| Játékostárs kerestetik | |
|
+45Sasori Kuroshiro Tomoko Miu Ikumi Asen Gryn Asako Chou Atsumi Ruby Noxville Daibu Sekushina Caleb Jonathan Howard An Hiro Kira Ryuho Kamioka Himiko Shushu Amago Aya Aisha Scarlet Whitefang Aurelio Rocco Ueda Gorō Hishirio Hiroto Haimiya Yume Csák Farkas Mordon Ismur Clayton Williams Fumetsu no Kinshi Akira Random Tochi Kusaru Natsumi Thetis Moriya Sayoko Aichi Tomoko Narazaki Ryuko Kibō Akaki Kaede Rhea Elfie McSnow Sendō Yukari Egami Daisuke Zacharias Storm Kluzgor Natria Hamachi Alexander Flash Mitsui Yua Warg Linderoth Rayn Delaver 49 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Mitsui Yua Diák
Hozzászólások száma : 1342 Join date : 2011. Apr. 09.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Szept. 21, 2012 6:47 am | |
| Még mindig nincs játszó partnerem ezt kérem javítani pmben gyertek | |
|
| |
Zacharias Storm Tanár
Hozzászólások száma : 49 Join date : 2011. Aug. 22.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Szept. 25, 2012 10:48 am | |
| Szexre kiéhezett fiúk és lányok jelentkezését várom PM-ben altira. Mivel ez orgia lenne, ezért több ember is jöhet. | |
|
| |
Akira
Hozzászólások száma : 193 Join date : 2012. Oct. 04. Age : 32
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Okt. 04, 2012 7:01 pm | |
| Szexéhes biszex csajszi Játék társat keresek alternatívban vagy a sárkány énem a játéktéren. Akár az előttem meghirdetett orgiában is benne vagyok. | |
|
| |
Zacharias Storm Tanár
Hozzászólások száma : 49 Join date : 2011. Aug. 22.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Okt. 09, 2012 9:28 am | |
| Eddigi jelentkezők: Daisy, Judy, Jack, Akira (ha gyünn). Hát egyelőre még nem sok jelentkező, és csávó is egy jön el eddig. A témát megnyitom, de jöhettek még páran, hiszen buliféle lesz, és senki sincs kizárva. | |
|
| |
Fumetsu no Kinshi Tanár
Hozzászólások száma : 33 Join date : 2011. Nov. 23.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Okt. 17, 2012 2:41 pm | |
| Figyelem! Várom a diákokat Vortex kolléga órája után a történelem tanteremben! | |
|
| |
Akira
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Okt. 17, 2012 3:32 pm | |
| | |
|
| |
Natsumi Thetis
Hozzászólások száma : 193 Join date : 2012. Aug. 02. Tartózkodási hely : Jelenleg... a kollégiumban. :D
| |
| |
Akira
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Okt. 17, 2012 5:44 pm | |
| | |
|
| |
Natsumi Thetis
Hozzászólások száma : 193 Join date : 2012. Aug. 02. Tartózkodási hely : Jelenleg... a kollégiumban. :D
| |
| |
Akira
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Okt. 18, 2012 10:38 pm | |
| Az érdekelne, hogy hány sárkány van az oldalon? Az összeset várnám egy közös bulira, ahol bármi megeshet.
Most kivételesen kizáró vagy van: Vagy sárkány vagy vagy nem. Ha az előbbi csoporthoz tartozol, akkor az altiban fogsz találni egy "csak sárkányok" feliratot légy szíves írj oda! | |
|
| |
Caleb Jonathan Howard
Hozzászólások száma : 338 Join date : 2012. Oct. 17. Age : 31
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Okt. 19, 2012 2:31 pm | |
| Nos, mostanában rengeteg szabadidőm van, és újonc lévén meghírdetem magam egy-két altira... Akit érdekel, vagy inkább érdeklek az PÜ-ben írjon | |
|
| |
Akira
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szomb. Okt. 20, 2012 6:33 pm | |
| Egy hármashoz keresek partnert (1 fiút és 1 lányt) mehet altiba, de a játéktéren is (egyenlőre Caleb és Yua, ha aktív lesz, akkor előnyt élvez, mert őket már ismerem) | |
|
| |
Clayton Williams Diák
Hozzászólások száma : 168 Join date : 2012. Oct. 23.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Okt. 25, 2012 6:12 pm | |
| Üdv!
Aki szeretne velem játszani az kérem jelezzen nekem pm-ben.. sokféle játékra kapható vagyok, de majd lebeszéljük.. Ha egyáltalán kellek valakinek xD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Nov. 06, 2012 4:34 pm | |
| Tanártársakat keresek kettős vagy többes létszámú játékra a szerepjátékon belül. Jelenleg az iskola parkjában "várok a csodára". |
|
| |
Chou Atsumi
Hozzászólások száma : 421 Join date : 2011. Sep. 19.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szomb. Nov. 24, 2012 8:32 pm | |
| Hosszú ideje keresem a játékos társam eddig nem mondhatná, hogy lett volna jelentkező | |
|
| |
Mordon Ismur
Hozzászólások száma : 708 Join date : 2011. Oct. 06.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Nov. 25, 2012 7:24 am | |
| Milyen jellegű játékot szeretnél Atsumi? (Reklám: Ha nagyon unatkozol, ugorj be Kinshi bá' órájára. XD) | |
|
| |
Chou Atsumi
Hozzászólások száma : 421 Join date : 2011. Sep. 19.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Nov. 27, 2012 11:26 am | |
| Teljesen mindegy. Nem tudok be csatlakozni 1 órára ahhoz nem tudok itt lenni. Meg nem tudom ki mikor ír éppen. | |
|
| |
Mordon Ismur
Hozzászólások száma : 708 Join date : 2011. Oct. 06.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Nov. 27, 2012 5:57 pm | |
| - Chou Atsumi írta:
- Teljesen mindegy.
Nem tudok be csatlakozni 1 órára ahhoz nem tudok itt lenni. Meg nem tudom ki mikor ír éppen. Mindegy, mert a sorrend véletlenszerű, a köröket a tanári Hsz jelzi. Minden körben eszer írhatsz. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Dec. 02, 2012 8:52 pm | |
| Játékra jelentkezek! Aki éppen üres vagy szeretne még egy játékot az dobjon egy pm-et. |
|
| |
Csák Farkas
Hozzászólások száma : 182 Join date : 2012. Oct. 24.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Dec. 02, 2012 9:49 pm | |
| Ha meg vársz azzal, h elfogadják az előtörim, akkor szívesen játszom veled (ma már átnézték, csak nem tudtam, h a keverék nem jön össze, így egy kicsit még várnom kell) | |
|
| |
Csák Farkas
Hozzászólások száma : 182 Join date : 2012. Oct. 24.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Dec. 05, 2012 10:42 pm | |
| Fuchida elfogadtak és kész az adatlapom is, ha gondolod játszhatunk | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szomb. Dec. 08, 2012 6:12 pm | |
| Visszatérve az oldalra, új partnert keresek! Akinek még van kedve játszani dobjon egy PÜ-t
|
|
| |
Akira
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szomb. Dec. 08, 2012 7:29 pm | |
| Farkasommal szívesen játszom veled (Csák Farkas) | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Dec. 11, 2012 10:07 pm | |
| Tiszeletem! Vissza tértem az oldalra, egy jó hosszú szünet után. Akinek lenne kedve egy kis játékra dobjon egy PÜ-t! |
|
| |
Elfie McSnow Diák
Hozzászólások száma : 118 Join date : 2011. Dec. 29. Tartózkodási hely : nya~
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Jan. 01, 2013 11:17 am | |
| Ééééén szabadelvű újévi kolesz bulit szeretnék játszani több játékossal is! Sok sok ital és mindenféle hülyeség, meg persze ami még az oldalon szokott lenni, mint pl ehehehe <<olyan>> dolgok is! Azért nem nyers megfogalmazás kéretik és aktivitás! És igen diákok részére, ez tanármentes buli lányoknak és fiúknak! Max 2-3 multi, akkor indul ha lessz legalább 1-2 játékos mindkét nemből és aztán lehet érkezni. Ha itt érdeklődését jelzik, akkor szerintem csinálok egy témát berendezett üres terembe, ha senki nem bánja! És igeeeen Elfie rendezi :3 Nem lenne komoly kikötés, nem kellene abszolút mindenkit megvárni mindig, de éppen ezért aki megy el az írja oda a reagja végére hogy ne várjanak rá mások
u.i.: amelyik kari már van másik szilveszteri bulin, az nem jöheeet! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik | |
| |
|
| |
| Játékostárs kerestetik | |
|