| Játékostárs kerestetik | |
|
+45Sasori Kuroshiro Tomoko Miu Ikumi Asen Gryn Asako Chou Atsumi Ruby Noxville Daibu Sekushina Caleb Jonathan Howard An Hiro Kira Ryuho Kamioka Himiko Shushu Amago Aya Aisha Scarlet Whitefang Aurelio Rocco Ueda Gorō Hishirio Hiroto Haimiya Yume Csák Farkas Mordon Ismur Clayton Williams Fumetsu no Kinshi Akira Random Tochi Kusaru Natsumi Thetis Moriya Sayoko Aichi Tomoko Narazaki Ryuko Kibō Akaki Kaede Rhea Elfie McSnow Sendō Yukari Egami Daisuke Zacharias Storm Kluzgor Natria Hamachi Alexander Flash Mitsui Yua Warg Linderoth Rayn Delaver 49 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Rayn Delaver Diák
Hozzászólások száma : 234 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szomb. Nov. 26, 2011 3:50 pm | |
| Én játszom veled szívesen | |
|
| |
Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Nov. 29, 2011 8:04 am | |
| Fel vettem a tavalyi kedvenc öltözetemet várom a játékos társaimat :3 | |
|
| |
Kluzgor Admin
Hozzászólások száma : 347 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Dec. 01, 2011 6:47 am | |
| Amennyiben valaki képességet kíván tanulni vagy valamilyen kalandra vágyik az bátran hozzám is fordulhat. | |
|
| |
Vendég Vendég
| |
| |
Mitsui Yua Diák
Hozzászólások száma : 1342 Join date : 2011. Apr. 09.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Dec. 04, 2011 6:24 pm | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| |
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szomb. Dec. 10, 2011 8:41 pm | |
| Akk én is jöttem vállalkozó szellemű játékosokat keresni egy,kettő,három játékra! Bárki jöhet |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Dec. 11, 2011 3:38 pm | |
| Valaki, akinek lenne kedve egy non-hentai játékhoz, altiban az megdobhatna egy PM-el! ^^ |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Dec. 11, 2011 3:47 pm | |
| |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Dec. 16, 2011 7:06 pm | |
| Első játékomnak egy szavtos kis harcot szeretnék, lehetőleg olyan ellen, aki velem kb egy szinten van! ^^ Hozzá teszem, hogy olyat játékost szeretnék keresni, aki élvezi a vérengzős, izgalmas harcokat! |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Dec. 16, 2011 7:39 pm | |
| Lehet emberedre akadtál. Szívesen, harcolok veled, hacsak nem találsz túl erősnek. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szomb. Dec. 17, 2011 6:23 pm | |
| Keresnék egy derék legényt(vagy lányt ) aki játszik velem altiban vagy rendes játékban. Bármilyen jellegű játék megteszi csak ne hentai legyen. ^^ |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Dec. 21, 2011 2:05 pm | |
| Igaz elég hamar írtam megint ide, de keresek valakit akinek van szabad ideje vagy kedve játszani. |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Dec. 27, 2011 8:27 pm | |
| Játékra jelentkezem! Bárki jöhet bármilyen típusú játékban, de aki jelentkezik legalább két naponta egy reagot kérnék. |
|
| |
Elfie McSnow Diák
Hozzászólások száma : 118 Join date : 2011. Dec. 29. Tartózkodási hely : nya~
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Dec. 30, 2011 3:17 pm | |
| Nyah, elérhetővé váltam rendes játékra, az alti pedig ugye mindenki mindig kategória. Főleg ismerkedős fajtára gondoltam, de egy kis csetepaté is lehet ha valaki azt szeretné. Hentait viszont hanyagolni szeretném. Pmet kérek, mert fenti keresések nem tudom mennyire aktuálisak még | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Dec. 30, 2011 8:44 pm | |
| Sziasztok! Partnert keresek, aki szerepelhetne az előtörimben, és a további kalandozásaim során! Lányok előnyben! (közüllük is a "szorakozottabbak és hiparaktívak ) |
|
| |
Rhea Tanár
Hozzászólások száma : 52 Join date : 2011. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Jan. 04, 2012 11:53 am | |
| Nos, játékostársat keresek tanítással illetve ismerkedéssel kapcsolatban, a hentait viszont szeretném elkerülni. Harcban nem vagyok egészen biztos, de ha valaki azt szeretné, akkor legyen. Lehetőleg olyan játékostársra vágyom akinek van ideje játszani délutáni időben (és ha este is az még jobb). Egyébként általában dél és kora délután is elérhető szokok lenni, valamint mostanában délelőtt is _________________ "Death is at your shoulder, death is your shadow, your scent, your walking companion."
/Marya Hornbacher/ | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Jan. 13, 2012 2:52 pm | |
| Játszanék egyet, lehetőleg valami szociálisat, bár a harc is jöhet. Hentai jelenleg kerülendő. |
|
| |
Akaki Kaede Diák
Hozzászólások száma : 235 Join date : 2011. Aug. 06. Tartózkodási hely : Sehonna-shi
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Jan. 20, 2012 5:32 pm | |
| Ha van valakinek ideje és türelme egy félénk karakterhez, akkor szívesen játszok vele mert a többi játékom sajnos áll. Altiban, nem hentai | |
|
| |
Chou Atsumi
Hozzászólások száma : 421 Join date : 2011. Sep. 19.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Feb. 01, 2012 7:58 am | |
| 1 ideje nem láttam a játékos társam félek már nem lesz így ha valaki kedvet érez én ismét játékos társat keresek. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Feb. 02, 2012 3:47 pm | |
| Játékra jelentkezek! Bármilyen játékra kapható vagyok. |
|
| |
Rayn Delaver Diák
Hozzászólások száma : 234 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Feb. 14, 2012 3:57 pm | |
| Valakit érdekel a társaságom? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Feb. 16, 2012 1:55 pm | |
| Játékostársat keresek! Hentaisok nincsenek előnyben, inkább harcolós, esetleg ismerkedős(Ha valakinek van Christához elég idege) játékot szeretnék. |
|
| |
Kibō Diák
Hozzászólások száma : 50 Join date : 2011. Dec. 24.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Feb. 16, 2012 2:37 pm | |
| Hát én nem tudok ellenállni a csábításnak... MUSZÁJ veled játszanom! | |
|
| |
Natria Hamachi Diák
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2011. Apr. 11. Age : 35 Tartózkodási hely : Ott, ahol vagyok :D
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szomb. Feb. 18, 2012 8:52 am | |
| Egy férfiú karakter nem akar játszani velem? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik | |
| |
|
| |
| Játékostárs kerestetik | |
|