Kluzgor Admin
Hozzászólások száma : 347 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Kluzgor szobája Vas. Ápr. 10, 2011 1:53 pm | |
| A szobám pont olyan volt amilyennek hagytam. Csendesen takarosan és tisztán. Persze egy év alatt le ülepedet itt a pór, de mint tanárnak nekem ki takarították a szobát mielőtt vissza érkeztem. Persze talán kissé túl csendes is volt a szoba, de tudtam jól, hogy az iskolai órák után örülni fogok ennek a csendnek. ~Minden csoda három napig tart ahogy szokták mondani. | |
|
Kluzgor Admin
Hozzászólások száma : 347 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Kluzgor szobája Hétf. Ápr. 18, 2011 10:57 am | |
| Kezdtem unni kissé a négy falat ezért sétára indultam. ~Talán ideje lenne utána nézni az ördög fiókáknak. Nehogy most okozzanak galibát. Ki lépve a szállóról a kollégium felé vettem az irányt. ~Bár ha bajba keverednek az az ő bajuk.
/ Kollégium:Társalgó/ | |
|
Natria Hamachi Diák
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2011. Apr. 11. Age : 35 Tartózkodási hely : Ott, ahol vagyok :D
| Tárgy: Re: Kluzgor szobája Szomb. Aug. 06, 2011 12:05 pm | |
| Megérkeztem végre a szállásra. Kopogtattam Kluzgor ajtaján, de senki se válaszolt. Talán éppen a szokásos tanári teendőket végzi vagy a tanáriban ül és ábrándozik a többi diák legyilkolásáról, mint mindig. Vagy az is lehet, hogy valamelyik másik csaj vagy csajok elcsábították néhány menetre. ~ Na mindegy, majd visszajövök később. Azért az ajándékát itt hagyom. Kimentem az épületből és elmentem az oldalhoz, ahol Kluzgor ablaka volt. Az szerencsére annyira nyitva volt, hogy át tudjam ott rakni a csomagot. A csomagban Kluzgor kedvenc itala és emberi koponyából készített késtartó. Abban semmi tőr meg ilyenek még, de viszont van benne egy jópofa nyári kép, amiben Rose-al és a többi nyári csajjal pózoltunk egy halott ember felett, akit levadásztunk (na, annak a koponyájából készült a kis tőrtartó. ). Dolgom végeztével elmentem a tó felé, csak úgy körülnézni. /Démon tó/ | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kluzgor szobája | |
| |
|