Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Hiányzások

Go down 
+21
Kluzgor
Shushu
Random
Mordon Ismur
Sendō Yukari
Csák Farkas
Akira
Raven L'amour
Amago Aya
Aichi Tomoko
Natsumi Thetis
Moriya Sayoko
Akaki Kaede
Luna Mimosa Sophocardia
Rhea
Elfie McSnow
Zacharias Storm
Natria Hamachi
William Wandern
Warg Linderoth
Aono Tsukune
25 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Hiányzások - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openPént. Nov. 04, 2011 2:48 pm

Sajnos elég sok dolgom akad mostanság ezért egy ideig nem leszek
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openSzer. Nov. 09, 2011 8:44 pm

Hello!

Na most már Én is írok. Egy ideig Én sem leszel fellelhető a fórumon...^^,
Minden játékostársamnak:A reagokat, megírom ma, és holnap felpakolom őket, de utána megint várni kell rám. Ezért elnézést is kérek!!!!

Üdvözlettel: Cormia(És az összes többi karakterem)
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openSzomb. Nov. 26, 2011 5:47 pm

Helloka! (:

Úgy néz ki megint Én írok (:
Nos, egy ideig Én sem leszek elérhető...Billentyűzet gondjaim akadtak...-.- Amikor eltudom kérni anyumtól a laptopot feljövök.
Addig meg puszi mindenkinek! (:

Üdv: Cormi (:
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openCsüt. Dec. 22, 2011 9:48 pm

A karácsonyi készülődések(főzés takarítás, vásárlás stb.) miatt az altiban lévő játékaimat az ünnepek végéig hanyagolom de rendes játékban igyekszem minél többet postolni. Előre is elnézést kérek az esetleges késések miatt.
Elfie McSnow
Diák
Elfie McSnow

Hozzászólások száma : 118

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openPént. Dec. 30, 2011 6:11 pm

Szerintem illik ide a hszm, vagyis remélem. Szeretném tudni hogy esetleg valaki nem e tud biztosat arról, hogy vannak a Scarlet nővérek userei? Flandret egyáltalán nem láttam az elmúlt két napban, szó nélkül ami nem igen vall rá. Remi pedig erre járogatott de nem válaszolt az üzijeimre. Tud valaki bármit valamelyikőjükről, hogy baj van e vagy hasonló? Nagyon aggódok miattuk és akikkel eddig beszéltem nem tudtak semmit. Nagyon hálás lennék
Rhea
Tanár
Rhea

Hozzászólások száma : 52

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openSzer. Jan. 04, 2012 11:49 am

Úgy döntöttem, hogy visszahozom ezt a karaktert és ismét játszok vele, így vele is elérhetővé váltam

Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openSzer. Jan. 11, 2012 3:58 pm

Sziasztok!

Nos bizonytalan ideig nem leszek gépközelben. Minden játékostársamtól, elnézést hogy várnotok kell!!!

Sayuki
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openSzer. Jan. 18, 2012 8:02 am

Üdv.!
Lehet már előbb kellett volna írnom, de még kb. 1-2 napig nem bírok feljönni. Elnézést kérek mindenkitől akinek velem van játéka.

Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openSzer. Jan. 18, 2012 9:18 pm

Sziasztok!

Mint észrevehettétek, egy jó ideje még fel sem jöttem, így úgy láttam, ideje bejelentenem, hogy rám a továbbiakban ne számítsatok. Nincs túl sok időm és nem szeretnék feltartani senkit, nagyon szerettem a társaságot, de írás terén le kell tennem a billentyűzetet. Néha azért igyekszem felnézni chatre, hogy ne merjetek elfelejteni, de játszani biztosan nem fogok.

