Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Játékostárs kerestetik

Go down 
+45
Sasori
Kuroshiro Tomoko
Miu
Ikumi
Asen Gryn
Asako
Chou Atsumi
Ruby Noxville
Daibu Sekushina
Caleb Jonathan Howard
An Hiro
Kira Ryuho
Kamioka Himiko
Shushu
Amago Aya
Aisha
Scarlet Whitefang
Aurelio Rocco
Ueda Gorō
Hishirio Hiroto
Haimiya Yume
Csák Farkas
Mordon Ismur
Clayton Williams
Fumetsu no Kinshi
Akira
Random
Tochi Kusaru
Natsumi Thetis
Moriya Sayoko
Aichi Tomoko
Narazaki Ryuko
Kibō
Akaki Kaede
Rhea
Elfie McSnow
Sendō Yukari
Egami Daisuke
Zacharias Storm
Kluzgor
Natria Hamachi
Alexander Flash
Mitsui Yua
Warg Linderoth
Rayn Delaver
49 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
SzerzőÜzenet
Akaki Kaede
Diák
Akaki Kaede

Hozzászólások száma : 235

Játékostárs kerestetik - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openHétf. Jún. 11, 2012 8:31 pm

Szeretnék valakivel játszani aki ráér és a közeljövőben is előreláthatóan rá fog érni, mivel akikkel játszok részemről megmagyarázhatatlan okokból nem írnak már elég hosszú ideje. Rendes és alternatív játéktéren is elérhető vagyok
Vissza az elejére Go down
Chou Atsumi

Chou Atsumi

Hozzászólások száma : 421

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openSzomb. Jún. 16, 2012 3:27 pm

Valaki valamilyen játékra?
Ikumi
Diák
Ikumi

Hozzászólások száma : 2112

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openVas. Jún. 17, 2012 11:08 am

Mivel az éj partnereim sem igazán aktívak keresek valakit altira :3.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openSzer. Jún. 27, 2012 10:31 pm

Újonnan érkezve keresek játszó társat. Akár alternatívra akár terepre kapható vagyok Very Happy
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openCsüt. Júl. 05, 2012 9:35 pm

Hosszú idő után újra játékra jelentkezek. Smile
Warg Linderoth
Igazgató
Warg Linderoth

Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openHétf. Júl. 09, 2012 8:57 am

Esetleg van valakinek kedve az igazgatóbácsival játszani egyet? Ha van ötlet, akkor szívesen meghallgatom!

Esetleg Kisuke te is jöhetsz, ha gondolod. Csak legyen ötlet játékra Razz
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openKedd Júl. 10, 2012 12:35 pm

Na, én is jelentkeznék, mint unatkozó emberke! Smile Játékra valaki? Írjon majd pü-t Wink
Warg Linderoth
Igazgató
Warg Linderoth

Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openKedd Júl. 10, 2012 4:32 pm

Elkeltem Smile

A rendesen játéktéren Kisuke-t tanítom, illetve Lilith-el játszok egy alternatívot, ha minden igaz. A válaszától függ Smile
Mitsui Yua
Diák
Mitsui Yua

Hozzászólások száma : 1342

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openPént. Júl. 13, 2012 5:27 pm

Minden rosszra és jóra kapható vagyok Smile
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openPént. Júl. 13, 2012 8:20 pm

Mitsui Yua írta:
Minden rosszra és jóra kapható vagyok Smile

Én is én is :3.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openVas. Júl. 15, 2012 8:53 am

Újra játékra jelentkezek, lelkes játékosra várva Very Happy
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openVas. Júl. 15, 2012 1:55 pm

Játszanék, ha valakit érdekel, nyomasson valahova egy kezdő postot és már játszhatunk is Very Happy Persze előtte még dobjon egy pmet.

