|
| Warg Linderoth szobája | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Warg Linderoth Igazgató
Hozzászólások száma : 109 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Warg Linderoth szobája Szer. Május 04, 2011 12:35 pm | |
| Elérkezett az idő, amikor az Igazgató is elfoglal magának egy szobát. Nem a legtágasabb, de jól felszerelt, ráadásul még egy terasza is van! http://www.zerochan.net/288269 | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Vas. Május 08, 2011 10:42 am | |
| Amikor megfogtam az arcát, a kezét az enyémhez emelte és megérintette. A kérdésemre egy vidám mosollyal válaszolt, majd amikor elindultunk a tanárok szállása felé átkarolt. Elöntötte a forróság az arcomat, és szívem is hevesebben kezdett verni az érintésére. Hamar elértük a szállót. Warg szobája is a földszinten volt, mint a többi férfi tanáré. A szobája nagyon kellemes helyiség volt. - Jó szoba, és rendezett, bár valahogy ez nem lep meg.
|
| | | Warg Linderoth Igazgató
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Vas. Május 08, 2011 11:16 am | |
| Miután elhagyjuk a sportpályát, pár perc múlva elérjük a szálláshelyünket, majd a szobámba megyünk. A bókján elmosolyodok. - Igyekeztem jól összehozni a szobámat. Mondjuk nem hiszem, hogy olyan szerencsém lesz hogy mással meg kelljen osztanom. Sajnos nem mennek jól a dolgaim. Ezután kikészítek egy tálcát, amire rákerül a tea és 2 bögre. A teraszon van egy hatalmas bőr ülő garnitúra, amin kényelmesen elférünk ketten. - Ha gondolod, a fürdőszobában rendbe hozhatod magad. Akár még a fürdőt is használhatod! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Vas. Május 08, 2011 11:23 am | |
| Szomorú volt azt hallani, hogy nem alakulnak jól a dolgai. - Sikerült is jól összehoznod. De ne légy ennyire negatív, biztos lesz valaki, akivel megoszthatod majd. – Próbáltam felvidítani, ahogy tőlem csak telt. Ezután Warg kikészített egy tálcát, amire teát és két bögrét pakolt ki. Felajánlotta, hogy a fürdőszobáját használhatom. Készségesen el is fogadtam az ajánlatot. - Ha nem gond élek a lehetőséggel. – Mondtam, és besétáltam a fürdőszobába.
|
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Vas. Május 08, 2011 11:54 am | |
| Nagyon jól esik az, hogy próbál biztatni, azonban nem tudok már ilyesmiben hinni. Amikor kijelenti, hogy fürdeni megy, kicsit meglepődök. Azt hittem, hogy majd perverznek nevez és elviharzik, de helyette marad. Amint eltűnik a fürdőben, nekilátok átöltözni. Leveszem az öltönyt és kényelmesebb ruhát veszek fel. Most már csak egy egyszerű melegítő nadrág és póló van rajtam. Az öltözködés után kiviszem a teát a teraszra, illetve neki látok, hogy majd egy újabb kancsóra való legyen. A fürdőnek még a közelébe sem megyek, nem fogom meglesni és semmilyen más perverz dolgot nem csinálok. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Vas. Május 08, 2011 12:08 pm | |
| Mások talán rosszra gondoltak volna, amikor Warg felajánlotta, hogy használhatom a fürdőt, de én megbíztam benne, biztosra vettem, hogy semmit nem tenne, amivel megbántana. Ezért is fogadtam el az ajánlatot, de nem akartam visszaélni a kedvességével, ezért nagyon gyorsan letusoltam, megtörölköztem és gyorsan felöltöztem. Mire befejeztem, addigra már Warg is átöltözött egy melegítőbe és egy pólóba. Kint ült a teraszon, egy bőr ülőgarnitúrán. -Köszi, hogy lefürödhettem… az edzéstől egy kicsit megizzadtam.
|
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Vas. Május 08, 2011 8:55 pm | |
| Pár perc múlva kijön Yama a fürdőből. Azonnal felpattanok a helyemről, majd legyintek egyet a köszönésére. - Ugyan, semmiség! - szólalok meg. - Biztos voltam benne, hogy jobban éreznéd magad egy fürdő után! Nos, minden készen áll, gyere és üljünk le! Ezután oda vezetem az ülőhelyünkhöz, majd miután leül én is helyet foglalok. A kezébe adom a bögréjét, majd magamhoz veszem az enyémet. - Nem bánod, ha átölellek? - kérdezem kicsit félénken. Ha megengedi, akkor átölelem a szabad kezemmel, ha nem, akkor nem. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Hétf. Május 09, 2011 7:29 pm | |
| Warg felállt, amikor kiértem hozzá és legyintett, hogy nem kell megköszönnöm, bár én ettől függetlenül hálás voltam neki. -Hát igen, így sokkal jobb! – Mosolyogtam rá, miközben odavezetett az ülőgarnitúrához. Leültünk, és Warg a kezembe nyomta az egyik bögrét, és ő is magához vette a sajátját. Ezután a kérdése kicsit meglepett. Látszott, hogy ő is kicsit zavarban van. Az arcom teljesen elvörösödött, és szégyenlősen elmosolyodtam. -Hát… azt hiszem.. .nem baj, ha… - Motyogtam alig hallhatóan. Warg a szabad kezével átölelt, én pedig egy kicsit közelebb húzódtam hozzá.