Angela Smith, Sophia Sirena, Gabriel Waldemar
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openSzomb. Jan. 21, 2012 7:53 pm

Sajnos rengeteg tanulni való és munka mellet nem tudtam feljönni és egy jó ideig ez nem is változik túl nagy mértékben ezért az alti játékaimat most befejezem és csak a rendes játékokra fogok írni ( de lehet hogy 2-3 nap szünetek múlva tudok csak).
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openSzer. Feb. 15, 2012 6:45 pm

Csodás, megint írok ide, pedig most jöttem vissza, szép, mondhatom... na nem lényeg, amiért írok ide az az, hogy 16-17-én rokonoknál leszek, szval nem jutok géphez. Amúgy sem tudok sokat lenni, jövőhéten három vizsgám lesz, meg saját netem sincs, mikor tudok, anyáméktól próbálok "lopni". Szóval nagyon erősen szakadozottan, de azért leszek.
Natria Hamachi
Diák
Natria Hamachi

Hozzászólások száma : 238

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openCsüt. Feb. 16, 2012 9:39 am

Üdv!
Tudom, jó rég voltam itt, de egy kis időre pihentetnem kellett a démont. Mostantól igyekszem aktivizálni magam. Very Happy
Warg Linderoth
Igazgató
Warg Linderoth

Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openPént. Feb. 17, 2012 8:36 am

Sziasztok!

Magánéleti okok miatt nem leszek egy ideig! Chatre lehet hogy felnézek majd néha, de postolni szerintem nem nagyon lesz erőm.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openPént. Feb. 17, 2012 10:08 am

A kalandom/játékom, azért végigvihetnénk?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openVas. Feb. 26, 2012 7:58 pm

Bocsánatot kérek mindenkitől, hogy hátráltattam a játékot, vagy bármi más negatív történt miattam, de ezennel vissza tértem. Vége a húzós időszaknak, és újra tudok játszani. Sok dolgom volt, és tanulnivalóm...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openVas. Feb. 26, 2012 8:15 pm

Ez mind szép és jó. De azért szólni szólhattál volna nem?
Luna Mimosa Sophocardia
Diák
Luna Mimosa Sophocardia

Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openVas. Feb. 26, 2012 8:32 pm

Rossz volt a gépe is, de már vett magának újat
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openHétf. Feb. 27, 2012 1:31 pm

Barátok gépe, iskola...kétlem ,hogy csak nála van gép. Aztán meg csak hiányozzon nekünk..kösz szépen. Legalább egy kis életjelet mutathatott volna, és úgy legalább nem aggódtam volna agyon magamat! -.-"
Akaki Kaede
Diák
Akaki Kaede

Hozzászólások száma : 235

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openHétf. Feb. 27, 2012 6:40 pm

Mind nagyon aggódtunk de én inkább örülök hogy végre visszajött, persze érthető mert tényleg izé volt hogy nem tudtunk semmit de akkoris
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openHétf. Feb. 27, 2012 9:25 pm

Bocsánat még egyszer, hogy eltűntem, de dolgom annyi volt, hogy ki sem látszottam belőle. Fősuli, vizsgák, tanulás... meló, adóügyek, és még sorolhatnám. Örültem, ha volt időm aludni...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openKedd Feb. 28, 2012 1:16 pm

Igaz, én is örülök neked! ^^
Üdv, újra itt! Smile
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openCsüt. Márc. 01, 2012 2:25 pm

Sziasztok! Sajna közbejött pár dolog az életemben, amit alaposan át kell gondolnom. Nem tudom, hogy meddig nem leszek, lehet, hogy pár nap, lehet, hogy egy hét. Majd jelentkezem. Ne haragudjatok! Sziasztok! :'(
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openPént. Márc. 02, 2012 12:59 pm

Még egy ideig tudok lenni...bár eléggé ritkán leszek mostanság és nem biztos, hogy minden nap tudok írni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openPént. Márc. 02, 2012 3:53 pm

Sziasztok. Egyenlőre úgy néz ki, hogy ma nem leszek, illetve szombaton sem biztos hogy leszek. Bocsánat, azoktól, akikkel játszanék most.
Akaki Kaede
Diák
Akaki Kaede

Hozzászólások száma : 235

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-openVas. Márc. 04, 2012 11:16 pm

Lefutott a Vasárnap is, már Hétfő van
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hiányzások   Hiányzások - Page 2 Folder-open

Hiányzások
Vissza az elejére 
2 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: A Nagy Könyv :: Média-
Ugrás: