| Hiányzások | |
|
+21Kluzgor Shushu Random Mordon Ismur Sendō Yukari Csák Farkas Akira Raven L'amour Amago Aya Aichi Tomoko Natsumi Thetis Moriya Sayoko Akaki Kaede Luna Mimosa Sophocardia Rhea Elfie McSnow Zacharias Storm Natria Hamachi William Wandern Warg Linderoth Aono Tsukune 25 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Nov. 04, 2011 2:48 pm | |
| Sajnos elég sok dolgom akad mostanság ezért egy ideig nem leszek |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Nov. 09, 2011 8:44 pm | |
| Hello!
Na most már Én is írok. Egy ideig Én sem leszel fellelhető a fórumon...^^, Minden játékostársamnak:A reagokat, megírom ma, és holnap felpakolom őket, de utána megint várni kell rám. Ezért elnézést is kérek!!!!
Üdvözlettel: Cormia(És az összes többi karakterem) |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Nov. 26, 2011 5:47 pm | |
| Helloka! (:
Úgy néz ki megint Én írok (: Nos, egy ideig Én sem leszek elérhető...Billentyűzet gondjaim akadtak...-.- Amikor eltudom kérni anyumtól a laptopot feljövök. Addig meg puszi mindenkinek! (:
Üdv: Cormi (: |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Dec. 22, 2011 9:48 pm | |
| A karácsonyi készülődések(főzés takarítás, vásárlás stb.) miatt az altiban lévő játékaimat az ünnepek végéig hanyagolom de rendes játékban igyekszem minél többet postolni. Előre is elnézést kérek az esetleges késések miatt. |
|
| |
Elfie McSnow Diák
Hozzászólások száma : 118 Join date : 2011. Dec. 29. Tartózkodási hely : nya~
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Dec. 30, 2011 6:11 pm | |
| Szerintem illik ide a hszm, vagyis remélem. Szeretném tudni hogy esetleg valaki nem e tud biztosat arról, hogy vannak a Scarlet nővérek userei? Flandret egyáltalán nem láttam az elmúlt két napban, szó nélkül ami nem igen vall rá. Remi pedig erre járogatott de nem válaszolt az üzijeimre. Tud valaki bármit valamelyikőjükről, hogy baj van e vagy hasonló? Nagyon aggódok miattuk és akikkel eddig beszéltem nem tudtak semmit. Nagyon hálás lennék | |
|
| |
Rhea Tanár
Hozzászólások száma : 52 Join date : 2011. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Jan. 04, 2012 11:49 am | |
| Úgy döntöttem, hogy visszahozom ezt a karaktert és ismét játszok vele, így vele is elérhetővé váltam _________________ "Death is at your shoulder, death is your shadow, your scent, your walking companion."
/Marya Hornbacher/ | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Jan. 11, 2012 3:58 pm | |
| Sziasztok!
Nos bizonytalan ideig nem leszek gépközelben. Minden játékostársamtól, elnézést hogy várnotok kell!!!
Sayuki |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Jan. 18, 2012 8:02 am | |
| Üdv.! Lehet már előbb kellett volna írnom, de még kb. 1-2 napig nem bírok feljönni. Elnézést kérek mindenkitől akinek velem van játéka.
|
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Jan. 18, 2012 9:18 pm | |
| Sziasztok!
Mint észrevehettétek, egy jó ideje még fel sem jöttem, így úgy láttam, ideje bejelentenem, hogy rám a továbbiakban ne számítsatok. Nincs túl sok időm és nem szeretnék feltartani senkit, nagyon szerettem a társaságot, de írás terén le kell tennem a billentyűzetet. Néha azért igyekszem felnézni chatre, hogy ne merjetek elfelejteni, de játszani biztosan nem fogok.
Angela Smith, Sophia Sirena, Gabriel Waldemar |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Jan. 21, 2012 7:53 pm | |
| Sajnos rengeteg tanulni való és munka mellet nem tudtam feljönni és egy jó ideig ez nem is változik túl nagy mértékben ezért az alti játékaimat most befejezem és csak a rendes játékokra fogok írni ( de lehet hogy 2-3 nap szünetek múlva tudok csak). |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Feb. 15, 2012 6:45 pm | |
| Csodás, megint írok ide, pedig most jöttem vissza, szép, mondhatom... na nem lényeg, amiért írok ide az az, hogy 16-17-én rokonoknál leszek, szval nem jutok géphez. Amúgy sem tudok sokat lenni, jövőhéten három vizsgám lesz, meg saját netem sincs, mikor tudok, anyáméktól próbálok "lopni". Szóval nagyon erősen szakadozottan, de azért leszek. |
|
| |
Natria Hamachi Diák
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2011. Apr. 11. Age : 35 Tartózkodási hely : Ott, ahol vagyok :D
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Feb. 16, 2012 9:39 am | |
| Üdv! Tudom, jó rég voltam itt, de egy kis időre pihentetnem kellett a démont. Mostantól igyekszem aktivizálni magam. | |
|
| |
Warg Linderoth Igazgató
Hozzászólások száma : 109 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Feb. 17, 2012 8:36 am | |
| Sziasztok!
Magánéleti okok miatt nem leszek egy ideig! Chatre lehet hogy felnézek majd néha, de postolni szerintem nem nagyon lesz erőm. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Feb. 17, 2012 10:08 am | |
| A kalandom/játékom, azért végigvihetnénk? |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Feb. 26, 2012 7:58 pm | |
| Bocsánatot kérek mindenkitől, hogy hátráltattam a játékot, vagy bármi más negatív történt miattam, de ezennel vissza tértem. Vége a húzós időszaknak, és újra tudok játszani. Sok dolgom volt, és tanulnivalóm... |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Feb. 26, 2012 8:15 pm | |
| Ez mind szép és jó. De azért szólni szólhattál volna nem? |
|
| |
Luna Mimosa Sophocardia Diák
Hozzászólások száma : 27 Join date : 2011. Dec. 27.
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Feb. 26, 2012 8:32 pm | |
| Rossz volt a gépe is, de már vett magának újat | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Feb. 27, 2012 1:31 pm | |
| Barátok gépe, iskola...kétlem ,hogy csak nála van gép. Aztán meg csak hiányozzon nekünk..kösz szépen. Legalább egy kis életjelet mutathatott volna, és úgy legalább nem aggódtam volna agyon magamat! -.-"
|
|
| |
Akaki Kaede Diák
Hozzászólások száma : 235 Join date : 2011. Aug. 06. Tartózkodási hely : Sehonna-shi
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Feb. 27, 2012 6:40 pm | |
| Mind nagyon aggódtunk de én inkább örülök hogy végre visszajött, persze érthető mert tényleg izé volt hogy nem tudtunk semmit de akkoris | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. Feb. 27, 2012 9:25 pm | |
| Bocsánat még egyszer, hogy eltűntem, de dolgom annyi volt, hogy ki sem látszottam belőle. Fősuli, vizsgák, tanulás... meló, adóügyek, és még sorolhatnám. Örültem, ha volt időm aludni... |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Feb. 28, 2012 1:16 pm | |
| Igaz, én is örülök neked! ^^ Üdv, újra itt! |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Márc. 01, 2012 2:25 pm | |
| Sziasztok! Sajna közbejött pár dolog az életemben, amit alaposan át kell gondolnom. Nem tudom, hogy meddig nem leszek, lehet, hogy pár nap, lehet, hogy egy hét. Majd jelentkezem. Ne haragudjatok! Sziasztok! :'( |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Márc. 02, 2012 12:59 pm | |
| Még egy ideig tudok lenni...bár eléggé ritkán leszek mostanság és nem biztos, hogy minden nap tudok írni. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Márc. 02, 2012 3:53 pm | |
| Sziasztok. Egyenlőre úgy néz ki, hogy ma nem leszek, illetve szombaton sem biztos hogy leszek. Bocsánat, azoktól, akikkel játszanék most. |
|
| |
Akaki Kaede Diák
Hozzászólások száma : 235 Join date : 2011. Aug. 06. Tartózkodási hely : Sehonna-shi
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Márc. 04, 2012 11:16 pm | |
| Lefutott a Vasárnap is, már Hétfő van | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hiányzások | |
| |
|
| |
| Hiányzások | |
|