Edit: Ömm, már elkeltem rendes gamera. Viszont altira még mindig kapható vagyok. Akár többre is Very Happy
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openSzomb. Júl. 28, 2012 5:17 pm

Szeretnék én is játszani valakivel. Nem vagyok annyira bonyolult, szóval ha nincsen ötlet hogyan lehetséges velem a játék, nekem már van. Szóval ha csak beszélgetni szeretne valaki, vagy megpróbálni kiszedni a burkomból, egyik sem gond. Hentait nem szeretnék (=nem fogok) és ha rendes mese/regényszerű aranyos-szerelem féleségben gondolkodik valaki, tényleg csak akkor ha nem öregebb Emikonál (13) két-három évell! Utólag hozzáteszem hogy ezt érzelmi kötődés szinten értettem és nem valami "mocskos" módon

A hozzászólást Tsutano Emiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 01, 2012 5:52 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openSzer. Aug. 01, 2012 3:12 pm

Héé!! A Dorgerblue, az én színeeem! xDD
De nem baj, osztozhatunk. Neked is tetszik? Razz
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openSzer. Aug. 01, 2012 5:49 pm

Ó jaj, akkor inkább átcseréltem gyorsan! Játszani egyébként lenne kedved ÉS időd?
Natsumi Thetis

Natsumi Thetis

Hozzászólások száma : 193

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openCsüt. Aug. 02, 2012 7:56 pm

Szia Emiko!
Én készen állok a játékra! Wink
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openPént. Aug. 03, 2012 1:01 pm

Akkor el is viszlek, ó hogy már el is vittél? Akkor írok is
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openVas. Aug. 05, 2012 4:18 pm

Sziasztok Skacok ^^ Altiba keresnék egy fiú társat ^^ Hentai-ra kapó vagyok ^^ De nem muszáj ,hogy az legyen Smile Akinek van kedve az PÜ-be küldje el nekem s megbeszéljük a részleteket ^^ Tanár vagy diák nem válogatok ^^Elkeltem ^^"
Natsumi Thetis

Natsumi Thetis

Hozzászólások száma : 193

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openHétf. Aug. 06, 2012 11:03 am

Sziasztok!
Altira jelentkezem, akár többre is! Smile
Akinek kedve lenne velem játszani, az írjon egy PÜ-t, amiben megbeszéljük a továbbiakat. Wink
A téma bármi lehet, de hentait nem szeretnék.

Szerk1.: Egy játék már megy Natival. De még mindig érvényes a post. Smile

Szerk2.: A fent említett játéknak már elég rég vége, Jack Spicerrel fut jelenleg egy.

A hozzászólást Natsumi Thetis összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 06, 2012 2:34 pm-kor.
Natria Hamachi
Diák
Natria Hamachi

Hozzászólások száma : 238

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openKedd Aug. 07, 2012 2:39 pm

Játszótársat keresek altiba vagy játékba, bármilyen témára kapható vagyok. Akit érdeklek még PM. Very Happy
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openCsüt. Aug. 09, 2012 9:35 pm

Játszótárs(ak)at keresek az én témámra, de lehet egyszerű, de véres, vagy akár henti is. Very Happy
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openKedd Aug. 21, 2012 7:41 pm

A legtöbb játékos társam itt hagyott. Így bár milyen játékra keresek játszó társat én 1 helyes kis boszika vagyok Smile.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openSzer. Aug. 22, 2012 9:39 pm

Aki játszana velem altiban vagy játékon belül, dobjon meg PM-el. Smile
Tochi Kusaru
Diák
Tochi Kusaru

Hozzászólások száma : 20

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openVas. Aug. 26, 2012 10:31 am

Játékostársat keresek rendes játéktérre. Harc, szex, és bármi "szokatlan" dolog kizárva. Csak egy egyszerű ismerkedős játékot szeretnék játszani, így elsőre. Természetesen ezek után más is jöhet, de majd csak később. ^^

Elkelt.
Random

Hozzászólások száma : 674

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-openSzomb. Szept. 15, 2012 6:38 am

Játékostársat keresek alternatív játékra. Bármi lehet benne, csak ne legyen unalmas Razz Fiú, lány egyaránt jöhet. Lehetőleg Pm-ben. Razz
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 6 Folder-open

Játékostárs kerestetik
Vissza az elejére 
6 / 13 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: Játékon kívül :: Csevegő-
Ugrás: