| Hiányzások | |
|
+21Kluzgor Shushu Random Mordon Ismur Sendō Yukari Csák Farkas Akira Raven L'amour Amago Aya Aichi Tomoko Natsumi Thetis Moriya Sayoko Akaki Kaede Luna Mimosa Sophocardia Rhea Elfie McSnow Zacharias Storm Natria Hamachi William Wandern Warg Linderoth Aono Tsukune 25 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Sendō Yukari Admin
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2011. Nov. 19.
| Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Május 04, 2013 5:44 pm | |
| Adminként, valamint az összes publikus és titkos multim nevében, igen | |
|
| |
Random
Hozzászólások száma : 674 Join date : 2012. Aug. 07.
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Május 05, 2013 12:58 pm | |
| mivel jó oldal így egyértelműen igen | |
|
| |
Mordon Ismur
Hozzászólások száma : 708 Join date : 2011. Oct. 06.
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Május 05, 2013 2:20 pm | |
| Örömmel látom hogy szépen gyűlnek az igenek:D Nos, hogy segítsem Will-t az fórum felvirágoztatásában, (szép hosszú szó ) Feltenném a kérdést, amit Will is feltett. Ha kell valamin változtatni, mi legyen az? Rajta, halljuk az ötleteket, szerintem biztos tudtok valami apró ötlettel szolgálni, hogy mi is segítheti a fejlődést. | |
|
| |
Suzuki Yukiko Diák
Hozzászólások száma : 64 Join date : 2013. May. 01.
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Május 05, 2013 5:17 pm | |
| Láttam a tanórákat, abból talán lehetne néhány? Más oldalakon az van, ha valaki nem ír xy időn belül, szól neki a mesélő, s ha még xy időn belül nincs reag, ki van téve. Ez lehet órán is így, hogy van sorrend, de ha nem ír valaki időben, akkor jöhet a következő és maximum pótolja utána?
Lehetnének szakkörök is, a karakterem például gimnasztikára jár, s érdekes lenne néha kijátszani másokkal együtt.
Legyenek iskolai rendezvények, sok oldalon vannak listázva ünnepek Japánban és az alapján lehetne néhány. És itt nem Karácsonyra gondoltam, a karakterem nem keresztény. | |
|
| |
Mordon Ismur
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Május 07, 2013 12:42 pm | |
| Ez érdekes. Nem rossz elképzelés, és ha mondhatok ilyet, biztos lenne rá igény valamennyi játékos felől. | |
|
| |
Csák Farkas
Hozzászólások száma : 182 Join date : 2012. Oct. 24.
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd Május 07, 2013 1:33 pm | |
| Lehetne valami képesség fejlesztés is, nem csak töri, matek stb óra is... Lehetnének csoportosulások (pl sport, tancsoport stb) Ha van akkor nem szóltam | |
|
| |
Mordon Ismur
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Május 08, 2013 10:19 am | |
| Az képességfejlesztési órák bevezetése remek ötlet lenne, de erre konkrétan kellene egy veterán játékos, aki elvállalná a tanár szerepét, vagy egy NJK-t kéne kidolgozni, ami nem is akkora fáradság, de a fejlesztéshez már külön rendszert kellene felállítani, ami már macerásabb, bár nem tartom kizáró indoknak hogy ne legyen komolyabban átgondolva ez a ötlet sem.
A tanulói csoportosulásra már volt kezdeményezés, de tiszavirág életű társaság volt, mert Kinshi felszámolta őket az emberutálatuk végett... Dehogyis, vicceltem. Csupán mint ahogy az lenni szokott, mindenki akit érdekelt a téma, felszívódott az éterben. Egy ilyen üzemeltetésére én úgy tudnám elképzelni, hogy megállapítunk egy minimális létszámot, és ha feláll a minimális játékosmennyiség, akkor a kis klikk hivatalos iskolai szervezetté válik. | |
|
| |
Miria Wingo Diák
Hozzászólások száma : 35 Join date : 2013. Apr. 30.
| |
| |
Mordon Ismur
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Május 09, 2013 5:33 pm | |
| Hát igen, de Will már eleve itt látott neki az ötletek és az igenek gyűjtésének, és csak kavarodás lenne egy másik lap nyitása. | |
|
| |
Miria Wingo Diák
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. Május 10, 2013 6:10 am | |
| Téma nyitás, aztán meg linkelés... | |
|
| |
Ueda Gorō Diák
Hozzászólások száma : 52 Join date : 2013. Mar. 07.
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Május 15, 2013 9:34 am | |
| Én is nagyjából ráérek már, elnézést a kellemetlenségekért. | |
|
| |
Miria Wingo Diák
| Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Május 18, 2013 2:13 pm | |
| Két hétig nem leszek, bocsiii! :SSS | |
|
| |
Elfie McSnow Diák
Hozzászólások száma : 118 Join date : 2011. Dec. 29. Tartózkodási hely : nya~
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Május 30, 2013 5:05 pm | |
| Kicsit kések, ma késő éjjel vagy holnap írok! | |
|
| |
Csák Farkas
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. Jún. 05, 2013 10:30 am | |
| Nem leszek péntektől szerdáig, de még a június is kérdéses, mert fontos vizsgák lesznek. | |
|
| |
Moriya Sayoko Diák
Hozzászólások száma : 336 Join date : 2012. Feb. 12.
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Aug. 18, 2013 9:51 pm | |
| Elnézést megint, el voltam a héten havazva és most még a gépemmel is zűrök lettek. Nem kellene pont ezt az oldalt hanyagolnom, itt többen is várnak főleg multi karikra. Igyekszem rendeződni | |
|
| |
Csák Farkas
| Tárgy: Re: Hiányzások Szomb. Aug. 24, 2013 6:31 am | |
| Hétvégén nem nagyon leszek, vagyis jóval kevesebbet, mint szoktam | |
|
| |
Csák Farkas
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. Szept. 05, 2013 4:54 pm | |
| szeptember 9-től hetente 1 posztot tudok vállalni, de inkább 2 hetente fogok posztolni. | |
|
| |
Akira
Hozzászólások száma : 193 Join date : 2012. Oct. 04. Age : 32
| Tárgy: Re: Hiányzások Vas. Okt. 20, 2013 11:05 am | |
| A következő héten nem szeretnék feljönni, így a mai nap során mindenki megkapja a posztját, de 2013. 10. 27-ig nem leszek fenn. (24-én ünnepeljétek meg, h 1 éve vagyok az oldalon Farkassal ) | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hiányzások | |
| |
|
| |
| Hiányzások | |
|