| Játékostárs kerestetik | |
|
+45Sasori Kuroshiro Tomoko Miu Ikumi Asen Gryn Asako Chou Atsumi Ruby Noxville Daibu Sekushina Caleb Jonathan Howard An Hiro Kira Ryuho Kamioka Himiko Shushu Amago Aya Aisha Scarlet Whitefang Aurelio Rocco Ueda Gorō Hishirio Hiroto Haimiya Yume Csák Farkas Mordon Ismur Clayton Williams Fumetsu no Kinshi Akira Random Tochi Kusaru Natsumi Thetis Moriya Sayoko Aichi Tomoko Narazaki Ryuko Kibō Akaki Kaede Rhea Elfie McSnow Sendō Yukari Egami Daisuke Zacharias Storm Kluzgor Natria Hamachi Alexander Flash Mitsui Yua Warg Linderoth Rayn Delaver 49 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Amago Aya
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2012. Aug. 26.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Feb. 26, 2014 10:17 pm | |
| Én pedig átköltözök hozzád, ha még áll a szobatárs elképzelés amit beszéltünk, így nem veszne kárba amit csináltál, az én megszakadt játékom pedig nem zavarna bele. | |
|
| |
Aisha Diák
Hozzászólások száma : 27 Join date : 2014. Feb. 25. Age : 27 Tartózkodási hely : A szobámban
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Feb. 26, 2014 10:33 pm | |
| Aya: nekem megfelel, sőt, azt hiszem mindkettőnk karijának így lenne a legjobb. :3
Ikumi: teljességgel rád van bízva, karakterem amúgy sem épp egy határozott egyéniség, sőt mivel újonc így nem is jártas ezen a környéken. Szóval teljes mértékben rád van bízva ha velem szeretnél játszani :3 | |
|
| |
Ikumi Diák
Hozzászólások száma : 2112 Join date : 2011. Apr. 08.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Feb. 27, 2014 8:50 am | |
| Akkor le megyek a kollégium földszinti társalgóba és lesz ami lesz :3. De szólok azért, hogy délután nem tudok ma meg holnap írni, mert dolgozom délután | |
|
| |
Aisha Diák
Hozzászólások száma : 27 Join date : 2014. Feb. 25. Age : 27 Tartózkodási hely : A szobámban
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Feb. 27, 2014 11:24 am | |
| | |
|
| |
Chou Atsumi
Hozzászólások száma : 421 Join date : 2011. Sep. 19.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Márc. 09, 2014 7:24 pm | |
| Nekem sincs játékos társam. Nagyon rég nem ír a partnerem. Lehet nincs rá ideje vagy már nem is fog. | |
|
| |
Egami Daisuke Diák
Hozzászólások száma : 89 Join date : 2011. Nov. 20.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Május 14, 2014 9:08 pm | |
| Hali! Vagytok még itt? Vissza térnék egy kis játékra, ha van még itt valaki | |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Május 15, 2014 6:57 am | |
| Én itt vagyok :3. Valamint Yua és Atsumi is fel nézeget, csak már nem nagyon ír senki. Még néha Farkas ír, de ő is 1x 1 hóban ami nem túl sok, de legalább kicsit ír . Yuaról tudom, hogy teljesen szabad préda, Atsumi meg hát várja, hogy Clay íre neki, de nem hiszem. Én meg Farkasra, de mint fentebb írtam ő is havi 1x . | |
|
| |
Csák Farkas
Hozzászólások száma : 182 Join date : 2012. Oct. 24.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Május 16, 2014 9:21 am | |
| Igen, havi egyszer, mert egy kicsit kiábrándultam, meg idő sem volt nagyon ide írni. | |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Május 16, 2014 5:19 pm | |
| Mert az oldal gyakorlatilag már csak a mi látogatásunkból áll. Hiába hívtam játszani másokat úgy látszik nincs hozzá kedvük. Az igazgatóval is beszélgettem egy teljes átalakításról vagy, egy újra kezdésről más formátumban más oldalon. Mert érdekes módon olyat is kaptam, hogy volt akinek be sem jött az oldal. | |
|
| |
Shushu
Hozzászólások száma : 13 Join date : 2012. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Május 29, 2014 1:45 pm | |
| Engem érdekelne az oldal folytatása... (de többek között azt is át kéne alakítani, hogy lássam, mit gépelek XD) | |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Május 29, 2014 2:04 pm | |
| Azt könnyen meg tudod csinálni Mikor írsz 1 posztot kicsivel felette ahol van smile meg egyebek ott a jobb alsó sarokban van ilyen lapocska amire mintha írtak volna. Arra nyomj rá 1x :3. | |
|
| |
Shushu
Hozzászólások száma : 13 Join date : 2012. Sep. 01.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Május 29, 2014 3:12 pm | |
| Köszi, bevált Én nem értek az ilyenekhez .3. Amúgy én is szabad préda vagyok (ha van értelme, csinálok lány karaktert is, eddig is tervben volt, csak az "aktivitást" látva mindig elment tőle a kedvem), illetve talán-talán visszacsalogathatnám Ravent... én itt vagyok, csak ritkán jövök fel | |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Csüt. Május 29, 2014 9:04 pm | |
| Nincs mit. Én sem értek hozzá, nekem is csak meg súgták :3. Hát lány karival is szívesen játszom akár én is, vagy játszom veled altit is :3. Ranyt tudom, hogy csak lányokat szeret :3 Ki vétel én, mert nem szeret engem. Talán fel ébred ha valaki fel kelti a sárkányt ( idézet a Trónok harcából ) Atsumit is ha meg kérdezett biztosan ő is szívesen játszik, nem tudom, hogy a játékos társa lesz-e. De azt tudom, hogy ha Farkaskám itt hagy valamiért akkor nekem is fog kelleni 1 játékos társ :3. Yua meg, most Daisukevel kezdet játszani, de szerintem altit ő is vállal. Ismerem annyira, hogy ezt ki merjem jelenteni :3. Mennem kell aludni, holnap még korán kelek jó éjt. | |
|
| |
Csák Farkas
Hozzászólások száma : 182 Join date : 2012. Oct. 24.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Május 30, 2014 8:52 am | |
| Egy kicsit megint besűrűsödött a programom, lassan írok mindenhova ahova tartozom neked :DNem hagylak itt | |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Május 30, 2014 1:30 pm | |
| | |
|
| |
Chou Atsumi
Hozzászólások száma : 421 Join date : 2011. Sep. 19.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Május 30, 2014 3:29 pm | |
| Köszi Ikucska, hogy gondolsz rám. Valóban nem tudom várjak-e még. Múltkor mintha láttam volna fent Clayt, de nem írt még levelet sem, így lehet másik játékos vagy másik játék után kéne néznem. | |
|
| |
Rayn Delaver Diák
Hozzászólások száma : 234 Join date : 2011. Apr. 10.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Pént. Május 30, 2014 9:11 pm | |
| Ha már emlegetsz te kis boszorka, akkor legalább helyesen emlegess Rayn nem Rany. | |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szomb. Május 31, 2014 5:24 am | |
| Hopszi bocsi | |
|
| |
Random
Hozzászólások száma : 674 Join date : 2012. Aug. 07.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Jún. 01, 2014 11:06 am | |
| én manapság nem tevékenykedek itt mondjuk szolni se szol, meg nem is ír senki hogy folytassuk vagy sem... | |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Kedd Jún. 10, 2014 9:29 pm | |
| Mert az oldal lényegében ki halt 1-2 tag még aktív úgy ahogy az is valami ha havi 1x haladunk. Talán Yuaékal fel gyorsul kicsit a honlap, de nem biztos. Kéne csinálni 1 ujjat ami nincs rejtve mások szeme elől. A suli téma talán maradhatna a többit átalakítanánk. Talán a hentai részleget i be tudnánk tenni 1 felnőtt tartalmú részlegbe. | |
|
| |
Mitsui Yua Diák
Hozzászólások száma : 1342 Join date : 2011. Apr. 09.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Jún. 18, 2014 2:03 pm | |
| Igen jó lenne ha kicsit fel pörögnének a srácok főleg, hogy a sulinak is vége. Persze tudom kikel élvezni a nyarat starandolni bulizni, de azért 1 pár postól nem vesztik el ezeket . | |
|
| |
Kamioka Himiko
Hozzászólások száma : 42 Join date : 2014. Jun. 22.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Jún. 22, 2014 5:49 pm | |
| Sokáig vagyok ma, éjfélig minden bizonnyal, így ha van érdeklődő társaságom iránt, örömmel vállalok be még egy játékot a mostani mellé, érdeklődési körömöm belül, persze.
Az elkövetkező hetekben esténként leszek mindenképp, a délután nem feltétlenül lehetséges, mindig változó. | |
|
| |
Ikumi Diák
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Vas. Jún. 22, 2014 8:07 pm | |
| Elsőnek is üdvözlöm az ujjakat Himiko neked írtam levelet | |
|
| |
Kira Ryuho Diák
Hozzászólások száma : 29 Join date : 2014. Aug. 20.
| |
| |
Mitsui Yua Diák
Hozzászólások száma : 1342 Join date : 2011. Apr. 09.
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik Szer. Aug. 20, 2014 6:59 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játékostárs kerestetik | |
| |
|
| |
| Játékostárs kerestetik | |
|