|
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Kedd Május 10, 2011 12:25 pm | |
| Miután leültünk megengedte, hogy átöleljem. Óvatosan átöleltem, majd a kezem a vállához ért. Ekkor kortyoltam egyet a teámba. - Mit terveztél erre az évre? - kérdezem, még mindig érezheti hogy zavarban vagyok. - Idén szeretnék többet foglalkozni a diákokkal és kevesebbet a szüleik nyugtatásával. Illetve jó lenne ha létre jönnének az iskola klubjai és a suli újság! - mondom, miután válaszolt a kérdésemre. Ezután simogatni kezdem a vállát, közben barátságosan rámosolygok. Olyan jó vele lenni, nem örülnék, ha vége lenne ezeknek a fenséges pillanatoknak! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Szer. Május 11, 2011 4:45 pm | |
| A terveimmel kapcsolatba feltett kérdésére egy pillanatig elgondolkoztam. Éreztem, hogy még mindig zavarban van, én is zavarban voltam. -Ez az információ bizalmas, és meglepetés, de ha nagyon érdekel, akkor majd gyere el az első órára és nézd meg. – Nyújtottam rá egy kicsit a nyelvem. Oldani akartam a zavarunkat. Ő is sok mindent eltervezett erre az évre. -Remélem minden összejön, amit elterveztél. Elkezdte simogatni a vállamat. Nagyon jó érzés volt itt ülni mellette. -Nagyon kellemes itt. És a társaság is elég kellemes. – Mondtam Warg-nak mosolyogva, majd ittam egy kortyot a teából.
|
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Szer. Május 11, 2011 7:52 pm | |
| A kérdésemre vidáman válaszol, majd amikor kicsúfol elvigyorodok. Legszívesebben megcsókolnám, de tudom hogy nem lehet. Éppen ezért visszatartom magam. Amikor azt mondja, hogy kellemes itt és a társaságom is az, elpirulok egy kicsit. - Köszönöm szépen ezeket a kedves szavakat! - szólalok meg. - Nagyon élvezem a társaságodat. Legszívesebben mindig veled lennék! Sokat szoktam rád gondolni. A mosolyodra, az alakodra, a kedvességedre, a társaságodra!
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Pént. Május 13, 2011 3:42 pm | |
| Úgy tűnt, a dicséretemmel csak még nagyobb zavarba sikerült hoznom őt. Ez nem az erősségem… - Könyveltem el magamban. Azonban amit ezután mondott az nagyon meglepett, és hirtelen fogalmam se volt, hogy mit is kéne mondanom. Az arcom olyan vörös lett, mint a paradicsom, és a füleim szinte lángoltak. -Oh…öm….- Kezdtem frappánsan. - …ömmmm… - Folytattam, és végül zavaromban elnevettem magam halkan, de végül sikerült kinyögnöm, amit akartam. - Köszi, ez jól esett. Bevallom, kicsit zavarba hoztál ezzel. Hirtelen nem nagyon tudtam, hogy mit is mondhatnék, de talán az lenne a legésszerűbb, ha azt mondanám, amit gondolok, érzek, és ami az igazság: Én is elég gyakran gondolok rád. Jóval többet, mint másokra.
|
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Vas. Május 15, 2011 8:02 pm | |
| A nő szavai teljesen meglepnek. Elpirulok majd egyetlen dologra tudok gondolni. Mélyen a szemébe nézek, majd az ajkaira. Kicsit közelebb ülök hozzá, majd újra a szemébe nézek. - Megengeded, hogy megcsókoljalak? - kérdezem kipirult arccal. Nagyon zavarban vagyok, ugyanis attól tartok hogy félre értettem az előbb elhangzottakat. Pedig olyan jó lenne rengeteget vele lenni! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Hétf. Május 16, 2011 2:29 pm | |
| Úgy tűnt, sikerült meglepnem azzal, amit mondtam, mert eléggé látványosan elvörösödött. Emiatt én is eléggé zavarba jöttem. Talán ezt nem kellet volna mondanom? – Gondoltam magamban. Ezután Warg a szemembe nézett, mélyen, majd az ajkaimra ezután közelebb ült, ennyire közel senki sem volt még hozzám. A kérdésétől az arcom égett, mint a parázs. Én is meg akartam csókolni, de nem voltam benne biztos, hogy mit is kéne mondanom. -É-én azt hiszem rendben…van. –Nyögtem végül ki, kicsit nehézkesen. Kicsit szégyenlősen néztem rá.
|
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Szer. Május 18, 2011 7:17 pm | |
| Úgy tűnik rossz úton járok. A kérdésemre azonnal elpirul, majd kicsit félénken szólal meg. Legszívesebben pofon csapnám magam, amiért ennyire rosszul kezelem a helyzetet. Hogyan gondolhatom azt, hogy megcsókolom? Pár pillanatig eltart mire felfogom a válaszát. Meglepetten nézek rá, majd lassan közelebb bújok hozzá. Becsukom a szemem, majd az ajkaink gyengéden összeérnek. Gyengéden megcsókolom, majd utána kipirult arccal nézek rá. - Köszönöm! - szólalok meg. - Azóta szeretlek, amióta először találkoztunk! Nem jöttem rá azonnal hogy mit érzek. Először csak azt hittem, azért érzek így, mert régen voltam nővel. Viszont rájöttem, ez nem egy kósza érzelem, ami egyik pillanatban fellángol, a másikban pedig kialszik. Nem, ez igazi szerelem! - mondom, majd újra megcsókolom. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Csüt. Május 19, 2011 1:06 pm | |
| Úgy vettem észre, hogy eltartott neki egy ideig, mire eljutott hozzá, amit mondtam. Ettől még inkább zavarban éreztem magam, az arcom a vörös egyik leg sötétebb árnyalatát vette fel. Attól féltem, hogy elkezd nevetni, és azt mondja „ csak vicceltem”. De nem így lett. Mind a ketten becsuktuk a szemünket, és közelebb hajoltunk egymáshoz. A csók lágy volt és gyengés. Amikor elváltunk egymástól mind a ketten vörösek voltunk. Végighallgattam, amit mondani akart nekem. -Jaj istenem! – a tenyerembe temettem az arcomat. – De zavarban vagyok. És nagyon jól esik, amit mondasz. – Belemosolyogtam a kezeibe. Annyira boldoggá tett az amit mondott.–Tudod, valahogy én is így voltam a dologgal.
|
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Vas. Május 22, 2011 3:15 pm | |
| Úgy tűnik Ő sokkal jobban zavarba jött, mint én. Amikor a kezeibe temeti az arcát biztatólag elmosolyodok. Amikor meghallom a válaszát azonnal magamhoz ölelem. - Köszönöm hogy te is hasonlóan érzel! Egyedül miattad vagyok még mindig az iskola igazgatója. Nagyon rossz lett volna, ha nem láthatlak soha többé! A szavaim után megsimogatom az arcát. Nem csókolom meg újra, nem akarom erőltetni a dolgot. Megvárom mit reagál, nem szeretném elrontani az esélyeimet nála!
//Elnézést hogy várnod kellett rám! // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Kedd Május 24, 2011 6:13 pm | |
| Warg a szavaim után magához ölelt. Valahogy meglepődtem, de nem húzódtam el tőle, hanem inkább közelebb bújtam hozzá, és hallgattam, amit mondott. A hallottaktól nagyon boldog lettem, pedig ez nem volt olyan jó dolog, hisz ez azt jelentette, hogy megfordult a fejében az, hogy itt hagyja az iskolát, és elmenjen. Viszont boldoggá tett, hogy én lehettem az, az ok, amiért maradt. Szavai után megsimogatta az arcomat, nem csókolt meg újra. Úgy éreztem komolyan gondolja, amit mondott, nem csak süketelés volt az egész, bár ezt sose feltételeztem volna róla. Megfogtam a kezét, amikor az arcomat simogatta, és megsimogattam a kezét. -Örülök, hogy maradtál. Szomorú lettem volna, ha egyszer csak azt mondod, elmész. – Mondtam. – És boldog vagyok, hogy elmondtad nekem, amiket érzel irántam. Így kiderült, hogy ugyan úgy érzünk egymás iránt. engem ez mérhetetlenül boldoggá tett.
