Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Jeremiah McGuilt szobája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openSzomb. Aug. 20, 2011 3:19 pm

Elmosolyodtam Elrielt ölelve, még a szőke hajfürtjébe is beletévedt a még szabad kezem, mert a másik az ővé lett. Jól elbabráltam vele, bár tudtam sosem tarthat öröké az én boldogságom sem.
Az érzéseink változnak, semmi sem marad a régi, lehet, hogy minden elveszik egyszer.
- Ha az ajkaidra kapsz puszit, esélyed sem lesz a félelemre. A szerelem legyőzne minden félelmet, csak hinni kell benne.
Mellette tényleg ilyen vigyorgós lesz az olyan incubus mint én? Azt hittem legyőzhetetlen vagyok és sosem tud megtörni senki, bár lehet, hogy tévedtem. Még pimasz sem tudok lenni vele, talán az angyaloknak is van valamilyen képessége ami megbénítaná az olyan gonosz viselkedéseket mint amit én leszoktam rendezni, vagy pusztám mindehhez semmiféle képesség sem kell és én magamtól viselkedem így.
- Egy angyallal szemben senki sem lehet türelmetlen. Talán mások nem tudják, hogy miféle tiszteletben kell tartani egy angyalt? Jó az ellenségeitől semmit sem várhat el az ember, de akkor is.
Elpirultam egy kicsikét, túl sok mindent beszélem, majd amikor rápróbáltam hangolódni a repülés témára, úgy éreztem menten megszűnök létezni.
- Feltétlenül, még sosem repültem együtt egy angyallal. Kíváncsi vagyok milyen lehet.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openHétf. Aug. 22, 2011 3:05 pm

Jól éreztem magamat az ölében, ahogy a kezével játszottam. Valami olyan nyugodtság,és más furcsa érzés telepedett rám ,amilyen még talán soha.
Jól éreztem magamat, Jer társaságában, és számomra úgy festett, hogy ő sem bánja,hogy most itt van fent velem, és nem a könyvtárban búj valami könyvet.
- És ha anélkül is legyőz? – néztem fel a pilláim alól féloldalasan. Nem tudom miért kérdeztem meg, talán azért a furcsa érzésért, ami ismeretlen, bár lehet, csak félre érzek dolgokat. Tényleg az lesz a legjobb,ha jobban megismerjük egymást.
- Már mint…ebből most nem fogom tudni kimagyarázni magamat igaz? – kérdeztem tőle megint,de most egy sóhaj is követte a mondatomat.
- örülök neki,hogy jobb kedved van. Amúgy …mikor először öleltelek segítettem neked az erőmmel, és jó volt látni,hogy mosolygsz, de amikor másodjára öleltelek meg nem használtam semmit sem, és így ennek jobban örülök…- motyogtam, és próbáltam magyarázkodni, bár nem tudom hová vezet. Lehet a végén olyan hatást kelt, hogy csak össze visszafecsegek.
- Nem volt velem senki sem türelmetlen, inkább faképnél hagytak – mondtam szomorúan. Az emberek világában is kevés barátom volt, de itt az iskolában még annyi sincsen. Nem is nagyon ismerek senkit sem ez is igaz.
- de ugye segítesz, ha esetleg bajba kerülnék? – pislogtam megint csak rá.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openHétf. Aug. 22, 2011 5:09 pm

Ha a kimondatlan szerelem belepi az emberek szívét és véglegesen beköltözik oda, fájdalommá válik. Rejtegethetni rejtegethetjük, ha a saját lelkünk halálát akarjuk. Kénytelen leszek brutális módszerhez folyamodni, talán egy jól irányzott csók meghozná a gyümölcsét.
- Az sem baj ha nem hiszel benne, biztosan eleve benned van a szerelem és csak arra vársz, hogy életed nagy szerelme rávezessen. Tudod néha én is erre vágyom.
Újra nyomtam egy puszit Elriel arcára.
- Tudod Elriel a második ölelésért én magam epedeztem, nem kellett hozzá segítség.
Elriel arcát megsimogatva folytattam a beszédemet.
- Természetesen segítek, de mielőtt mindig segítenék teljesítened kell egy apró kívánságomat!
Igen, elégé kapóra jött nekem ez a kérdés, illetve hát kérés részemről. Elvégre incubus vagyok, nem is akármilyen fajtából és ha tényleg megakarom őrizni ezt a természetem kérnem kell valamit.
Persze, most legelőször éreztem azt, hogy pimasz voltam. Nem elég, hogy Elriel itt van és vidítani próbál/akar én akkor is a kívánságon töröm az agyam. Hát ez szép.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openHétf. Aug. 22, 2011 7:13 pm

- Én hiszek benne, csak nem tudom megmondani,hogy mikor vagyok az, vagy hogy milyen. Még soha nem éreztem, most viszont tudom,hogy veled jól érzem magamat, és már nem is piromkodok annyit – mondtam vidáman neki, de a végére még is csak elpirultam, mert hát csak valami vallomás féle volt, vagy mi ,amit mondtam neki.
A puszira elmosolyodtam, és megöleltem őt szorosan. Kezeimmel átkaroltam, és szépen hozzá bújtam, amíg megöleltem. Jó érzés volt, és az a másik ismeretlen pedig hirtelen még jobban fellángolt kicsit.
- Kívánságit? –néztem rá döbbenten.
- Rendben – motyogtam kicsit szakadozva, mert nem értettem mit szeretne vagy miért. Hiszen eddig is segített és nem kért érte semmit sem cserébe.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openHétf. Aug. 22, 2011 7:49 pm

Azt hiszem kiment a fejemből az, hogy kérjek dolgokat. Elrielt kicsikét jobban az ölembe ültettem, hogy a legmegfelelőbb helyen legyen. Egy démonhoz illően sejtelmesen elmosolyodtam, majd csakis azután készültem cselekedni.
- Tudod Elriel a szerelem az amikor több időn keresztül ugyanarról a személyről ábrándozol, a gondolataid csak körülötte forognak és mindennél jobban vágysz rá.
Megérintettem az arcát, majd kezemet lehúztam egészen a válláig. Közelebb hajoltam hozzá, jobban mondva egy-két centire voltam az ajkaitól.
- Fogadj nekem örök hűséget és szerelmet, akkor mindig megvédelek mindentől amitől csak félsz.
Megcsókoltam, most mit szépítsek a dolgon? És nem, egy percig sem bántam meg, hogy neki adtam nem is szeretnék. Most minden csakis a csókon van, ami elégé hosszúra sikeredett. a legelső csókomat. Olyan puha és kellőképpen nedves ajkai vannak Elrielnek, hogy tőle az elválás is nehézkes. Mindent beleadtam ebbe a csókba, testestől lelkestől vágytam már erre a csókra.
A hatás kedvéért bármit megtettem volna, hogy tényleg képes legyen szerelmesnek lenni belém. Bár fogalmam sincs angyaloknál ez hogyan működik, ugyanúgy mint a többieknél vagy valamiképpen máshogyan.
Semmit sem tudtam erről, azt hiszem nem is szeretnék mást megtudni erről az egészről, most csakis a hosszúra sikerült csók érdekelt.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openHétf. Aug. 22, 2011 8:00 pm

Kicsit közelebb húzott magához Jer, én pedig nem tudtam levenni a kezemet a válláról, vagy elhúzódni, vagy egyéb. Csak néztem őt, és az arcát fürkésztem,hogy vajon mit szeretne kérni, vagy mondani. Közben a szívem meg majd ki ugrott a helyéről, a hasam pedig fel akart robbanni a sok pillangótól, amit benne éreztem.
- miért ilyen bonyolult? – kérdeztem remegő ajkakkal, mert annyira közel volt hozzám. Szinte éreztem a leheletének a melegét az ajkamon, amitől csak még jobban remegtek.
- Azt hiszem már így is szeretlek… –suttogtam, mintha egy titokról lenne szó. Szemem a szeme és az ajka között járt oda vissza, és éreztem, ahogy a kezem is remegni kezd.
- vigyázz rám… – ejtettem ki végül, az ő ajka pedig az enyémre talált. eleinte finoman becézgetett, bennem meg felrobbant szinte minden érzés, és még erősebb lett.
Ajka finom volt, és gyengéden becézgette az enyémet. Nehezen, de végül elengedtem magamat. kezemmel körül öleltem a nyakát, ahogy azt a filmekben láttam, és hagytam, hogy elvezessen a csók ismeretlen területére. Nem tudom meddig csókolhatott, de nagyon jó volt.
- vigyázz rám … - mondtam ismét, ahogy elszakadtam az ajkától, de vissza is csókoltam, ugyan olyan finoman, és érzékein, és talán kicsit bátrabban is, mint ez előtt. Felkészültem arra, is,hogy esetleg elmélyítse a dolgot, bár remegtem mert féltem kicsit az ismeretlentől, és az érzések kavalkádja szintén közre játszott a dologban.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openHétf. Aug. 22, 2011 8:30 pm

- Mindig vigyázni fogok rád Elriel, csak meg kell ígérned, hogy mellettem maradsz. Máskülönben képtelen lennék megvédeni téged, minden ártó dologtól.
Beleremegett talán a tudatba, hogy bevezettem őt is és magam is ebbe a csapdába?
Mert másnak nem tudnám nevezni a dolgot, ha meg durva lennék és nem tudnék parancsolni magamnak, itt ebben a helyben isten bizony képes volnék megerőszakolni őt. Ezt csakis annak neveznék, azok az 'emberek' akik képtelenek egy kicsikét odafigyelni a megteendő dolgok valós fogalmára. Szeretek precíz lenni, de az elsőt még nem szeretném elsietni, csak szépen és lassan. Hogy az áldozat is bírja a strapát. Így volt ez a teremtéssel, kezdetben volt az ég és a föld. Ez nálunk szintúgy így van. Kezdetben volt a beszélgetés és a tanítás. Aztán a sötétség és világosság. Ez volt a két csók gondolom. A továbbiakban meg kiderül mindez, hogy folytatódik. Egyáltalán folytatódik-e?
Gyengéd leszek vagy erőszakos marha? Bár ki tudja szívem szerint mindkettő lennék. De egy angyalhoz speciális kiképzés kell, türelem, gyengédség és azután jöhet az erőszak meg bármi egyéb.
- Elriel... mondd ... te szerelmes vagy belém? - néztem rá, majd meg sem várva válaszát az ágyamra löktem. A párnák közé, de csakis eddig jutottam el. Egyéb nem az én kis kárhozott lelkemhez való dolgot későbbre próbáltam tenni. Hadd reszkessen egy kicsit még.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openHétf. Aug. 22, 2011 8:48 pm

- ott leszek,amikor csak tehetem –suttogtam még mindig, és remegésem kicsit alább is hagyott. Annyira jó volt vele, leírhatatlan érzés kerített a hatalmába.
- tudod nekem még nem volt senki olyanom,mint te – motyogtam az ajkába, és finoman újra, és újra megkóstoltam azt, egyre felbátorodva. Bár ez a bátorság csak annak szólt,hogy nem új dolog, és már kevésbé ügyetlenül csinálom.
Feltett egy kérdést, és épp válaszra nyitottam volna a számat, amikor hirtelen az ágyon fekve találtam magamat. A párnák körbe vették a fejemet, és nagy szemekkel néztem Jerre. Megint csak megremegtem kicsit, mert nem számítottam a dologra, de csoda módjára a szárnyaim most nem jöttek elő, tehát még sem félhetek annyira. Viszont bevillant egy kép egy filmből, amitől rák vörös lettem, és csak dadogni tudtam.
- Jer…én…azt …hiszem igen, valamikor…beléd…szerettem…bár …nem tudom…hogy … ez …az e… - néztem rá, és újra remegni kezdett az ajkam is, és a zavarom sem múlt el éppenséggel.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openHétf. Aug. 22, 2011 9:26 pm

Félt. Elriel félt, nem, nem tőlem hanem a számára még ismeretlen dologtól. Ezt még magamnak is könnyű volt azonosítani, hiszen tudom milyen a félelem. A saját bőrömön már tapasztaltam, a tapasztalat meg bátorrá teszi az embert. Úgy ahogyan ezt Elriellel is megtörtént. Sok ideig nem tudtam birtokolni őt, számomra már az a kicsi remegés elég volt, hogy képben legyek a dolgokkal.
Tudok várni, talán kicsit később vagy egy másik alkalommal teszem mindezt meg. Lehet, hogy az ember türelme véges, de én képes vagyok kitartón várni, akár egy szeretkezésre vagy bármire.
Lemásztam Elrielről és mellé feküdtem.
- A gonoszság mindaz ami körülvesz engem Elriel, van aki képtelen parancsolni neki én mégis minden erőmmel azon vagyok, hogy uralkodjam felette. Most már csakis miattad, nem szeretném hogy fájdalmat okozzak neked. Tudod egy embernek csak kétféle lehetősége van. Vagy a gyilkos vagy az őrző szerepbe bújik. Kain szintén így volt, Ábel gyilkosa lett, mondván, ő talán az őrzője testvérének, hogy tudja hol van. Megengeded, hogy az én démoni lényem az őrződ legyen? - magamhoz öleltem és nyomtam egy csókot a homlokára.
- Birtokolhatlak is Elriel?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openKedd Aug. 23, 2011 8:25 am

Nagy szemekkel néztem rá, aztán mikor lemászott rólam kicsit ugyan megkönnyebbültem, meg kicsit kétségbe estem. Mert lehet ,hogy várt tőlem most valamit, én pedig csak remegve feküdtem alatta, pedig olyan jó volt ,hogy ennyire közel volt.
Végül vettem egy mély levegőt, és odabújtam hozzá, megölelve őt, fejemet pedig a vállgödrébe tettem,hogy kényelmes legyen.
- Sajnálom az előbbit, csak …csak kicsit megijedtem…én még…még….soha…-motyogtam, és inkább elbújtattam az arcomat ,úgy hogy a nyakába fúrtam.
Szavaival megint kicsit összezavart, mert nem igazán értettem miért mondja ezt.
- Szerintem nem fogsz nekem fájdalmat okozni….vagy is egyet talán …. – mondtam rák vörösen neki, mert állítólag az első alkalom fáj, legalább is engem mindig ezzel ijesztgettek anno régen.
- Szeretném,hogy vigyázz rám, melletted nem félek, és tőled sem –bújtam hozzá, ahogy magához húzott.
- Hogy értve birtokolni? …öhm Jer…akkor ha azt mondom igen…akkor a barátnőd leszek? –néztem fel reménykedve,majd ha megkaptam a válaszomat, következett az újabb kérdés, vagy inkább kérés azt hiszem.
- Jer nincs kedved tovább csókolózni, eddig olyan sokat beszéltünk róla,é s olyan jól esett a dolog – súgtam a fülébe ,majd adtam a nyakára egy puszit.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openKedd Aug. 23, 2011 1:07 pm

Elriel beszédén elmosolyodtam, én már tudtam melyik utat választottam. Arany középút? Csakis ennek tudnám nevezni és semmi másnak. Hogy mi miként vélekedünk egy bizonyos dologról, az idővel kiderül. Bár ha nem szeretném, hogy Elriel mellettem szomorkodjon és valami oltári nagy mesét bejegyezzen a fejecskéjébe, miszerint én nem akarom őt, valahogy majd ki kell ábrándítanom.
- Idő kell ahhoz, hogy hozzá szokj az újdonsághoz Elriel. Én meg türelmes leszek veled szemben, mert ez a feladatom. Éheztess ki engem és meglátod mennyivel érősebben fogok vágyni rád!
Elrielnek semmi oka sem lehet az aggodalomra, azonban nekem meggyűlhet a bajom, angyal és tanítani kell még őt. Majd ideiglenes tanár leszek, hogy képes legyek belebújni a barátja szerepébe is.
- Minden érző lény úgy nevezné azt akit a kegyeibe és a szívébe fogadott. Megóvlak mindentől és mindenkitől, ha kéred teszek érte, hogy sose érez bánatot. Elriel... ma maradj itt velem!
Elriel kérésén az arcomra egy apró görbe vonal jelent meg. Nem volt ez sem a nevetésnek a jele sem az öngúnyomnak.
- Csak kérned kell és én bármikor megcsókollak téged, ott ahol csak szeretnéd. - nyeltem egyet, na jó azért azt még meggondolnám, vagy nem... nem ... nem kell meggondolnom semmit. Közelebb hajoltam az ajkaihoz és újra megcsókoltam, valahányszor megismétlődött egyre felszabadultnak na meg édesebbnek éreztem a csókját.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openSzer. Aug. 24, 2011 2:19 pm

- igyekszem, mindig is igyekeztem. Ha nem így lenne, akkor most nem lennék itt – válaszoltam neki mosolyogva, és fejemet a mellkasára tettem, onnan pillogtam fel rá. Most valahogy még szebbnek, és csábítóbbnak láttam a tekintetét, ami már eddig is magával ragadott néha.
- Éheztesselek? – kuncogtam, és adtam egy puszit az ajkára.
- Nem tudom,hogy kell éheztetni, és nem is akarlak. Szeretnék neked mindent megadni, amit csak lehet, és tudok – mondtam neki komolyan. Tényleg szeretnék megadni neki mindent, hogy boldognak lássam, és ne lógassa többé az orrát.
- Szeretlek, és veled maradok, ameddig csak szeretnéd, most és máskor is – mondtam kicsit kipirult arccal neki, majd megkértem, hogy folytassuk azt, amit az előbb is. Tetszett a dolog, és az is, amit ébresztgetett bennem.
Jól állt neki az a kis gödröcske, amikor elmosolyodott. Legszívesebben körbe rajzolnám az ujjammal, de ehelyett inkább az ajkát találtam meg, és becézgetni kezdtem. Eleinte csak finoman, és nyugodtan, aztán a lendület vitt magával. Hosszan masszíroztam nyelvemmel az övét, és igyekeztem mindent beleadni neki. Ráadásul már félig rajta feküdtem, ahogy közelebb araszoltam hozzá, hogy kényelmesebb legyen a dolog.
- mutatsz ma még egy újdonságot? –kérdeztem kipirultan tőle, és apró csókokkal hintettem az ajkát, és az állát.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openSzer. Aug. 24, 2011 2:52 pm

Elriel egyre jobban csókolt, amit igazság szerint nem bántam, mert egy aprócska lényem elégedett volt azzal, hogy ő lehetett az első akit megcsókoltam. Elvégre nem mindennap érinthet meg egy incubus ilyen gyönyörű teremtést mint Elriel. Én legszívesebben agyon csókoltam volna őt ahol csak értem volna, de nem. Lassan és csendesen akartam őt bevezetni abba a világba ami még ismeretlen volt a számára.
Sőt mi több, nekem csak elképzelésem és piszkos fantáziám volt róla. Furcsa volt, ahogyan rákapott a csókra, de jól esett, hogy olykor a nyelvem is bekerül a játékba.
Hazudnék, ha azt mondanám egy cseppet sem akartam ezt az egészet, pedig én igenis elég rég óta vártam már ezekre a pillanatokra. De azért egy angyal helyett mindig succubus állt előttem, neki meg nem volt elég, hogy kényeztettem. Több kellett.
- Újdonságot? - kezdtem vigyorogni démonian. - Hm talán.
Elégé közel éreztem magam ahhoz a bizonyos szinthez, amikor egy férfi és egy nő 'úgy' vannak együtt. Szinte Elriel teste sikítozott azért, hogy megtegyem amire annyira vár.
Hagytam, hogy még egy kicsikét csókolgasson aztán, véletlenül a kezem a felsőjén akadt meg.
- Talán a következő gyakorlat biztosan jobban fog esni. - igazság szerint én egyből letéptem volna róla a felsőjét, de mivel úriember vagyok a másik munkát választottam. Lehúztam róla, azért ruha nélkül csak nem mászkálhat odakint.
- A ruháinkra szerintem egyáltalán nem lesz szükség. - vigyorogtam el a dolgot.

// Bocsi volt egy kis net gond //
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openSzer. Aug. 24, 2011 3:03 pm

Nagyon jól esett a dolog. Magam se gondoltam volna,hogy ha egyszer megcsókolnak, akkor utána ilyen gördülékenyen fog menni utána a dolog.
- tetszik ez neked?....mármint,hogy csókolózunk? – kérdeztem kipirulva tőle, majd kicsit megmerevedtem, ahogy a keze a blúzommal kezdett babrálni.
- ühüm, valami újdonságot – néztem a szemébe, és először azt hittem, csak a blúzom alá szeretne nyúlni, de ehelyett lehúzta rólam. Kezemet magam elé kaptam, mert nem volt rajtam melltartó ma. Elég szűk volt a blúz, így nem gondoltam, hogy kellene alá egy, de most igen csak hiányoltam a dolgot.
- azért csak lassan . létszíves – néztem rá teljesen kipirult arccal , de látva a mosolyát kezem szorítása engedett, de nem vett el magam elől, csak már nem szorítottam annyira.
- szeretnéd azt csinálni?-kérdeztem remegő ajkakkal tőle, mert hát tudtommal azt csinálják ruhák nélkül.
- vigyázol rám? – hangzott fel az újabb kérdés, majd a kezemet nagyon lassan elhúztam felfedve neki magamat, de még is szégyenlősen félre néztem, és a pilláim alól figyeltem őt.

/semmi gond Very Happy nekem is rosszalkodik ma/
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openSzer. Aug. 24, 2011 3:20 pm

Egy aprócska félelem fogott el amikor a szemeim nem találtak Elrielen melltartót. Lassan azonban hozzá szoktam a tudathoz, hogy nem a ruha teszi az embert, hanem az ami benne van.
- Az ajkaid érintését Elriel mindenki megirigyelné, angyal vagy, ahhoz foghatót meg aligha találni.
Óvatosan megérintettem kezemmel az ajkait.
- Ahogy szeretnéd Elriel, lassan fogom tenni. Nem kell érte könyörögnöd, eltudom képzelni milyen lehet most neked.
Kicsikét elgondolkodtam, látva a viselkedésem és Elriel felsőtestét ellenállhatatlannak és elérhetőnek tűnt a dolog.
- Szeretném, a kérdés csak az, hogy te szeretnéd-e? - jó nem ér kérdezősködni, sőt abban sem vagyok biztos, hogy a mostani kis félénkségét látva képes leszek megtenni.
Szívesen várnék még rá, csak már levetettem a felsőjét és sajnálatos módon nem volt rajta melltartó. Ááá ezt még mindig nem sikerült megemésztenem.
- Mindig vigyázni fogok rád Elriel. Talán még akkor is amikor nem vagyok veled. Csak gondolj rám és máris jobban leszel.
Felsóhajtottam, mert Elriel valóban gyönyörű volt úgy ruhában, mint anélkül.
- Igazán nem kell szégyenkezned a - elpirultam, valahogy nem sikerült kimondani a szót, belém fagyott... - tökéletesek és pontosan illenek a kézbe.

Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openSzer. Aug. 24, 2011 4:26 pm

Azt hiszem sikerült meglepnem, hogy a blúzom alatt nem volt semmi sem. Láttam, hogy nézet rám, és nem tudtam ,hogy most tetszik e neki ,vagy sem a dolog. Mert ha esetleg tetszik, akkor máskor is csinálnék ilyet.
- nekem a te ajkad tetszik, te vagy az első, aki megérintett az ajkával, finoman becézgetett – pislogtam rá az ágyon fekve, és próbáltam kitalálni a gondolatait.
Ahogy megérintette az ajkamat adtam a kezére egy puszit finoman, óvatosan.
- Jer…ilyen téren is én leszek neked az első, ahogy te nekem? – kíváncsiskodtam picikét, és lassan teljesen felfedtem a kebleimet a kezem takarása alól.
- azt hiszem szeretném, de szerintem leginkább menetközben fog kiderülni igazán – állapítottam meg a dolgot. nem akartam neki mondani,hogy vannak kétségeim, de láttam, hogy néz rám , és a csókja is annyira jó volt. akkor lehet ez a másik dolog is jó lesz, és abba is belelendülök.
- rendben, rád fogok gondolni.
Következő mondatán kicsit meglepődtem, bár várható volt a dolog. Elfeküdtem kényelmesen az ágyon. Egyik kezemet a vállán hagytam, és lehúztam magamhoz, és megcsókoltam lágyan.
- akkor érintsd meg ,ha szeretnéd –suttogtam ajkába, és bár remegtem kicsit, de tovább csókoltam.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openSzer. Aug. 24, 2011 5:13 pm

Újra elmosolyodtam Elrielt hallva és látva.
- Ha eddig vártam egy csókra, szerinted csók nélkül képes lehetnék valakivel együtt lenni 'úgy'? Igen Elriel, ezen a téren is te leszel nekem az első.
Úgy véltem ennél pirulósabb és félénkebb már sem ő és sem én nem lehetek. Rajtam nem látszott annyira, hála az égnek, de azért csak képes volt belopózni a bátorság mellé. Elriel csókja egyre jobban biztatott, hogy mindenre képesnek kell lennem.
Ahogy magához húzott, na meg az imént említett csók biztatni kezdett, lehajoltam a nyakához és onnan kezdtem meg a csók csatát.
Szépen lassan már úgy látszott leérek a melléhez is, de a belsőmben lévő pislákoló jelző riasztó megállított.
Felültem és megszabadítottam magam a felsőmtől, mikor az én felsőtestem is meztelen lett visszatértem Elrielhez.
- Szívesen megérinteném és tartogatnám a kezemben. - elpirulva ugyan, de csak sikerült egy utat tennem, az arcát simogattam majd lassan lehúztam a kezem a melleire.
Élveztem a dolgot és amikor sikerült egy kicsit felszabadulnom ebben is elégedetten elmosolyodtam.
- Tényleg illenek a kézbe. - lehajoltam hozzá és nyomtam egy csókot az ajkaira.
- Jöhet a következő lépés? - suttogtam az ajkaiba.

Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openSzer. Aug. 24, 2011 5:52 pm

- nem tudom….én…én nem értek ehhez igazán… - dadogtam kicsit, és igyekeztem legyűrni a zavaromat, ami csókjainak köszönhetően sikerült is valamennyire ,legalább is egyelőre. Kezdtem megszokni a tudatott, hogy félmeztelenül fekszem egy fiú ágyában, és arra készülök,hogy neki adom magamat, és az ártatlanságomat is.
- ennek örülök,már, mint, hogy te leszel nekem az első, én pedig neked az első – mondtam mosolyogva, és megcirógattam az arcát. Délelőtt nem gondoltam volna, hogy idefogok kilyukadni, még a könyvtárba sem, amikor elindultunk lefelé. Igazándiból nem tudom megmondani, hogy hol szerettem bele.
A nyakamhoz hajolt, és csókolgatni kezdett, amitől kirázott a hideg, de kellemesen,majd elkuncogtam magamat.
- Csikizel – mondtam vidáman neki, és loptam tőle egy gyors csókot,de végül nem érintett meg, pedig már vártam. Kíváncsi vagyok,hogy ott is olyan jó e ,és kellemes e az érintés, mint ahogy az arcomat megérintette. Aztán elpirultam, amikor levetkőzött ő is félig, pedig már láttam így őt, de most valahogy más volt. Bőre az enyémhez ért én pedig megremegtem ismét, de főleg akkor, amikor megérintette a kebleimet. Aztán lenéztem, hogy igaz e, amit mond. tényleg illett a kezében.
- cirógatsz még kicsit, aztán ….aztán jöhet ,eddig tetszik a dolog, és csak hogy tud, nem minden remegésem a félelemről szól. most is,hogy ott a kezed bizsergek tőle – viszonoztam a csókját, majd kicsit elmélyítettem, hiszen ez már nagyon is jól megy. Élvezettel kóstolgattam, és dugtam át a nyelvemet a szájába.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openSzer. Aug. 24, 2011 6:56 pm

Elriel mondatára amikor lehetett az ajkaimba haraptam, tulajdonképpen én még attól is elégedett voltam, hogy a kezeim biztos helyen vannak.
Ezt teszik a nők a férfiakkal, tudom, okosan használják a bájaikat ellenünk. A csók meg mindent pénzt megért, bár kezdett egyforma lenni, de egyik mindig édesebb lett a másiknál.
- Életem végéig eltudnálak kényeztetni téged. - suttogtam alig elválva az ajkaitól.
Lassan azon kaptam magam, hogy masszírozom a melleit, nem pedig csak szimplán fogom őket. Nem, én egy percig sem mertem volna megállítani magam, bár a tudat folyton visszapróbált fogni.
- Csak akkor kezdek bele amikor te szeretnéd, hiszen van időnk Elriel. - visszahajoltam a nyakához és újra apró puszikkal kezdtem ellepni a felső testét.
Igazság szerint az én szememet már a szoknya is zavarta, meg a saját nadrágom is.
- Annyira gyönyörű vagy Elriel. - hajoltam újra vissza az arcához, bár nekem igazán fel sem tűnt, hogy a kezem még mindig ott ahol és még mindig azt csinálja amit.
- Kár lenne kárt tenni benned, de ... - lehajtottam a fejem a mellkasára -... te minden pénzt megérsz nekem. - mondtam ki végül.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openSzer. Aug. 24, 2011 7:11 pm

- remélem sikerül örömet okoznom neked, bár szólj, ha valamit rosszul csinálok, vagy éppen nem csinálok semmit sem – kértem őt szépen és adtam az orrára egy puszit,mert azt értem el. Aztán felsóhajtottam, mert Jer játszani kezdett a mellemmel, ami nagyon finom volt.
- Ne hagyd abba, ez nagyon jó – suttogtam a fülébe,és a nyakát kezdtem csókolgatni, ahogy ő is csinálta. Remegő kezemmel megsimogattam a vállát, majd a hátát is végig. Igazán finom a bőre. Láttam, hogy néha a szoknyámra néz,de nem tett még semmit sem, én pedig egyelőre nem szóltam neki emiatt. Tudtam, hogy annak is le kell kerülnie, és talán le is lehetne venni,hiszen van rajtam bugyi.
- szeretnéd,hogy levegyem ezt is? – mutattam a szoknyámra végül, és a vállát csókolgattam közben, és cirógattam finoman az ujjbegyeimmel.
Elmosolyodtam szavaira, majd megemeltem a csípőmet önként, és elkezdtem letolni a szoknyámat.
- segíts, egyedül nem fogom tudni levenni – kértem őt ,és éreztem, ahogy megint elvörösödöm.
- Jer…a nadrágod alatt van valami? – tettem fel a kérdésemet irtó zavarban, majd visszadőltem az ágyra, immár egy szál bugyiban.
- ha szeretnéd leveheted, csak szeretném, ha rajtad is lenne valami, vagy várj …-kuncogtam el magamat, és odaszaladtam a függönyhöz, és vissza behúztam, már sokkal kellemesebb volt minden a félhomályban.
- most már levehet, ha van alatta valami,ha nincs –visszafeküdtem az ágyra, és vártam, hogy mi lesz tovább.persze kíváncsi is voltam, meg féltem is, de annyira jól esett, ahogy a mellemet masszírozta, hogy többet akartam.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openSzer. Aug. 24, 2011 7:34 pm

Rebesgették már nekem, hogy két dolgot ne tűrjek el, ha valaki azt mondja Ne és Hagyd abba. Nos a mostani helyzet más volt, a kettő egybe olvadt. Ez csakis egyet jelentett, szabad út a menny felé, bár én legszívesebben magam a pokol legmélyebb bugyrába zavartam volna. Amit tenni készültem, van akinek megbocsátható, de nekem most kivételesen nem.
- Az öröm szó nem kifejezés arra amit tőled kaptam Elriel. - suttogtam vágytól teli arccal.
Ahogy rákérdett arra, hogy levegye-e a szoknyáját egy ' talán jobb lenne ha levennéd'-et küldtem felé és mikor kérte segéd kezeket nyújtottam neki.
Hogy mi van a nadrágom alatt? Három dolog, de ebből most csakis a ruhadarab volt a lényeg.
Elriel elment és behúzta a függönyöket, igazság szerint a félhomály tökéletes volt ahhoz, a kis játékhoz, bár megfeledkezve valamiről felálltam.
- Az ajtó sem maradhat nyitva. - jelentettem ki és máris bezártam. Ugyebár senki sem szeretné ha megzavarnák a művelet közben, hát igazából én sem.
Félúton lehúztam a nadrágom és visszamásztam Elrielhez. Hogy mire készültem nem lehet nehéz kitalálni, hiszen a játék leglényegesebb cselekedete következett.
Elrielre feküdtem, nadrág nélkül és felső nélkül, egyszóval majdnem meztelenül.
- Igazán megszabadulnék a bugyidtól is... - suttogtam.
A kezeim újra megtelepedtek Elriel mellein, bár már nagyon vágytam a játékra még egy kis ideig türelmesen vártam.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openSzer. Aug. 24, 2011 8:02 pm

- én se tudom igazán kifejezni neked miket ébresztgetsz bennem ,a szívemet pedig elloptad valamikor tőlem – duruzsoltam a fülébe, majd a nyakát kostolgattam az ajkammal. és egyre bátrabban simogattam a vállait, és a karjait. Majd nem olyan ritmusban, ahogy a mellemmel játszott.
Segített kibújni a szoknyából,majd ő is levette a nadrágot, miután behúztam a függönyt.
- ez tényleg jó ötlet – én se szeretném,ha ránk nyitnának. egyrészt így is úgy is zavarban leszek nagyon, másrészt itt fogok bénázni, mert nem tudom mit kell csinálni. persze láttam már ezt azt filmekbe, de azoktól is teljesen zavarba jöttem. remélem a szárnyaim nem fognak előbukkanni a dolog közben.
visszajött, és rám feküdt, amitől akaratlanul is felnyögtem.
- akkor vedd le, és kicsit gyorsíthatunk, a végén meggondolom magamat, én pedig nem akarom, a tiéd szeretnék lenni –suttogtam vissza a fülébe, és végig simogattam a hátát. Kezem az alsónadrágjának a szélével játszott, ezt is láttam, és gondoltam kipróbálom nincs ebben semmi rossz.
- bizsergek is tőle itt ott, de ez kevés még ugye? - közben, ha leszállt rólam, akkor segítettem kibújni a bugyimból.
- csináljuk azt, hogy csináld, amit kell, és ha valami nem jó,vagy nem tetszik akkor szólok, rendben? – néztem rá kíváncsian.
- nem szeretnélek feltartani, de nem tudom,hogy működik ez a dolog,de azt tudom, hogy vágyom rád, és neked akarom ajándékozni az ártatlanságomat, mert tudom,hogy nálad jobb helyen nem lesz
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openSzer. Aug. 24, 2011 8:28 pm

Már szükségét éreztem annak, hogy a kezembe veszem az irányítást és megteszem amit már régen megkellet volna tennem.
Leszálltam róla és óvatosan lehúztam a bugyiját, igaz amikor az enyémhez ért akkor hátast tudtam volna dobni, de nem. Nyugalmas természetet erőltettem magamra, hogy képes legyek nem vadállat módjára viselkedni.
Józanul próbáltam gondolkodni amikor azon kaptam magam, hogy már a saját alsóm sincs rajtam. Védtelennek érezné magát az ember első alkalomkor, de nem lehettem az. Nem érezhettem olyat, ami nem rám vall.
- A bizsergetés megszokott dolog, előfordul gondolom mindenkinél. - az ajkaimba haraptam, tulajdonképpen én most kezdtem vonakodni a dologtól amikor semmi sem választhatott el tőle.
Óvatosan helyet csináltam magamnak Elriel lábai között és egy precíz mozdulattal belehatoltam. Tulajdonképpen próbáltam szépíteni a helyzeten azzal, hogy közben még egyszer - egyszer a mellei is kaptak kárpótlásul masszírozást.
Nem, egyáltalán nem éreztem bűntudatot, hogy most egy kis angyalt próbálok megrakni a lehető leggyönyörűbb módon. Már ha ezt lehet gyönyörnek nevezni azok után, hogy a felét lassan csináltam aztán amikor úgy éreztem hozzá szokott kissé gyorsítottam a tempón.
Pusztán a legelső sikolya volt az ami megmaradt bennem, biztosan fájdalmas lehetett neki, bár mégis egy aprócska részemet teljesen hidegen hagyta a dolog.
A bennem lévő gonoszság mindenáron a magáénak akarta tudni Elrielt, mindegy milyen áron. Azt ígértem vigyázok rá, a szavamat be is tartottam, ahogyan kérte. Finom voltam és gyengéd. Lehet az erőszak nem kenyerem, de ha kell arra is képes vagyok.
Hiszen azt emlegetik, a jó szexhez jó szerszám is kell, nekem kettő van, de a másikat aligha lenne humorom használni, elvégre az hála az égnek másra való számomra.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openCsüt. Aug. 25, 2011 5:00 am

Lehúzta a bugyimat, és ott feküdtem meztelenül alatta. Nagyot nyelte, amikor ő is levette az alsóját. Még nem láttam férfit meztelenül, persze képet már láttam tankönyvekben, de ez merően más volt. Tátva éppen nem maradt a szám az elém táruló látványtól, de egy ideig csak méregettem őt. Ahogy azt is,hogy a férfiassága belém fog e férni, most hirtelen olyan nagynak tűnt a dolog, én pedig kicsinek éreztem magamat.
Igyekeztem nem gondolkodni tovább,mert a végén megfutamodom, azt pedig nem szeretném. nem szeretném,ha Jer szomorú lenne, mert nem tudok az övé lenni, pedig nagyon akarok. Ráadásul itt-ott bizsergek, és furcsa mód a lábam között is,pedig ott még soha nem éreztem ilyet.
- te is bizseregsz? – kíváncsiskodtam kicsikét, majd nagyon nyeltem, ahogy felém helyezkedett, meg a lábam közé, és váratlanul elmerült bennem. Kezemet egyből a vállaira kaptam,hogy megkapaszkodjam bennük, talán a körmömet is kicsit a vállába vájtam, és hangosan felsikoltottam.
- Jer….ez…..fáj…. – dadogtam, és még mindig erősen kapaszkodtam belé, és a könnyem is elindult az arcomon időközben, ami akkor keletkezhetett,amikor hirtelen megmerítette bennem a férfiasságát.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-openCsüt. Aug. 25, 2011 5:54 am

Elriel arcát látva megálltam és óvatosan elváltam tőle. Tudom, még nem kapott eleget, de azt mondtam vigyázok rá. Lassan felkúsztam hozzá és nyomtam az ajkaira egy csókot.
- Vehetjük lassabb is ha szeretnéd. - suttogtam az ajkaiba, majd az övéhez érintettem a homlokomat.
- Szeretnél te irányítani Elriel? - nem mellékesen kérdeztem, mert ha nem szeretné ezt a tempót akkor majd várok valahogy és túlélem.
Megsimogattam az arcát letörölve ezzel a könnyfolyamot amit okoztam neki, és a tőlem telhető legkedvesebb mosollyal az arcomon egy-egy puszit is adtam az arcára.
A mellkasom elég gyávának bizonyult, alig simult Elrieléhez máris valahol máshol szeretett volna lenni, egyszóval nehezen tűrte el, hogy Elriel mellei kicsikét hozzá érnek.
Persze én személy szerint nem bántam, hiszen mindvégig csak arra vágytam, hogy vele lehessek. Most miért számítana, hogy erőszakos vagyok-e vagy sem?
Óvatosan megsimogattam Elriel combját, majd fel-fel nézve rá újra végig csináltam ezt kétszer azt hiszem.
- Minden nem megszokott érintést bizsergetve érzünk, elhiheted, még akkor is ha nem 'egyesülésről' van szó. - rá mosolyogtam.
- Szólj ha folytathatom...- szerintem elég egyértelmű volt mit szeretnék folytatni, ezért kihagytam belőle a lényeget.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Jeremiah McGuilt szobája   Jeremiah McGuilt szobája - Page 2 Folder-open

Jeremiah McGuilt szobája
Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Mia szobája
» Kluzgor szobája
» Shina szobája
» Shushu szobája
» Clayton szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: 2. emelet-
Ugrás: