jobban mondva a férfiasságára. Felsóhajtottam, ahogy elmerült bennem, és megtámaszkodtam a hasán finoman. - nem lesznek rossz emlékeim szerintem, teszel róla, hogy ne legyenek – mondtam mosolyogva, majd lehajoltam, hogy megcsókoljam őt. Ahogy a mellemet kezdte simogatni lassan ringatózni kezdtem rajta, ahogy előtte ő csinálta rajtam. Nagyon finom volt, és élvezetes így is, tehát másféle módon is lehet szeretkezni ezek szerint. - Hogyhogy amit tehettél volna? – pillantottam rá kérdőn, de betámadta az ajkamat, én pedig nem restelltem visszacsókolni őt. - mit tehetnél velem? –kíváncsiskodtam, hátha legalább elméletben megtudom. Közben néha leálltam a ringatózással, mert úgy nem tudok rá figyelni, az meg hogy bennem van nem zavar, sőt élvezem. De megint csak megkóstolt. Ezúttal a mellemet, amitől felsóhajtottam ismét. - Inkább… beszéljünk… utána… erről…- sóhajtoztam egyre jobban, és a tarkóját simogattam. Kebleimmel domborítottam, hogy még jobban ajkára simuljon az. - veled maradok, el se tudnának zavarni – kuncogtam. - ez igaz, a testem pedig a lelkemmel együtt csak a tiéd, csak te érintheted – mondtam neki komolyan, és úgy is gondoltam. Nem akarok mással lenni, vagy másé lenni. Barátkozni bármikor bárkivel, de mást nem. - Talán…idővel ,de még fiatalok vagyunk ilyesmihez – mondtam neki mosolyogva, majd ledermedtem az utolsó kijelentésén. Eddig erre nem is gondoltam, nem is szedek semmit sem, nem is védekeztünk. - nem….nem …tudom – dadogtam, és még mindig dermedtem ültem az ölében. - akarok babát, de…de még nem ….nem most. és ha még akkor is….együtt leszünk, akkor tőled akarok, de most még fiatal vagyok ilyesmihez, és te is, és nem védekeztünk, most se védekezünk – mondtam aggódva, és leszálltam róla szomorúan. kiültem az ágy szélére és csak a falat bámultam dermedten.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Pént. Aug. 26, 2011 7:17 pm | |
| Csak kuncogni tudtam, de azt is csak nehézkesen. Elriel kétségbe esett arca minden embert akit a gonoszság vezérel, utolérne az elégedettség vigyora. Úgy hittem engem is ez ért utol, de nem. Fogtam a takarót és hozzásimulva takartam be őt is és magamat. Megsimogattam az arcát, majd ugyanoda puszit nyomtam. - Hogy én hogyan viselkednék, azt ne firtassuk. A lényeg, hogy neked jó legyen amit teszek Elriel. Elgondolkodtam egy kicsikét, hm most igazán nagy hasznát venném a biológia órának. Mit is mondott a tanár? Elfelejtettem, így már nem tudom vigasztalni őt. Hülyeség lenne rákérdezni a dologra. Az az egyetlen dolog amit sosem fogok megkérdezni egy nőtől. - Nyugi ha velem vagy nem kell ahhoz védekeznünk, történjen bármi én vigyázni fogok rád. - persze én sem gondoltam bele abba, mi foganna a mi szerelmünkből. Igazából én csak azt tudtam mi lesz azokból akik fajon belül választanak maguknak párt, azon kívül semmit sem tudtam. Ilyenkor érzem magam tudatlannak és boldognak, amikor semmit sem tudok arról mekkora következménye lehet annak amit teszek. Tudtommal minden a szerelmen múlik, ha elég erős akkor sosem szakad el az a bizonyos fonál köztünk, ha meg túl gyenge akkor egy apró ollóvágásra is elszakadhat. Én azonban most egy percig sem szeretnék rossz dolgokra gondolni, ha nem talál rám egy succubus boldog leszek Elriellel. Hiszen ha jobban bele gondolok, nem mindenkinek adatik meg az, hogy egy angyal legyen a kedvese incubus létére. - Te csak koncentrálj rám, a többi gondot hagyd meg nekem. - suttogtam Elriel fülébe. Magamhoz öleltem, a testem csak nem bírta ki, hogy ne érintse meg az övét. Olyan puha bőre van, hogy bárki megirigyelné azt tőle. - Szeretlek Elriel, és nem szeretném ha valami bajod esne miattam. Ugye tudod, hogy én mindig itt vagyok neked? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Szomb. Aug. 27, 2011 9:25 am | |
| Csak ültem ott az ágy szélén, és gondolkodtam, hogy mi is legyen most, vagy hogyan tovább, mert amit az ölében ülve csináltunk annyira jó volt, és élvezetes. De ezen a védekezés dolgon én magam sem gondolkodtam el, pedig nem szoktam meggondolatlanul cselekedni, most meg még is. Nem hiába vette el az eszemet Jer. - de szeretném majd úgy is,ahogy te akarod,ha nem is most akkor idővel – motyogtam, majd hagytam, hogy betakargasson, és magához húzzon az ágyra. - én igyekszem, de még soha nem voltam ilyen meggondolatlan, elcsavartad a fejemet –kuncogtam, majd hozzá simultam kicsit, hogy oldjam az aggodalmamat. Bár lehet,sőt biztos is,hogy holnap lemegyek a gyengélkedőre és megkeresem a nővért, akár mi is lesz. biztos tud segíteni a dolgon, azt meg nem kell tudnia kivel csinálom vagy miért. Ha ő is csinálhatja, akkor én is, ő pedig csinálta, ráadásul szem előtt a múltkorában. - rendben, rád gondolok – kuncogtam, majd azt csináltam, amit múltkor véletlenül megláttam. Kezem az ágyékára csúszott, és simogatni kezdtem a férfiasságát. Mellemet a mellkasának nyomta, hogy érezzem a meleg bőrét. - igen, tudom – válaszoltam magam biztosan. - és hogy bizonyítsam is – nevettem el magamat, majd felé kerekedtem, és az ölébe ültem. Megemeltem a csípőmet, majd helyet foglaltam egy apró nyögés kíséretében a férfiasságán, ami szépen belém csúszott, ahogy ráereszkedtem. - annyira jó veled egyesülni –suttogtam az ajkába,ahogy lehajoltam hozzá. - én is szeretlek – kezdtem lassú ringatózásban rajta, és kezeit a melleimre húztam, hogy fogja őket bátran. - azt hiszem kezdek rákapni erre a dologra – kuncogtam sóhajtózás közben.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Szomb. Aug. 27, 2011 9:55 am | |
| Elégedett vigyor került az arcomra, mivel már Elriel magától teszi azt amit. Nem zavartam meg őt semmiben, hagytam hadd tegye azt amit igazán szeretne. Persze volt egy kis pirulás amikor simogatni kezdte a férfiasságom, de az is lassacskán elmúlt. Az első alkalomkor biztosan csak én voltam ennyire önmagamon kívüli. Felhagytam azzal az erőszakos kisfiúval és olyan gyengédé váltam amennyire a szeretkezés is megkívánta. Persze, hogy angyalról van szó nem pedig egy szeretkezésre éhes succubusról aki élete végéig magához akar láncolni. Ámbár Elriel is kezd rákapni, aminek én még jobban örülök. Legalább semmiben sem szenvedek hiányt, sőt talán az is megtörténhet, hogy jobban csinálja mint egy succubus. Persze succubussal még nem hancúroztam az agyban, így csak elképzeléseim vannak milyen lehet. Biztosan szörnyű, ezért maradok meg az ismert dolgoknál. Elriel pihe puha melleinél és érintésénél jobb dolog nem kell a számomra. Képes vagyok megbecsülni őt és szeretni, ha kell minden szerelmemet neki adom. Pusztán óvakodnom kell a succubusoktól, hogy egyetlen fájdalmat se érezzen más emberrel látva engem. Lehet túl sem élné, de az a csók amit neki adtam biztosan életben tartaná és a szerelem apró szikrája sem hunyna ki belőle. Tagadhatatlanul élvezem amit csinál, elvégre nem mindennap esik meg, hogy egy angyal segítség nélkül végzi a 'munkát'. - Soha ne hagy abba! - persze, mostantól kiütésként fog látszani rajtam mennyire kezd megjönni a másik felem, akit teljes mértékben vágyik a szeretkezésre. Hogy hogyan fogom én ezt visszatartani, sosem tudom. Az ajkaimba haraptam, csak azért, hogy ne merészeljek hangot adni az élvezetnek.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Szomb. Aug. 27, 2011 11:17 am | |
| - most nem is áll szándékomban - kuncogtam, majd az ajkamba harapva ringatóztam rajta tovább finoman. Aztán kicsit gyorsítottam, amit nem bírtam sokáig tartani, mert annyira jó volt, hogy kicsit elszállt az erőm, és lassítanom kellett. rá hanyatlottam, és csókolózni kezdtem vele. Hosszasan elidőztem így, és nyelvével játszadoztam, melleimet neki nyomtam. - próbáljunk ki valamit - kértem rák vörösen tőle, majd megemeltem a csípőmet, hogy férfiassága kicsússzon belőlem, majd fordítva öltem az ölébe, és helyeztem vissza magamba a fegyverét. - ne kérdezd honnan tudom,hogy így is lehet - kuncogtam. - mi nap a nővérkénket a gyengélkedőről furcsa helyzetben találtam az egyik folyosó kellős közepén este felé - körkörös mozdulatokat írtam le a csípőmmel, és hangosan nyögdécselni kezdtem. - ha szeretnéd kipróbálhatunk mást is - dőltem hátra rá, és megálltam a ringatózással. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Szomb. Aug. 27, 2011 11:44 am | |
| A kezeim óvatosan ugyan de visszakerültek Elriel melleire ahogyan megfordult. Igazság szerint sikerült felejthetetlen napot adnia nekem. Jól esett és talán most kezdtem el egy két ponton bizseregni. Lassan már a párnákra tudtam volna dőlni és onnan élvezni, azt ahogyan Elriel ringatózik bennem. De persze nekem fontosabb volt őt a karjaimban tartani és úgy hagyni, hogy ficánkoljon mint egy kishal. - Furcsa helyzetben? - kezdtem el kicsikét kuncogni, majd lassan abba is hagytam. Aztán abba maradt a 'ringatózás', csak egy kicsikét bántam, de tudtam, hogy nincs még itt a vég. Hagytam, hogy hátra dőljön rám, én szívem szerint bármilyen pozícióval is megelégedem, szóval a mostani sem volt gond. - Hm egész pontosan mire gondolsz? - nyaltam meg a szám szélét és egy apró csókot nyomtam a válla és a nyaka köré. Amolyan fél úton a tökéletes hely felé. Nem, semmi sem lehet tökéletes, ahogyan én sem.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Szomb. Aug. 27, 2011 11:58 am | |
| Jó volt így ringatózni, és amikor gyorsítottam, te szent ég. Még nem élveztem annyira semmit sem eddig a világon. Az meg,hogy olyannal vagyok, aki szeret, és vigyáz rám csak még jobban tetszetősé tette a dolgot. - aham furcsában- nevettem, majd fordultam, és más helyzetet vettem fel. A nővérke is valami hasonlót csinált, de előtte a szájával is csinált valamit, de ahhoz nem volt merszem. Hogy végig kukkoltam e mit csináltak, szégyen szemre ,de igen. Túl kíváncsi vagyok, és tudatlan,hogy ne tettem volna meg. Hagyott,hogy hátra dőljek,majd megremegtem, ahogy megcsókolta a vállamat, és a nyakamat. - nem tudom, te mire gondolsz szerelmem? - kíváncsiskodtam. - a tiéd vagyok, és már bátrabb is kicsit, mit szeretnél? - megfordultam ,hogy szembe legyek vele,bár így egy helyen meg kellett válnom tőle. -tudod én...én azt a nővérkét meglestem....- vallottam be neki rák vörös fejjel. - nem szokásom az ilyen, de túl kíváncsi voltam, és érdekes dolgokat láttam, ahogy azt is ,amit az előbb csináltunk, de így teljesen más, mint csak nézni -csókolgattam az ajkát finoman ízlelgetve ezzel őt. - szóval mire gondoltál, vagy mit szeretnél. Végül is ma tanulunk, hisz ezért jöttünk fel hozzád - nevettem el magamat, majd felültem, és vártam, vajon mit tesz velem. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Szomb. Aug. 27, 2011 1:20 pm | |
| Kicsikét elgondolkodtam azon, hagy vajon Elriel mit láthatott és élhetett át. Pislogtam egyet kettőt, azért a leskelődést belőle sem néztem volna ki. Az ajkaimba haraptam. Sokáig csak csendben próbáltam ölelni őt és semmi irtózatos dologra akár a szeretkezéssel kapcsolatos dologra gondolni se mertem. Atya ég, mit tudnék én még tenni az ülésen és 'rángatózáson' kívül. Sok mindent, de még azt is félek megtenni, pedig tudnám, hogy élvezné. - Hm az együttlétnek vannak kissé... - elgondolkodtam egy kicsit - ... furcsa változatai is. Van aki szereti, sőt imádja is ha valaki azt teszi vele. Leginkább hasonlít a még nem nekünk való filmekhez, bár gondolom mindenki onnan próbál meríteni. - kuncogtam egy kicsikét. - Saját belátásom szerint szeretném folytatni, más 'tanár' leckéje alapján ez aligha fog menni. Még nekem is tanulnom kell, hogy igazából mire vagyok képes. A most szerzett tudományom csak veled bontakozott ki, eddig csak lappangott bennem s, talán még több is lappang. Megálltam és újra átvettem azt a valamit ami megfordult a fejemben. Végül is megtehetném, biztos vagyok abban, hogy élvezné és abba sem akarná majd hagyni ha belekezdek. De az mégis milyen lenne? Csak egyik részem vágyik rá és az pont elég erős arra, hogy megtegyem. - Elriel, elmondod, hogy mit láttál? Ha úgy döntesz elmondod, akkor légy velem őszinte. Csak kíváncsi vagyok, ha nem szeretnéd, nem kell megosztanod velem. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Vas. Aug. 28, 2011 10:31 am | |
| -tudod beszorultam, és vagy lebuktatom magamat, hogy ott vagyok, vagy kivárom, amíg leléphetek. Én inkább kivártam, és nagyokat pislogtam – még mindig éreztem, hogy ég az arcom. Nem volt akkor sok választásom, mert a mögöttem lévő folyosóról is hallottam, hogy valakik közelednek ,és megállnak beszélgetni, előttem meg a nővérke volt el. Ha elindulok, valamerre mindenképpen az jön le, hogy kukkoltam, pedig nem akartam. El akartam menni,de ha egyszer már ott maradtam,bár így is voltak pillanatok, amikor eltakartam a szemeimet. - és te ilyen furcsa változatban szeretnéd vele? – kíváncsiskodtam kicsit, a beszélgetés pedig kezdett teljesen megnyugtatni, és megfeledkeztem arról, amitől az előbb kicsit ki is akadtam. De szeretem őt, és bízni akarok benne, és ha ő azt mondja, hogy nem lesz gond, akkor nem lesz. De erről meg még azért biztosítom magamat. - és mit súg a saját belátásod. Te már tudod,hogy nekem mi a jó, és hogy szeretem, de én még nem ,hogy nálad mi a helyzet. Szeretnélek boldoggá tenni, ahogy te is teszel engem – válaszoltam neki nagyon komolyan, és megpecsételtem a dolgot egy csókkal is. - hát…ezt is láttam…amit az előbb csináltam veled,hogy fordítva ültem rád….de ott a folyóson az a férfi, egy durva mozdulattal a nővért négykézlábra kényszerítette, de ekkor inkább eltakartam a szememet….Előtte meg ahogy megsimogattalak itt- húztam végig a kezemet a férfiasságán, ami még mindig tettre kész volt. - ezt is láttam előtte…meg, hogy a nővérke ezzel csókolózik –simogattam továbbra is ékességét. - aztán szerencsére meg tudtam szökni, és a szobámba szaladtam –fejeztem rövid kis mesémet neki arról,hogy mit láttam, de kezem még mindig vele foglalkozott. - mesélsz nekem arról,hogy te esetleg hogy képzeled el velem, vagy mit szeretnél? –halmoztam el közben a mellkasát apró csókokkal, hisz az nekem is jól esett, amikor csinálta.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Vas. Aug. 28, 2011 11:58 am | |
| Hogy én igazából mire gondoltam, azt most nem szerettem volna felhozni. Megelégedtem azzal amit kaptam, nem akartam többet kapni, mert lehet túlzásokba esnék. Igazából én csak most arra vágytam, hogy magamhoz öleljem őt és el se kelljen engednem. - Majd a következő órán megmutatom, ha el nem felejtem azt. - magyarázkodtam, igazság szerint azt szeretném, hogy érlelődjön egy kicsit bennem a dolog. Furcsa elképzeléseim vannak, de ezt most inkább nem firtatnám. Legtöbben azt mondanák, sokkal több van bennem mint amennyit én megmutatok magamból, biztosan így van. Felsóhajtottam, csakis az élvezet kedvéért, ahogyan csókolgatni kezdte a mellkasom, valamiféle késztetést éreztem, hogy egy fokkal legyek már gonoszabb. De ez az érzés is elmúlt, amikor sikerült csókot szereznem tőle. - Én csak azt szeretném amit te Elriel. Ha boldog vagy én szintén az vagyok. Csak a te épséged számít, hogyha jól vagy én is jól vagyok, mert a tudat erőssé tesz. Elriel ... - magamhoz szorítottam őt -... soha sem hagyhatod, hogy egy másik nő csókoljon meg engem. Ha egy egyszerű emberről van szó azt sem nézheted el, mert a szerelme örökre engem fog üldözni. Egy succubust meg pláne ne engedj a közelembe, ha megcsókol egy manipulálható démonná válok a számára, akit a szerelmével magához láncol. Elvigyorodtam, belegondolva abba mi lett anyával és apával. - Tudod Elriel, én ... azt hiszem félek a succubusoktól, mármint a csókjuktól és a szerelmüktől. A tiéd más, gyengédebb és kedvesebb... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Vas. Aug. 28, 2011 1:22 pm | |
| - kérlek, mond el most, kérlek szépen –néztem rá csillogó tekintettel miközben kérleltem, hogy mondja el nekem hogyan szeretne velem szeretkezni. - csak mond el, nem kell csinálni, bár utána csinálhatnánk, ha már így félbe szakadt, azt hiszem rákaptam, bár lehet csak az első alkalom varázsa – kuncogtam, majd a szájába dugtam a nyelvemet, és táncba hívtam az övét. - ha így folytatod be fogom vágni a durcát. Én azt szeretném ami neked is jó,te azt szeretnéd amit én szeretnék. Tehát én azt akarom, amit te akarsz, és mivel te az akarod amit én ,tessék szépen elmesélni hogyan szeretkeznél velem legszívesebben –felültem mellette kicsit mérgesen, mert már ez a én azt szeretném amit te, ő azt szeretné amit én kezdett felhúzni. - tudom,hogy ez az első alkalmunk,és igazán csodás, de szeretném ,ha ösztönösek lennénk, és nem egymás kívánságait lesnénk csak, meg akkor ha úgy jó, akkor úgy csináljuk, mást meg nem. Érted mi a problémám? –bújtam vissza hozzá, és a nyakát és a mellkasát kezdtem csókolgatni, le egészen a hasa aljáig, de lentebb már nem mertem menni, most legalább is. - akkor majd valahogy úgy csináljuk,hogy egy órarendünk legyen, és akkor nem tud senki sem megcsókolni,ha ott vagyok,ha kell láthatatlanná válok veled – suttogtam a fülébe, és tovább kényeztettem a csókjaimmal. - hm, akkor … - kuncogtam, majd odahajoltam hozzá és finoman kóstolgatni kezdtem az ajkát. Eleinte csak szimplán, aztán már átdugtam a nyelvemet az ő szájába. Érzékein masszírozgatni kezdtem nyelvemmel az övét, majd mikor befejeződni látszott a csók finoman megharaptam az ajkát, ahogy ő is tette nem rég velem.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Vas. Aug. 28, 2011 2:29 pm | |
| - Elriel, kérlek hadd érlelődjön bennem a dolog. Kész tervel szeretnék eléd állni. A fél házi feladatom meg még tényleg nem szeretném felmutatni. - elgondolkodtam látva a durcás kis arcát. Ő ilyenkor is aranyos tud lenni. - Azt mondják születésemtől fogva, hogy a szexuális életre szakosodott kis tanár vagyok, akinek ha sosem volt tapasztalata mégis képes hallgatni arra amit a szíve súg. Démoni lény vagyok, ennél fogva minden sikolyod boldogsággal és elégedettséggel töltene el. Persze nekem az elégedettséget keltő hangod (értsd: nyögés) is elég volt, ahhoz, hogy élvezzem veled a szeretkezést. Nekem nem kellenek eget rengető hatalmas cselekedetek közben, mert már pusztán az is elég, hogy itt vagy és csókolgatsz engem. Örültem amikor visszajött hozzám és saját belátása szerint s, talán ösztönösen kezdett el cselekedni. Ahogyan a csókokkal leért a hasam aljáig azt hittem nem akarja abba hagyni és folytatná, persze örültem, hogy nem kell valami új dologba kezdenünk még. Talán majd legközelebb, vagy kicsivel később még többet engedek meg magamnak. Végül csak tanult valamit tőlem, a csók egyre kényeztetőbbnek tűnt és a végén az a felejthetetlen ajak harapás, minden fáradságom, na meg türelmem megért. - Lehetsz láthatatlan, sőt ha nagyon akarod látható is. Hadd irigyeljenek! Elvigyorodtam, majd mélyen a szemeibe néztem. - Ha elméletben elmondom nem fogod megérteni mit szeretnék. Ha akarod megmutathatom, bár a következő alkalomra akartam tartogatni. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Kedd Aug. 30, 2011 10:04 am | |
| - rendben, megértelek – mondtam neki mosolyogva, és adtam neki egy puszit. Tényleg nem lenne jó, ha a közepén hagyná abba, főleg ha élvezetes lesz az, amit kitalál. - Szóval tényleg a szerelemre születtél, és akkor anélkül is tudod mi a jó, hogy ha még soha nem is csináltad? –néztem rá kíváncsian. - megtanítasz nekem is majd pár dolgot, hogy ne okozzak neked csalódást, ha már ennyire jól ismered a dolgokat? –néztem rá kérlelően, és csillogó szemecskékkel, mert szeretném,ha ilyen dolgokat is tanítana nekem. Akkor talán könnyebb lesz őt magam mellett tudni, és nem fog