| Játékostárs kerestetik | |
|
+45Sasori Kuroshiro Tomoko Miu Ikumi Asen Gryn Asako Chou Atsumi Ruby Noxville Daibu Sekushina Caleb Jonathan Howard An Hiro Kira Ryuho Kamioka Himiko Shushu Amago Aya Aisha Scarlet Whitefang Aurelio Rocco Ueda Gorō Hishirio Hiroto Haimiya Yume Csák Farkas Mordon Ismur Clayton Williams Fumetsu no Kinshi Akira Random Tochi Kusaru Natsumi Thetis Moriya Sayoko Aichi Tomoko Narazaki Ryuko Kibō Akaki Kaede Rhea Elfie McSnow Sendō Yukari Egami Daisuke Zacharias Storm Kluzgor Natria Hamachi Alexander Flash Mitsui Yua Warg Linderoth Rayn Delaver 49 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Mitsui Yua Diák
Hozzászólások száma : 1342 Join date : 2011. Apr. 09.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Szept. 02, 2011 7:32 am | |
| Nyitottam 1 altit 2 fiút várok oda | |
|
| |
Warg Linderoth Igazgató
Hozzászólások száma : 109 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Szept. 11, 2011 4:18 pm | |
| Yo! A rendes játéktérre keresek egy karit, aki majd az igazgatóbácsi szerelme lesz! Többen is jelentkezhettek és majd a játékok során eldől ki lesz a szerencsés Pasik ne jelentkezzenek, mert az eleve bukta xD | |
|
| |
Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Szept. 11, 2011 5:54 pm | |
| Ikumi szerető szívesen lenen :3 Úgy is szeretnék majd hozzád menni 1kis clubterem meg nyitásra, hogy csinálhassak repülő clubbot a repülni szerető kariknak :3 | |
|
| |
Warg Linderoth Igazgató
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Szept. 11, 2011 6:17 pm | |
| Rendben, 1 jelölt elfogadva. A diáklányoknak nincs sok esélyük, de ha valaki elég ügyes, akkor elcsavarhatja a fejét Gyerünk lányok/nők, jöhetnek még a jelöltek Nem szeretőt keresek, hanem igazi szerelmet, aki jóban rosszban együtt van az igazgatóbácsival | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Szept. 11, 2011 6:27 pm | |
| Judy jelentkezik, de szerintem előbb tedd el láb alól Megset. XD |
|
| |
Mitsui Yua Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Hétf. Szept. 12, 2011 10:42 am | |
| Egy kis vadságban mindig benne vagyok | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Hétf. Szept. 12, 2011 10:57 am | |
| Szerintem ketten is bőven elegen leszünk neki. Asszem jó lenne ha valaki játszana velem a játékban is.^^ |
|
| |
Warg Linderoth Igazgató
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Hétf. Szept. 12, 2011 8:22 pm | |
| Öm, a jelentkezések elfogadva! Véletlenül nincs egy tanárnéni, aki lenne a párom? Még csak diákok jelentkeztek xD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Szept. 13, 2011 3:38 am | |
| Mielőtt még a Tanár úr megijedne, nem magához jelentkezek. -De ha gondolja szívesen játszok magával is egyet. Ezenfelül: szeretnék játszani, akinek van kedve az dobjon meg egy pü-vel -de csak finoman!!!- |
|
| |
Warg Linderoth Igazgató
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szomb. Szept. 17, 2011 6:00 pm | |
| A rendes játéktéren írtam a szobámba, aki szeretne velem játszani, az ott megtalál! | |
|
| |
Vendég Vendég
| |
| |
Vendég Vendég
| |
| |
Chou Atsumi
Hozzászólások száma : 421 Join date : 2011. Sep. 19.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Szept. 22, 2011 9:12 pm | |
| Majd én is szeretnék valakivel játszani ha lehet. | |
|
| |
Vendég Vendég
| |
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Hétf. Okt. 17, 2011 4:20 pm | |
| Akkor végre én is beszállok ebbe a topicba, játék társ kerestetik. Akár több játékost is fogadok, de mértékkel. Ja és mind1, hogy alti vagy a játéktér lesz a helyszín. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Okt. 19, 2011 2:20 pm | |
| Játékos társat (társakat) keresek ismerkedős, harcolós játékra, altiban vagy rendes játéktéren, csak küldj előtte egy pm-et |
|
| |
Egami Daisuke Diák
Hozzászólások száma : 89 Join date : 2011. Nov. 20.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Nov. 20, 2011 11:14 pm | |
| Sziasztok! Nos, én is csatlakoznék a játéktárs kereséshez. Akinek lenne kedve valamiféle játékhoz a rendes játéktéren, várom a jelentkezőt! (Vagy jelentkezőket ) | |
|
| |
Sendō Yukari Admin
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2011. Nov. 19.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Hétf. Nov. 21, 2011 12:19 am | |
| Fiúk lányok, beszélgettem Tong tanár úrral és ha érdekelné néhányotokat, akkor ismerkedés illetve időtöltés gyanánt mesélhetnék nektek egy kis könyvtári agytornát. Tong tanár úr szívesen hívna el néhány útba kerülő diákot szorgalmi feladatra. És akár jó bevezető lenne egy későbbi történetszálhoz is. Nem konkrétan kaland lenne, inkább meséléssel megtűzdelt közös játék, ezért is írtam ide inkább
Ha érdekel, akkor írjatok nekem privát üzenetet és ha 2-3 játékos összegyűlik a tanár úr mellé, akkor egyeztetünk és el is kezdhetjük majd. Talán még valami jutalmat is kitalálok nektek | |
|
| |
Rayn Delaver Diák
Hozzászólások száma : 234 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Hétf. Nov. 21, 2011 3:29 pm | |
| Nem bántásból, de ilyenre nem hiszem, hogy sokan jelentkeznének. Ha valóban az a cél, hogy legyen játék akkor annak figyelem felkeltőnek érdekesnek kell lennie. Ha 1 olyat terveztek ami már hangzásra is unalmas arra nem sok vevő lesz. Bocsi, de úgy gondolom ősszintén ki mondom azt amit talán ti is sejtetek. | |
|
| |
Sendō Yukari Admin
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Hétf. Nov. 21, 2011 5:40 pm | |
| Sajnálom hogy nem tetszik a dolog. Nincs gond a véleményeddel, no persze segített volna ha nem csak azt mondod el hogy unalmas, hanem hogy egészen pontosan miért is unalmas. Így egyenlőre csak vaktában kezdek el lövöldözni Először is Tong úr az itteni https://yokaitaisen.hungarianforum.net/t7p15-folyosok#5354 rövid mesélést követően megkért, hogy meséljek neki a könyvtári kutakodásról, én pedig felvetettem hogy néhány diákot is bevonhat a könyvmolykodásba. A linkelt játékocska nem mindenkinek vetheti fel az érdeklődést, így spoilerkedek és közlöm hogy talán némi harc is előfordulhat, de az attól függ hogy mit és hogyan csinálnak a karakterek Elég sok lehetőség van minden mesében, mert ha teszek is le követendő vágányt, az általában nem egyetlen egy, azaz a mese alakulása a résztvevő karakterek tetteitől függ, még akkor is ha vannak jóval előre tervezett dolgok is, amik így talán nem biztos hogy megtörténnek. Ez persze némi gondolkodás kárba vesződése, de ez vele jár a mesélésekkel Ha nem fedtem le a meghívás unalmas részeit, akkor ha szeretnéd most elmesélheted hogy mi volt a probléma, így esetleg korrigálni tudom. Személy szerint érdekelne, hogy miben hibáztam | |
|
| |
Chou Atsumi
Hozzászólások száma : 421 Join date : 2011. Sep. 19.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Nov. 24, 2011 3:03 pm | |
| | |
|
| |
Rayn Delaver Diák
Hozzászólások száma : 234 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Nov. 24, 2011 3:09 pm | |
| Nos Kasai 1 könyvtári agytorna szerintem csak arról szólna mint 1 átlag óra ami hát a valóságban is unalmas. Ezen az oldalon ha már démonok vagyunk akkor el kéne ütni az átlag dolgoktól. A harc jó bár a könyvtáros nénit asszem elég nehéz lenne el verni.
De lenne 1 javaslatom a töri tanárnak sem lenne talán gáz. Kincset kéne keresni aminek tartalmáéról a tanár el mondhatja a a történetét bármikor, közben lenne harc a kincs őrzőivel.
A hentisebb részhez talán azt tudom javasolni, hogy néhányan ott próbáljanak olyanokba fútni akiket az eszükért kedvelnek és nem az erejük ért stb. | |
|
| |
Mitsui Yua Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Nov. 24, 2011 3:12 pm | |
| Én is kezdek unatkozni, bárki jelentkezését el fogadom. | |
|
| |
Sendō Yukari Admin
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Nov. 24, 2011 3:41 pm | |
| Köszi a válaszodat, akkor így hozzáadok néhány infót. Lényegében a tanár úr gondolom szeretne könyveket kipakoltatni és átnézetni, de ez csak a formalitás. Ami a harc részét illeti a könyvtárnak, annyit azt hiszem elárulhatok hogy akad néhány furcsa könyv is ott - nem csak tartalom értelemben. Ami kincseket illeti, van a tervben olyasmi is, akár a könyvtárkodásba is bele tudom suvasztani ha van rá igény
(egyébként már öt játékost is érdekelt, szóval akit most így érdekel annak még van egy kevés ideje jelentkezni) | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szomb. Nov. 26, 2011 3:35 pm | |
| Boldogan jelenthetem, visszatértem, úgyhogy játékos társat keresek. |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik | |
| |
|
| |