Natsumi Thetis
Hozzászólások száma : 193 Join date : 2012. Aug. 02. Tartózkodási hely : Jelenleg... a kollégiumban. :D
| Tárgy: Re: Tsutano Emiko szobája Csüt. Aug. 30, 2012 9:18 am | |
| Igen, ez jó ötlet, én is gondolkodtam ilyesmin. Akkor most elmegy a karim - de a te reagodat még megvárja - és majd a következő nap (játékban) meglátogatja újra. //
Emiko kis gondolkodás után válaszolt. Natsumi bólintott. ~ Hát, el tudom képzelni, hogy milyen munka lehet... Azután, hogy simán behatolt egy cég rendszerébe, sokkal bonyolultabb dolgokat is kinézek belőle már. De ügyes, azt meg kell hagyni... ~ - Értem - mondtam mosolyogva végül. Az én kedvenc hobbimat meg úgyis tudod. A zenehallgatás. Már meséltem róla ko... Tovább is mondta volna Natsumi, de valami történt. Hirtelen a zsebében elkezdett rezegni és a kedvenc zenéjét játszani a telefonja. Minden bizonnyal valaki keresi. Egy lendületes mozdulattal kivette a zsebéből és felvette. - Halló! Ki az? - mondtam bele. Ó, hát te vagy az! Már tegnap óta várom a hívásod. Hogy hol vagy? Megyek mindjárt! - ezzel letettem és a lányhoz fordultam. - A barátom volt az - mondtam neki. Már tegnap megbeszéltünk valamit, de ő csak ma ér rá. De tudom, hogy modortalan lenne tőlem, hogyha szó nélkül elmennék. Szóval elengedsz? Mert ha még azt akarod, hogy maradjak, szívesen teszem. | |
|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Tsutano Emiko szobája Vas. Szept. 09, 2012 11:19 am | |
| //Rendben, amint minden oké, majd visszajössz és folytatjuk. Jelenleg kicsit lassú vagyok, ne haragudj... Ha jól alakulnának a dolgok, akkor veled majd hajlandó lennék kimozdulni!//
Úgy látszott, hogy Natsumi ismét a zenéről kezd el beszélni, azonban csengeni kezdett a telefonja és felvette. Talán egy barátjával váltott szót, de a távozási szándéka már azelőtt kiderült, hogy letette volna és szavakba öntötte. Emikot nem zavarta a dolog, már itt volt néhány órája és egy kis magány jól esett volna, tulajdonképpen általában jól esett - Elmehetsz - bólintott neki Kinyitotta neki az ajtót és eltávozásával utána intett, majd a kulcsot elfordította és bent is hagyta a zárban |
|
Natsumi Thetis
Hozzászólások száma : 193 Join date : 2012. Aug. 02. Tartózkodási hely : Jelenleg... a kollégiumban. :D
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tsutano Emiko szobája | |
| |
|