egy olyan sucu valamit keresni. Bár fél tőlük,de akkor is. - szeretnék még neked elégedett hangokat kiadni – kuncogtam el magamat, és hozzásimultam. A csókolózásba, és csókolgatásba már eléggé belejöttem, és tetszett is a dolog. - szerinted irigyelni fognak tőled? – kérdeztem vörösen, mert igazán tetszett, hogy így gondolja. - mutasd meg, kérlek, azt hiszem túl falánk lett most miattad a tudás vágyam – dőltem el nevetve mellette az ágyon, ás vártam, hogy mit szeretne csinálni velem.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Kedd Aug. 30, 2011 10:58 am | |
| - Elvileg minden démoni lény rendelkezik ezzel, csak van aki nem tudja kellő képen használni ezt vagy nem is tud róla. - felsóhajtottam. - Tudod semmi sem az aminek látszik, a szívem mélyén csak egy gonosz lélektelen dolgot találsz. Ámbár ...- elvigyorodtam - ... egy ilyen gonosz lénynek mint én furcsamód vannak 'kedves' érzései, mint például a szerelem. Elhúzottam tőle majd a tenyerembe temettem az arcom. - Azt hittem képes leszek hűségesen megállni a helyemen, de te olyan ...olyan gyönyörű tudsz lenni. Érted ...- ledőltem mellé és közelebb húzottam hozzá, hogy a fülébe tudjam suttogni a mondat végét - ... képes lennék meghalni is, vagy ölni ha kell. Igazság szerint csak hatást akartam gyakorolni, azt mondják ha elég ügyes vagyok, akkor a szívéig hatol az amit mondtam, de persze képletesen. Az én szavaimnak sincs hatalma senki felett, de ha lenne akkor sem érnék el vele hatalmas tetteket. - Igen, irigyelnének mert egy olyan gyönyörűség áll mellettem akit szeretek és az viszont szeret engem. Megcsókoltam, aztán visszafeküdtem a helyemre. - Sose bízz egy nyugodtnak tűnő démonban, hisz nem tudhatod mikor készül támadásra! - persze, hogy rámásztam és csikizni kezdtem, gondolom így készítettem fel magam arra a dologra amit tenni fogok. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája Csüt. Szept. 01, 2011 1:38 pm | |
| - Akkor én is ilyen lehetek, hogy nem tudok róla, és nem tudom használni? –érdeklődtem, majd megsimogattam az arcát, és apró csókot leheltem az ajkára. Olyan finom volt, és cirógatta az enyémet, ettől pedig mindig kiráz a hideg kellemesen. - Nem… - csattantam fel. - igen is érzel, sőt nagyon is,és nem csak miattam, ne mondj butaságokat . Látod szeretni is tudsz, félsz is, igen is vannak érzelmeid kis butám – utána nyúltam, és hozzá bújtam. finoman végig futtattam a kezemet a karján, amíg kezét meg nem találtam az arcánál, majd magam felé fordítottam. - én is szeretlek ,de ezért nem kell butaságokat csinálni, én már tényleg csak a tiéd vagyok. És nem fogom hagyni, hogy elvegyenek téged tőlem – komolyan beszéltem, szerettem volna, ha elfelejti a sok butaságot, és rám figyel. - és ez a gyönyörűség csak a tiéd, ahogy a gyönyöre is – mondtam vörös fejjel. Úgy néz ki még mindig sikerül kicsit zavarba jönnöm, ha szeretkezésről van szó, pedig a meztelenkedés nem zavar, legalább is az ő jelen létében. - neeee- kuncogtam, és próbáltam lefogni, hogy ne csikizzen. - nem ér – nevetgéltem tovább,de rám mászott és nem bírtam nagyon mozogni.
|
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája | |
| |
| | | | Jeremiah McGuilt szobája | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |