Amikor bekerültem az iskolába, kicsit konzervativ, visszahúzódó, de barátkozó voltam mindenkivel. Egész délutánomat egyedül töltöttem a finom nap melegében.
Attól kezdve, hogy megismertem Mitsui Yuát és Narazaki Ryukot, attól kezdve megváltozott az életem. Bár igaz, hogy sajnos Yuával nem tudtam eljutni valamerre, mert időközben összejött azzal a nagyképű oroszkával, aki kihasználta őt, majd aztán összejött Mikával.
Ami engem illet, a legelső szexuális éményem Ryukoval volt, de nek is az volt az első. Töltöttünk együtt egy nagyszerű éjszakát a szobámban és a parkban is egyetemben, de sajnos az idióta természetes ösztöneim miatt hitelen összejött, hogy csak úgy elváltunk. Nem tudom, hogy mi mindenbe keveredhettem bele azután, hogy Zacharias Storm táncművész tanár kikezdett velem (szerencsére őt le tudtam koptatni).
Számos jófe diákkal és tanárral ismerkedtem meg, köztük nagyon jó szobatársnővel, szexpartnerrel és riválissal (inkább ellenséggel). Aryával nagyon jól kijötünk, mint két leszbikus testvérpár, szerettem őt, de sajnos szerelmes lett egy sárkánysrácba, akinek a hugát gyakran zaklattam a tanév során csak úgy, hogy legyen áldozatom. Kluzgor az egyik meghatározatlan esetem. Szigorú és sötét alak, de viszont nagyon sokat tanultam tőle mint képességek és azoknak kordában tartása, a szex és a világ értelme. Úgy éreztem, hogy a jövőben nagyon jól kijövünk majd egymással, de egyelőre nyílt szeretői kapcsolat marad titokban. Az ellenségemet, Saruwatari Michikot időbe telt, mire sikerült elküldeni őt melegebb éghajlatra. Mégha ki is kezdet Ryukoval is.
Amúgy egészen jól végződött az első évem. Elején még szétszórt voltam, de tanév végére kitünőre teljesítettem. Édesanyám jutalmul szorgalmasságomért vett nekem egy új szintetizátort és egy gitárt, amiken egész nyáron gyakoroltam. De azért pontokba szedem, hogy töltöttem a nyarat.
1. Megismerkedtem egy jófej Incubus-bandával, akik elvittek kéthetes turnéra San Fransiscoba démon-koncertekre. Ők felléptek, én pedig írtam nekik dalszövegeket, de ők tanítottak meg a hangszerek használataira. Nem csak jófejek voltak, de még jóképűek is! Sajnos nem tudtam velük szexuális kapcsolatba keveredni, mert kiderűlt, hogy a banda meleg és szerelmesek a magyar énekesbe, SP-be. Fúj, basszus! De ezt inkább nem közöltem, mert nem akartam megbántani őket. Mai napig neten tartjuk a kapcsolatot. Mostanra valahol keleten turnéznak.
2. Önkéntesen beiratkoztam egy női kommandótáborba, hogy nyáron is tartsam a formám. Megdöbbenésemre rajtam kívül 5 denevérmacska, 2 boszorkány, 7 dámpir, 12 succubus és 4 sárkány volt.
Az volt a főcélunk, hogy kiképzéseken gyakoroljuk a képességeinket és a harcot, emellett el kellett mennünk levadászni azokat az embereket, akik terjesztették a létezésünket és öltek már meg démonokat. Köztük több volt a katolikus pap és olyan pogányok, akik a természet szellemeinek ellenségekén minket tartottak. Kluzgor biztos ezért büszke lenne rám, hogy öltem. Én se bántam, hogy ölni kellett. Levezethettem a feszültségeket és ölhettem az ártalmatlan démontársaink gyilkosait.
A táborban megismerkedtem egy Rose nevű kristálysárkány démonnal, aki éppen 3 évvel volt idősebb nálam. Szabadidőnkbn együtt lógtunk, képzéseken együtt gyakoroltunk... és éjszaka együtt aludtunk!
Ő egy másik nemrég megnyílt démonakadémia egyik segédtanára csak, de viszont nagyon népszerű volt mindkét nem közt. Kíváncsi voltam rá, hogy mivel, erre ő kijelentette, hogy a szex. Valóban amíg együtt voltunk, gyakran beavatott az ő kis szexis játékaiba. Kiderűlt, hogy van egy olyan varázsereje is, hogy képes a nemiszervét megváltoztatni, amit az apjától, egy nemváltozó démontól örökölt. Nekem is kell egy ilyen! X3 De a fenébe, nekem nincs ilyen, úgyhogy maradnom kell a felcsatolható játékszereknél, amiket a nyáron vásároltam egy aranyos succubus osztálytársnőm javaslatára. Amikor a tábornak vége lett, elérhetőségeket cseréltünk, és azóta is naponta este mindig cseverészgetünk telefonon vagy a neten. Tervezzük az újabb találkozásokat iskolán kívül, ha a közelben lesz.
3. Mikor visszatértem a táborból, olyasvalami fogadott, amie nem számítottam. Anyámat meglátogatta a borzalmas exférje, az amazoni denevérmacskák falkavezére. Azt hittem itt harc lesz, mert kényszeríteni fogja anyámat, hogy legyen újra a felesége, és hogy engem öljenek meg. Kiderűlt azonban, hogy a fickó lerokkant teljesen és hiányzanak a tagjai. Felbukkant az édesapám családja, akik megtorolták családtagjuk halálát, a fickó viszon megérdemelte sorsát. Miután legyőzte a család legerősebb tagja, Grivus unokafivérem, levágták a szárnyait, a jobb karját, a bal lábát és job lábának az ujjait, ráadásul kivájták a szemét.
Esengve kért bocsánatot anyámtól a múltért, de így is szánalmas volt, ahogy. Én és a vámpír rokonaink nem bocsátottuk meg neki apám megölését, ennek ellenére anyám adott neki még egy esélyt. Most a padláson lakik és folyton panaszkodik, mint egy vén szivar. Hát úgy kellett neki! Előkelően élt és brutálisan viselkedett mindenkivel, úgyhogy viselje el a karma bosszúját.
Hát igen, ilyen eseményeim voltak a szünetben. Sokkal magabiztosabban visszatértem elkezdeni a 2. évet, persze, TALÁN prefektusi posztban. Meg is mondhatom Nektek, kedves gyerekek, hogy már nem az a Natria tért vissza, akit az 1. évben megismerkedtetek!