| Chat | |
|
+30Shushu Mitsui Yua Raven L'amour Akira Tochi Kusaru Amago Aya Random Aihara Hanako Moriya Sayoko Egami Mizuki Mordon Ismur Zacharias Storm Koorimura Fuyuko Natsumi Thetis Hana Mitsuki Natria Hamachi Aichi Tomoko Kluzgor Akaki Kaede Elfie McSnow Kibō Sendō Yukari William Wandern Chou Atsumi Warg Linderoth Rayn Delaver Azazel Rakiel Narazaki Ryuko Aono Tsukune Ikumi 34 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 23, 2012 5:45 pm | |
| Vannak, akik soha nem tanulnak a hibáikból, mert egyenesen tesznek rá ahhoz, hogy elgondolkozzanak, hogy miért bánnak így vele - jogosan. |
|
| |
Natria Hamachi Diák
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2011. Apr. 11. Age : 35 Tartózkodási hely : Ott, ahol vagyok :D
| |
| |
Amago Aya
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2012. Aug. 26.
| Tárgy: Re: Chat Szer. Aug. 29, 2012 11:56 am | |
| Én is csatlakozok. Hosszú életet, sok nyugalmas percet! | |
|
| |
Natsumi Thetis
Hozzászólások száma : 193 Join date : 2012. Aug. 02. Tartózkodási hely : Jelenleg... a kollégiumban. :D
| |
| |
Kibō Diák
Hozzászólások száma : 50 Join date : 2011. Dec. 24.
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 30, 2012 11:51 am | |
| Na, engemet ne számítsatok bele a tanórás játékba. Egyrészt mert az érkezési sorban reagolást preferáltam eredetileg, más részt meg bent vagyok egy szekrényben úgy meg nem tudok jegyzetelni, harmadrészt mert lekéstem erről a körről egyébként is (másra vártatok 5 napot, rám miért nem lehet ugyanennyit?). De nem bunyózni jöttem csak jelezni hogy így nekem nem oké | |
|
| |
Mordon Ismur
Hozzászólások száma : 708 Join date : 2011. Oct. 06.
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 30, 2012 1:41 pm | |
| Felőlem világos a helyzet, és elnézést. | |
|
| |
Kibō Diák
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 30, 2012 3:38 pm | |
| Az első dolog nem a te hibád Mordon, hiszen emlékszel hogy én kérdeztem van e reag sorrend vagy sem és mondták hogy ott nincsen. Szóval az csakis a személyes preferenciám, ergo az én "hibám" | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 30, 2012 4:27 pm | |
| Kibou, elnézést, hogy nem vártalak meg, de így is sokat kellett várni, és szeretném folytatni a játékban a tanítást. Meg nézd: a tanítási játékok azzal is járnak, hogy ha jön egy karakter az órára, az nem elég, hogy odaír egy olyat, hogy odajön, és ennyi. Tanításokra inkább csak azok a játékosok jöjjenek, akik folyamatosan aktivizálják magukat. Még Thetisnek is vagy többször kellett mondanom, hogy írjon. Igen valóban, nincs sorrend, ezt meg is írtam a faliújságba, de a türelem nem végtelen. Most már úgy fogom fogom, hogy aki egy hétig nem ír oda, akkor nélküle fogom tovább vinni a kört, ennyi. A leghivatalosabb játékoknál, mint a Thrillion kincsei, ott aztán meg végkép nem várnak, ott meg is van szabva a limit. Remélem Warg és William ezzel egyetért velem. Ami azt illeti a legutolsó reagomban már elővettelek a szekrényből. A magam részéről ez egy teljesen alaptalan felháborodás. Ha nem tetszik, akkor ez van, erről nem én tehetek. |
|
| |
Natsumi Thetis
Hozzászólások száma : 193 Join date : 2012. Aug. 02. Tartózkodási hely : Jelenleg... a kollégiumban. :D
| |
| |
Natria Hamachi Diák
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2011. Apr. 11. Age : 35 Tartózkodási hely : Ott, ahol vagyok :D
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 30, 2012 6:08 pm | |
| Ez tényleg igaz, de chaten is azért meg lett említve XD | |
|
| |
Natsumi Thetis
| |
| |
Natria Hamachi Diák
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 30, 2012 6:17 pm | |
| Mindegy most már, de tudod, hogy szólunk neked, ha te jössz. ^^ | |
|
| |
Kibō Diák
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 30, 2012 6:33 pm | |
| Most sem látom hogy kivett volna a szekrényből, de mivel a játék rp része az játék, a problémám is igazából a hármas pont, ezért többit hanyagolom
Viszont ami azt a pontot illeti, a fenti néhány hszből ki tudok olvasni néhány dolgot. Egyrészt Thetis ha csak egyszer de kapott jelzést a reagolásra, míg az én pü bejövő boxom üres. Foglaljuk össze: rám nem vártál az ötödik nap végéig mint ahogy másra, nekem egyetlen egyszer sem szóltál hogy én jövök, harmadrészt pedig a mostantól életbe lépő határidő egy hét, ami ugye több mint öt nap. Igen ez nem elég ok a felháborodásra, de arra elég hogy ne neked álljon feljebb
Az álláspontomat kultúráltan elmagyaráztam, részemről tisztázva az ügy | |
|
| |
Natsumi Thetis
| |
| |
Natsumi Thetis
| |
| |
Tochi Kusaru Diák
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2012. Aug. 23. Age : 28
| Tárgy: Re: Chat Szomb. Szept. 01, 2012 9:40 am | |
| Őszintén szólva csak 15 (a karakterem 16), és nagyon köszönöm szépen! | |
|
| |
Natsumi Thetis
| |
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Chat Vas. Szept. 16, 2012 9:46 am | |
| Üdvözletem! Rég láttuk egymást! ^^ Natinak pedig jár pár puszi a köszöntőért! Mentségem nincs a hírtelen lelépéseimre, sajnálom... Vegyétek úgy, hogy elmentem Orochimaru-hoz erősödni! Sasukét párszor elgyepáltam, majd Kabutót is, majd otthagytam őket.. És most erősebb vagyok, mint bármikor. Visszatértem! ^^ |
|
| |
Zacharias Storm Tanár
Hozzászólások száma : 49 Join date : 2011. Aug. 22.
| Tárgy: Re: Chat Hétf. Okt. 15, 2012 6:28 pm | |
| Rayn, Yua, Akira, töröljétek már ki a postjaitokat, kérlek! Nem veszitek észre, hogy nem ti jöttök?? Egy dolog, hogy nincs sorrend, de kör még ugyanúgy van! Köszönöm! | |
|
| |
Akira
Hozzászólások száma : 193 Join date : 2012. Oct. 04. Age : 32
| Tárgy: Re: Chat Hétf. Okt. 15, 2012 8:06 pm | |
| | |
|
| |
Raven L'amour Diák
Hozzászólások száma : 32 Join date : 2012. Aug. 23.
| Tárgy: Re: Chat Szer. Nov. 07, 2012 7:36 pm | |
| Úgy ki van ürülve a fórum, mi van emberek? Vagy csak én jövök fel túl ritkán? xD | |
|
| |
Natsumi Thetis
| Tárgy: Re: Chat Szer. Nov. 07, 2012 7:59 pm | |
| - Raven L'amour írta:
- Úgy ki van ürülve a fórum, mi van emberek? Vagy csak én jövök fel túl ritkán? xD
Igazad van Raven. Az én játékaim is állnak, így egyre ritkábban nézek fel... :/ | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Chat Szer. Nov. 07, 2012 8:22 pm | |
| Rav, én szívesen játszok veled, most megjött a kedvem a fórumozáshoz xD Ezzel a karimmal már csak altizni tudok, de az igazgató már szabad teljesen Csak szólj |
|
| |
Raven L'amour Diák
Hozzászólások száma : 32 Join date : 2012. Aug. 23.
| |
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Chat Szer. Nov. 07, 2012 9:51 pm | |
| Akkor majd felnézek néha az itteni chatre is |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Chat | |
| |
|
| |