Démonok Háborúja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yokai Taisen - War of Demons

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  KeresésKeresés  

Miyanaga Katsuo (két ágy üres még)

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Miyanaga Katsuo (két ágy üres még) Empty
TémanyitásTárgy: Miyanaga Katsuo (két ágy üres még)   Miyanaga Katsuo (két ágy üres még) Folder-openKedd Dec. 27, 2011 8:21 pm

A szoba ugyan akkor, mint a legtöbb. Élénk piros tapéta helyezkednek el a falon és a plafonon. Van ott két két szárnyas szekrény és ugyan úgy még két hozzá fiókos szekrény. Egy olvasó lámpa és egy a plafonon is van egy. Plusz még a három kényelmes ágy. A szobához pedig kapcsolódik még egy zuhanyzó is. Gondolom nem kell elmagyaráznom, hogy mire való és mik találhatóak ott. Belépve nem ámuldozok sokat mivel nem volt nagy látvány számomra. Előhívom Mitsugent, hogy ő is szét nézhessen. Először egy fintorral köszön, majd megjegyzést fűz a szobához.
- Cöhhh...úgy néz ki mintha börtönbe lennénk. Csak rácsok nincsenek és talán nincs olyan szagélmény.
- Még elviselhetőbb lenne ha nem lenne ezek a panaszkodó szövegeid. De mit vártál? Ez egy kollégium úgy, hogy próbáld meg megszokni.
Vissza küldöm nehogy megint össze vesszek vele, mint egyik nap. Bőröndjeimet kipakolom, majd ha már mindent kiraktam belőle beteszem az egyik ágy alá. Közben várok jön-e még valaki. Nekem mindegy volt ha mogorva vagy nem tetszik ahogy beszél velem egyszerűen nem fogok vele beszélgetni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

Miyanaga Katsuo (két ágy üres még) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Miyanaga Katsuo (két ágy üres még)   Miyanaga Katsuo (két ágy üres még) Folder-openCsüt. Júl. 26, 2012 5:36 pm

Bőröndömmel be sétáltam a szobába persze előtte illedelmesen kopogtam. Sóhajtva körbe néztem majd láttam egy fiút ott ácsorgott az ablaknál. Le rakva magam mellé a hatalmas ruhákkal teli bőröndöm elmosolyodtam rajta.

- Sziaaa!!!!! Én leszek az új szobatársad! ^^ A nevem Kyoko Atsushima!

Leültem az ágyra amelyet ki szemeltem magamnak s keresztbe tettem lábaim. Nézelődtem jobbra - balra s felsóhajtottam.

- Magam fajta lánynak biztos itt a helye?

Orrom alatt motyogtam ,hisz inkább apám miatt vagyok itt mint magam miatt. Persze kicsit érdeklenek a tanulmányok ,de még pihentem volna. Mivel a srác nem válaszolt s rám se hederített úgy gondoltam elnézek a tantermek felé is mi s ki lehet ott.
/Ide megyek ^^Iskola = Átlag osztálytermek/
Vissza az elejére Go down

Miyanaga Katsuo (két ágy üres még)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ryouta Hanase szobája (két ágy üres )
» Sayoko és <üres hely> szobája
» Aihara Hanako szobája (1 hely üres)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Démonok Háborúja :: 2. emelet-
Ugrás: