| Chat | |
|
+30Shushu Mitsui Yua Raven L'amour Akira Tochi Kusaru Amago Aya Random Aihara Hanako Moriya Sayoko Egami Mizuki Mordon Ismur Zacharias Storm Koorimura Fuyuko Natsumi Thetis Hana Mitsuki Natria Hamachi Aichi Tomoko Kluzgor Akaki Kaede Elfie McSnow Kibō Sendō Yukari William Wandern Chou Atsumi Warg Linderoth Rayn Delaver Azazel Rakiel Narazaki Ryuko Aono Tsukune Ikumi 34 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Natria Hamachi Diák
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2011. Apr. 11. Age : 35 Tartózkodási hely : Ott, ahol vagyok :D
| Tárgy: Re: Chat Kedd Aug. 21, 2012 8:23 pm | |
| tudom, de legközelebb szólni kell erről. | |
|
| |
Aono Tsukune Admin
Hozzászólások száma : 63 Join date : 2011. Mar. 24. Age : 34
| Tárgy: Re: Chat Szer. Aug. 22, 2012 8:08 am | |
| Én nem töröltem semmit. Meg tudtommal annak idején én létrehoztam egy archívumot, amibe átkerülnek a nem használt alternatív játékok... | |
|
| |
William Wandern Admin
Hozzászólások száma : 229 Join date : 2011. Jun. 19.
| Tárgy: Re: Chat Szer. Aug. 22, 2012 8:15 am | |
| Nekem sincs sok közöm a törléshez de Tsukune jól mondja létrehozott egy ilyen archívumot de ez nincs már meg mert valaki azt is törölte szerintem. | |
|
| |
Warg Linderoth Igazgató
Hozzászólások száma : 109 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Chat Szer. Aug. 22, 2012 8:23 am | |
| Igen, törlésre került. Helyette valaki csinált másik archívumot a Másik világnak és az előtörténeteknek. Valószínűleg Mizore lesz a ludas ebben az ügyben. A Natiék játékát viszont nem tudom ki tüntethette el. | |
|
| |
Mordon Ismur
Hozzászólások száma : 708 Join date : 2011. Oct. 06.
| Tárgy: Re: Chat Szer. Aug. 22, 2012 11:59 am | |
| Láttam már ilyesmit, csak nagyban. Egy egész fórum írott tartalma eltűnt az alfórumokról. Szerintem ha nem egy jogosultásggal rendelkező ember volt, akkor itt is ilyesmi foroghat fent. | |
|
| |
Natria Hamachi Diák
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2011. Apr. 11. Age : 35 Tartózkodási hely : Ott, ahol vagyok :D
| Tárgy: Re: Chat Szer. Aug. 22, 2012 3:56 pm | |
| Na igen, az az átkozott Mizore. :S Pokémonon is hogy megjátszotta az eszét. | |
|
| |
Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Chat Szer. Aug. 22, 2012 4:00 pm | |
| Mordon veled is van meg kezdet altink 3asban Yuaval, de szépen ott hagytad ezért csúnya vagy :3. | |
|
| |
Moriya Sayoko Diák
Hozzászólások száma : 336 Join date : 2012. Feb. 12.
| Tárgy: Re: Chat Szer. Aug. 22, 2012 4:13 pm | |
| Azt hiszem Mizore törölt néhány alti játékot, amikor néhány karaktert is törölt az oldalról. Takarítani akart a fórumon, elvileg Warg te is hallottál erről a korábbi tervéről miközben csinálta, akkor vetted el a jogait | |
|
| |
Natsumi Thetis
Hozzászólások száma : 193 Join date : 2012. Aug. 02. Tartózkodási hely : Jelenleg... a kollégiumban. :D
| Tárgy: Re: Chat Szer. Aug. 22, 2012 4:22 pm | |
| De ha ez a Mizore (még nem találkoztam vele) ilyeneket csinál(t), akkor hogyan lett admin? | |
|
| |
Natria Hamachi Diák
| Tárgy: Re: Chat Szer. Aug. 22, 2012 4:33 pm | |
| Nyalizásból elméletileg itt is, ha jól emlékszem. :S | |
|
| |
Aihara Hanako
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2012. Mar. 22.
| Tárgy: Re: Chat Szer. Aug. 22, 2012 7:12 pm | |
| Őszintén szólva kicsit se zavar, hogy nem tudtok rólam leszállni..Nem az én hibám, hogy nem tudtam befejezni rendesen a takarítást. Valamelyik admin túlságosan nyafogott, nem bírta a kritikát, és mint egy 5 éves kisgyerek..törölt. Amúgy meg le lehetne szállni rólam. Te vagy az első olyan admin, aki ilyen hülyeségért felkapja a vízet (igen Natria). Egy átlagos pokémon nem változtatási kérvény miatt már törölt is..o_o Nyafogó társaság összegyűlt, és akkor is csak szidni tudják a másik embert. Ejnye..ejnye..
És azért idegesítő, hogy mások előtt ilyennek állítotok be, amikor a fele sem igaz. Nem emiatt törölt az admin, hanem mert leszóltam egy másik oldalát. Azért ilyen féleszűt..o_o...
Semmi köze nem volt ehhez az oldalhoz..sőt..én kezdtem bele az oldal fejlesztéseibe, erre töröl. Legalább rákérdezhetett volna, mik voltak a terveim, vagy legalább a jelszót megváltoztathatta volna, hogy ne csessze szét az oldalt, de áá...Warg gondolkodni? Sokat gondolok.. | |
|
| |
Natsumi Thetis
Hozzászólások száma : 193 Join date : 2012. Aug. 02. Tartózkodási hely : Jelenleg... a kollégiumban. :D
| |
| |
Moriya Sayoko Diák
Hozzászólások száma : 336 Join date : 2012. Feb. 12.
| Tárgy: Re: Chat Szer. Aug. 22, 2012 7:22 pm | |
| A lényeg annyi hogy most egymásnak estek, most már meg nem lehet mondani ki mit csinált és kiben minek van igaza... de a pokémon dolgot én se értem micsoda, Natria pedig nem is admin | |
|
| |
Natsumi Thetis
| Tárgy: Re: Chat Szer. Aug. 22, 2012 7:40 pm | |
| - Moriya Sayoko írta:
- A lényeg annyi hogy most egymásnak estek, most már meg nem lehet mondani ki mit csinált és kiben minek van igaza... de a pokémon dolgot én se értem micsoda, Natria pedig nem is admin
A titok az, hogy Natriának van adminkarija. | |
|
| |
Random
Hozzászólások száma : 674 Join date : 2012. Aug. 07.
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 23, 2012 7:34 am | |
| Ti egyesek, hogy akadhatok ki ilyen apróságokon? Inkább örülnétek annak, hogy van ilyen oldal is. Habár én még csak a hónapban érkeztem, de imádom ezt az oldalt. Az tényleg szar ha eltűnik a játékod meg kitörlik a karidat, de mindkettőt újra lehet alkotni. Ilyenekért szerintem nem nagyon érdemes hisztit csapni, hogy utána még ráadásul másokat is belekeverjetek. Ennyi lett volna tőlem. Kusuki balra el. | |
|
| |
Natria Hamachi Diák
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 23, 2012 9:56 am | |
| Ez egy olyan eset, amit nem értetek. Hanako annál több ostobaságot is csinált, mint pokémon nemévek változtatása. Bár eleve se nagyon akart szép szóra hallgatni és csinálta a hülyeségeket. Ezért lett kidobva. De ez már rőgi mese, és tényleg nagyon remélem, hogy tényleg megváltozott, és nem csak sajnáltatja magát, és másokat próbál bűnbakként beállítani ahelyett, hogy kicsit elgondolkozhatna a hülyeségein. | |
|
| |
Warg Linderoth Igazgató
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 23, 2012 2:56 pm | |
| Már nem azért, de kezdjük ott, hogy nem kritikát mondtál a Fairy Tailes oldalamról! Egyből azzal kezdted, hogy az én oldalam szar, mert a másikat most megújították, az enyém meg sohasem fog a másiknak a nyomába érni. Felsültem az oldalammal. Nos, szerintem ez nem kritika...
A törlésed oka pedig. Amikor említetted, hogy a másik FT-s oldalon van angyalmágia, én megkérdeztem, hogy hol, mert én nem találom. Erre azt mondtad hogy pedig ott van, ne legyek már ennyire vak. Utána keresgéltem, az alakváltó mágiában találtam angyal mágiát. Megkérdeztem, hogy az-e, erre azt mondtad, hülye vagyok, nem ott van. Pár percnyi hülyézés meg vakozás után, ja meg még fogyatékosnak is beállítottál, végül kiderült, hogy az angyalmágia tényleg ott volt az alakváltó mágiában... Tehát a beszólásaidért lettél törölve...
Jön majd az a beszélgetés!
A hozzászólást Warg Linderoth összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 23, 2012 2:59 pm-kor. | |
|
| |
Warg Linderoth Igazgató
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 23, 2012 2:58 pm | |
| Patrik Pintér hello nézted az FT-t-t? Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák cső melyiket? Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér szerintem egy szóval utolérhetetlen az elsőt nagyon nagyon durva lett az oldal Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák Gray natsu páros? Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér aha durva lett grin Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák azt már rég nem lesem, saját oldalt csináltam inkább tongue meglesem, hátha lenyúltak valamit tőlem Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér http://fairytailszj.forumotion.com/ tőled? még a kutya fenekét sem nagyon állat szerintem leégtél haver XD Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák ez a skin nagyon nem tetszik az előző sokkal jobb volt Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér mondjuk ja...a skinben te vezetsz xD Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák a varázslatok továbbra is azok a szarok mint voltak a skinen kívül változott valami? Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér bestia lista, angyal képességek, szakmák Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák mert nekem semmi sem tűnik fel a skinen kívül hogy változott volna... Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér kovács, bájital, lakrima Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák bestiárium nálam is lesz majd csak el kell készíteni Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér de a képességek is változtak, ha nem tűnt volna fel xD Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák angyal képesség? Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér olvass át mindent T_T Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák ugyanazok a varázslatok mint amik akkor voltak amikor játszottam ott Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér kétlem valami ritka hülyén nézel át mindent | |
|
| |
Warg Linderoth Igazgató
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 23, 2012 2:59 pm | |
| Roland Zelenák
a-a Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér
alakváltó mágia változott Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák
szóról szóra ezek a varázslatok voltak Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér
démoni és angyali mágiával
Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák
eddig a fegyver mágiát, a fekete mágiát néztem át, most nézem az elemi mágiát
ugyanaz Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér
azok ugyanazok Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák
ez a nagy cucc hogy bekerült 2 új mágia ág? xD
nálam több új típus lesz Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér
de figyelted milyen?
ilyet te nem fogsz elérni az 100 xD Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák
meg nálam vannak/lesznek kasztok
milyet? Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér
és a szakmákat is átkellene nézni..xD Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák
az alakváltó mágia is maradt mint amikor én voltam...
annyi hogy régen nem voltak egyhelyen Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér
te tényleg zselé agyú vagy T_T
na mindegy, veled nem lehet mit kezdeni..csá xD Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák
lool
csak tudom mi volt régen, meg most Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér
ahogy látszik nem Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák
eddig a varázslat lista annyit változott hogy az alakváltó mágiába bekerült néhány olyan cucc ami nem ott volt benne, hanem másik helyen
ezek a szakmák meg... Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér
az angyal mágiát észre sem veszed
innentől kezdve hagylak szenvedni xD Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák
angyal és démon mágiát nekem nem mutat a mágia listában...
nem lehet hogy be kell regisztrálni hogy azt is lehessen látni? -.- Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér
én se vagyok beregisztrálva Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák
akkor felsorolom nekem mit mutat az oldal -.- Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér
ott vannak az arkangyal alakok basszus T_T Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák
a divine soult mondod? Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér
őőőő..nem
satan soul legalja Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák
b+ -.- Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér
xD Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák
divine soul a neve...
abban vannak az angyalok Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér
de én nem azt mondooom Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák
Név: Divine Soul: Archangel – Uriel, the Augur / Isteni Lélek: Arkangyal – Uriel, a Látnok /
másold akkor be a varázslat nevét
más angyali cucc itt nincs Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér
de...mégis XD Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák
csak az ami a divine soulban van Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér
az lesz az | |
|
| |
Warg Linderoth Igazgató
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 23, 2012 3:00 pm | |
| a látnok grin
Roland Zelenák június 28. Roland Zelenák
és én vagyok a hülye...
Patrik Pintér június 28. Patrik Pintér
nem. te a nyomorék vagy, a hülye én vagyok..xD | |
|
| |
Egami Mizuki Diák
Hozzászólások száma : 108 Join date : 2012. Jan. 24.
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 23, 2012 3:10 pm | |
| Eh, ez nekem inkább kölcsönös oldalbeszólogatásnak tűnik. Ő a tieden röhög te pedig a másik fts oldal fejlesztésein. De ha az a törlés oka, akkor nem értem mi köze volt ehhez az oldalhoz? | |
|
| |
Warg Linderoth Igazgató
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 23, 2012 3:16 pm | |
| Mizuki, igen én is leszóltam a másik FT-s oldalt, de én már ott is előadtam hogy mi nem tetszik és tudják. De akkor sem mondtam egy ottani adminról sem hogy hülye, vagy hogy nyomorék.
A beszólásai miatt töröltem. | |
|
| |
Natsumi Thetis
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 23, 2012 3:33 pm | |
| - Egami Mizuki írta:
- Eh, ez nekem inkább kölcsönös oldalbeszólogatásnak tűnik. Ő a tieden röhög te pedig a másik fts oldal fejlesztésein. De ha az a törlés oka, akkor nem értem mi köze volt ehhez az oldalhoz?
Azt én sem értem, hogy mi köze ehhez az oldalhoz ... Ezt ott lerendezték és kész, nem? Vagy ennél komplikáltabb a dolog? | |
|
| |
Natria Hamachi Diák
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 23, 2012 4:09 pm | |
| Inkább Mizore a túl "komplikált" bajkeverő. De lassan már kezditek érteni, hogy mi a magyarország fél szerepjátékos oldalának a problémája Mizore-al... nem szeretnék hosszú mesébe belevágni. | |
|
| |
Mordon Ismur
Hozzászólások száma : 708 Join date : 2011. Oct. 06.
| Tárgy: Re: Chat Csüt. Aug. 23, 2012 5:34 pm | |
| Mondjuk ki kereken. Senki sem szereti ha valaki bunkó módon közli a véleményét akármiről is. Így hát mondhatjuk azt hogy a törlés jogos volt, és egyben jó lecke is arról hogy nem kellene ilyet csinálni. Az már más kérdés hogy tanul-e belőle vagy sem. Ha tanul, akkor ilyen már nem fog vele előfordulni, ha meg nem, akkor a legtöbb fórumon eljátszhatják vele ugyanezt és akkor ennyi... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|