|
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Pént. Május 27, 2011 3:04 pm | |
| Amikor megsimogatja a kezem, nagyon jó érzéssel tölt el. A szavainak is nagyon örülök, jó tudni, hogy legalább neki hiányoztam volna. Miután befejezi a szavait, közel hajolok hozzá és szinte suttogva szólalok meg. - Újra megcsókolhatlak? - kérdezem tőle. Ha igennel válaszol, akkor nagyon gyengéden megcsókolom. Utána mélyen a szemébe nézek és csak Őt nézem. Nagyon kellemes vele lenni és így hogy tudom, Ő is szeret, nagyon boldog vagyok. Ha nemet mond a csókra, akkor megértem és ugyanúgy őt fogom nézni. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Pént. Május 27, 2011 6:21 pm | |
| Miután befejeztem a mondandómat, közelebb hajolt hozzám, és majd hogy nem suttogva megkérdezte, hogy újra megcsókolhat-e. Már kevésbé vörös arccal feleltem neki: -Persze… csak nyugodtan. – Lehunytam a szemem, és úgy élveztem a gyengéd csókját. Amikor abba hagyta csak nézett engem, amivel megint sikerült rettentő zavarba hoznia. -Mi az? Miért nézel? – Kérdeztem megint rák vörösen. Nem tudtam elképzelni, hogy miért néz ennyire. – Valami baj van? – Kérdeztem kicsit aggódva.
|
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Szomb. Május 28, 2011 6:48 pm | |
| A csók után bámészkodásom sajnos nem úgy sült el ahogy szerettem volna. Azonnal zavarba jön és kérdezősködni kezd. Ekkor a szabad kezemmel gyengéden megsimogatom az arcát. - Igazság szerint azért néztelek, mert nagyon szép vagy. Ezután újra megcsókolom, majd újra átölelem és simogatni kezdem a vállát. Lassacskán oldalra fordítom a fejem, így láthatom hogy lassan itt az idő. - Mindjárt lenyugszik a nap! Nézzük meg a naplementét, utána társalogjunk oda bent, itt kint szúnyogok lesznek. Nem szeretem azokat az apró bogarakat hallgatni a fülemben. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Szomb. Május 28, 2011 6:55 pm | |
| Szerencsére semmi furcsát nem mondtam, nem tettem. Mosolyogva hallgattam végig, amit mondott, aztán hagytam, hogy újra megcsókoljon. Aztán újra megölelt, és simogatni kezdte a vállamat. A karjaiban nagyon kellemesen éreztem magam. Eközben kezdett lenyugodni a nap is. -Rendben. Én sem szeretem a kis vérszívókat, és a hangjuk is idegesítő… nem úgy, mint a tied. – Az utolsó pár szót csak suttogtam szinte.
|
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Szomb. Május 28, 2011 7:35 pm | |
| Hatalmas mosollyal az arcomon nézem végig a napnyugtát. A szavainak nagyon örültem, főleg annak amit alig hallhatóan mondott. Miután besötétedett, megiszom a megmaradt teámat, majd felállok és a kezemet nyújtom neki. Megvárom míg elfogadja, utána felsegítem és a szobámba kísérem. A terasz ajtót jól bezárom, így véletlenül sem jönnek be bogarak. Felkapcsolom a villanyt majd megszólalok. - Nos, mit szeretnél csinálni? - kérdezem, közben az ágyhoz vezetem, ahova leülhetünk. - Beszélgethetünk, vagy megnézhetünk egy filmet! Társasjátékom sajnos nincs, így játszani nem tudunk. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Hétf. Május 30, 2011 1:24 pm | |
| A nap hamarosan lement, és ránk sötétedett. Mind a ketten megittuk a csészénkben maradt teát. Ezután Warg felállt, és felém nyújtotta a kezét, hogy felsegítsen. -Köszönöm. – Mondtam mosolyogva, és elfogadtam a segítséget. Ezután a szobába kísért, majd jól bezárta a terasz ajtaját, aztán felnyomta a villanyt. Miközben megkérdezte, hogy mit szeretnék csinálni, odavezetett az ágyhoz, és leültünk. -Nem tudom… a filmnézés jól hangzik. Te milyen filmre gondoltál?
|
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája Hétf. Május 30, 2011 4:53 pm | |
| Miután leülünk az ágyra, válaszol a kérdésemre. A filmnézést választja, de nincs ötlete hogy mit nézhetnénk. Így hát én ajánlok neki valamit: - Nos, rengeteg filmem van, de keveset láttam ezekből. Nekem mindegy hogy mit nézünk meg, én a filmek többségét meg szoktam emészteni. Van romantikus, akció, horror és vígjáték a repertoáromban. A romantikusból valami nemrég megjelent film van, Alkonyat a címe. Ha jól sejtem akkor Rómeó és Júlia Vámpírokkal. Akció filmből van választék bőven, Rambo sorozat, Halálos Iramban sorozat, meg még folytathatnám. Horrorból van az Interjú a vámpírral, Penge trilógia, ezt is sorolhatnám. Vígjátékból is van rengeteg, mint például Gagyi mami, Másnaposok, Ace Ventura... Öm, melyik kategóriából szeretnél filmet nézni? Én bármit megnézek, tehát ne tartsd vissza magad, ha romantikus film érdekelne, azt is nézhetünk! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Warg Linderoth szobája | |
| |
| | | | Warg Linderoth szobája | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |