A lány a hosszú fekete haját pödörte az ujja körül miközben válaszolt. Dracon rezzenéstelen arccal hallgatta végig, de belül értetlenkedve állt a dologhoz. ~ Van egy olyan érzésem, hogy nem a legjobb személlyel akadtam össze az első napomon. Nem igazán értem ilyenkor mi játszódhat le valaki fejében és mi készteti rá efféle dolgokra. ~ jegyzi meg magában miközben az ágyán ülő lányra néz és viszonozza a mosolyát. Talán ez bátorítóan hatot a lány felé, mert ő tovább firtatta a dolgot s mikor befejezte felállt az ágyról és lassan a férfi felé indult. A léptei halk neszeket hallattak a fából készült padlón.
- Rendben van, Odett. Ha szeretnéd akkor nem foglak magázni. - feleli az egyre közelebb érő lánynak. ~ Elég kellemetlen szituáció. Jobban oda kell figyeljek a környezetemre, mert ha nem az efféle jelenségek rendszeressé válhatnak. ~ tisztázza magában miközben a lány megáll lelőtte és szelíden rámosolyog.
- Nagyon sajnálom, de én sem izgalmat sem kalandot nem keresek ezért nem áll módomban neked segíteni. - arca kissé komorabb arculatot ölt s közben visszafordul az ablakhoz a lánynak hátat fordítva.
- Mivel van pár dolog amit még ma el kell intéznem nem fogok unatkozni. A legjobb lesz ha körbe járom az épületet, hogy tudjam mi merre található. - felei miközben újra Odett felé fordul.
- Ha nem okoz neked gondot akkor körbevezethetnél. - feleli kis mosollyal az arcán és elindul az asztalra lerakott fegyverereihez. ~ mihamarabb el kellene kezdenem keresgélni, hátha találok valami kis nyomot. Minden esetre nem akarok vele kettesben egy légtérben maradni. Igazán kellemetlen, de ha egyedül indulok el lehet nem végzek ma a hely feltérképezésével. ~ jegyzi meg magában miközben kardjait felcsatolja a helyükre.