| Játékostárs kerestetik | |
|
+45Sasori Kuroshiro Tomoko Miu Ikumi Asen Gryn Asako Chou Atsumi Ruby Noxville Daibu Sekushina Caleb Jonathan Howard An Hiro Kira Ryuho Kamioka Himiko Shushu Amago Aya Aisha Scarlet Whitefang Aurelio Rocco Ueda Gorō Hishirio Hiroto Haimiya Yume Csák Farkas Mordon Ismur Clayton Williams Fumetsu no Kinshi Akira Random Tochi Kusaru Natsumi Thetis Moriya Sayoko Aichi Tomoko Narazaki Ryuko Kibō Akaki Kaede Rhea Elfie McSnow Sendō Yukari Egami Daisuke Zacharias Storm Kluzgor Natria Hamachi Alexander Flash Mitsui Yua Warg Linderoth Rayn Delaver 49 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Akaki Kaede Diák
Hozzászólások száma : 235 Join date : 2011. Aug. 06. Tartózkodási hely : Sehonna-shi
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Hétf. Jún. 11, 2012 8:31 pm | |
| Szeretnék valakivel játszani aki ráér és a közeljövőben is előreláthatóan rá fog érni, mivel akikkel játszok részemről megmagyarázhatatlan okokból nem írnak már elég hosszú ideje. Rendes és alternatív játéktéren is elérhető vagyok | |
|
| |
Chou Atsumi
Hozzászólások száma : 421 Join date : 2011. Sep. 19.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szomb. Jún. 16, 2012 3:27 pm | |
| Valaki valamilyen játékra? | |
|
| |
Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Jún. 17, 2012 11:08 am | |
| Mivel az éj partnereim sem igazán aktívak keresek valakit altira :3. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Jún. 27, 2012 10:31 pm | |
| Újonnan érkezve keresek játszó társat. Akár alternatívra akár terepre kapható vagyok |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Júl. 05, 2012 9:35 pm | |
| Hosszú idő után újra játékra jelentkezek. |
|
| |
Warg Linderoth Igazgató
Hozzászólások száma : 109 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Hétf. Júl. 09, 2012 8:57 am | |
| Esetleg van valakinek kedve az igazgatóbácsival játszani egyet? Ha van ötlet, akkor szívesen meghallgatom! Esetleg Kisuke te is jöhetsz, ha gondolod. Csak legyen ötlet játékra | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Júl. 10, 2012 12:35 pm | |
| Na, én is jelentkeznék, mint unatkozó emberke! Játékra valaki? Írjon majd pü-t |
|
| |
Warg Linderoth Igazgató
Hozzászólások száma : 109 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Júl. 10, 2012 4:32 pm | |
| Elkeltem A rendesen játéktéren Kisuke-t tanítom, illetve Lilith-el játszok egy alternatívot, ha minden igaz. A válaszától függ | |
|
| |
Mitsui Yua Diák
Hozzászólások száma : 1342 Join date : 2011. Apr. 09.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Júl. 13, 2012 5:27 pm | |
| Minden rosszra és jóra kapható vagyok | |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Júl. 13, 2012 8:20 pm | |
| - Mitsui Yua írta:
- Minden rosszra és jóra kapható vagyok
Én is én is :3. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Júl. 15, 2012 8:53 am | |
| Újra játékra jelentkezek, lelkes játékosra várva |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Júl. 15, 2012 1:55 pm | |
| Játszanék, ha valakit érdekel, nyomasson valahova egy kezdő postot és már játszhatunk is Persze előtte még dobjon egy pmet. Edit: Ömm, már elkeltem rendes gamera. Viszont altira még mindig kapható vagyok. Akár többre is |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szomb. Júl. 28, 2012 5:17 pm | |
| Szeretnék én is játszani valakivel. Nem vagyok annyira bonyolult, szóval ha nincsen ötlet hogyan lehetséges velem a játék, nekem már van. Szóval ha csak beszélgetni szeretne valaki, vagy megpróbálni kiszedni a burkomból, egyik sem gond. Hentait nem szeretnék (=nem fogok) és ha rendes mese/regényszerű aranyos-szerelem féleségben gondolkodik valaki, tényleg csak akkor ha nem öregebb Emikonál (13) két-három évell! Utólag hozzáteszem hogy ezt érzelmi kötődés szinten értettem és nem valami "mocskos" módon
A hozzászólást Tsutano Emiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 01, 2012 5:52 pm-kor. |
|
| |
Vendég Vendég
| |
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Aug. 01, 2012 5:49 pm | |
| Ó jaj, akkor inkább átcseréltem gyorsan! Játszani egyébként lenne kedved ÉS időd? |
|
| |
Natsumi Thetis
Hozzászólások száma : 193 Join date : 2012. Aug. 02. Tartózkodási hely : Jelenleg... a kollégiumban. :D
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Aug. 02, 2012 7:56 pm | |
| Szia Emiko! Én készen állok a játékra! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Aug. 03, 2012 1:01 pm | |
| Akkor el is viszlek, ó hogy már el is vittél? Akkor írok is |
|
| |
Vendég Vendég
| |
| |
Natsumi Thetis
Hozzászólások száma : 193 Join date : 2012. Aug. 02. Tartózkodási hely : Jelenleg... a kollégiumban. :D
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Hétf. Aug. 06, 2012 11:03 am | |
|
A hozzászólást Natsumi Thetis összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 06, 2012 2:34 pm-kor. | |
|
| |
Natria Hamachi Diák
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2011. Apr. 11. Age : 35 Tartózkodási hely : Ott, ahol vagyok :D
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Aug. 07, 2012 2:39 pm | |
| Játszótársat keresek altiba vagy játékba, bármilyen témára kapható vagyok. Akit érdeklek még PM. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Aug. 09, 2012 9:35 pm | |
| Játszótárs(ak)at keresek az én témámra, de lehet egyszerű, de véres, vagy akár henti is. |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Aug. 21, 2012 7:41 pm | |
| A legtöbb játékos társam itt hagyott. Így bár milyen játékra keresek játszó társat én 1 helyes kis boszika vagyok . | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Aug. 22, 2012 9:39 pm | |
| Aki játszana velem altiban vagy játékon belül, dobjon meg PM-el. |
|
| |
Tochi Kusaru Diák
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2012. Aug. 23. Age : 28
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Aug. 26, 2012 10:31 am | |
| Játékostársat keresek rendes játéktérre. Harc, szex, és bármi "szokatlan" dolog kizárva. Csak egy egyszerű ismerkedős játékot szeretnék játszani, így elsőre. Természetesen ezek után más is jöhet, de majd csak később. ^^
Elkelt.
| |
|
| |
Random
Hozzászólások száma : 674 Join date : 2012. Aug. 07.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szomb. Szept. 15, 2012 6:38 am | |
| Játékostársat keresek alternatív játékra. Bármi lehet benne, csak ne legyen unalmas Fiú, lány egyaránt jöhet. Lehetőleg Pm-ben. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik | |
| |
|
| |
| Játékostárs kerestetik | |
|