| Chat | |
|
+30Shushu Mitsui Yua Raven L'amour Akira Tochi Kusaru Amago Aya Random Aihara Hanako Moriya Sayoko Egami Mizuki Mordon Ismur Zacharias Storm Koorimura Fuyuko Natsumi Thetis Hana Mitsuki Natria Hamachi Aichi Tomoko Kluzgor Akaki Kaede Elfie McSnow Kibō Sendō Yukari William Wandern Chou Atsumi Warg Linderoth Rayn Delaver Azazel Rakiel Narazaki Ryuko Aono Tsukune Ikumi 34 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Narazaki Ryuko Diák
Hozzászólások száma : 240 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Chat Vas. Május 19, 2013 1:26 pm | |
| Az igaz, hogy ő előbb hírdette meg, de erősen kétlem, hogy Elfie képes lenne összehozni egy akkora bulit, mint Ryu. Azért gondoljátok meg! | |
|
| |
Elfie McSnow Diák
Hozzászólások száma : 118 Join date : 2011. Dec. 29. Tartózkodási hely : nya~
| Tárgy: Re: Chat Vas. Május 19, 2013 1:53 pm | |
| Csúnya dolog azért csinálni párhuzamos bulit "mert úgyse tudok akkorát csinálni mint te", meg nem vagyok az elit diákok köreiben. De oda se neki, nincs baj mert kicsi buli is lehet jó buli, nyan! | |
|
| |
Csák Farkas
Hozzászólások száma : 182 Join date : 2012. Oct. 24.
| Tárgy: Re: Chat Vas. Május 19, 2013 2:55 pm | |
| Elfie még mindig nem tudom, h hol lesz ez a karim, de a Birtokot elbitorolhatjátok. Vagyis nem az egészet, hanem csak a rajta lévő kisebb faházat, ami igaz nincs a leírásában, de most képzeljétek oda Még azt is megengedem, hogy ti képzeljétek el, hogy néz ki, ha jó neked. Ryu, ha azon versenyzünk, hogy ki tudja a legnagyobb bulit szervezni, akkor én nyerek, mivel a legnagyobb terület az én birtokomba van hármunk közül. Amúgy is szerintem nem verseny, hogy ki tartja a legnagyobb bulit, max az amerikai filmekben a 16. születésnap a tinicsajoknál, de ha jól tudom az oldal a japán kultúrában játszódik és nem az amerikaiban és a karaktered nem lány... | |
|
| |
Elfie McSnow Diák
Hozzászólások száma : 118 Join date : 2011. Dec. 29. Tartózkodási hely : nya~
| Tárgy: Re: Chat Hétf. Május 20, 2013 9:24 pm | |
| Á, ó, szóval innen a faház dolog... hát, nem is tudom, Elfie inkább csak látásból ismerhet valamennyiteket téged pedig csak akkor ha gyakrabban jársz be valahogy az iskola területére. Úgy gondoltam az iskola falain belül lenne jó, az alagsorban akár több hangszigetelt részt is el tudok képzelni | |
|
| |
Random
Hozzászólások száma : 674 Join date : 2012. Aug. 07.
| Tárgy: Re: Chat Szomb. Júl. 27, 2013 6:17 am | |
| Két nagyon jó haveromat is elkezdtem utálni amiért 1. Csesznek irni 2. Csak a szex jár a fejükben. 3. Egymásnak mindig irnak, de akkor is csak a faxukat verik ki egymásnak. | |
|
| |
Aichi Tomoko
Hozzászólások száma : 316 Join date : 2012. Feb. 17.
| Tárgy: Re: Chat Szomb. Júl. 27, 2013 9:26 am | |
| Azt én sem nagyon szeretem, ha két pasi játszik akkor gondolom ez megy egész este. Elég zavaró, amikor némelyek kizárnak a köreikből, noha mondjuk más indokokból néha én is valahova sűrűbben írok, mint máshova. Tudod mit? Úgyis el terveztünk a játékban menni valamerre, szívesen rád szánom a mai napom, ha szeretnél játszani. Egyébként, a skype címem megvan neked? Mert az msn címem megvolt, de nem skyposítottam ugyanis nekem már volt skypom akkor. Ha kéred én szívesen megadom, ott könnyebben el tudsz érni | |
|
| |
Random
| Tárgy: Re: Chat Szomb. Júl. 27, 2013 11:02 am | |
| Köszike, de akkor is nagyon nem akarok összeveszni a két illetővel, de néha nagyon felidegel már... | |
|
| |
Aichi Tomoko
| Tárgy: Re: Chat Szomb. Júl. 27, 2013 11:10 am | |
| Én is ismerek olyan szerepjátékosokat, akik ugyan nehezen találnak olykor közös nevezőt például egymással, de egyikőjük sem akar velem igazán játszani, főleg nem tartalmasan. Ugyan én is szoktam nem reagolni időkig, de ők nem is akarták folytatni nagyon, maximum egymással. | |
|
| |
Random
| Tárgy: Re: Chat Szomb. Júl. 27, 2013 12:19 pm | |
| Az ilyenekkel jol ki kell cseszni a játékban XDXD | |
|
| |
Aichi Tomoko
| Tárgy: Re: Chat Szomb. Júl. 27, 2013 12:42 pm | |
| Ha már nem érdekli őket, hogy reagot írjanak, na akkor nehéz dolog (X | |
|
| |
Narazaki Ryuko Diák
Hozzászólások száma : 240 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Chat Vas. Feb. 16, 2014 9:37 pm | |
| Fú, de régen voltam itt | |
|
| |
Rayn Delaver Diák
Hozzászólások száma : 234 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Chat Hétf. Feb. 17, 2014 7:22 am | |
| Bocsi Eiko teljesen meg feledkeztem a játékokról és sajna te sem szóltál. A jelszóm is éppen csak az eszembe jutott. | |
|
| |
Aichi Tomoko
| Tárgy: Re: Chat Hétf. Feb. 17, 2014 8:13 pm | |
| És én is jövök neki reagokkal, illene már ha visszajöttem. Még meglátom hogyan, de igyekszem visszarázódni az elakadt játékaimba. | |
|
| |
Random
| Tárgy: Re: Chat Kedd Feb. 18, 2014 4:53 am | |
| Sajnálom emberek..., ha kapok is válasz reagokat, de... hogy is mondjam... kényszerből nem akarok választ is irni csak ha visszatér egy kicsit a kedvem is.. Rájöttem, nem sok értelme van ugy játszani, hogy közbe más fele jár az eszem. Mindenesetre, ha kicsit várni is kell... - nem mondok biztosat, talán kicsit többet pár hétnél - az azért van mert koleszbol nem szivesen irok, otthon meg kihasználom, hogy otthon vagyok ezért ide nem jut időm igazán, ha lesz rá lehetőségem minden reagomat pótlani fogom. Köszönöm a figyelmeteket! | |
|
| |
Kira Ryuho Diák
Hozzászólások száma : 29 Join date : 2014. Aug. 20.
| Tárgy: Re: Chat Kedd Szept. 02, 2014 1:07 pm | |
| Elnézést kérek, hétvégéig nem nagyon leszek, ez a szeptember durva hónap nekem.. | |
|
| |
Random
| Tárgy: Re: Chat Kedd Szept. 02, 2014 5:12 pm | |
| nem baj utána is jo lesz | |
|
| |
Nakashima Kameko
Hozzászólások száma : 334 Join date : 2016. Dec. 29. Age : 24 Tartózkodási hely : Úrnője házában
| Tárgy: Re: Chat Vas. Ápr. 09, 2017 8:01 pm | |
| Chat en csak holnap leszek, ma nem tudok. A reagjaim is holnap mennek. Csak itt tudnék írni jelenleg. | |
|
| |
Elie
Hozzászólások száma : 1321 Join date : 2016. Jan. 18.
| Tárgy: Re: Chat Vas. Ápr. 01, 2018 7:31 am | |
| Kellemes Húsvéti Ünnepeket! | |
|
| |
Elie
| Tárgy: Re: Chat Szomb. Márc. 09, 2019 5:26 pm | |
| | |
|
| |
Elie
| Tárgy: Re: Chat Vas. Ápr. 21, 2019 12:02 pm | |
| Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Sok sok nyuszi hús legyen az asztalotokon Aki nem szereti a nyuszikat, küldje nekem el őket. Finomak nyersen és főzve/sütve is | |
|
| |
Sendō Yukari Admin
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2011. Nov. 19.
| Tárgy: Re: Chat Kedd Ápr. 20, 2021 8:07 pm | |
| Létezem, jelszó dilemmámat megoldottam és egy kicsit igazítottam az oldal kinézetén, de szakértelmem némiképpen elkopott már | |
|
| |
Kluzgor Admin
Hozzászólások száma : 347 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Chat Kedd Ápr. 20, 2021 8:15 pm | |
| Regisztrációt kéne megoldani talán. Hozzám valami csoda folytán kijött 1 lap és így tegnap jóvá hagytam 5db-ot amiből 3 elavult volt. Valahogy meg kellene oldani, hogy simán be tudjanak jönni regisztrációval. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|