| Játékostárs kerestetik | |
|
+45Sasori Kuroshiro Tomoko Miu Ikumi Asen Gryn Asako Chou Atsumi Ruby Noxville Daibu Sekushina Caleb Jonathan Howard An Hiro Kira Ryuho Kamioka Himiko Shushu Amago Aya Aisha Scarlet Whitefang Aurelio Rocco Ueda Gorō Hishirio Hiroto Haimiya Yume Csák Farkas Mordon Ismur Clayton Williams Fumetsu no Kinshi Akira Random Tochi Kusaru Natsumi Thetis Moriya Sayoko Aichi Tomoko Narazaki Ryuko Kibō Akaki Kaede Rhea Elfie McSnow Sendō Yukari Egami Daisuke Zacharias Storm Kluzgor Natria Hamachi Alexander Flash Mitsui Yua Warg Linderoth Rayn Delaver 49 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Akaki Kaede Diák
Hozzászólások száma : 235 Join date : 2011. Aug. 06. Tartózkodási hely : Sehonna-shi
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Feb. 19, 2012 12:21 pm | |
| Lenne kedve valakinek játszani velem? Kaede egyedül érzi magát és nyúzott, jó jönne neki egy kis barátságos társaság. Nem hentai | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Feb. 21, 2012 4:43 pm | |
| Hejhó!
A kannibálomnak játszótársat keresek a rendes játéktérre! Jelentkezni nálam kell PM-ben!
ELKELT |
|
| |
Chou Atsumi
Hozzászólások száma : 421 Join date : 2011. Sep. 19.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Feb. 23, 2012 7:04 pm | |
| Bár milyen játékra, játékos társat keresek. Pmben kérem a jelentkezést. | |
|
| |
Akaki Kaede Diák
Hozzászólások száma : 235 Join date : 2011. Aug. 06. Tartózkodási hely : Sehonna-shi
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Márc. 07, 2012 2:24 pm | |
| - Akaki Kaede írta:
- Lenne kedve valakinek játszani velem? Kaede egyedül érzi magát és nyúzott, jó jönne neki egy kis barátságos társaság. Nem hentai
Továbbra is áll, na és persze megint értelemben is. Flandre eltűnései miatt tényleg nem történik Kaedevel abszolút semmi, szeretnék egy kis változást. Jam és annak aki még nem tudja: Kaede kicsit ügyetlen és nagyon félénk, szóval ismerkedős játék lévén nem tudok vele kezdeményezni mert nem passzol a jelleméhez | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Márc. 08, 2012 8:25 pm | |
| Olyan játékostársat keresek, akinek nem baj, ha néha kicsit lassú vagyok. Néha sajnos előfordul egyetem és meló mellett. |
|
| |
Akaki Kaede Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Márc. 08, 2012 9:43 pm | |
| Mennyire vagy lassú? Én néha kihagyok reaggal egy vagy két napot. Szóval ha nem tűnsz el hetekre szó nélkül akkor szívesen játszok veled. De ha el is tűnsz végülis akkor is megvárlak, csak nem esik túl jól | |
|
| |
Vendég Vendég
| |
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Márc. 29, 2012 6:29 pm | |
| Esetleg harcolhatnánk, ha szeretnéd... |
|
| |
Narazaki Ryuko Diák
Hozzászólások száma : 240 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Márc. 30, 2012 12:25 pm | |
| Srácok! Kéne csapni egy oltári suli-bulit, nem? Lenne minden, zene, pia, satöbbi... a zenéről én gondoskodnék (egészséges, ízléses kereteken belül). Ki van velem? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Márc. 30, 2012 3:10 pm | |
| Ezt fórumon belül elég nehéz lenne kivitelezni. xD Legalábbis számomr... :S |
|
| |
Akaki Kaede Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Ápr. 01, 2012 12:29 am | |
| Hát, tanévnyitó buliról lenne szó? Mert Április 1 az első tanítási nap Japánban szóval ezzel is kezdhetnénk valamit
Amúgy... valakinek lenne kedve játszania velem? Van még játékom de belefér | |
|
| |
Natria Hamachi Diák
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2011. Apr. 11. Age : 35 Tartózkodási hely : Ott, ahol vagyok :D
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Ápr. 01, 2012 10:05 am | |
| Egy vállalkozós, kiváló tanuló, valamint elszánt és vérszomjas prefektus denevérmacska csaj keres altis játszótársat akármire, lehet az normál, hentis, csatás, kalandos, vagy ilyesmi, hogy ne unatkozzak. Lehet több témára is! | |
|
| |
Narazaki Ryuko Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Ápr. 04, 2012 1:33 pm | |
| Akinek lenne kedve részt venni egy suli-buliban, kérem jelezze ezt pm-ben! Ha minimum négy fő jelentkezik, elindítom az altit | |
|
| |
Aichi Tomoko
Hozzászólások száma : 316 Join date : 2012. Feb. 17.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Hétf. Ápr. 09, 2012 3:05 pm | |
| Altiban szeretnék olyan játékot játszani, ami kapcsolatban áll a rendes játéktérrel. Tehát "más időben és más helyen" kategóriába tartozik, minden extra nélkül. Ismerkedő lenne, illetve ha valakit érdekel Ryuko játéka, akkor én már jelentkeztem rá, de senki más. Szóval az is jó lenne, oda még három karakter kell! | |
|
| |
Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Hétf. Ápr. 09, 2012 5:05 pm | |
| Én jelentkezem Ryuko játékára 3 | |
|
| |
Moriya Sayoko Diák
Hozzászólások száma : 336 Join date : 2012. Feb. 12.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Ápr. 11, 2012 12:21 am | |
| Ha már felébredtem az éjszaka közepén, írok ide mielőtt még elfelejteném. Van két játékom altiban és egy lassabb élesben, az irl dolgaimtól pedig már nagyon szabadulnék egy másik világba. Ez annyit jelent, hogy mivel most jelenleg úgy tűnik lesz elég szabadidőm ezekben a hetekben, bevállalok még egy-két alti játékot. Akit érdeklek, az írjon rám egy pm-et és ha elkeltem, akkor azt itt jelezni fogom (tehát amíg nem jelzem, addig jöhetnek a pm-ek). Egyébként aki rám ír azt be is vállalom, még ha hárman is lesznek mire elkeltet jelzek! | |
|
| |
Mitsui Yua Diák
Hozzászólások száma : 1342 Join date : 2011. Apr. 09.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Ápr. 12, 2012 7:01 am | |
| Legalább napi 1 reaghoz keresek lati partnert. Meg talán ismerkedős rendes játékhoz is keresek játékos, mert sajnos a másik játékom lassan halad. | |
|
| |
Natria Hamachi Diák
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2011. Apr. 11. Age : 35 Tartózkodási hely : Ott, ahol vagyok :D
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Ápr. 17, 2012 5:28 pm | |
| Na meg a mozi-színházhoz még nem írtál. XD Úgy tűnik, Alex egy jó ideje nem ír játékban és altiban, és a karim csak áll magában. Van esetleg valaki/valakik, aki játszanának velem? | |
|
| |
Narazaki Ryuko Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Ápr. 20, 2012 4:52 pm | |
| Úgy látom, nincs valami nagy sikere az ötletemnek... | |
|
| |
Narazaki Ryuko Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Ápr. 22, 2012 2:59 pm | |
| Mivel az én altimból úgy sem lesz semmi, szívesen játszom veled, Nati. Indítok egy altit kettőnknek, aztán indulhat a játék! | |
|
| |
Aichi Tomoko
Hozzászólások száma : 316 Join date : 2012. Feb. 17.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Ápr. 22, 2012 3:32 pm | |
| Biztos nem lennél hajlandó játszani? Ketten is érdeklődtünk... | |
|
| |
Narazaki Ryuko Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Ápr. 24, 2012 4:45 pm | |
| Hajlandó lennék játszani, de úgy igazán nincs értelme elindítani, ha össz-vissz ketten jelentkeztek. Minimum négyet akartam, bár az igazi az lenne, ha sokan jönnének | |
|
| |
Vendég Vendég
| |
| |
Natria Hamachi Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Ápr. 26, 2012 6:41 pm | |
| MSN-en szólnod kellett voln és egeztetni, hogy akkor hogy menjen játék, nem, Legközelebb témanyitás előtt beszéljük meg a témát, Ryu! | |
|
| |
Chou Atsumi
Hozzászólások száma : 421 Join date : 2011. Sep. 19.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Május 03, 2012 9:15 pm | |
| Új játékos partnert keresek. A jelenlegi össze veszett velem | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik | |
| |
|
| |
| Játékostárs kerestetik | |
|