Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Játékostárs kerestetik

Go down 
+45
Sasori
Kuroshiro Tomoko
Miu
Ikumi
Asen Gryn
Asako
Chou Atsumi
Ruby Noxville
Daibu Sekushina
Caleb Jonathan Howard
An Hiro
Kira Ryuho
Kamioka Himiko
Shushu
Amago Aya
Aisha
Scarlet Whitefang
Aurelio Rocco
Ueda Gorō
Hishirio Hiroto
Haimiya Yume
Csák Farkas
Mordon Ismur
Clayton Williams
Fumetsu no Kinshi
Akira
Random
Tochi Kusaru
Natsumi Thetis
Moriya Sayoko
Aichi Tomoko
Narazaki Ryuko
Kibō
Akaki Kaede
Rhea
Elfie McSnow
Sendō Yukari
Egami Daisuke
Zacharias Storm
Kluzgor
Natria Hamachi
Alexander Flash
Mitsui Yua
Warg Linderoth
Rayn Delaver
49 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
SzerzőÜzenet
Csák Farkas

Csák Farkas

Hozzászólások száma : 182

Játékostárs kerestetik - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openVas. Május 26, 2013 5:57 pm

Ha a tanárnő elkezdené, annak most nagyon örülnék
Vissza az elejére Go down
Rhea
Tanár
Rhea

Hozzászólások száma : 52

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openHétf. Május 27, 2013 1:56 pm

Úgy találtam, hogy ez lenne a legalkalmasabb, jelenleg nem foglalt helyszín, ahol nagyjából minden megtalálható, ami kell

Haimiya Yume

Haimiya Yume

Hozzászólások száma : 12

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openCsüt. Jún. 13, 2013 5:47 pm

Az én játékostársam aligha ír már, szeretne valaki helyette játszani velem? Helyszín lenne: Youkai Koutougakko/A Birtok/Démon Tó vagy Erdő.
Akira

Akira

Hozzászólások száma : 193

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openSzomb. Jún. 15, 2013 10:17 am

Szia!
Ha megfelelk Keddtől tudnánk játszani :)Addig sajnos nem Sad
Random

Hozzászólások száma : 674

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openHétf. Jún. 17, 2013 2:59 am

valaki aki online nincs kedve altizni velem? akár többen, akár kevesebben
Haimiya Yume

Haimiya Yume

Hozzászólások száma : 12

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openHétf. Jún. 17, 2013 9:24 am

Akira írta:
Szia!
Ha megfelelk Keddtől tudnánk játszani :)Addig sajnos nem Sad

Szia! Nekem rendben volna. Ha elhagynál valamilyen ruhadarabot az egyik témán belül, arra már tudok írni, hogy megtalálom és belebújok, mert nekem ugye kellene. Ezek beleférnek az első reagjainkba, utána például nyakon csíphetsz, hogy visszavedd, vagy amit írni szeretnél.
Csák Farkas

Csák Farkas

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openHétf. Jún. 17, 2013 3:24 pm

Eiko neked is írok Altiba holnap délután Farkassal
Random

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openHétf. Jún. 17, 2013 3:34 pm

rendben van
Scarlet Whitefang
Diák
Scarlet Whitefang

Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openSzer. Jún. 19, 2013 10:06 pm

Nos ami azt illeti készen állnék én is egy játékra vagy tartanék egy órát Very Happy
Moriya Sayoko
Diák
Moriya Sayoko

Hozzászólások száma : 336

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openSzer. Jún. 19, 2013 10:15 pm

Rossz, kicsit lázongó tanulónak korrepetálásra van szüksége, vagy akármi hasonló. Szóval én szívesen játszok veled, akár most is (egész éjjel ráérek tulajdonképpen, a melegtől nem tudok aludni)
Ikumi
Diák
Ikumi

Hozzászólások száma : 2112

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openHétf. Júl. 01, 2013 3:41 pm

Valaki játszón velem :3
Akira

Akira

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openPént. Júl. 05, 2013 7:23 am

Játékostársat keresek ennek a karinak is, mostanában szét voltam esve, de már összeraktam magam (akinek tartozom, annak a mai napon írok)
var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();
Aichi Tomoko

Aichi Tomoko

Hozzászólások száma : 316

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openSzomb. Júl. 20, 2013 10:44 am

Óh! Nem láttam hogy írtál nekem, én máris írok és ha szeretnéd folytatni akkor csak írnod kellene neked is majd!
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openCsüt. Szept. 19, 2013 6:48 am

Akira azt hiszem Rayn-nek tartozól még postal Smile.
Én főleg altíkat játszanék, persze engedem, hogy válasz milyen játékot játszunk Smile Szóval fiúk lányok gyertek legalább 1 ölelést had adjak Smile
Random

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openCsüt. Szept. 19, 2013 1:15 pm

-.- Mindig ugyanaz megy..., de megutállak lassan! *** Akira
Csák Farkas

Csák Farkas

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openCsüt. Szept. 19, 2013 10:19 pm

Írok neked is, csak napi 1-2 posztnál nem írhatok többet, mert a suli most fontosabb, de fogok írni a mai nap során.
Mitsui Yua
Diák
Mitsui Yua

Hozzászólások száma : 1342

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openSzomb. Szept. 21, 2013 6:57 pm

én is várom bármikor altira játékos lelkűeket.
Akira

Akira

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openPént. Okt. 18, 2013 8:05 am

Yua, ha megfelelek, akkor szívesen játszom veled, akár a játéktéren is Smile
Mitsui Yua
Diák
Mitsui Yua

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openPént. Okt. 18, 2013 4:35 pm

Természetesen meg felelsz az ellenkezőjét sose híd. De akkor ha ott is el kezdjük akkor az altit abba akarod hagyni? Hová menjek hol találkozzunk? Remélem gyakrabban tudsz majd írni Smile
Csák Farkas

Csák Farkas

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openVas. Okt. 20, 2013 12:07 pm

Yua Farkassal akartam írni, csak nem léptem át xD Na megfelel Farkas is? Ha igen, akkor legyen a városközpont utca topikja Smile
Mitsui Yua
Diák
Mitsui Yua

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openVas. Okt. 20, 2013 5:10 pm

Rendben van. Te kezdesz vagy kezdjek én?
Akira

Akira

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openSzer. Okt. 23, 2013 6:07 am

Nekem mindegy, majd írok valami kezdőt még a héten Smile
Mitsui Yua
Diák
Mitsui Yua

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openSzer. Okt. 23, 2013 6:42 am

Rendben alig várom Smile. Küldtem neked levelet, hogy meg kérdezzem, hogy most hogyan lesz a pár kapcsolat.
Aisha
Diák
Aisha

Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openSzer. Feb. 26, 2014 8:45 pm

Nyos egy világ tele élettel o/ vagyis... valami mozgolódást még vélek felfedezni >.> Szall, akinek van kedve velem játszani, annak társaságát szívesen fogadom. :3 Az anime által van némi fogalmam a világról, bár lehet nem teljesen épp arra épül, így szeretném ha valaki elvállalná a kezdő oktatásom :3
Ikumi
Diák
Ikumi

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-openSzer. Feb. 26, 2014 9:50 pm

Milyen játékot szeretnél játszani és hol? :3
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Játékostárs kerestetik   Játékostárs kerestetik - Page 9 Folder-open

Játékostárs kerestetik
Vissza az elejére 
9 / 13 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: Játékon kívül :: Csevegő-
Ugrás: